Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδια, οσοι εχετε βαλει ics παιζει βιντεο (mkv,mp4,avi) σε 720p;

720p mkv παίζει με σπασίματα, 720p mp4 κατεβασμένα από το youtube τα παίζει κανονικά, avi δεν δοκίμασα, άλλα υποθέτω πως θα τα παίζει. Όλα αυτά σε RC1 με FuguMod kernel. Δεν ξέρω αν με άλλον kernel και τη νεότερη έκδοση θα παίζουν κανονικά τα mkv.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

720p mkv παίζει με σπασίματα, 720p mp4 κατεβασμένα από το youtube τα παίζει κανονικά, avi δεν δοκίμασα, άλλα υποθέτω πως θα τα παίζει. Όλα αυτά σε RC1 με FuguMod kernel. Δεν ξέρω αν με άλλον kernel και τη νεότερη έκδοση θα παίζουν κανονικά τα mkv.

Μπορεις να δεις το mkv αν παιζει καλα με moboplayer?

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Μπορεις να δεις το mkv αν παιζει καλα με moboplayer?

Στον MoboPlayer παίζει με μικροσπασίματα χωρίς ήχο (όπως και στον ενσωματωμένο player της ICS). Στο MX Video Player το ίδιο απλά όταν επιλέξεις software decoder υπάρχει και ήχος το ίδιο ισχύει και για τον MoboPlayer. Κάποιος με τις καινούργιες εκδόσεις ας μας πει αν άλλαξε τίποτα.

Σορρυ ρε παιδιά αλλά τι τα θέλετε τα 720 p σε 4 ίντσες οθόνη; Έλεος:p:p

Αφού υποστηρίζεται στις επίσημες rom γιατί όχι και εδώ;... για το γ@**το :p

Σορρυ ρε παιδιά αλλά τι τα θέλετε τα 720 p σε 4 ίντσες οθόνη; Έλεος:p:p

μα αν είναι τόσο το αρχείο που έχεις στο pc γιατί να μην το περάσεις στο κινητό με ένα copy - paste και να πρέπει να κάνεις conversion ? :p

Y.Γ πάντως με αρχείο ΜΟV 1920x1080 καρεδιάζει με όποιον Player Και αν προσπάθησα να το παίξω :lol::lol: (μιλάω για stock rom και για CM7.2 )

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ποιον kernel χρησιμοποίητε για την 2. 11; τώρα για μετάβασή από jvz υποθέτω πως πρέπει να αλλάξω το ext4? Υπάρχει κάποιος kernel να υποστηρίζει ext4?

H teamhacksung είναι ομάδα της Cyanogen.

Ο onecosmic έχει ένα δίκιο. Ο άνθρωπος έδωσε την RC2, ξεκαθάρισε ότι το release είναι λίγο βιαστικό καθότι ήθελε να κάνει παραμονή με τους δικούς του, δυστυχώς αποφάσισε να δοκιμάσει έναν νέο kernel που προκάλεσε μερικά bugs και άρχισε ο κόσμος να κράζει. Και που ειναι το mass storage, και που είναι το auto brightness που θα έφτιαχνες, και που είναι το % στο battery icon... Απαντούσε που και που ο άνθρωπος απο tapatalk και εξηγούσε ότι αν πας στον παλιό kernel, τα bugs δεν θα υπάρχουν. Τίποτα αυτοί. Ε τα πήρε και είπε τέρμα τα δημόσια releases. Απο εδώ και στο εξής θα τα δίνω private σε όσους με έχουν βοηθήσει και αυτοί ας κάνουν ότι νομίζουν. Ε ο PaulFrode δήλωσε ότι θα τα δίνει κανονικά. Α! Την έκανε την μαγκιά του πάντως στην νέα έκδοση ο onecosmic. Αναφέρουν οι χρήστες ότι έλυσε το πρόβλημα με τα σπασίματα στο 720p recording! Ωραίος ο παίκτης! Γενικά είναι δυνατός developer και είναι κρίμα να τον χάσουμε απο το developing της συσκευής μας. Καλή είναι και η cyanogen αλλά λίγος ανταγωνισμός ποτέ δεν έβλαψε.

Η αλλαγή στον κώδικα που επιτρέπει την εγγραφή video στα 720p χωρίς "σπασίματα" είναι αυτή. Εκείνο που για εμένα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι προγραμματιστής υπεύθυνος για αυτήν την αλλαγή δεν είναι ούτε ο onecosmic ούτε η teamhacksung αλλά κάποιος Song Youngmok, ο οποίος τυγχάνει υπάλληλος της samsung καθώς χρησιμοποιεί εταιρικό e-mail (ym.song@samsung.com). Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μάκης

Ευχαριστούμε για την ενδιαφέρουσα πληροφορία!

Εντυπώσεις απο build 12?

Είναι σαφώς καλύτερη από την 11. Δεν μου έχει κάτσει ούτε ένα fc, ούτε μια sod. Αρκετά πιο smooth από την 11, έχει καλύτερη διαχείριση της ram και καλύτερο browser. Εκείνο που μου την σπάει πιο πολύ είναι το γεγονός ότι gallery και music player σε κάθε reboot διαβάζουν τα αρχεία της emmc δίπλα και τριπλά κοκ. Αυτή τη φορά θα κάτσω εδώ, δεν ξαναγυρνώ σε cm7.

