left_ace Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μολις ειχα τις πρωτες αποσυνδεσεις στο bt του αυτοκινητου. Απογοητευτηκα. Ευχομαι να ειναι απο εφαρμογες που δεν εχουνε κανει ενημερωση για την 4.3. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Με την 4.3 με Vodafone έχω να δω 3G ουουουουου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εχω βαλει την 4.3 εδω και 4 μερες το θεμα ειναι οτι δεν ανανεωνει πολλες stock εφαρμογες widget οπως το ρολοι και τον ελεγχο ισχυος (δηλ ανοιγω wifi και αυτο ενω εχει ανοιξει δειχνει κλειστο). Εχει θεματακαι η 4.3....ασε που απειρες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εχω βαλει την 4.3 εδω και 4 μερες το θεμα ειναι οτι δεν ανανεωνει πολλες stock εφαρμογες widget οπως το ρολοι και τον ελεγχο ισχυος (δηλ ανοιγω wifi και αυτο ενω εχει ανοιξει δειχνει κλειστο). Εχει θεματακαι η 4.3....ασε που απειρες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες.... κάτι ξέρει λοιπόν η lg που δίνει τις αναβαθμίσεις μετά από ένα χρόνο.. νέξους θέλατε για άμεσες αναβαθμίσεις.. λουστείτε τα τώρα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 κάτι ξέρει λοιπόν η lg που δίνει τις αναβαθμίσεις μετά από ένα χρόνο.. νέξους θέλατε για άμεσες αναβαθμίσεις.. λουστείτε τα τώρα:lol: Χαχα! Ωραίος! Εσυ τι έχεις δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Χαχα! Ωραίος! Εσυ τι έχεις δηλ? nexus τι άλλο;;; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 nexus τι άλλο;;; :happy: Μας αρέσει να έχουμε το nexus και να το λουζομαστε! Είναι τσακιρ user experience όπως και να το κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
withend Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή το έχω απορία; Έχω και εγώ το Galaxy Nexus, και είναι σε stock 4.2.1. Όταν πατάω update, μου βγάζει ότι είναι up to date! Ούτε καν μου λέει για την 4.2.2.:wacko: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν "Samsung-based" και "Google-Based" galaxy nexus, και τα πρώτα παίρνουν πιο αργά official αναβαθμίσεις; Ή παίζει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή το έχω απορία; Έχω και εγώ το Galaxy Nexus, και είναι σε stock 4.2.1. Όταν πατάω update, μου βγάζει ότι είναι up to date! Ούτε καν μου λέει για την 4.2.2.:wacko: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν "Samsung-based" και "Google-Based" galaxy nexus, και τα πρώτα παίρνουν πιο αργά official αναβαθμίσεις; Ή παίζει κάτι άλλο; Φιλε ειχα την ιδια απορια Καλησπερα.Για εμας τους Samsung branded που εχουμε μεινει ακομα στην 4.2.1 (ολα στοκ), θα περιμενουμε την 4.2.2 ή θα παμε κατευθειαν στην 4.3;; Το έχουμε πει ξανά. Αλλάξτε και πάτε σε google branded. Κατέβασε το galaxy nexus toolkit απο τοπυς XDA (γράψε το έτσι στο google θα στο βγάλει), ακολούθα τον οδηγό http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=339925 , και άλλαξε το άμεσα... είναι κρίμα να περιμένεις την samsung κάθε φορά! Και φυσικά για το ερώτημα σου, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι έχει αποφασίσει η Samsung . Ξέρουμε όμως τι έχει αποφασίσει η Google για εσένα, και η Google έχει δώσει ήδη την 4.3 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή το έχω απορία; Έχω και εγώ το Galaxy Nexus, και είναι σε stock 4.2.1. Όταν πατάω update, μου βγάζει ότι είναι up to date! Ούτε καν μου λέει για την 4.2.2.:wacko: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν "Samsung-based" και "Google-Based" galaxy nexus, και τα πρώτα παίρνουν πιο αργά official αναβαθμίσεις; Ή παίζει κάτι άλλο; Το δικο σου ειναι Samsing branded.αν θες μπορεις να το κανεις google branded και να περνεις τις ανανεωσεις οταν η google τις δινει. Υπαρχει οδηγος για την μετατροπη αυτη στην πρωτη σελλιδα του topic.ειναι πολυ απλη η διαδικασια,και θα σου παρει μονο 5 λεπτα,το μονο που ισως αργησει ειναι οταν κατεβαζει την 4.3 απο την google για να την περασεις....εμενα αυτο με καθηστερησε σαν διαδικασια...αλλα να διαβασεις καλα τον οδηγο για να καταλαβεις τις κινησεις που εχεις να κανεις και για ποιον λογο....ουτε προβλημα με εγγυηση θα εχεις ουτε τπτ,γιατι περνας επισημη εκδοση. Απλα κανεις μετατροπη απο samsung σε google με επισημες εκδοσεις λειτουργικου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Φιλε ειχα την ιδια απορια Αν έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν την 4.2.2 δε νομίζω ότι θα το σταματήσουν για να βγάλουν την 4.3 :( Στα του κινητού, με pitchblack και fancy 36. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά με την 4.3 έχετε ακόμη το lag στη home screen; Εγώ όταν σερφαρω π.χ με chrome και γυρναω στη home screen τα εικονίδια χάνονται για περιπου 3-4 δευτερόλεπτα και μετα επανέρχονται. Όλα stock ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά με την 4.3 έχετε ακόμη το lag στη home screen; Εγώ όταν σερφαρω π.χ με chrome και γυρναω στη home screen τα εικονίδια χάνονται για περιπου 3-4 δευτερόλεπτα και μετα επανέρχονται. Όλα stock ειναι Factory reset η επαναφορα εργοστασιακων και εισαι κομπλε. Μη ξεχασεις να παρεις back up. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κανε με το helium ένα backup όλες τις εφαρμογές σου, αν δεν είσαι root, κράτα και τις φωτογραφίες, μουσική και κάνε ένα format να στρώσει. Αν δε δεις και πάλι βελτίωση μπορείς να περάσεις ολόκληρη την 4.3 μέσω adb ή κανένα toolkit. Φορματ πως θα κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Factory reset η επαναφορα εργοστασιακων και εισαι κομπλε. Μη ξεχασεις να παρεις back up. Με το factory reset θα είναι άδειο το κινητό από εφαρμογές με την 4.3 ? Κάτι σαν φορματ δλδ? Παιδιά εδώ και 1,5 χρόνο μου είχαν κάτσει όλα πολύ καλά με το nexus και τα έχω ξεχάσει όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Με το factory reset θα είναι άδειο το κινητό από εφαρμογές με την 4.3 ? Κάτι σαν φορματ δλδ? Παιδιά εδώ και 1,5 χρόνο μου είχαν κάτσει όλα πολύ καλά με το nexus και τα έχω ξεχάσει όλα! Καπου καπου χρειαζεται φορματ στα smartphone και στα ταμπλετ. Ναι ουσιαστικα ειναι φορματ,γι αυτο παντα λεμε για back up. Ξαναστυνεις το κινητο αλλα πιστεψε με....ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ. Θα δεις διαφορα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ρε παιδιά σοβαρά, κανεις δεν έχει δει διαφορά στο σήμα με το νεο radio image? Επίσης με το GPS έχει αλλάξει κάτι πλεον? Γιατί παταω το διακόπτη στο power toggles και με παει στο μενού του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Factory reset η επαναφορα εργοστασιακων και εισαι κομπλε. Μη ξεχασεις να παρεις back up. Καλύτερα είναι να ξαναπερασω την 4.3 η και με factory reset θα κανει δουλεια; Έχω πολύ lag μετα το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλύτερα είναι να ξαναπερασω την 4.3 η και με factory reset θα κανει δουλεια; Έχω πολύ lag μετα το update Κανε factory reset και μετα περασε την ναι. Την αναβαθμιση την εκανα ota. Πριν και μετα factory,για να κατσει καλα και εχω μια ωραιοτατη σμουθατη και γρηγορη 4.3. Το back up μη ξεχασεις. Αααα....μαμισιος ειμαι. Ουτε ρουτ να φανταστεις!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κανε factory reset και μετα περασε την ναι. Την αναβαθμιση την εκανα ota. Πριν και μετα factory,για να κατσει καλα και εχω μια ωραιοτατη σμουθατη και γρηγορη 4.3. Το back up μη ξεχασεις. Αααα....μαμισιος ειμαι. Ουτε ρουτ να φανταστεις!!! Οκ σε ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω και εγω, factory και μετα θα την ξαναπεράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κλασσικά... ότι και με την 4.2.2 , το ίδιο και με την 4.3 ... στο Galaxy NExus της δικιάς μου, ΟΛΑ ΣΤΟΚ , ρουταρισμένο με ξεκλείδωτο bootloader εκει που κάνει την επανεκίνηση για να εγκαταστήσει την 4.3 , τσουπ και πετάει σφάλμα και δεν κάνει την αναβάθμιση... Το ίδιο και απο την 4.2.1στην 4.2.2 .. Είχα αναγκαστεί τότε να της το φλασάρω απο την αρχή... Αναμένω λοιπόν στο toolkit να έρθει η 4.3 Για το ιστορικό σε 2 nexus 7 και ένα galaxy nexus είχα 2 αποτυχίες εγκατάστασης της 4.3 και μία επιτυχία. Όλα με στοκ τα πάντα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εκανα factory reset και οι εντυπώσεις οσο αφορά την μπαταρία είναι φουλ θετικές. Παιδιά πριν μου κατέβαινε νερό η στάθμη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτο με το power toggle και το gps πράγματι είναι πολύ σπαστικό. Θα βάλω και κάποιο άλλο widget για να το δοκιμάσω. Αν κάνει τα ιδια μάλλον ειναι του android αλλιώς στο επόμενο update του power toggle λογικά θα το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Υπάρχει τρόπος στο νεξους να βάλουμε επιλογή use 3G only? Απο ότι έχω δει έχει την διπλή λειτουργία απο default και την επιλογή 2G only. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Υπάρχει τρόπος στο νεξους να βάλουμε επιλογή use 3G only? Απο ότι έχω δει έχει την διπλή λειτουργία απο default και την επιλογή 2G only. Θα γράψεις στο τηλ *#*#4636#*#* και θα πας phone information, έχει επιλογή εκεί wcdma only. Αλλιώς δε γίνεται αν δεν το έχει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μιας κ ειχε αναφερθει πιο πριν.. Παρατηρησα κ γω οτι εχει κατεβασει 17.85gb το google services. To γελοιο της υποθεσης ειναι οτι αποκλειεται να τα εχει κατεβασει με data μιας κ τις τελευταιες μερες, ζητημα να τα ειχα ανοιχτα καμια ωρα συνολικα. Η αληθεια ειναι οτι θα φανει στο λογαριασμο σε καμια 10ρια μερες.. Απλα ελπιζω για το καλο της ψυχικης μου υγειας να μην γινει αυτο που ψιλιαζομαι.. :cry: ΥΓ: 18gb σε μια ωρα με data?? Που ουτε καλα καλα 3g δεν πιανω εδω που ειμαι.. Η+ στην καλυτερη.. Nα πεταξω την 24ρα συνδεση μου οχι τωρα, χθες, αν εχει γινει κατι τετοιο... Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts