doganos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 up and running.Δεν μου έκανε καμία οπτική διαφορά με 4.0.3 που είχα.Για να δούμε πώς θα πάει Δεν βιάζομαι ... θα κάνω υπομονή ......άντε μια-δυο μέρες; :lol: :lol: :p Και εμενα τρεχει με 4.0.4 :lol: Νομίζω οτι είναι πιο smooth και less laged... Για να δούμε! Πάει πολύ καλά πάντως! Με το σημα πως παει; Η εναλλαγή 2G-3G εχει αλλαγες; Μπορεις να το παρατηρησεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εδώ που είμαι έχει φουλ σήμα 3G οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι... θα το παρακολουθήσω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 η επιλογή στις ρυθμίσεις ονομάζεται ''wifi sleep policy''και το έχεις στο never...δηλαδή το wifi να μην ''κοιμάται ποτέ''...που είναι το περίεργο στο ότι δουλεύει και κατεβάζει κανονικά τα mail σου..?:confused: γραφει...να παραμενει ενεργοποιημενο το wi.fi κατα την αναστολη λειτουργιας..και απο κατω εχει 3 επιλογες...παντα...μονο οταν ειναι συνδεδεμενο...και ποτε ...οταν ρο ειχα στο ποτε επρεπε να αναβω ην οθονη τοτε φαινοταν.οτι ανοιγε το εικονιδιο του wifi και.αρχιζαν.να.μου ερχονται τα μειλ ...τωρα ρο.wifi ειμαι μονιμως ανοιχτο ακομα και με την επιλογη ποτε και εγω δε θελω για να μη μου τρωει μπαταρια..καταλαβες; αυτο που λες ειναι κατι αλλο η εγω το εχω καταλαβει λαθος; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Σήμερα είναι η 3η μέρα που έχω το κινητό και γενικά το επεξεργάζομαι αρκετά! :) Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω αρκετά για να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του. Ξεκινώντας το πρωί λοιπόν με φουλ μπαταρία μου κράτησε 10 ώρες στις οποίες η οθόνη ήταν ανοιχτή 3 1/2 ώρες, άκουσα μουσική για 1 1/2 ώρα, ήταν συνεχώς στο wifi και για περίπου 1 1/2 ώρα και σε 3g ενώ όσο το χρησιμοποίησα, έπαιζα με facebook,twitter,chrome,έβγαλα φωτογραφίες, τις ανέβασα και γενικά ποτέ δεν έσβησα κάτι από το multitask menu. Γενικά είμαι ικανοποιημένος με τη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς αν κυμαίνεται στα φυσιολογικά. Να τονίσω ότι είμαι σε στοκ 4.0.2 και με στοκ κερνελ. Σε γενικές γραμμές επηρεάζει πολύ την μπαταρία το να μην κλείνω τις εφαρμογές από το multitask menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Μια χαρα ειναι οι χρονοι σου. Σε μερικες φορτισεις ακομα θα στρωσει και η μπαταρια. Με κλειστο wifi, 2G δικτυο και την φωτεινοτητα στο 50% κραταει περιπου 1,5 μερα με νορμαλ χρηση. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Σήμερα είναι η 3η μέρα που έχω το κινητό και γενικά το επεξεργάζομαι αρκετά! :) Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω αρκετά για να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του. Ξεκινώντας το πρωί λοιπόν με φουλ μπαταρία μου κράτησε 10 ώρες στις οποίες η οθόνη ήταν ανοιχτή 3 1/2 ώρες, άκουσα μουσική για 1 1/2 ώρα, ήταν συνεχώς στο wifi και για περίπου 1 1/2 ώρα και σε 3g ενώ όσο το χρησιμοποίησα, έπαιζα με facebook,twitter,chrome,έβγαλα φωτογραφίες, τις ανέβασα και γενικά ποτέ δεν έσβησα κάτι από το multitask menu. Γενικά είμαι ικανοποιημένος με τη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς αν κυμαίνεται στα φυσιολογικά. Να τονίσω ότι είμαι σε στοκ 4.0.2 και με στοκ κερνελ. Σε γενικές γραμμές επηρεάζει πολύ την μπαταρία το να μην κλείνω τις εφαρμογές από το multitask menu? η εφαρμογη chrome ποια ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ο google chrome beta for android. Δεν θα το βρεις επισημα στο play store,γτ δεν κυκλοφορει επισημα ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ο google chrome beta for android. Δεν θα το βρεις επισημα στο play store,γτ δεν κυκλοφορει επισημα ελλαδα. τι φωτεινοτητα ποσο την ειχες; καλοι ειναι οι χρονοι σου..επισης μαλλον δεν ειχες καλο σημα, που επηρεαζει αρνητικα τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ο google chrome beta for android. Δεν θα το βρεις επισημα στο play store,γτ δεν κυκλοφορει επισημα ελλαδα. Μάλιστα. Αλλά το κινητο που έχω δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλάδα, συνεπώς που ξέρει πως ειμαι απο Ελλάδα και δεν μου το δείχνει στο market? Κοιτάει ip/carrier ή κάτι άλλο; :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Μάλιστα. Αλλά το κινητο που έχω δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλάδα, συνεπώς που ξέρει πως ειμαι απο Ελλάδα και δεν μου το δείχνει στο market? Κοιτάει ip/carrier ή κάτι άλλο; :confused: κοιταει τον carrier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) τι φωτεινοτητα ποσο την ειχες; καλοι ειναι οι χρονοι σου..επισης μαλλον δεν ειχες καλο σημα, που επηρεαζει αρνητικα τη μπαταρια. Η φωτεινοτητα ειναι στο αυτοματο και οντως το σημα στο σπιτι δεν ειναι καθολου καλο, 1-2 γραμμες πιανει,πολλες φορες κ καθολου! Θα δοκιμασω να χρησιμοποιησω κ τον στοκ browser μιας κ ο chrome φαινεται απαιτητικος ακομα. Edited March 29, 2012 by adamspir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 εεχχμμμ...4.0.4 και όλα δουλέυουν ρολόι...:up: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 εεχχμμμ...4.0.4 και όλα δουλέυουν ρολόι...:up: :) laggαρει το εργαλείο τώρα με τα 4.0.4?:lol: με ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Με την 0.4 εχουμε δει (ακουσει better) καποια αλλαγη στον ηχο? Αυξηση της εντασης? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παέι μια χαρά και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι και ο ήχος δυνάμωσε..:) όχι δεν το έκανα μέσω ΟΤΑ (άλλωστε έχει έρθει σε ελάχιστους μέχρι τώρα)...φλάσαρα το incremental update μέσω cwm recovery...μετά root πάλι...και έτοιμος...:) btw...το μάρκετ ακόμα στην 3.4.7 μου είναι...αρχίζω να πιστεύω ότι η 3.5.15 είναι καμιά δοκιμαστική και θα δούμε σύντομα νέα version..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 βγήκε ήδη και το επίσημο image της 4.0.4 στην σελίδα της google..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 βγήκε... αντε περιμένουμε τωρα την ΟΤΑ ... ;) ελπιζω μεσα στις επομενες ωρες..... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Με το mp3 cutter εγω δεν εχω προβλημα Δεν αποθηκεύει το κομμάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Υπάρχει λειτουργία time lapse? Δεν μπορώ να την βρω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Υπάρχει λειτουργία time lapse? Δεν μπορώ να την βρω 0.31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αυτός ο Ευαγγελιστής της Google :lol: που ανακοινωσε εξαρχης την 4.0.4 ειπε πως μεσα στο Σ/Κ θα αρχισει και η ΟΤΑ στο jankju.. ε μεχρι την Κυριακη... κατι θα γινει! :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εχω την stock 4.0.2 απλα το μονο που εχω κανει ειναι ξεκλειδωμα και root. Οταν ερθει η αναβαθμιση την κανω κανονικα ή πρεπει να το ξανακανω unroot? Θα χαθει τιποτα? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εχω την stock 4.0.2 απλα το μονο που εχω κανει ειναι ξεκλειδωμα και root. Οταν ερθει η αναβαθμιση την κανω κανονικα ή πρεπει να το ξανακανω unroot? Θα χαθει τιποτα? Λογικά θα χάσεις το root.Τα υπόλοιπα data,apps κτλ θα μείνουν ανέγγιχτα. PS Σιγουρέψου ότι έχεις stock recovery και όχι cwm recovery, γιατί αν έχεις cwm recovery θα σου κατεβάσει το ΟΤΑ update και όταν θα πάει να το κάνει install στο recovery επειδή δεν θα βρεί το stock recovery δεν θα σου κάνει το Update Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Λογικά θα χάσεις το root.Τα υπόλοιπα data,apps κτλ θα μείνουν ανέγγιχτα. PS Σιγουρέψου ότι έχεις stock recovery και όχι cwm recovery, γιατί αν έχεις cwm recovery θα σου κατεβάσει το ΟΤΑ update και όταν θα πάει να το κάνει install στο recovery επειδή δεν θα βρεί το stock recovery δεν θα σου κάνει το Update Πως το βλεπω αυτο? Με το toolkit εκανα το root. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 καλησπερα ..παιδια κατεβασα απο το playstor την εφαρμογη GN official update και οταν παταω μου λεει (the product name of your device is yakjuxw. thus, your devise is NOT update by google. γιατι το λεει αυτο ρε παιδια΄;; εχετε καμια ιδεα; ευχαριστω..:( Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts