antreaslam Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 νομίζω ότι το 3/3 ειναι επαρκές δείγμα :) thanks a lot κ παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγώ το πήρα εχθες στην τιμή που λες και πραγματικα δεν το έχω μετανοιωσει ουτε στιγμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αν είναι από εξωτερικό μόνο σιγουρεψου ότι είναι το gt 9250 γιατί υπάρχει και της Verizon στο Αμέρικα που δε δουλεύει αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αν είναι από εξωτερικό μόνο σιγουρεψου ότι είναι το gt 9250 γιατί υπάρχει και της Verizon στο Αμέρικα που δε δουλεύει αλλού. είναι ενός συναδελφου, που το 'εχει φέρει απο αμερική, αλλά όταν τον ρώτησα, μου εγραψε: "Αλλά είναι το μοντέλο που πουλάει h google στην αμερική, που παίρνει όλα τα updates OTA". (ασε που το λειτουργει ηδη κανα 6μηνο ελλαδα)! Αυτό σημαίνει ότι είναι οκ αρα, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 είναι ενός συναδελφου, που το 'εχει φέρει απο αμερική, αλλά όταν τον ρώτησα, μου εγραψε: "Αλλά είναι το μοντέλο που πουλάει h google στην αμερική, που παίρνει όλα τα updates OTA". (ασε που το λειτουργει ηδη κανα 6μηνο ελλαδα)! Αυτό σημαίνει ότι είναι οκ αρα, ετσι? Ε ναι αν λειτουργεί κάνα 6μηνο Ελλάδα δε γίνεται να είναι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για βοηθηστε τον νεο ρε παιδιά..Προτινετε κανέναν kernel για καλη μπαταρία ή καμια ρυθμιση-tip για την amoled..Ουτε μέρα δεν κρατάει με λίγο 3g.. Είμαι με cyber-gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για βοηθηστε τον νεο ρε παιδιά..Προτινετε κανέναν kernel για καλη μπαταρία ή καμια ρυθμιση-tip για την amoled..Ουτε μέρα δεν κρατάει με λίγο 3g.. Είμαι με cyber-gr Με 3g θα πρέπει να σου βγάζει περίπου 3 ωρες screen time. Κάτι παραπάνω δεν είναι πολύ ρεαλιστικό. Δες AK/franco/lean Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Περίπου ποσο σας κραταεί η μπαταρία με καθημερινή χρηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Περίπου ποσο σας κραταεί η μπαταρία με καθημερινή χρηση;; Την ημέρα μου τη βγάζει μια χαρά με 3 ωρες screen time. Αλλά εξαρτάται πολύ από τη χρήση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά θα θελα όποιος μπορεί να μου τι έκανε με το don't panic μέτα την 4.2 γιατί το χρειάζομαι αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά θα θελα όποιος μπορεί να μου τι έκανε με το don't panic μέτα την 4.2 γιατί το χρειάζομαι αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων εμενα μια χαρα μου δουλευει.....ποτε δεν ειχα προβλημα......ειμαι στην 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 καμια καλη εφαρμογη για πληροφοριες γυρω απο την μπαταρια??? ποσες φορτησεις εχουθμε κανει,σε τι κατασταση βρι=σκετε κ.λ.π?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 εμενα μια χαρα μου δουλευει.....ποτε δεν ειχα προβλημα......ειμαι στην 4.2.2 Σε μένα πάλι για κανένα λόγο δεν ανοίγει. Νομίζω πάντως ότι είχαν και άλλοι αυτό το θέμα Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Σε μένα πάλι για κανένα λόγο δεν ανοίγει. Νομίζω πάντως ότι είχαν και άλλοι αυτό το θέμα ναι κατι ειχα διαβασει,οτι εστειλαν ενα mail με το serial της εκδοσης που ειχαν,αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω γατι εγω δεν αντιμετωπησα ποτε προβλημα...... εχεις κανει λογαριασμο,εχεις φτιαξει user name,password,κλπ εχεις λαβει το mail απαντησης,ωστε να σε αναγνωριζει σαν χρηστη???? εγω το μονο προβλημα που εχω,ειναι οτι επειδη το gps της συσκευης ειναι και λιγο....τεμπελικο αργει να κλειδωσει(περνει μερικα λεπτα)...αλλα οταν κλειδωσει κανω μια χαρα την πλοηγηση....ποτε δεν αντιμετωπησα προβλημα Edited March 26, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ναι κατι ειχα διαβασει,οτι εστειλαν ενα mail με το serial της εκδοσης που ειχαν,αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω γατι εγω δεν αντιμετωπησα ποτε προβλημα...... εχεις κανει λογαριασμο,εχεις φτιαξει user name,password,κλπ εχεις λαβει το mail απαντησης,ωστε να σε αναγνωριζει σαν χρηστη???? εγω το μονο προβλημα που εχω,ειναι οτι επειδη το gps της συσκευης ειναι και λιγο....τεμπελικο αργει να κλειδωσει(περνει μερικα λεπτα)...αλλα οταν κλειδωσει κανω μια χαρα την πλοηγηση....ποτε δεν αντιμετωπησα προβλημα Ναι φίλε μου όλα αυτά τα έχω κάνει. Έχω επίσης έχω κάνει και και δύο φορές απεγκατασταση και εγκατάσταση από την αρχή αλλά τίποτα. :( Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ναι φίλε μου όλα αυτά τα έχω κάνει. Έχω επίσης έχω κάνει και και δύο φορές απεγκατασταση και εγκατάσταση από την αρχή αλλά τίποτα. :( καλησπερα......δηλ τι προβλημα ακριβως εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Galaxy Nexus και πρόκειται να πάρω το S3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω όλα τα μηνύματα από την μία συσκευή στην άλλη; Επίσης, οι επαφές που βρίσκονται στην κανονικού μεγέθους SIM μου γίνεται να τις περάσουν από την Cosmote στην Micro SIM που θα βγάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Επίσης, οι επαφές που βρίσκονται στην κανονικού μεγέθους SIM μου γίνεται να τις περάσουν από την Cosmote στην Micro SIM που θα βγάλω; Gmail..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) καλησπερα......δηλ τι προβλημα ακριβως εχεις??? Με το που πάει να άνοιξη καπάκι κλείνει από μόνη της σε περιπτωση που καποιος εχει το ιδιο θεμα........... τους πηρα ενα τηλεφωνακι στην mireo και μου ειπαν οτι ολες οι αδειες μεσω πλαισιου δεν αναβαθμιζονται και θα πρεπει να αγορασουμε νεα αδεια αλλα σε καλυτερη τιμη στα 18 ευρω λογω οτι εχουμε και την αδεια απο το πλαισιο Edited March 28, 2013 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 διαβαζα το αρθρο για το nexus 4 και επεσε το ματι μου στην εφαρμογη του google now... οποτε πηγα να το βαλω κ στο nexus Μου κ αφου εβαλα το widget που εγραψε το μηνυμα οτι το google now δεν ειναι διαθεσιμο για την χωρα μου.. γιατι συμβαινει αυτο?? δεν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε στην ελλαδα?? 4.2.2 τρεχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Περιορισμένα. Καιρό κ διάφορα άλλα..Μη περιμένεις πολλά. Όταν κ αν βγάλουν υποστήριξη-γλώσσα Ελληνική τότε θα μπορούμε να του μιλάμε κ να μας απαντά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 μα δεν μπορω ουτε αυτο να κανω...απλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα μου... μηπως θελει να αλλαξω καμια ρυθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Galaxy Nexus και πρόκειται να πάρω το S3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω όλα τα μηνύματα από την μία συσκευή στην άλλη; Επίσης, οι επαφές που βρίσκονται στην κανονικού μεγέθους SIM μου γίνεται να τις περάσουν από την Cosmote στην Micro SIM που θα βγάλω; Για τα sms γιατι δε δοκιμαζεις καποια εφαρμογη απο αυτες:http:// https://play.google.com/store/search?q=sms+backup&c=apps Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 μα δεν μπορω ουτε αυτο να κανω...απλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα μου... μηπως θελει να αλλαξω καμια ρυθμιση?? Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα αγγλικά και μετα τρέξε το Google now. Οταν τρέξει την πρώτη φορά μετα μπορείς να γυρίσεις ξανά στα ελληνικά και λογικά θα πρέπει να δουλέψει. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 μα δεν μπορω ουτε αυτο να κανω...απλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα μου... μηπως θελει να αλλαξω καμια ρυθμιση?? Πρεπει πρωτα να βαλεις τη γλωσσα στα Αγγλικα για να ρυθμισεις τις καρτες.Μετα μπορεις να αλλαξεις τη γλωσσα στα Ελληνικα και να εχεις τις καρτες που σε ενδιαφερουν. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts