Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που έχει μέσα το firmware που κατέβασες! Μετά θα περάσεις τον Semaphore.

Οι οδηγοί είναι καλογραμμένοι και με ένα απλό διάβασμα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Διάβασε τους προσεκτικά πριν κάνεις κάποια ερώτηση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που έχει μέσα το firmware που κατέβασες! Μετά θα περάσεις τον Semaphore.

Οι οδηγοί είναι καλογραμμένοι και με ένα απλό διάβασμα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Διάβασε τους προσεκτικά πριν κάνεις κάποια ερώτηση!

το firmware που εχω κατεβασει ειναι ο semaphore, εννοις να κανω αποσυμπιεσει το αρχειο που εχει μεσα το semaphore?

εχω ξεκινησει να κανω ειμαι στο πρωτο βημα εχω πατησει start

και τωρα στο message(κατω αριστερα στο προγραμα odin)

μου λει αυτο id:/005>added

id:0/005>odin v.3 engine (id:5)..

id:0/005>file analysis...

id:0/005>setup connection...

id:0/005>initialization...

id:0/005>set pit file..

id:0/005>do not turn off target!!!

εχει κολησει σε αυτο το σημειο

Θα είσαι τυχερός αν δεν το χάλασες εντελώς τώρα επειδή δεν ακολουθείς τις οδηγίες

Στον οδηγό κατέβηκες πιο κάτω για να κατεβάσεις firmware? Τι φλασάρεις δηλαδή τώρα? semaphore με repartition? Δεν υπάρχει αυτό που κάνεις...

το firmware που εχω κατεβασει ειναι ο semaphore, εννοις να κανω αποσυμπιεσει το αρχειο που εχει μεσα το semaphore?

εχω ξεκινησει να κανω ειμαι στο πρωτο βημα εχω πατησει start

και τωρα στο message(κατω αριστερα στο προγραμα odin)

μου λει αυτο id:/005>added

id:0/005>odin v.3 engine (id:5)..

id:0/005>file analysis...

id:0/005>setup connection...

id:0/005>initialization...

id:0/005>set pit file..

id:0/005>do not turn off target!!!

εχει κολησει σε αυτο το σημειο

ρε αδερφε,δεν γινετε να κανεις αυτο που περιγραφεις αυτη τη στιγμη!!για αρχη,απο που εγβαλες το συμπερασμα οτι ο semaphore ειναι firmware???δεν αναφερεται πουθενα.κερνελ ειναι και θα τον περασεις μετα.ξαναδιαβασε παο την αρχη ΚΑΛΑ τους οδηγους και να ευχεσαι να μην το εκαψες το κινητο ακομα δε το πηρες....

Xiaomi 12 Pro

ενταξει το εκανα ο οδηγος ηταν παντως πολυ μπερδεμενος τελος καλα ολα καλα:D

Κάθε άλλο παρά μπερδεμένος είναι ο οδηγός :) Απλά είναι αναλυτικότατος και καλύπτει όλες τις δυνατές περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσεις. Που να δεις πως φλασάρονται άλλα κινητά κιόλας που θέλουν ξεκλείδωμα bootloaders.

Από περιέργεια, τι έκδοση έβαλες?

Κατάλαβες τώρα τί είναι firmware και τι κέρνελ?

ενταξει το καταλαβα εβαλα την 2.3.3

ωραία ... αλλά κάτι μου λέει πως μετράει ώρες η 2.3.3 πριν φλασάρεις πάλι για να περάσεις την 2.3.6 :D:D:lol:

Υ.Γ σε φίλου το κινητό που από CM του το ξανα γύρισα σε 2.3.6 είχα βάλει pit file και είχα τικάρει και το re-partition ..

κατά την διάρκεια του re-partition είχε κολλήσει η οθόνη εκεί για πάνω από 3-4 λεπτά και δεν έκανε τίποτα μέχρι που αναγκάστηκα να το αποσυνδέσω από το PC (εκεί μου εμφάνησε fail το ODIN) και να ξανα κάνω την διαδικασία χωρίς re partition ....

πόση ώρα χρειάζεται για να γίνει το re-partition ?

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

ωραία ... αλλά κάτι μου λέει πως μετράει ώρες η 2.3.3 πριν φλασάρεις πάλι για να περάσεις την 2.3.6 :D:D:lol:

Υ.Γ σε φίλου το κινητό που από CM του το ξανα γύρισα σε 2.3.6 είχα βάλει pit file και είχα τικάρει και το re-partition ..

κατά την διάρκεια του re-partition είχε κολλήσει η οθόνη εκεί για πάνω από 3-4 λεπτά και δεν έκανε τίποτα μέχρι που αναγκάστηκα να το αποσυνδέσω από το PC (εκεί μου εμφάνησε fail το ODIN) και να ξανα κάνω την διαδικασία χωρίς re partition ....

πόση ώρα χρειάζεται για να γίνει το re-partition ?

Αμέσως γίνεται, λίγα δευτερόλεπτα παίρνει πριν αρχίσει να φλασάρει. Λέει νομίζω setting partition table κάτι τέτοιο και μόλις τελειώσει αυτό, ξεκινάει να περνάει τα αρχεία. Να σου πω πάντως ότι έχω ακούσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρεις, και οφειλόταν στο ότι τα αρχεία του firmware καθώς και το PIT βρίσκονταν στην επιφάνεια εργασίας, και μόλις το παιδί τα έβαλε χήμα στον C:/ δούλεψαν όλα ρολόι.

Αμέσως γίνεται, λίγα δευτερόλεπτα παίρνει πριν αρχίσει να φλασάρει. Λέει νομίζω setting partition table κάτι τέτοιο και μόλις τελειώσει αυτό, ξεκινάει να περνάει τα αρχεία. Να σου πω πάντως ότι έχω ακούσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρεις, και οφειλόταν στο ότι τα αρχεία του firmware καθώς και το PIT βρίσκονταν στην επιφάνεια εργασίας, και μόλις το παιδί τα έβαλε χήμα στον C:/ δούλεψαν όλα ρολόι.

δες κάτι πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο μέχρι να ανοίξει τρύπα ( ο τοίχος :lol: )

στην επιφάνεια εργασίας του τα είχα περάσει τα αρχεία αλλά σε φάκελο όχι χύμα ..

όπως και να έχει η CM πατούσε πάνω σε 2.3.5 οπότε και από ότι φαντάζομαι δεν χρειαζόταν re-partition (βασικά δεν θυμάμαι και για ποιόν λόγο αποφάσισα να κάνω re- partition. Πάντως κάνοντας re-partition ενώ δεν χρειάζεται μπορεί να προκαλέσεις κάποιο πρόβλημα ? )

sorry για τα οff - topic Μηνύματα ...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

δες κάτι πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο μέχρι να ανοίξει τρύπα ( ο τοίχος :lol: )

στην επιφάνεια εργασίας του τα είχα περάσει τα αρχεία αλλά σε φάκελο όχι χύμα ..

όπως και να έχει η CM πατούσε πάνω σε 2.3.5 οπότε και από ότι φαντάζομαι δεν χρειαζόταν re-partition (βασικά δεν θυμάμαι και για ποιόν λόγο αποφάσισα να κάνω re- partition. Πάντως κάνοντας re-partition ενώ δεν χρειάζεται μπορεί να προκαλέσεις κάποιο πρόβλημα ? )

sorry για τα οff - topic Μηνύματα ...

Δε ξέρω κατά πόσο φταίει η επιφάνεια εργασίας, αλλά τελικά τι έγινε δούλεψε??

Καλά έκανες και επέλεξες να κάνεις repartition επειδή αλλάζει το filesystem σε ext4, ενώ οι στοκ κάθονται σε rfs. Οπότε με repartition γυρνάει σε rfs μόνο του. (αλλιώς μπορεί και να μη σου bootare μετά με την stock) Και όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εγώ προσωπικά από τις 9 στις 10 φορές που θα φλασάρω κάνω repartition κι ας μην χρειάζεται.

Edit: εννοώ πως με την cm αλλάζει το filesystem σε ext4

Edited by nikospot

ναί, παρότι κόλλησε στο re-partition και το έβγαλα από το usb μετά ξανα φόρτωσα τα αρχεία στο odin και φλάσαρα κανονικά χωρίς re-partition ...

δεν ξέρω μπορεί να το είχε κάνει και να κόλλησε μετά ...

bootloop αντιμετώπισα στο ace όταν από CM του έβαλα μέσω odin 2.3.5 (σαφώς είχανε γίνει όλα τα wipes) αλλά για το ACE υπάρχει μόνο ένα αρχείο που φορτώνεις για το flash ...

πέρναω 2.3.5 και μπαίνει σε bootloop, ξανα φλασάρω στο καπάκι 2.3.5 και πέρασε κανονικά ..

τι άλλαξε με την δεύτερη φορά ... δεν ξέρω ..

ενταξει το εκανα ο οδηγος ηταν παντως πολυ μπερδεμενος τελος καλα ολα καλα:D

Ε όχι και μπερδεμενος ο οδηγός επειδή εσυ δεν γνώριζες την διαφορά μεταξύ firmware και kernel... (η οποία εξηγείται στον οδηγό για νέους χρήστες,φυσικα)

Τέλος παντων, αφού η έκβαση ήταν θετική, όλα καλά.

Κώστας

καλημερα και καλη χρονια σε ολους!

ηθελα να ρωτησω κατα την γνωμη σας γιατι να μπει καποιος σε διαδικασια να βαλει το ics κερδιζει κατι;

καλημερα και καλη χρονια σε ολους!

ηθελα να ρωτησω κατα την γνωμη σας γιατι να μπει καποιος σε διαδικασια να βαλει το ics κερδιζει κατι;

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! :)

Δεν κερδίζεις τίποτα παρά μόνο τη χαρά να βλέπεις το κινητό σου ανανεωμένο!!! Ειδικά τώρα που οι εκδόσεις ics που κυκλοφορούν είναι σε αρχικό στάδιο. Αν γίνουν περισσότερο stable, τότε ναι, πρέπει να αναβαθμίσεις το γαλαξία. Αλλά στην παρούσα φάση, αν έχεις ένα καλά στημένο κινητό, σίγουρα δε θα κερδίσεις κάτι περισσότερο με ics.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Βαριέσαι να φλασάρεις πάλι? :lol:

Καλή χρονιά! :)

Ακριβώς αυτό :). Από τότε που βγήκε η build 1 της cm9 πηγαινοέρχομαι μεταξύ cm9 και cm7. Μου αρέσει πολύ η ics (τα γραφικά της κυρίως για να είμαι ειλικρινής) αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που έχω στήσει την nightly 181 ιδανικά για εμένα οπότε ξαναγυρνάω εκεί. Διαδικασία ράβε - ξήλωνε δηλαδή.

Μάκης

και άντε πάλι να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή .... ;)

και άντε πάλι να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή .... ;)

Βασικά όχι όλες τις ρυθμίσεις, ευτυχώς :). Στην cm7 γυρνάω με restore του nandroid backup οπότε είμαι πίσω σαν να μην άλλαξα τίποτα στο μεταξύ. Το στήσιμο της κάθε έκδοσης της ics είναι που βαριέμαι κάθε φορά. Την αλλαγή π.χ. των photos των επαφών με hd γιατί διαφορετικά βγαίνουν πιξελιασμένες κοκ.

Μάκης

xronia polla kai kali xronia se olous.katebasa tin Build 12 της teamhacksung den tin exo perasi akoma.alla ixa perasi tin proigoumeni kai ida oti polla pragmata ixan diorthothi.vevea to na valoun to official radio den to exoun kani opos episis to na mporis na sindethis me to kies.mpas kai exete vri tipota diorhosis?:cry:

το kies συνδέεται ΜΟΝΟ με τις stock rom της samsoung.

Η cm7, η mioui, to ICS δεν πρόκειται να συνδεθούν ποτέ αλλά ακόμα και να γινόταν τι να το κάνεις; δεν υπάρχει πιο άχρηστο πρόγραμμα από αυτό :lol:

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

me tin xxjvt sindeotan kai mporousa na kano buckup to kinito mou.epafes kai ta lipa tora omos oxi.gia to radio ti les?

1ον) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απαγορευονται τα greeklish

2oν) δοκιμασα και τις δυο ics roms (οnecosmic vs hacksung) και κατεληξα πως η onecosmic μακραν καλυτερη και αυτη θα σου συνιστουσα

3ον) η JVT ειναι stock rom γιαυτο και μπορουσες να το συνδεσεις με KIES.

4ον) backup μπορεις να κανεις και χωρις το kies μεσω του CWM που για να μιλας για costum roms υποθετω ξερεις τι ειναι. απλα πας στο back up & restore που εχει ως επιλογη στο κυριο μενου του CWM και ετσι γινεται FULL backup η rom σου οπως ακριβως ειναι

Coolpad F1 (8297W)

me tin xxjvt sindeotan kai mporousa na kano buckup to kinito mou.epafes kai ta lipa tora omos oxi.gia to radio ti les?

Τις επαφές, ημερολόγια κλπ μπορείς να τα συγχρονίσεις με το Google account σου, ή να κρατήσεις backup με κάποια εφαρμογή από το market. Υπάρουν άπειρες για backup σε contacts, sms, calendar, tasks κλπ ;)

Γιάννης

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich