nikoskat Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Είδες καθόλου διαφορά στην ποιότητα 3g σήματος από ότι με το stock? οχι ιδιαιτερα. συνηθως ομως χρησιμοποιω 3G εκει που ξερω οτι εχει σημα, οποτε δε μπορω να ειμαι απολυτος. εχω αλλαξει αρκετα radios, πανω κατω με ολα την ιδια αισθηση ειχα. παντως δεν εχω κανενα προβλημα. δοκιμασε το, γυρνας σε οποιο θες εξαλλου αν δε σου αρεσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καλησπερα παιδες, επειδη μετα τα χθεσινα μαντατα του SIII μαλλον θα στραφω στο g.nexus ειδικα στην τιμη που εχει κατρακυλισει :p θελω να μου πειτε με δυο λογια απο θεμα ελευθερης μνημης αλλα και διαχειρισης πως τα παει και το κυριοτερο η ταχυτητα του γενικοτερα αν σας ευχαριστει και αν φαινεται στην καθημερινη χρηση !! Να τονισω οτι τωρα ειμαι galaxy s + custom ics 4.0.4 και παει μπαλα!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μια χαρά πάει το κινητό. Δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα να το ζορίζει, και λάβε υπόψιν ότι το τρέχω και υποχρονισμένο στα 950 ΜΗz για εξοικονόμηση μπαταρίας. Από μνήμη που είδα πρόσφατα, μετά από άνοιγμα πολλών εφαρμογών μουσικές browsing κλπ είδα είχε περίπου 250MB ελεύθερα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μια χαρά πάει το κινητό. Δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα να το ζορίζει, και λάβε υπόψιν ότι το τρέχω και υποχρονισμένο στα 950 ΜΗz για εξοικονόμηση μπαταρίας. Από μνήμη που είδα πρόσφατα, μετά από άνοιγμα πολλών εφαρμογών μουσικές browsing κλπ είδα είχε περίπου 250MB ελεύθερα. Ααα, θελει κι αυτο την ραμ του :rolleyes: Το s2 του πεθερου μου που το ξεσκαλιζω αρκετες φορες στην 2.3.6 τουλαχιστον μου αφηνει 350-400 free. Παραταυτα, ειμαι υπερ του στοκ αντροιντ για αυτο και απο οτι φαινεται θα στραφω στο nexus. Σε ευχαριστω φιλε :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ααα, θελει κι αυτο την ραμ του :rolleyes: Το s2 του πεθερου μου που το ξεσκαλιζω αρκετες φορες στην 2.3.6 τουλαχιστον μου αφηνει 350-400 free. Παραταυτα, ειμαι υπερ του στοκ αντροιντ για αυτο και απο οτι φαινεται θα στραφω στο nexus. Σε ευχαριστω φιλε :) Ηρακλή με ics μην περιμένεις να δεις τέτοια νούμερα free ram. Δεν ξέρω που οφείλεται αλλα ούτε στο sgs2 με ics official είδα τα 350-400 που ειχα με gingerbread ούτε στο one x. Maximum 304 κι αυτο σπάνια κυρίως όταν βγαίνω απο κάποιο βαρύ προγράμματα που κρατούσε μεγάλη ποσότητα ram. To σύνηθες είναι 200-250. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το 1GB ram είναι υπέρ αρκετό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 ασε που δεν εχεις και πολλες επιλογες πλεον :lol: εκτος του LG με τα 2GB :p ασχετο, θα βαλω αυτο για να δω ποτε χανω το σημα γιατι δεν εχω δει καποιο θεμα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.missedcall&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLm1pc3NlZGNhbGwiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ηρακλής, όπως είπε και ο Te salat κανένα πρόβλημα με RAM. Προφανώς το ICS είναι πιο απαιτητικό από το Gingerbread. Για αυτό και στην τελική πληρώνουμε το 1GB Ram. ;) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ηρακλή με ics μην περιμένεις να δεις τέτοια νούμερα free ram. Δεν ξέρω που οφείλεται αλλα ούτε στο sgs2 με ics official είδα τα 350-400 που ειχα με gingerbread ούτε στο one x. Maximum 304 κι αυτο σπάνια κυρίως όταν βγαίνω απο κάποιο βαρύ προγράμματα που κρατούσε μεγάλη ποσότητα ram. To σύνηθες είναι 200-250. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το 1GB ram είναι υπέρ αρκετό. Αγαπητε Κωστα, ο αντικτυπος τοτε της παραπανω ραμ που χρειαζεται η ics ειναι το πολυ καλο multitasking εναντι της 2.3 εκδοσης.Καπως ετσι το σκεφτομαι. Σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα με την συσκευη, δεν θα παρουσιαζει κολληματα ομως ετσι θετονται περιορισμοι οσον αφορα αναβαθμισεις στις μελλοντικες εκδοσεις android, και αναφερομαι και στο one x αλλα και στο S3 παρεπιπτοντως. Γιατι η cpu ανετα μπορει να τις σηκωνει αν δεν εχεις ομως αρκετη ελευθερη μνημη τοτε ...αναγκαζεσαι και αγοραζεις το επομενο μοντελο!!! Αυτη την πολιτικη ακολουθουν σχεδον ολες οι εταιρειες. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το που μπορεί να φτάσει η τιμή του Galaxy Nexus; Υπάρχει κάποια ένδειξη από το παρελθόν για αντίστοιχες συσκευές; Αν και πιστεύω ότι η τιμή των 360 euro στο amazon.de (380 με φόρους και έξοδα αποστολής) αυτή τη στιγμή είναι δελεαστική... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το που μπορεί να φτάσει η τιμή του Galaxy Nexus; Υπάρχει κάποια ένδειξη από το παρελθόν για αντίστοιχες συσκευές; Αν και πιστεύω ότι η τιμή των 360 euro στο amazon.de (380 με φόρους και έξοδα αποστολής) αυτή τη στιγμή είναι δελεαστική... Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει πέσει 50 ευρώ περίπου στην ελληνική αγορά μετά από μεγάλο διάστημα σταθερότητας στα 440-450. Τώρα ως προς το πόσο θα πέσει ακόμη ποιος ξέρει. Ίσως με την κυκλοφορία του Galaxy S III να πέσει και παραπάνω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus-16GB.html Για να δούμε... και εγω το παρακολουθώ ανελλιπώς! Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 νομιζω στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει πλεον Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Εδώ και λίγα λεπτά το Galaxy Nexus πουλιέται στο amazon.de ΜΟΝΟ 4,80 Euro... [ATTACH]25124[/ATTACH] Λογικά έχει γίνει λάθος... Αλλά θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία!!! Διόρθωση: Εδώ και λίγα λεπτά έχει επανέλθει στην κανονική τιμή. Αν προσέξετε στην παραπάνω photo ο χρήστης που το πουλούσε είχε όνομα ejoker... Edited May 8, 2012 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ένας φίλος θέλει να πάρει το τηλέφωνο από Birdphone με πιστωτική και στο checkout του βγάζει 2% επιβάρυνση για πληρωμή με πιστωτική. Είναι φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε άλλα καταστήματα; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ένας φίλος θέλει να πάρει το τηλέφωνο από Birdphone με πιστωτική και στο checkout του βγάζει 2% επιβάρυνση για πληρωμή με πιστωτική. Είναι φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε άλλα καταστήματα; Πιστωτική κάρτα (Οι χρεώσεις μέσω πιστωτικών καρτών επιβαρύνουν 2% τις τελικές τιμές των προϊόντων. ) οχι δε συμβαινει, το καταστημα επιλεγει τις επιβαρυνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εδώ και λίγες μέρες δεν υπάρχει στο Google Play το GN Official Update Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=de.cbruegg.officialupdate Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε κάπου αλλού ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μάθουμε αν το GN είναι yakju; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Εδώ και λίγες μέρες δεν υπάρχει στο Google Play το GN Official Update Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=de.cbruegg.officialupdate Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε κάπου αλλού ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μάθουμε αν το GN είναι yakju; Αν εισαι root στο /system/build.prop εχει την πληροφορια που θες.Αν οχι ψαξε στο market για το Android system info Edited May 9, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Έχει αγοράσει κανείς από ebw.gr? Και αν ναι,τί ήταν yakju ή yakjuxw? Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Και αν ναι,τί ήταν yakju ή yakjuxw? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Έχει αγοράσει κανείς από ebw.gr? Και αν ναι,τί ήταν yakju ή yakjuxw? Δεν εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο αλλα πραγματικα δεν μπορεις να ξερεις αν θα ειναι yakju ή yakjuxw Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Δεν εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο αλλα πραγματικα δεν μπορεις να ξερεις αν θα ειναι yakju ή yakjuxw Αν φλασάρουμε με το odin σε περιπτωση που θα είναι yakjuxw για να αποφύγω όλη αυτή την διαδικασία. θα έχουμε το αποτέλεσμα σε yakju? Διότι υποτίθεται το κινητό είναι της Google και γι'άυτο το αγοράζουμε.Αν ήταν να παίρνω αναβαθμίσεις από Samsung θα κοιτούσα κάτι άλλο. Αν γνωρίζει κανείς ας δώσει τα φώτα του! Μην κάνω καμία μ@@λ..$ όταν το πάρω!:X Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αν φλασάρουμε με το odin σε περιπτωση που θα είναι yakjuxw για να αποφύγω όλη αυτή την διαδικασία. θα έχουμε το αποτέλεσμα σε yakju? Διότι υποτίθεται το κινητό είναι της Google και γι'άυτο το αγοράζουμε.Αν ήταν να παίρνω αναβαθμίσεις από Samsung θα κοιτούσα κάτι άλλο. Αν γνωρίζει κανείς ας δώσει τα φώτα του! Μην κάνω καμία μ@@λ..$ όταν το πάρω!:X Θα σου πρότεινα να δεις το σχετικό thread/παραπομπή στο XDA στο section των οδηγών. Εϊναι μια μέθοδος που λειτουργεί σίγουρα. Δεν έχω ακούσει κάποιον να το κάνει με το Odin. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Να ρωτησω κ εγω κατι παρα πολυ σημαντικο Οσοι απο εσας εχετε αγορασει την 2000Μhz μπαταρια της Samsung μπορειτε να μου πειτε πρακτικα ποσες ωρες κερδιζω??? Μη δωσω τσαμπα 40euro.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αν φλασάρουμε με το odin σε περιπτωση που θα είναι yakjuxw για να αποφύγω όλη αυτή την διαδικασία. θα έχουμε το αποτέλεσμα σε yakju? Διότι υποτίθεται το κινητό είναι της Google και γι'άυτο το αγοράζουμε.Αν ήταν να παίρνω αναβαθμίσεις από Samsung θα κοιτούσα κάτι άλλο. Αν γνωρίζει κανείς ας δώσει τα φώτα του! Μην κάνω καμία μ@@λ..$ όταν το πάρω!:X - Με Odin δεν ξέρω να σου πω, εγώ το έκανα με commands ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες. Αν έχεις μια μικρή σχέση με το τερμιναλ των windows και ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες παραπάνω ,θα έχεις ένα official yakju!! - Δεν νομίζω πως ο πωλητής μπορεί να γνωρίζει τι κωδικό έχει η συσκευή ,δεν αναγράφεται πουθενά εξωτερικά στην συσκευασία αλλά ούτε και πάνω στην συσκευή. - Πιθανολογώ πως μόνο οι worldwide συσκευές είναι οι yakju ,οι οποίες δεν αφορούν συγκεκριμένη αγορά όπως η ευρωπαική ,που επι τω πλείστω κυκλοφορούν οι yakjuxw. - Περισσότερα στο λινκ που σου έδωσε παραπάνω ο sakiss για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια. :) Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Να ρωτησω κ εγω κατι παρα πολυ σημαντικο Οσοι απο εσας εχετε αγορασει την 2000Μhz μπαταρια της Samsung μπορειτε να μου πειτε πρακτικα ποσες ωρες κερδιζω??? Μη δωσω τσαμπα 40euro.... Εγω μιαμιση μερα με πολλες κλησεις και ελαχιστο serfing .Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315068&page=130 screenshot 1948 post απο το δικο μου post Πλάκα κάνεις.... δεν υπάρχει αυτό... 4 ημέρες; :blink: Για δωσε λινκ απο ebay Λες να κανω πλακα;... http://www.ebay.com/itm/Origianl-Google-Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Extended-2000mAh-Battery-Accessories-/120833110327?pt=PDA_Accessories&hash=item1c2236f137 απο εκει πηρα την μπαταρια. Edited May 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts