Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είναι τώρα και μια εβδομάδα με αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593386. Κανένα κόλλημα,είναι ίσως η πιο πλήρης και σταθερή από όσες δοκίμασα και πιστέψτε με τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες.... αξίζει να την δοκιμασετε

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαλιστα καταλαβα

μολις διαβαζα τον οδηγο

καλα εγω καταλαβα τι πρεπει να κανω

στον φιλο μου τι να πω που θα με κοιταει σαν μλκας απο αυτα που θα του λεω:lol:

γιατι εγω δεν παιζει να κατσω να το κανω

ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες:cool:

τροποποιηση: το πλαστικο απο πισω παντως λεει google αν λεει κατι αυτο

Ξεκλείδωμα Bootloader,Περνάς custom recovery, φλασαρεις Cm11 και ξεμπέρδεψες αν είναι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία κατά την γνώμη μου :p

Ξεκλείδωμα Bootloader,Περνάς custom recovery, φλασαρεις Cm11 και ξεμπέρδεψες αν είναι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία κατά την γνώμη μου :p

εγω προσωπικα δεν προκειται να μπω σε καμια διαδικασια:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Πραγματικά δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από 10 λεπτά...

το ξερω αυτο

αλλα τι να εξηγω στον φιλο μου

οτι πρεπει να κανω αυτο μετα το αλλο

θα μου πει αστο:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ε τοτε ας μείνει με την 4.2 για παντα πες του.

Nexus εχει στο φινάλε... Ας ασχοληθεί και λίγο, αξίζει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για όσους είστε με ρουταρισμένη 4.3 και έχετε πρόβλημα με την αναπαραγωγή ταινιών διαβάστε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48229757. Σε μένα δεν έκανε καμία διαφορά φλασάροντας το zip, αλλά αφού το ξεζιπάρισα και μετέφερα χειροκίνητα μόνο το αρχείο ducati-m3.bin στη διεύθυνση system>vendor>firmware οι ταινίες πλέον παίζουν τέλεια με BS Player που χρησινοποιώ.

Έχω ένα Galaxy Nexus με σπασμένα δοντάκια στην υποδοχή της κάρτας sim, με αποτέλεσμα να μην την αναγνωρίζει. Η ζημιά έγινε από αντάπτορα micro sim.

Γνωρίζετε που θα μπορούσα να το πάω για επισκευή με το ελάχιστο δυνατό κόστος;

Ευχαριστώ.

Μετά από 5-6 εβδομάδες με CM11 (4.4.2) αποφάσισα να γυρίσω σε 4.3

Σίγουρα κάποιες ,εμφανησιακές, κυρίως πινελιές θα μου λείψουν. Όπως και κάποιες παραπάνω ευκολίες.

Όμως το κινητό είναι απλά τέλειο με 4.3 και super smooth. Το νιώθω ένα κλικ γρηγορότερο τώρα.

Δεν με νοιάζει τι λέει το ΑRT και το antutu, το δικό μου Nexus τρέχει τέλεια με 4.3

if it ain't broke...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

...In other news

Φάγαμε τρελό άκυρο από την Canonical στα καλά καθούμενα.

Ubuntu Touch dropping support for Galaxy Nexus, Nexus 7 2012 and Nexus 10; won’t support Nexus 5

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

απλα πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι, παρα το γεγονος οτι με την 4.3 το κινητο φυσαει, εχει την ηλικια του και ειναι ΗΔΗ δυο μοντελα πισω...

οσο και να θελουμε να αγνοησουμε τους βασικους κανονες της αγορας, τοσο καποιοι θα μας τους θυμιζουν...

προσωπικα, ειμαι ευχαριστημενος ακομα... ας ερθει το Nexus 6, να ειμαστε καλα, να εχουμε λεφτα και βλεπουμε...

μεχρι τοτε παρακολουθουμε τις εξελιξεις, γουσταρουμε που μπορουμε ακομα να μην ντρεπομαστε να βγαλουμε το δυομιση ετων κινητο μας απο την τσεπη, να το αφησουμε στο τραπεζι και να το παρει καποιος απο την παρεα και τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...

αντε με την Canonical και τα λοιπα σουργελα που ειδαν χρημα και αλλαξανε τροπαριο...

Για όσους είστε με ρουταρισμένη 4.3 και έχετε πρόβλημα με την αναπαραγωγή ταινιών διαβάστε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48229757. Σε μένα δεν έκανε καμία διαφορά φλασάροντας το zip, αλλά αφού το ξεζιπάρισα και μετέφερα χειροκίνητα μόνο το αρχείο ducati-m3.bin στη διεύθυνση system>vendor>firmware οι ταινίες πλέον παίζουν τέλεια με BS Player που χρησινοποιώ.

To ίδιο πρόβλημα υπήρχε και με την CM11..Πήγα να δω ταινια σε 1080p και υπήρχε πρόβλημα ειτε με ΒsPlayer ειτε με Mx Player. Μόλις φλασαρα το zip (με Twrp) σε έμενα δούλεψε κανονικά το Η/W+. Επιβεβαιώνω οτι δουλεύει κανονικά σε CM11 το Zip..Να σαι καλά

To ίδιο πρόβλημα υπήρχε και με την CM11..Πήγα να δω ταινια σε 1080p και υπήρχε πρόβλημα ειτε με ΒsPlayer ειτε με Mx Player. Μόλις φλασαρα το zip (με Twrp) σε έμενα δούλεψε κανονικά το Η/W+. Επιβεβαιώνω οτι δουλεύει κανονικά σε CM11 το Zip..Να σαι καλά

Xαίρομαι φίλε που έκανες τη δουλειά σου. Εγώ παίζω με το καινούριο μου απόκτημα (του περνάω ρουτ αυτή τη στιγμή :rolleyes:)

Τι ακριβώς κάνει αυτό Λευτέρη γιατί οταν βλεπω gadgets κατι με πιάνει. Οπως επίσης πόσο και από που το τσίμπησες

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Τι ακριβώς κάνει αυτό Λευτέρη γιατί οταν βλεπω gadgets κατι με πιάνει. Οπως επίσης πόσο και από που το τσίμπησες

Σάκη Android TV Box είναι και το πήρα από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/MINIX-NEO-X7-Quad-Core-Android-4-2-RK3188-MINI-PC-TV-BOX-G910-Game-Controller-/111216947508? χωρίς άλλα έξοδα (τελωνείο)

Επίσης πήρα και αυτό και μαμάει :lol: http://www.ebay.co.uk/itm/Tronsmart-2-4G-Wireless-Air-Mouse-Keyboard-Keypad-Controller-for-MINI-PC-TV-BOX-/360798817893?

Minix Neo X7 Full Review

Συγνώμη για το off topic

Edited by leftis69

Χρησιμοποιεί κάποιος , εφαρμογή ηχογράφησης συνομιλίας(αμφίδρομη) στο κινητο? Και να δουλεύει στο nexus?

Φίλε leftis69 το πληκτρολόγιο που αγόρασες ξέρεις αν κάνει και για smart tv ?

Στα Specification γράφει ότι κάνει. http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html Στο Android TV Box που το δουλεύω είναι απλά τέλειο. Θα το δοκιμάσω και με το nexus έτσι για πλάκα. :)

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δεν ξέρω εάν γράφω στο σωστό thread. Έχω κάνει εγκατάσταση το galaxy nexus toolkit. Το χρησιμοποίησα για μετατροπή του galaxy nexus μου σε Google. Θα ήθελα τώρα, μιας και δεν το έχω πλέον το nexus, να απεγκαταστήσω το toolkit από τον υπολογιστή. Τόσο στα προγράμματα του υπολογιστή, όσο και στο ccleaner που έχω, απ’ όπου μπορώ να απεγκαταστώ προγράμματα, δεν το βλέπω το toolkit. Πως μπορώ να το απεγκαταστήσω; Ευχαριστώ.

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δεν ξέρω εάν γράφω στο σωστό thread. Έχω κάνει εγκατάσταση το galaxy nexus toolkit. Το χρησιμοποίησα για μετατροπή του galaxy nexus μου σε Google. Θα ήθελα τώρα, μιας και δεν το έχω πλέον το nexus, να απεγκαταστήσω το toolkit από τον υπολογιστή. Τόσο στα προγράμματα του υπολογιστή, όσο και στο ccleaner που έχω, απ’ όπου μπορώ να απεγκαταστώ προγράμματα, δεν το βλέπω το toolkit. Πως μπορώ να το απεγκαταστήσω; Ευχαριστώ.

Θα πας C / Program Files /Galaxy Nexus Toolkit και θα τρέξεις ενα αρχείο που εχει μεσα το οποίο αν θυμάμαι καλά λέγεται un install.bat ή dat . Αν δεν υπάρχει αυτο το αρχείο απλα διαγραφεις τον φακελο Galaxy Nexus Toolkit

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Ανάμεσα στα άπειρα post με χρήσιμες συμβουλές για modding, troubleshooting, benchmarking κλπ , θέλω να αναφέρω κάτι που είχα γράψει εν συντομία σε λάθος thread.

Το κινητό αυτό είναι το όνειρο του κάθε μουσικόφιλου. Μπορεί το ηχείο του να είναι αδύναμο όμως η ένταση και η ποιότητα του ήχου από τα ακουστικά είναι από άλλο πλανήτη.

Είναι #2 στη λίστα μου με τα καλύτερα music phones που είχα ποτέ (πίσω μόνο από το Ν91).

Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα καθώς δεν γνώριζα αυτή του την αρετή πριν το αγοράσω. Η απόδοσή του όμως με έκανε να ψάξω στο ίντερνετ κριτικές και άλλων κατόχων. Φυσικά επιβεβαιώθηκα.

Διαβάζω καλά λόγια και για το GS2 όμως το GN πρέπει να είναι το καλύτερο μουσικό τηλέφωνο της Samsung. Την διαφορά την κάνει το τσιπ του ήχου.

Επιλογή της Samsung ή οδηγία της Google;

Μάλλον το πρώτο καθώς το Ν4 δεν στέκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο στον τομέα μουσική.

Είναι από τους σοβαρότερους λόγους που θα με κάνουν να δυσκολευτώ πάρα πολύ να το αποχωριστώ στο μέλλον.

Μέχρι πρότινος νόμιζα πως το Ν9 και το Ν900 είχαν φανταστικό ήχο. Αυτό εδώ είναι ένα σκαλί πιο πάνω.

Ένταση, ποιότητα, μπάσο και καθαρότητα.

Σε συνδυασμό με αξιοπρεπείς ψείρες των 30-40 ευρώ το αποτέλεσμα είναι οργασμικό στα αυτιά.

Ναι, οι μουσικές επιδόσεις είναι πολύ σημαντικές για εμένα και το GN είναι σκέτο χρυσάφι.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ανάμεσα στα άπειρα post με χρήσιμες συμβουλές για modding, troubleshooting, benchmarking κλπ , θέλω να αναφέρω κάτι που είχα γράψει εν συντομία σε λάθος thread.

Το κινητό αυτό είναι το όνειρο του κάθε μουσικόφιλου. Μπορεί το ηχείο του να είναι αδύναμο όμως η ένταση και η ποιότητα του ήχου από τα ακουστικά είναι από άλλο πλανήτη.

Είναι #2 στη λίστα μου με τα καλύτερα music phones που είχα ποτέ (πίσω μόνο από το Ν91).

Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα καθώς δεν γνώριζα αυτή του την αρετή πριν το αγοράσω. Η απόδοσή του όμως με έκανε να ψάξω στο ίντερνετ κριτικές και άλλων κατόχων. Φυσικά επιβεβαιώθηκα.

Διαβάζω καλά λόγια και για το GS2 όμως το GN πρέπει να είναι το καλύτερο μουσικό τηλέφωνο της Samsung. Την διαφορά την κάνει το τσιπ του ήχου.

Επιλογή της Samsung ή οδηγία της Google;

Μάλλον το πρώτο καθώς το Ν4 δεν στέκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο στον τομέα μουσική.

Είναι από τους σοβαρότερους λόγους που θα με κάνουν να δυσκολευτώ πάρα πολύ να το αποχωριστώ στο μέλλον.

Μέχρι πρότινος νόμιζα πως το Ν9 και το Ν900 είχαν φανταστικό ήχο. Αυτό εδώ είναι ένα σκαλί πιο πάνω.

Ένταση, ποιότητα, μπάσο και καθαρότητα.

Σε συνδυασμό με αξιοπρεπείς ψείρες των 30-40 ευρώ το αποτέλεσμα είναι οργασμικό στα αυτιά.

Ναι, οι μουσικές επιδόσεις είναι πολύ σημαντικές για εμένα και το GN είναι σκέτο χρυσάφι.

Πολύ ωραίο το σχόλιο σου. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ακόμα και οι στοκ ψείρες του είναι πάρα πολύ ποιοτικές. Με αυτές το έχω ακόμα.

Τα ίδια λέει και η σύζυγος μου που της το έχω παραχωρήσει.

Στη ρητορική ερώτηση στο ποιος έδωσε αυτή τη ποιότητα ήχου, δε χρειάζεται να σ απαντήσω.... Να ναι καλά η Samsung!!!

Ηθελα εδω και καιρο να το αναφερω. Οντως παρα πολυ καλις ηχος. Πολυ καθαρο μπασο ακομα και με τα δικα του ακουστικα.

Και κατι ασχετο. Παλαιοτερα ειχα αναφερει οτι ειχα καποιο προβλημα με το service του κινητου στην arvato. Τελικα το εστειλα στη smartec και το προβλημα μου λυθηκε αμεσως. Αυτο εγινε το καλοκαιρι. Τοτε μαλιστα ειχα αφησει και μια κριτικη μεσω καποιου κουπονιου που μου εστειλαν απο το service. Εχθες με πηραν τηλεφωνο απο τη samsung και με ρωτησαν τι προβλημα υπηρχε ακριβως. Το κατεγραψαν και πολυ ευγενικα μου ζητησαν συγνωμη γνωστοποιοντας μου οτι θα λαβουν υποψιν την κακη μου εμπειρια με την arvato. Πολυ επαγγελματικο κατα τη γνωμη μου. Μαλιστα τοτε που ειχα μιλησει παλι μαζι τους μου ειχαν πει οι ιδιοι να το ξαναστειλω στη smartec και οχι στην arvato.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)