Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν παραλάβεις και δεις, κάνε ένα ποστ εδώ σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει.

Ευχαρίστως φίλε μου αν και είμαι 99,9% σίγουρος για το αποτέλεσμα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά μια ερώτηση. στον φάκελο DCIM υπάρχει ενας κρυφός φάκελος με το όνομα .thumbnails και μου πιάνει 900 MB. Τι ακριβώς είναι και αν πειράζει να τον διαγράψω. Ευχαριστώ.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

ειναι μικρογραφιες των φωτογραφιων που εχεις.δυστυχως και να το σβησεις θα ξαναεμφανιστει,δοκιμασε το δεν παθαινει κατι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Είδα από μερικά μέλη που λένε για υπερθέρμανση. Σε ποιό σημείο ακριβώς βλέπετε την υπερθέρμανση; Πάνω από την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής;

MY ANDROID DEVICES HISTORY

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Είδα από μερικά μέλη που λένε για υπερθέρμανση. Σε ποιό σημείο ακριβώς βλέπετε την υπερθέρμανση; Πάνω από την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής;

Το πρόβλημα υπήρχε στην πίσω αριστερή πλευρά και στο κέντρο του τηλεφώνου ( Έχω ανεβάσει σχετική φωτογραφία σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα ( Σελίδα 504 ) ,με το καμένο καπάκι ). Τώρα που το επισκεύασαν , ζεσταίνεται λίγο στο σημείο που αναφέρεις.

Edited by manthosx6

ειναι μικρογραφιες των φωτογραφιων που εχεις.δυστυχως και να το σβησεις θα ξαναεμφανιστει,δοκιμασε το δεν παθαινει κατι

οκ ευχαριστώ Στέλιο θα το δοκιμάσω

Το πρόβλημα υπήρχε στην πίσω αριστερή πλευρά και στο κέντρο του τηλεφώνου ( Έχω ανεβάσει σχετική φωτογραφία σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα ( Σελίδα 504 ) ,με το καμένο καπάκι ). Τώρα που το επισκεύασαν , ζεσταίνεται λίγο στο σημείο που αναφέρεις.

Μου το εκανε μονο μια φορα... Δεν ξερω γιατι, με χρηση σαν την καθημερινη που κανω, δηλαδη του αλλαζω τα φωτα. Και για αυτο σε ρωτησα.

MY ANDROID DEVICES HISTORY

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Καλησπέρα παιδία και καλός σας βρήκα στο forum.

Είμαι απο εχθές κάτοχος του galaxy nexus :D, το αγόρασα απο ένα φιλο ελαφρός μεταχειρισμένο.

Μόλις το έβαλα σε wifi κατέβασε την αναβάθμιση και τώρα τρέχει την 4.2.1.

έιδα ότι πολυ απο εσάς έχεται την 4.2.2, το κάνατε με το nexus toolkit η αυτη κατεβάσατε επίσημα?

ξέρουμε αν όλα τα nexus θα πάρουν την 4.2.2? να περιμένω για την επίσημη αναβάθμιση?

ευχαριστώ.

--------------------------------------

S 20 +

Καλησπέρα παιδία και καλός σας βρήκα στο forum.

Είμαι απο εχθές κάτοχος του galaxy nexus :D, το αγόρασα απο ένα φιλο ελαφρός μεταχειρισμένο.

Μόλις το έβαλα σε wifi κατέβασε την αναβάθμιση και τώρα τρέχει την 4.2.1.

έιδα ότι πολυ απο εσάς έχεται την 4.2.2, το κάνατε με το nexus toolkit η αυτη κατεβάσατε επίσημα?

ξέρουμε αν όλα τα nexus θα πάρουν την 4.2.2? να περιμένω για την επίσημη αναβάθμιση?

ευχαριστώ.

Καλώς ήρθες φίλε. Αν ανοίξεις τους χάρτες και πας στις ρυθμίσεις - σχετικα με δες εκει που λέει Συσκευή τι ακριβως λέει απο κατω. Λογικά αφπυ μόλις πήρες την 4.2.1 επίσημα τωρα πρέπει να σου γραφει Samsung yakjuxw. Αν όντως σου γράφει αυτο τότε πήγαινε στο πρώτο ποστ και θα δεις τον οδηγό για να κάνεις την μετατροπή απο yakjuxw σε yakju έτσι ώστε μολις το κάνεις να πάρεις κσι επίσημα την 4.2.2.

Καλώς ήρθες φίλε. Αν ανοίξεις τους χάρτες και πας στις ρυθμίσεις - σχετικα με δες εκει που λέει Συσκευή τι ακριβως λέει απο κατω. Λογικά αφπυ μόλις πήρες την 4.2.1 επίσημα τωρα πρέπει να σου γραφει Samsung yakjuxw. Αν όντως σου γράφει αυτο τότε πήγαινε στο πρώτο ποστ και θα δεις τον οδηγό για να κάνεις την μετατροπή απο yakjuxw σε yakju έτσι ώστε μολις το κάνεις να πάρεις κσι επίσημα την 4.2.2.

ευχαριστώ SAKIS για την απάντηση, θα τo κοιτάξω το βράδυ.

οπότε επίσημα θα αργήσει πολύ να την πάρουμε?

Edited by xlidas

S 20 +

ευχαριστώ SAKIS για την απάντηση, θα τι κοιτάξω το βράδυ.

οπότε επίσημα θα αργήσει πολύ να την πάρουμε?

Δεν κάνει τίποτα. Είναι ωραίο να βοηθάς όταν μπορείς. Τώρα αν το κινητό σου είναι yakjuxw (που πιστεύω ότι είναι) φαντάσου οτι τώρα που εσύ πήρες την 4.2.1 τα yakju έχουν πάρει την 4.2.2 εδω και 1 με 2 μηνες οπότε η απάντηση είναι ναι μάλλον θσ αργήσεις να πέσεις την 4.2.2 ΕΚΤΟΣ και αν κάνεις την μετατροπή. Δεν ειναι κατι το τρομερό άλλα είναι αποκλειστικά δική σου απόφαση.

Δεν κάνει τίποτα. Είναι ωραίο να βοηθάς όταν μπορείς. Τώρα αν το κινητό σου είναι yakjuxw (που πιστεύω ότι είναι) φαντάσου οτι τώρα που εσύ πήρες την 4.2.1 τα yakju έχουν πάρει την 4.2.2 εδω και 1 με 2 μηνες οπότε η απάντηση είναι ναι μάλλον θσ αργήσεις να πέσεις την 4.2.2 ΕΚΤΟΣ και αν κάνεις την μετατροπή. Δεν ειναι κατι το τρομερό άλλα είναι αποκλειστικά δική σου απόφαση.

το έχω σπίτι το κίνητο, τωρα είμαι δουλεία, θα το κοιτάξω το βράδυ, αξίζει το update απο 4.2.1 σε 4.2.2?

S 20 +

ολα τα updates εχουν κατι να προσφερουν, ειτε σε σταθεροτητα, ειτε (κυριως) με τη μορφη bug fixes. μιας και τα τηλεφωνα ειναι σχεδόν όλη την ωρα online καλο ειναι να εχεις την τελευταια εκδοση. δεν σου προσφερει extra features η 4.2.2 παντως

Αν σκεφτεις οτι τον Μαιο το Galaxy Nexus θα παρει το Android 5 τοτε σιγουρα αξιζει η μετατρωπη....γιατι αν περιμενεις απο την Samsung να το δωσει,θα περασουν αρκετοι μηνες....

Αν σκεφτεις οτι τον Μαιο το Galaxy Nexus θα παρει το Android 5 τοτε σιγουρα αξιζει η μετατρωπη....γιατι αν περιμενεις απο την Samsung να το δωσει,θα περασουν αρκετοι μηνες....

αυτά είναι... :D ακόμα δεν το έχω δουλέψει το κινητό αλλα είμαι ενθουσιασμένος με την απόκτησή του.

S 20 +

αυτη την μεμβράνη την έχει κανένας? http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/screen-protector-celly-for-galaxy-nexus/prod2930053pp/

θα χάνει σε απόδοση η οθονη με μεμβράνη?

τι λέτε?

S 20 +

αυτη την μεμβράνη την έχει κανένας? http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/screen-protector-celly-for-galaxy-nexus/prod2930053pp/

θα χάνει σε απόδοση η οθονη με μεμβράνη?

τι λέτε?

8€ screen protector ??? :lol: έχω αγορασμένα απο ebay με 2-3€(τριάδα/πεντάδα, όχι 1) και μια χαρά κάνουν την δουλειά τους..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

8€ screen protector ??? :lol: έχω αγορασμένα απο ebay με 2-3€(τριάδα/πεντάδα, όχι 1) και μια χαρά κάνουν την δουλειά τους..

εχει 2 screen protector οχι 1.. :p

απλα public εχει κοντά στο σπίτι μου και θα το πάρω το πρωί αν είναι.. :)

αν βγάλουμε την τιμή απ'εξω τα θεωρεις καλά αν καταλαβα σωστα ε?

S 20 +

εχει 2 screen protector οχι 1.. :p

απλα public εχει κοντά στο σπίτι μου και θα το πάρω το πρωί αν είναι.. :)

αν βγάλουμε την τιμή απ'εξω τα θεωρεις καλά αν καταλαβα σωστα ε?

Δεν έχω ιδέα για την ποιότητα τους(2 χρειάζεσαι σίγουρα μιας και λογικά στην πρώτη προσπάθεια να τα τοποθετήσεις θα αποτύχεις, είναι ζόρικα τα άτιμα για να μπουν δίχως ούτε μια φουσκάλα) .

Oneplus 5 - 128GB

Το μυστικό για τέλεια τοποθέτηση είναι να την κάνετε στο μπάνιο με ανοικτη την ντουζιέρα (κατακάθεται η σκόνη και δεν αιωρείται). Ακούγεται αστείο αλλά μου δούλεψε (το είδα στο Youtube) :)

Το μυστικό για τέλεια τοποθέτηση είναι να την κάνετε στο μπάνιο με ανοικτη την ντουζιέρα (κατακάθεται η σκόνη και δεν αιωρείται). Ακούγεται αστείο αλλά μου δούλεψε (το είδα στο Youtube) :)

έχεις link?Αυτό θέλω να το δω...

ναι το έχω δει. Υπάρχει και άλλο. Βάζεις το screen protector με τρόπο ώστε ο στατικός ηλεκτρισμός του βγαλσίματος του αυτοκόλλητου να τραβάει την σκόνη πρίν κολλήσει πάνω.

Oneplus 5 - 128GB

ναι το έχω δει. Υπάρχει και άλλο. Βάζεις το screen protector με τρόπο ώστε ο στατικός ηλεκτρισμός του βγαλσίματος του αυτοκόλλητου να τραβάει την σκόνη πρίν κολλήσει πάνω.

μην μένουμε στα λόγια.. βάλτε κανένα βίντεο να πάρουμε ιδέες

μην μένουμε στα λόγια.. βάλτε κανένα βίντεο να πάρουμε ιδέες

αν είχα θα το έβαζα. Ένα google search όμως και το βρήκα. Ορίστε

:)

αυτό κάνει και για να μην έχεις φουσκάλες

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)