Μάκης

Καλησπερα παιδια λεω να δοκιμασω την ics 2.11 του onecosmic.Πρεπει να περασω και τον kernel η μονο την main rom απο εδω http://ics.samsung-updates.com/ICSI9000/ ;

Samsung Galaxy S7

Καλησπερα παιδια λεω να δοκιμασω την ics 2.11 του onecosmic.Πρεπει να περασω και τον kernel η μονο την main rom απο εδω http://ics.samsung-updates.com/ICSI9000/ ;

και τα δυο θα περασεις.

Xiaomi 12 Pro

και τα δυο θα περασεις.

Θα τα περασω μαζι ή θα περασω τη ρομ θα ανοιξω το κινητο και μετα θα περασω τον κερνελ;

edit ενταξει την περασα ολα καλα

Edited by mitsos1

Samsung Galaxy S7

καλησπερα απο xxjvt root που ειμαι κατεβασα τα δυο αρχεια του onecosmic.απλα τα κανω flash και ειναι κομπλε ολα.η εχει και διορθωσεις?αν μπορει καπιος να πει τι δεν δουλευει?κι αν μπορουμε να κανουμε flash το κανονικο του ραδιο.:worry:

Στα πιο πάνω posts τα παιδιά λένε τι περνάς για να βάλεις την ICS! Στο site της ICS μπορείς να διαβάσεις τι δουλεύει και τι όχι (αν και νομίζω ότι δουλεύουν όλα σχεδόν). Τι εννοείς να κάνουμε flash το κανονικό ράδιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

θα ηθελα το κανονικο ραδιοφωνο αυτο που ειχαμε μεχρι σημερα και οχι το spirit.πρεπει να εγαταστησω και την cm7 πρωτα και μετα να κανω flash τα αρχεια τα δυο του ονεψοσμιψ?

Φλασάρεις κανονικά και από stock rom όπως λένε και οι οδηγίες του site που σου έδωσα. Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις την εφαρμογή του ράδιου που έχεις στην stock rom γιατί είναι εφαρμογή την Samsung αν δεν κάνω λάθος οπότε αναγκαστικά βάζεις spirit αν θες ICS.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

καποια στιγμη δοκιμασα το κανονικο ραδιο απο miu αναγνωρησε το εικονιδιο αλλα δεν ανοιγε.γιαυτο ρωταω πως μπορει να γινει?

Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα απο το ραδιοφωνο. Με βάση αυτά που αναφερθηκαν πριν είναι σχεδόν βεβαιο ότι δε θα φτιαχτεί το με720p video. Δοκιμασα και γω την 2, 11 του onecosmic και μου φανηκε απελπιστικα αργη σε σχεση με την jvz με ext4 που ειχα πριν. Σαν να το σηκωνει μετά βιας το κινητο. Είχα δοκιμασει και μια παλιοτερη απο τη cm9 και μου είχε φανει πιο γρηγορη. σε μένα έπρεπε πρώτα να φλασαρω τον glich kernel και μετά να κάνω εεκατασταση. Δε χρειαστηκε root fix. Άντε να δούμε κάνα kernel με ext4

συμφωνα με τα σχολεια εγω καταλαβα οτι εχει γινει σχεδον τελεια η ρομ.δηλαδη λεσ πως δεν κανει?

συμφωνα με τα σχολεια εγω καταλαβα οτι εχει γινει σχεδον τελεια η ρομ.δηλαδη λεσ πως δεν κανει?

ασ μου πει καποιος ποια ειναι η πιο τελεια ics για το galaxys1?:mad:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Δεν υπάρχει τέλεια ICS (τουλάχιστον ακόμα). Δοκίμασε αυτές που έχουν βγει και δες ποια ικανοποιεί τα δικά σου γούστα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ασ μου πει καποιος ποια ειναι η πιο τελεια ics για το galaxys1?:mad:

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενής, δεν περνάς καλύτερα μια από τις επίσημες 2.3.6; Όπως σε βλέπω πας γυρεύοντας για μπελάδες. Μιλάμε για πειραματικές rom σε στάδιο ανάπτυξης και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συναντήσεις προβλήματα που δεν ξέρεις από ότι φαίνεται να αντιμετωπίσεις. Ξεκίνησε από κάτι απλό και σίγουρο και όταν αποκτήσεις τις γνώσεις δοκιμάζεις και κάτι πιο επικίνδυνο.

Μάκης

μηπως μπορει καποιος να μου πει τα μειωνεκτηματα της καθεμιας?

φιλε μου εχω περασει ρομ και ρομ ροοτ την πρωτη ics και την πρωτη onecmic.Exω πειραματιστει παρα πολυ με odin me cwm απλα θελω να μαθω κατι παραπανω που μπορει να γνωριζετε

η build 12 τι λεει?τι μειωνεκτηματα εχει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich