dsgeo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Προσπάθησα να διαμοιράσω internet από το galaxy nexus στο nexus7 για να δω πως δουλεύει το tethering. Απενεργοποίησα το Wi-Fi στο nexus7 και προσπάθησα να το συνδέσω με το galaxy nexus. Στο galaxy nexus ειχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα 3g και αφού ενεργοποίησα το πρόσβαση και φορητό σημ.. πρόσβασηςπροσπάθησα με τις ρυθμίσεις να δώσω internet στο nexus 7. Δεν τα κατάφερα, ήταν και λίγο βιαστική η όλη προσπάθεια, αλλά εκείνο που με προβλημάτισε είναι ότι ειδα μετά στο υπόλοιπο του f2g που έχω ότι έφαγε 1€. Ενεργοποιήται από μόνο του το 3g στο tethering; Δηλ. μόνο με 3g λειτουργεί και όχι με wi-fi; Ναι. Δεν διαμοιράζεις το Internet από το wifi αλλά του δικτύου σου... Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 BootUnlocker for Nexus Devices AΠΟΡΙΑ: Εγω που ΔΕΝ ειμαι rooted και θέλω να κλειδώσω τον bootloader .Μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπερα,σας παρακαλω τα φωτα σας! ΞΑφνικα πριν 2 μερες το nexus μου "σκαλωσε" κ κατα τις κλήσεις ακουγα μονο απο ανοιχτη ακροαση ή με τα handsfree.Μετα απο 2-3 ωρες κ αρκετα ρησταρτ τελικα επανήλθε μονο του ΑΛΛΑ απο τοτε κ επειτα δν φορτιζει καθολου οταν ειναι ανοιχτο ενω οταν ειναι κλειστο αναβοσβυννει ασταματητα η μπαταριουλα που βγαινει οταν το συνδεεις στον φορτιστη κ φορτιζει ελαχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) AΠΟΡΙΑ: Εγω που ΔΕΝ ειμαι rooted και θέλω να κλειδώσω τον bootloader .Μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την εφαρμογη? Αυτο το προγραμμα δεν το ξερω....κανε το με το nexus toolkit..απλα,ευκολα,γρηγορα..... Με το nexus toolkit επιλεγεις να κλειδωσεις/ξεκλειδωσεις τον bootloader .....ανοιγεις το nexus toolkit,πας στο main menu,επιλεγεις lock/unlock bootlader,ακολουθεις τα βηματα,και γινετε αμεσως.... Αν εισαι στην 4.2.2 επιλεγεις την 4.2.1 και με αυτον τον τροπο κανεις την δουλεια σου....εισαι δεν εισαι root... Edited April 6, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 AΠΟΡΙΑ: Εγω που ΔΕΝ ειμαι rooted και θέλω να κλειδώσω τον bootloader .Μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την εφαρμογη? Φυσικά και ΟΧΙ, αφού το λέει ξεκάθαρα μονο για root. Ο πιο ευκολος τροπος ειναι μεσω toolkit απο οποιαδηποτε εκδοση και να επιλεξεις, ακομα και 4.0.1!Η εντολη ειναι η ιδια για ολες τις εκδοσεις Android. Δεν χανεις φυσικα κανενα δεδομενο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Τίποτα το ιδιαίτερο απλά καλημέρα σε όλους. :D:D:D Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Τίποτα το ιδιαίτερο απλά καλημέρα σε όλους. :D:D:D Good morning :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Good morning :) Επειδη εχω κανει αρκετες βολτες σε θεματα στο φορουμ εχω να πω οτι: Ειμαστε απο τις καλυτερες 'οικογενειες' εμεις οι νεξαδες. Καλημερα αδερφια. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλησπερα,σας παρακαλω τα φωτα σας! ΞΑφνικα πριν 2 μερες το nexus μου "σκαλωσε" κ κατα τις κλήσεις ακουγα μονο απο ανοιχτη ακροαση ή με τα handsfree.Μετα απο 2-3 ωρες κ αρκετα ρησταρτ τελικα επανήλθε μονο του ΑΛΛΑ απο τοτε κ επειτα δν φορτιζει καθολου οταν ειναι ανοιχτο ενω οταν ειναι κλειστο αναβοσβυννει ασταματητα η μπαταριουλα που βγαινει οταν το συνδεεις στον φορτιστη κ φορτιζει ελαχιστα. Δωσε κ αλλες πληροφοριες μηπως βοηθησουμε. Εισαι στοκ παραδειγμα; Ετσι στα ξαφνικα 'σκαλωσε'; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Επειδη εχω κανει αρκετες βολτες σε θεματα στο φορουμ εχω να πω οτι: Ειμαστε απο τις καλυτερες 'οικογενειες' εμεις οι νεξαδες. Καλημερα αδερφια. Πως να μην είμαστε με τέτοιο κινητό! Απο οταν το αγόρασα σταμάτησα πλέον να ψάχνομαι για κάτι άλλο, με καλύπτει πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δωσε κ αλλες πληροφοριες μηπως βοηθησουμε. Εισαι στοκ παραδειγμα; Ετσι στα ξαφνικα 'σκαλωσε'; χμμ..μηπως ειναι αυτο που παθαινει μια παρτιδα νεξους που στραβωνουν τα δοντακια της υποδοχης micro usb; νομιζω μπορει να το φτιαξει μονος του αν το ισιωσει(αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες, μην πως καμια βλακεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 χμμ..μηπως ειναι αυτο που παθαινει μια παρτιδα νεξους που στραβωνουν τα δοντακια της υποδοχης micro usb; νομιζω μπορει να το φτιαξει μονος του αν το ισιωσει(αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες, μην πως καμια βλακεια) Λες για τα δοντακια κατω στη θυρα ε; Τπτ το δυσκολο. Εχουνε πει πως με ενα μικρο-λεπτο αντικειμενο ανεβαζεις προσεκτικα τα δοντακια προς τα πανω. Ας βγει καποιος που το εχει κανει,μηπως λεμε κατι λαθος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ναι. Δεν διαμοιράζεις το Internet από το wifi αλλά του δικτύου σου... Ας είναι κλειστά τα δεδομένα του 3g; Γιατί και μετά την προσπάθεια ειδα ότι ήταν απενεργοποιημένα τα δεδομένα του internet. Μάλλον όταν ενεργοποιώ το tethering αυτόματα ενεργοποιούνται τα δεδομένα 3g. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Πότε θα πέσει η τιμή αυτού του υπέροχου κινητού να έρθουμε και εμείς στην παρέα σας; :D Τόσο καιρό έχει 100 ευρώ λιγότερα από το Nexus 4 (330€) στα σκρουτζομάγαζα :( Το έχετε βρει εσείς κάπου φθηνότερα; Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Πότε θα πέσει η τιμή αυτού του υπέροχου κινητού να έρθουμε και εμείς στην παρέα σας; :D Τόσο καιρό έχει 100 ευρώ λιγότερα από το Nexus 4 (330€) στα σκρουτζομάγαζα :( Το έχετε βρει εσείς κάπου φθηνότερα; Θα κατέβει; Άραγε; Η μήπως είναι συλλεκτικό πια!!! Πάντως κ στα 330 καλά είναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Λες για τα δοντακια κατω στη θυρα ε; Τπτ το δυσκολο. Εχουνε πει πως με ενα μικρο-λεπτο αντικειμενο ανεβαζεις προσεκτικα τα δοντακια προς τα πανω. Ας βγει καποιος που το εχει κανει,μηπως λεμε κατι λαθος. Είχα πρόβλημα με διαρκείς συνδέσεις - αποσυνδέσεις όταν το σύνδεα στο PC και είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι έχει ένα λαμάκι στη usb που το σηκώνεις λίγο προς τα πάνω και τις πρώτες 2 φορές το κατάφερα αλλά δεν πήρα τα μέτρα μου να το γυρίσω στοκ στο service όσο η usb δούλευε. Η 3η ήταν η φαρμακερή γι αυτό σας συνιστώ αν η usb κάνει νούμερα πηγαίντε το στο service όσο είναι καιρός. Επίσης όταν το συνδέετε στο PC να χρησιμοποιείτε τις πίσω θύρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Φυσικά και ΟΧΙ, αφού το λέει ξεκάθαρα μονο για root. Ο πιο ευκολος τροπος ειναι μεσω toolkit απο οποιαδηποτε εκδοση και να επιλεξεις, ακομα και 4.0.1!Η εντολη ειναι η ιδια για ολες τις εκδοσεις Android. Δεν χανεις φυσικα κανενα δεδομενο. Το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δν "βλεπει" το nexus μου."αγνωστη συσκευη" μου λεει συνεχεια.Οποτε δν μπορω να χρησιμοποιησω το τουλκιτ.Δοκιμασα ηδη.Εχεις καμια ιδεα πως μπορω να κλειδωσω τον bootloader με αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δωσε κ αλλες πληροφοριες μηπως βοηθησουμε. Εισαι στοκ παραδειγμα; Ετσι στα ξαφνικα 'σκαλωσε'; Ειμαι στοκ 4.2.2 .Τις προαλες χωρις να πω οτι εκανα κατι του στυλ "χτυπημα ή να βραχηκε το κινητο " αρχικα "βουβαθηκε" για καποιες ωρες,δλδ δεν ακουγοταν ηχος στη μουσικη κ στα βιντεο (με τα ακουστικα κανονικα επαιζε) κ το ιδιο κ στις κλησεις.Μιλουσα μονο με ανοιχτη ακροαση ή ακουστικα. Εκανα ρισταρτ αρκετες φορες κ ετσι απλα καποια στιγμη επανηλθε.Αργοτερα οταν το εβαλα να φορτισει ειδα οτι δν φορτιζε καθολου οσο το ειχα ανοιχτο κ μολις το εκλεινα εβγαζε στην οθονη ασταματητα την ενδειξη της μπαταριας οταν συνδεεις τον φορτιστη.Απο τοτε ειναι σ αυτη την κατασταση.ΕΠισης να πω οτι ειχα παρατηρησει πριν λιγο καιρο οτι δν το "εβλεπε" ο υπολογιστης.Βγαζει "αγνωστη συσκευη" κ τωρα εχω προβλημα γτ δν μπορω να κλειδωσω το bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ειμαι στοκ 4.2.2 .Τις προαλες χωρις να πω οτι εκανα κατι του στυλ "χτυπημα ή να βραχηκε το κινητο " αρχικα "βουβαθηκε" για καποιες ωρες,δλδ δεν ακουγοταν ηχος στη μουσικη κ στα βιντεο (με τα ακουστικα κανονικα επαιζε) κ το ιδιο κ στις κλησεις.Μιλουσα μονο με ανοιχτη ακροαση ή ακουστικα. Εκανα ρισταρτ αρκετες φορες κ ετσι απλα καποια στιγμη επανηλθε.Αργοτερα οταν το εβαλα να φορτισει ειδα οτι δν φορτιζε καθολου οσο το ειχα ανοιχτο κ μολις το εκλεινα εβγαζε στην οθονη ασταματητα την ενδειξη της μπαταριας οταν συνδεεις τον φορτιστη.Απο τοτε ειναι σ αυτη την κατασταση.ΕΠισης να πω οτι ειχα παρατηρησει πριν λιγο καιρο οτι δν το "εβλεπε" ο υπολογιστης.Βγαζει "αγνωστη συσκευη" κ τωρα εχω προβλημα γτ δν μπορω να κλειδωσω το bootloader κλείδωσε τον και έφυγες για service. Πλακέτα θα χει θέμα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γενικα παιδες αν μπορειτε βοηθηστε με.Το ζητουμενο μου αυτη τη στιγμη ειναι πως θα κανω το κινητο να το "βλεπει" ο υπολοηιστης κ να μη μου βγαζει "αγνωστη συσκευη" ωστε να κλειδωσω τον bootloader κ να το παω στην αντιπροσωπεια να βρουν αυτοι γιατι κολησε κ δν φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γενικα παιδες αν μπορειτε βοηθηστε με.Το ζητουμενο μου αυτη τη στιγμη ειναι πως θα κανω το κινητο να το "βλεπει" ο υπολοηιστης κ να μη μου βγαζει "αγνωστη συσκευη" ωστε να κλειδωσω τον bootloader κ να το παω στην αντιπροσωπεια να βρουν αυτοι γιατι κολησε κ δν φορτιζει. Το έχεις τεστάρει και σε άλλο pc με διαφορετικό καλώδιο ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Γενικα παιδες αν μπορειτε βοηθηστε με.Το ζητουμενο μου αυτη τη στιγμη ειναι πως θα κανω το κινητο να το "βλεπει" ο υπολοηιστης κ να μη μου βγαζει "αγνωστη συσκευη" ωστε να κλειδωσω τον bootloader κ να το παω στην αντιπροσωπεια να βρουν αυτοι γιατι κολησε κ δν φορτιζει. Το προβλημα σου ειναι οι drivers. Εγκατεστησε τους ξανα και δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το έχεις τεστάρει και σε άλλο pc με διαφορετικό καλώδιο ? ΜΕ 2 καλωδια κανονικα κ με φορτιστη αυτοκινητου δοκιμασσα.Κ με τα 3 δν φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris4792 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το προβλημα σου ειναι οι drivers. Εγκατεστησε τους ξανα και δεν θα εχεις προβλημα. το εκανα χτες αυτο.καμια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Θα κατέβει; Άραγε; Η μήπως είναι συλλεκτικό πια!!! Πάντως κ στα 330 καλά είναι. Μια χαρά είναι γι' αυτά που προσφέρει, απλά δεν υπάρχουν. :P Αν ξέρει κανένας καμιά χαμηλότερη τιμή ας πει. :D Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts