geovass Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Όχι, δεν υπάρχει κάτι για να τραβάς την συσκευή. Πρέπει να βάλεις τα χέρια σου και να το τραβήξεις. Sygic παίζει θαυμάσια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafriton Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) φαινεται οτι δεν εχει.αλλα το τραβας απο το πλαι ευκολα φαινεται.ωαζεισ πρςτα το πανω μερος ετσι ωστς να μην πατας το κουμπι του κλειδωματος συνεχεια..(φανταζομαι..) την παρήγγειλα μεσα σε 7-20 μερες λεει.. Edited January 24, 2012 by kafriton Παράθεση Ειμαι :ninja:!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα, εσείς με pouches έχετε και ζελατίνα για προστασία οθόνης; Έχει καποιος προσωπική γνώμη για κάποια ζελατίνα; Από θήκη αγόρασα αυτήν http://www.myincipio.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Cases-Accessories/Incipio-Samsung-Galaxy-Nexus-feather-Ultralight-Hard-Shell-Case.asp αλλά αφήνει το πάνω και κάτω μέρος αρκετά "ξεσκέπαστο" και δεν μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ρε παιδες μια ερωτηση χθες επαιζα ενα παιχνιδι το dead space και οταν βγηκα δεν μου εμφανιζε τα κατω τα πληκτρα τα τρια μετα επρεπε να του κσνω ριμπουτ να ξαναδουλεψουν..τι παιζει; εφαγε καποιο κολλημα; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ρε παιδες μια ερωτηση χθες επαιζα ενα παιχνιδι το dead space και οταν βγηκα δεν μου εμφανιζε τα κατω τα πληκτρα τα τρια μετα επρεπε να του κσνω ριμπουτ να ξαναδουλεψουν..τι παιζει; εφαγε καποιο κολλημα; Ναι.εφαγε κολλημα.το εχει κανει και σε εμενα μια φορα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπερα !! Σημερα το "τσιμπησα" και εγω απο τα Multirama !! :D Μιλαμε η οθονη ΤΕΛΕΙΑ !!!!!! Καμια σχεση με του NOTE και του GS 2 . Ισως απο το GS 2 να ζηλευω την φωτεινοτητα αλλα σαν οθονη τα ΣΠΑΕΙ !!!! Μια ερωτηση για αρχη...App2sd χρειαζεται η οχι ; Γιατι το κατεβασα και μου γραφει " δεν υποστηριζεται για την συσκευη σας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπερα !! Σημερα το "τσιμπησα" και εγω απο τα Multirama !! :D Μιλαμε η οθονη ΤΕΛΕΙΑ !!!!!! Καμια σχεση με του NOTE και του GS 2 . Ισως απο το GS 2 να ζηλευω την φωτεινοτητα αλλα σαν οθονη τα ΣΠΑΕΙ !!!! Μια ερωτηση για αρχη...App2sd χρειαζεται η οχι ; Γιατι το κατεβασα και μου γραφει " δεν υποστηριζεται για την συσκευη σας" Οχι δε χρειαζεται, απλα εγκαθιστας. Μεγεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Σε ευχαριστω. Πρωτες αντιδρασεις, χαμηλη φωτεινοτητα νομιζω+ χαλια ηχειο+ μετρια καμερα ! Επισης στο Quadrant βγαζει Score ΜΟΝΟ 1612 ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Σε ευχαριστω. Πρωτες αντιδρασεις, χαμηλη φωτεινοτητα νομιζω+ χαλια ηχειο+ μετρια καμερα ! Επισης στο Quadrant βγαζει Score ΜΟΝΟ 1612 ;;;;; Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό φίλε μου. Προκύπτει από ασυμβατότητα του εν λόγω κινητού με το quadrant. Δοκίμασε το antutu.. :) Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Μαλιστα. Ωραια. Κατι ακομα παιδια,Φακελο πως δημιουργω ; Δεν καταφερερα να το βρω στις 2 ωρες που το χρησιμοποιησα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Μαλιστα. Ωραια. Κατι ακομα παιδια,Φακελο πως δημιουργω ; Δεν καταφερερα να το βρω στις 2 ωρες που το χρησιμοποιησα . Εννοεις φακελο στο desktop?Αν ναι τοτε κρατας πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης και το ριχνεις επανω στο εικονιδιο της αλλης εφαρμογης που θελεις να ειναι στον ιδιο folder Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ρε παιδια εβαλε κανενασ το igo στο κιν;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) το τσιμπησα κ γω:D με μια case-mate touch που μου χει σπασει τα νευρα κ δε μπορω να τη βαλω σωστα....ειναι συνεχεια πατημενο το power button:lost::grin:(εληθει με τη βοηθεια του geovass) αλλα θα το βρω που θα μου παει!:) κανενα καλο screen protector απο ελλαντα? Edited January 25, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Βάλε πρώτα την μεριά με το power button και μετά την άλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Μόλις πήρα κι εγώ το Nexus και είμαι κατενθουσιασμένος ειδικά με την οθόνη. Δύο ερωτησούλες έχω. 1. Ειμαι σίγουρος οτι έχει χιλιοειπωθεί αλλά ποιο απο τα χιλιάδες Greek keyboards να κατεβάσω? Ποιο προτείνετε?? (Μη μου πείτε να διαβάσω τις 30+ σελίδες, λυπηθήτε με! :cry: ) 2. Που μπορώ να βρω θήκη για το τηλέφωνο αλλά να είναι σαν την θήκη της φωτογραφίας. Δηλαδή τέτοιο στυλ. να μπαίνει μέσα όλο το τηλέφωνο. Φυσικά θα θέλω να είναι μάρκα. πχ αυτή η θήκη που σας έχω παραθέσει την είχα για το iPhone μου. Μακάρι να μπορούσα να βρω την ίδια θήκη και για το Nexus.. :( Ξέρε άλλο τηλέφωνο που να έχει τις ίδιες διαστάσεις περίπου ώστε να χωράει η θήκη και να ψαξω αντί του Nexus? Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων! http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/154/774/439/gucci-iphone-3g-case-4-colour-red-pink-black-and-brown-61304.jpg Edited January 25, 2012 by sado Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις έκανα την αναβάθμηση σε 4.0.2 και μου βγάζει κάποιες φορές ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Τι μπορεί να είναι;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 1. Ειμαι σίγουρος οτι έχει χιλιοειπωθεί αλλά ποιο απο τα χιλιάδες Greek keyboards να κατεβάσω? Ποιο προτείνετε?? (Μη μου πείτε να διαβάσω τις 30+ σελίδες, λυπηθήτε με! :cry: ) 2. Που μπορώ να βρω θήκη για το τηλέφωνο αλλά να είναι σαν την θήκη της φωτογραφίας. Δηλαδή τέτοιο στυλ. να μπαίνει μέσα όλο το τηλέφωνο. Φυσικά θα θέλω να είναι μάρκα. πχ αυτή η θήκη που σας έχω παραθέσει την είχα για το iPhone μου. Μακάρι να μπορούσα να βρω την ίδια θήκη και για το Nexus.. :( Ξέρε άλλο τηλέφωνο που να έχει τις ίδιες διαστάσεις περίπου ώστε να χωράει η θήκη και να ψαξω αντί του Nexus? 1. SwiftKey X / Perfect Keyboard / Smart Keyboard 2. Εχει και η πρώτη σελίδα cases. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 1. SwiftKey X / Perfect Keyboard / Smart Keyboard 2. Εχει και η πρώτη σελίδα cases. Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Η πρώτη σελίδα έχει cases αλλά δεν είναι του στιλ που θέλω. Γι' αυτό και ρώτησα αν ξέρει κανείς έστω και να είναι για άλλο μοντέλο με τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις μιας και δεν θέλω θήκη που να "κολλάει" - εφάπτεται επάνω στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 μαγκες μολις το πηρα σημερα απο multirama απλα μ@μ@ει το κινητο απο οθονη ταχυτητα ιντερνετ τα παντα Εννοεις φακελο στο desktop?Αν ναι τοτε κρατας πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης και το ριχνεις επανω στο εικονιδιο της αλλης εφαρμογης που θελεις να ειναι στον ιδιο folder Σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκανα . Τωρα για εντος υπαρχει τροπος ; Εννοω να φτιαξω φακελους εντος Desktop . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 το τσιμπησα κ γω:D με μια case-mate touch που μου χει σπασει τα νευρα κ δε μπορω να τη βαλω σωστα....ειναι συνεχεια πατημενο το power button:lost::grin:(εληθει με τη βοηθεια του geovass) αλλα θα το βρω που θα μου παει!:) κανενα καλο screen protector απο ελλαντα? http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2159 ωραιο πολυ πραμα για το κινητο μακαρι να εχει και ετοιμοπαραδοτα τα περισσοτερα απο αυτα Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Στα υπόψη οτι όλα τα screen protectors που είναι "dry apply" (p.x δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Σε αντίθεση με τα wet apply ( Εγώ ακόμη δεν βρήκα καλή θήκη από Ελλάδα/Ευρώπη. Από Αμερική (στα links της 1ης σελίδας) είναι όλα πανάκριβα. Στα υπόψη πριν αγοράσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκανα . Τωρα για εντος υπαρχει τροπος ; Εννοω να φτιαξω φακελους εντος Desktop . Εννοεις εκτος desktop.Στον app drawer.Αυτο δεν γινεται Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Εννοεις εκτος desktop.Στον app drawer.Αυτο δεν γινεται Ναι λαθος μου ΕΚΤΟΣ εννοω. Υπαρχει καποιο Βιντεο να δω τι μπορεις να κανεις με την ICS ; Γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο λειτουργικη η 4.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ναι λαθος μου ΕΚΤΟΣ εννοω. Υπαρχει καποιο Βιντεο να δω τι μπορεις να κανεις με την ICS ; Γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο λειτουργικη η 4.0.2. Στο youtube αν βαλεις ics θα σου βγαλει αρκετα βιντεακια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts