Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουν συχνα SOD οι συγκεκριμενες 2 ics (teamhacksung και onecosmic)?

Τις τελευταιες μερες εχω βαρεθει να πεφτω σε sod με cm(181) και με αγχωνει λιγο (θα με ξυπνησει σημερα το ξυπνητηρι ή οχι?) το ολο θεμα

Με την cm 181 έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα! Θα χτυπήσει..δεν θα χτυπήσει? Αφού τελικά την έπαθα μια φορά, πλέον τον ρόλο ξυπνητήρι τον παίζει το αθάνατο Nokia της πλάκας που είχε ο πατέρας μου!:p

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την cm 181 έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα! Θα χτυπήσει..δεν θα χτυπήσει? Αφού τελικά την έπαθα μια φορά, πλέον τον ρόλο ξυπνητήρι τον παίζει το αθάνατο Nokia της πλάκας που είχε ο πατέρας μου!:p

ΧΑΧΑΧΑ

Εγω παντως ψαχνω καποια λυση,χωρις αλλο κινητο...

Εχω και εξεταστικη αυτην την περιοδο και το ξυπνημα ειναι απαραιτητο

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Εχουν συχνα SOD οι συγκεκριμενες 2 ics (teamhacksung και onecosmic)?

Τις τελευταιες μερες εχω βαρεθει να πεφτω σε sod με cm(181) και με αγχωνει λιγο (θα με ξυπνησει σημερα το ξυπνητηρι ή οχι?) το ολο θεμα

Δεν μου έχει τύχει sod από build 11 έως και την 14 που φοράω τώρα.

Μάκης

η ics ξερουμε αν θα βγει τελικα για το galaxy s?αυτες οι εκδοσεις που μιλατε εδω ειναι σε beta μορφη ε?εχουν σχεση με την cm9?

Eχει ηδη βγει απλα δεν ειναι επισημη απο την samsung, δεν θα βγει επισημη για το κινητο μας.Τωρα υπαρχουν 2 ics roms για το κινητο μας η μια εκ των οποιων καποτε θα γινει η cm9.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Δεν μου έχει τύχει sod από build 11 έως και την 14 που φοράω τώρα.

Μακαρι να ειμαι και εγω τοσο τυχερος...

:lol:

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Εγώ είχα 2 φορές SoD με την 13 μετά από περίπου 2 βδομάδες χρήσης, τώρα έχω την 14 και δεν εχω ανάλογο πρόβλημα αλλα έχω λιγα παραπάνω FC οχι τίποτα τραγικό απλα με την 13 δεν ειχα σχεδόν καθόλου

Καλά νέα για όσους από εμάς χρησιμοποιούμε την ics rom της teamhacksung.

Ο γνωστός σε όλους μας για την ποιότητα της δουλειάς του Στράτος (aka Stratosk) δήλωσε στο xda ότι αυτήν την περίοδο δουλεύει πάνω σε έναν καινούργιο kernel για την ics της teamhacksung. Αυτό, κατά την άποψή μου, και έχοντας δοκιμάσει τους kernels του Στράτου για την gingerbread, μόνο προς το καλύτερο μπορεί να οδηγήσει. Καλή δύναμη Στράτο :).

Μάκης

Ο γνωστός σε όλους μας για την ποιότητα της δουλειάς του Στράτος (aka Stratosk) δήλωσε στο xda ότι αυτήν την περίοδο δουλεύει πάνω σε έναν καινούργιο kernel για την ics της teamhacksung. Αυτό, κατά την άποψή μου, και έχοντας δοκιμάσει τους kernels του Στράτου για την gingerbread, μόνο προς το καλύτερο μπορεί να οδηγήσει. Καλή δύναμη Στράτο :).

Πραγματικά καλά νέα. Ίσως και τα καλύτερα που θα μπορούσα να ακούσω για την μετάβαση σε ics.

Ήταν το μόνο που με κράταγε στο να μην περάσω ακόμα την ICS. Μετά από αυτό το νέο ανοίγουν για μένα οι δρόμοι προς την ICS.

Να 'σαι καλά Στράτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

αχρηστο μηνυμα

Μπηκα και εγω στην ICS παρεα σας :)

Τις εντυπωσεις θα τις γραψω σε 2-3 μερες :shifty:

Follow me

Εγω πάντως είμαι σχεδόν μια βδομάδα σε ics και δε νομίζω να επιστρέψω ξανά. Προς το παρόν υπάρχουν αρκετά καλοι kernels Devil και glitch με deep sleep αλλα υπάρχει ένα θέμα σε αυτο. Ελπίζω πάντως ο στρατός να δώσει σημασία και στο stock colors μιας και το voodoo color είναι λίγο δύσκολο να έχεις καλα αποτελέσματα, ιδιαίτερα τώρα που η b14 έχει ενσωματώσει και το gamma hack

Ήταν το μόνο που με κράταγε στο να μην περάσω ακόμα την ICS. Μετά από αυτό το νέο ανοίγουν για μένα οι δρόμοι προς την ICS.

Να 'σαι καλά Στράτο!

αχρηστο μηνυμα

Μπηκα και εγω στην ICS παρεα σας :)

Τις εντυπωσεις θα τις γραψω σε 2-3 μερες :shifty:

Ολα τα καλά παιδιά μαζεμένα:lol::lol::lol: Μόλις βγεί ο 1ος semaphore ics θα έρθω κι εγώ. Τέτοιο support δε βρίσκεις αλλού;)

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

guys,στο συγχρονισμο του google λογαριασμου πλεον βλεπω 2 παραπανω επιλογες

Google-Φωτογραφιες

Internet

Ξερετε τι ακριβως συγχρονιζουν αυτα?

Follow me

Στην 4.0.3 δουλεύει η βιντεοκλήση στο google talk, ή υποστηρίζει μόνο κείμενο όπως στις 2.3.Χ ?

Thanks !

Απ' ότι φαίνεται δουλεύει η βιντεοκλήση, αν και δεν την έχω δοκιμάσει.

guys,στο συγχρονισμο του google λογαριασμου πλεον βλεπω 2 παραπανω επιλογες

Google-Φωτογραφιες

Internet

Ξερετε τι ακριβως συγχρονιζουν αυτα?

Google-φωτογραφίες = φωτογραφίες από picasa.

Internet = bookmarks από τον chrome που έχεις στον υπολογιστή σου.

Edited by Lakerdas
Μάκης

Απ' ότι φαίνεται δουλεύει η βιντεοσκόπηση, αν και δεν την έχω δοκιμάσει.

Google-φωτογραφίες = φωτογραφίες από picasa.

Internet = bookmarks από τον chrome που έχεις στον υπολογιστή σου.

Thx!

Ελπιζω να κατεβαζει μονο φωτος και να μην ανεβαζει...Αλλα για καλο και για κακο ας το απενεργοποιησω.

Follow me

Thx!

Ελπιζω να κατεβαζει μονο φωτος και να μην ανεβαζει...Αλλα για καλο και για κακο ας το απενεργοποιησω.

Μην αγχώνεσαι, μόνο κατεβάζει. Αλλά αν δεν σε πολυενδιαφέρει απενεργοποίησε το.

Μάκης

Είχα md5 mismatch error όταν πήγα να κάνω restore από cwm. Δοκίμασα να περάσω ένα zip που βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=976453

αλλά μου πετάει installation aborted. Ξέρει κανείς μήπως τι να κάνω??

Είχα md5 mismatch error όταν πήγα να κάνω restore από cwm. Δοκίμασα να περάσω ένα zip που βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=976453

αλλά μου πετάει installation aborted. Ξέρει κανείς μήπως τι να κάνω??

Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό μπορεί να εμφανίζεται αν άλλαξες το όνομα του φακέλου μέσα στον φάκελο clockworkmod. Αν δεν πείραξες τίποτα, τότε μάλλον τα αρχεία καταστράφηκαν για κάποιο λόγο (αν τα αντέγραψες αλλού και μετά ξανά στο κινητό) Οπότε αν συνέβει το δεύτερο, καλύτερα να μην το παραβιάσεις για να τα επαναφέρεις, πολύ πιθανόν να μην δουλεύουν.

Πάντως μία λύση παραβιασμού που μπορώ να σκεφτώ είναι να περάσεις τα αρχεία στο PC σου και να βρεις τα md5 τους, και ύστερα να ανοίξεις το αρχείο nandroid.md5 σαν κείμενο και να βάλεις τα md5 των αρχείων. Μετά θα πάρεις το nandroid.md5 και θα το βάλεις πάλι στο κινητό, έτσι όταν τα συγκρίνει πάλι θα δει τα ίδια md5 και θα ξεκινήσει.

Αλλά επαναλαμβάνω πως αν τα md5 άλλαξαν σημαίνει ότι τα αρχεία αλλάχτηκαν έστω και λίγο, που σημαίνει ότι μπορεί να καταστράφηκαν και να μην δουλεύουν.

Εμενα καποια στιγμή μου δούλεψε δεν ξέρω πως και είχε πολύ καλό ήχο αλλά μετά πάλι δεν δουλεύε. Έκανα ξανά εγκατάσταση από την αρχή αλλά πάλι τα ίδια. Και είν'η λίγο χάλια ο ήχος στην ics

Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό μπορεί να εμφανίζεται αν άλλαξες το όνομα του φακέλου μέσα στον φάκελο clockworkmod. Αν δεν πείραξες τίποτα, τότε μάλλον τα αρχεία καταστράφηκαν για κάποιο λόγο (αν τα αντέγραψες αλλού και μετά ξανά στο κινητό) Οπότε αν συνέβει το δεύτερο, καλύτερα να μην το παραβιάσεις για να τα επαναφέρεις, πολύ πιθανόν να μην δουλεύουν.

Πάντως μία λύση παραβιασμού που μπορώ να σκεφτώ είναι να περάσεις τα αρχεία στο PC σου και να βρεις τα md5 τους, και ύστερα να ανοίξεις το αρχείο nandroid.md5 σαν κείμενο και να βάλεις τα md5 των αρχείων. Μετά θα πάρεις το nandroid.md5 και θα το βάλεις πάλι στο κινητό, έτσι όταν τα συγκρίνει πάλι θα δει τα ίδια md5 και θα ξεκινήσει.

Αλλά επαναλαμβάνω πως αν τα md5 άλλαξαν σημαίνει ότι τα αρχεία αλλάχτηκαν έστω και λίγο, που σημαίνει ότι μπορεί να καταστράφηκαν και να μην δουλεύουν.

Αυτό είναι έχεις δίκιο. Δεν το ήξερα. Άλλαξα το όνομα του φακέλου για να τον αναγνωρίζω γτ έχω backup από διάφορες ρομ και δεν μπορούσα να ξέρω κάθε φορά ποια είναι ποια.. thanks!

BUILD 15 teamhacksung

Changelog:

• Duplicate entries in MediaScanner (will only prevent new duplicates, need to clear data to get rid of old duplicates)
  • Regression in BUILD 14: Screen flicker while turning off
  • Regression in BUILD 14: adb turns off every reboot
  • Mute-unmute needed on some calls (hopefully)
  • Notification power widget uncustomizable (now integrated into Settings)
  • Reboot into recovery on crash (it will still reboot, just not into recovery)
  • Unreliable Wi-Fi on screen off (hopefully)

Follow me

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich