Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, δεν υπάρχει κάτι για να τραβάς την συσκευή. Πρέπει να βάλεις τα χέρια σου και να το τραβήξεις.

Sygic παίζει θαυμάσια!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φαινεται οτι δεν εχει.αλλα το τραβας απο το πλαι ευκολα φαινεται.ωαζεισ πρςτα το πανω μερος ετσι ωστς να μην πατας το κουμπι του κλειδωματος συνεχεια..(φανταζομαι..)

την παρήγγειλα μεσα σε 7-20 μερες λεει..

Edited by kafriton
Ειμαι :ninja:!!

Καλησπέρα,

εσείς με pouches έχετε και ζελατίνα για προστασία οθόνης;

Έχει καποιος προσωπική γνώμη για κάποια ζελατίνα;

Από θήκη αγόρασα αυτήν http://www.myincipio.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Cases-Accessories/Incipio-Samsung-Galaxy-Nexus-feather-Ultralight-Hard-Shell-Case.asp αλλά αφήνει το πάνω και κάτω μέρος αρκετά "ξεσκέπαστο" και δεν μου αρέσει.

ρε παιδες μια ερωτηση χθες επαιζα ενα παιχνιδι το dead space και οταν βγηκα δεν μου εμφανιζε τα κατω τα πληκτρα τα τρια μετα επρεπε να του κσνω ριμπουτ να ξαναδουλεψουν..τι παιζει; εφαγε καποιο κολλημα;
sent from my huawei p9

ρε παιδες μια ερωτηση χθες επαιζα ενα παιχνιδι το dead space και οταν βγηκα δεν μου εμφανιζε τα κατω τα πληκτρα τα τρια μετα επρεπε να του κσνω ριμπουτ να ξαναδουλεψουν..τι παιζει; εφαγε καποιο κολλημα;

Ναι.εφαγε κολλημα.το εχει κανει και σε εμενα μια φορα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπερα !! Σημερα το "τσιμπησα" και εγω απο τα Multirama !! :D

Μιλαμε η οθονη ΤΕΛΕΙΑ !!!!!! Καμια σχεση με του NOTE και του GS 2 . Ισως απο το GS 2 να ζηλευω την φωτεινοτητα αλλα σαν οθονη τα ΣΠΑΕΙ !!!!

Μια ερωτηση για αρχη...App2sd χρειαζεται η οχι ; Γιατι το κατεβασα και μου γραφει " δεν υποστηριζεται για την συσκευη σας"

Καλησπερα !! Σημερα το "τσιμπησα" και εγω απο τα Multirama !! :D

Μιλαμε η οθονη ΤΕΛΕΙΑ !!!!!! Καμια σχεση με του NOTE και του GS 2 . Ισως απο το GS 2 να ζηλευω την φωτεινοτητα αλλα σαν οθονη τα ΣΠΑΕΙ !!!!

Μια ερωτηση για αρχη...App2sd χρειαζεται η οχι ; Γιατι το κατεβασα και μου γραφει " δεν υποστηριζεται για την συσκευη σας"

Οχι δε χρειαζεται, απλα εγκαθιστας. Μεγεια σου.

Σε ευχαριστω. Πρωτες αντιδρασεις, χαμηλη φωτεινοτητα νομιζω+ χαλια ηχειο+ μετρια καμερα !

Επισης στο Quadrant βγαζει Score ΜΟΝΟ 1612 ;;;;;

Σε ευχαριστω. Πρωτες αντιδρασεις, χαμηλη φωτεινοτητα νομιζω+ χαλια ηχειο+ μετρια καμερα !

Επισης στο Quadrant βγαζει Score ΜΟΝΟ 1612 ;;;;;

Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό φίλε μου. Προκύπτει από ασυμβατότητα του εν λόγω κινητού με το quadrant. Δοκίμασε το antutu.. :)

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα. Ωραια. Κατι ακομα παιδια,Φακελο πως δημιουργω ; Δεν καταφερερα να το βρω στις 2 ωρες που το χρησιμοποιησα .

Μαλιστα. Ωραια. Κατι ακομα παιδια,Φακελο πως δημιουργω ; Δεν καταφερερα να το βρω στις 2 ωρες που το χρησιμοποιησα .

Εννοεις φακελο στο desktop?Αν ναι τοτε κρατας πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης και το ριχνεις επανω στο εικονιδιο της αλλης εφαρμογης που θελεις να ειναι στον ιδιο folder

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

το τσιμπησα κ γω:D

με μια case-mate touch που μου χει σπασει τα νευρα κ δε μπορω να τη βαλω σωστα....ειναι συνεχεια πατημενο το power button:lost::grin:(εληθει με τη βοηθεια του geovass)

αλλα θα το βρω που θα μου παει!:)

κανενα καλο screen protector απο ελλαντα?

Edited by agligoros

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις πήρα κι εγώ το Nexus και είμαι κατενθουσιασμένος ειδικά με την οθόνη.

Δύο ερωτησούλες έχω.

1. Ειμαι σίγουρος οτι έχει χιλιοειπωθεί αλλά ποιο απο τα χιλιάδες Greek keyboards να κατεβάσω? Ποιο προτείνετε?? (Μη μου πείτε να διαβάσω τις 30+ σελίδες, λυπηθήτε με! :cry: )

2. Που μπορώ να βρω θήκη για το τηλέφωνο αλλά να είναι σαν την θήκη της φωτογραφίας. Δηλαδή τέτοιο στυλ. να μπαίνει μέσα όλο το τηλέφωνο. Φυσικά θα θέλω να είναι μάρκα. πχ αυτή η θήκη που σας έχω παραθέσει την είχα για το iPhone μου.

Μακάρι να μπορούσα να βρω την ίδια θήκη και για το Nexus.. :(

Ξέρε άλλο τηλέφωνο που να έχει τις ίδιες διαστάσεις περίπου ώστε να χωράει η θήκη και να ψαξω αντί του Nexus?

Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων!

http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/154/774/439/gucci-iphone-3g-case-4-colour-red-pink-black-and-brown-61304.jpg

Edited by sado

Καλησπέρα και από εμένα.

Μόλις έκανα την αναβάθμηση σε 4.0.2 και μου βγάζει κάποιες φορές ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.

Τι μπορεί να είναι;;

:D

1. Ειμαι σίγουρος οτι έχει χιλιοειπωθεί αλλά ποιο απο τα χιλιάδες Greek keyboards να κατεβάσω? Ποιο προτείνετε?? (Μη μου πείτε να διαβάσω τις 30+ σελίδες, λυπηθήτε με! :cry: )

2. Που μπορώ να βρω θήκη για το τηλέφωνο αλλά να είναι σαν την θήκη της φωτογραφίας. Δηλαδή τέτοιο στυλ. να μπαίνει μέσα όλο το τηλέφωνο. Φυσικά θα θέλω να είναι μάρκα. πχ αυτή η θήκη που σας έχω παραθέσει την είχα για το iPhone μου.

Μακάρι να μπορούσα να βρω την ίδια θήκη και για το Nexus.. :(

Ξέρε άλλο τηλέφωνο που να έχει τις ίδιες διαστάσεις περίπου ώστε να χωράει η θήκη και να ψαξω αντί του Nexus?

1. SwiftKey X / Perfect Keyboard / Smart Keyboard

2. Εχει και η πρώτη σελίδα cases.

1. SwiftKey X / Perfect Keyboard / Smart Keyboard

2. Εχει και η πρώτη σελίδα cases.

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

Η πρώτη σελίδα έχει cases αλλά δεν είναι του στιλ που θέλω. Γι' αυτό και ρώτησα αν ξέρει κανείς έστω και να είναι για άλλο μοντέλο με τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις μιας και δεν θέλω θήκη που να "κολλάει" - εφάπτεται επάνω στο κινητό.

μαγκες μολις το πηρα σημερα απο multirama απλα μ@μ@ει το κινητο απο οθονη ταχυτητα ιντερνετ τα παντα

Εννοεις φακελο στο desktop?Αν ναι τοτε κρατας πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης και το ριχνεις επανω στο εικονιδιο της αλλης εφαρμογης που θελεις να ειναι στον ιδιο folder

Σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκανα . Τωρα για εντος υπαρχει τροπος ;

Εννοω να φτιαξω φακελους εντος Desktop .

το τσιμπησα κ γω:D

με μια case-mate touch που μου χει σπασει τα νευρα κ δε μπορω να τη βαλω σωστα....ειναι συνεχεια πατημενο το power button:lost::grin:(εληθει με τη βοηθεια του geovass)

αλλα θα το βρω που θα μου παει!:)

κανενα καλο screen protector απο ελλαντα?

http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2159

ωραιο πολυ πραμα για το κινητο μακαρι να εχει και ετοιμοπαραδοτα τα περισσοτερα απο αυτα

sent from my huawei p9

Στα υπόψη οτι όλα τα screen protectors που είναι "dry apply" (p.x

δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Σε αντίθεση με τα wet apply (

Εγώ ακόμη δεν βρήκα καλή θήκη από Ελλάδα/Ευρώπη. Από Αμερική (στα links της 1ης σελίδας) είναι όλα πανάκριβα.

Στα υπόψη πριν αγοράσετε.

Σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκανα . Τωρα για εντος υπαρχει τροπος ;

Εννοω να φτιαξω φακελους εντος Desktop .

Εννοεις εκτος desktop.Στον app drawer.Αυτο δεν γινεται

Εννοεις εκτος desktop.Στον app drawer.Αυτο δεν γινεται

Ναι λαθος μου ΕΚΤΟΣ εννοω. Υπαρχει καποιο Βιντεο να δω τι μπορεις να κανεις με την ICS ; Γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο

λειτουργικη η 4.0.2.

Ναι λαθος μου ΕΚΤΟΣ εννοω. Υπαρχει καποιο Βιντεο να δω τι μπορεις να κανεις με την ICS ; Γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο

λειτουργικη η 4.0.2.

Στο youtube αν βαλεις ics θα σου βγαλει αρκετα βιντεακια

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)