averel11 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 τελικα δεν αντεξα μολις το εκανα και εγω yakju. ίδωμεν.......μεχρι στιγμης ολα δειχνουν καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Και μια τελευταία ερώτηση όσων αφορά τις αγορές μέσω Ebay.οι αγορές θα κοστίσουν όσο γράφει στο Ebay έτσι; δηλαδή αν πχ μια θήκη έχει 2 ευρώ και έχει μεταφορικά 1 ευρώ θα πληρώσω 3 ευρώ και τέλος έτσι; δεν παίζει καμιά έξτρα χρέωση; μιλάω πάντα για αγορές από αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Και μια τελευταία ερώτηση όσων αφορά τις αγορές μέσω Ebay.οι αγορές θα κοστίσουν όσο γράφει στο Ebay έτσι; δηλαδή αν πχ μια θήκη έχει 2 ευρώ και έχει μεταφορικά 1 ευρώ θα πληρώσω 3 ευρώ και τέλος έτσι; δεν παίζει καμιά έξτρα χρέωση; μιλάω πάντα για αγορές από αγγλία. Από όποιο ebay (com, .co.uk, gr) και να αγοράσεις, αν έχεις κάνει εγγραφή και δηλώσεις και την χώρα σου όταν σε ρωτήσει τότε οι τιμές είναι ακριβώς οι αναγραφόμενες. Επίσης εγώ στο αμερικάνικο βρίσκω πάντα μεγαλύτερη ποικιλία και γενικά σε ότι προϊόν καταλήξεις, αν κάνεις ένα νέo search για το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να το βρει και με δωρεάν μεταφορικά από αλλού. Να προσέχεις τους πωλητές στο ebay, να έχουν πολλές θετικές βαθμολογίες. Αν είναι και top sellers ακόμα καλύτερα... Edited August 13, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ρε παιδιά θέλω να παραγγείλω θήκες,screen protectors κλπ. από e bay...Θέλω να ρωτήσω το εξής...Υπάρχουν 2 τύποι screen protectors σωστά;;;Στο e-bay όμως κανένα μαγαζί δεν γράφει αν είναι wet ή dry...;;;Τι παίζει με αυτό το θέμα;;;Παραγγέλνω κ ότι βγεί;;;Και τέλος τι προτείνετε εσείς για screen protector;;; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&cid=0&q=I9250&x=3&y=14 Ρίξε μία ματιά και εδώ, έχει πολλά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έχει αγοράσει κάποιος αυτή τη μπαταρία να μας πει εντυπώσεις; Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί από τη χρήση δεν βγάζω ούτε μέρα. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έχει αγοράσει κάποιος αυτή τη μπαταρία να μας πει εντυπώσεις; Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί από τη χρήση δεν βγάζω ούτε μέρα. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53498 Την περιμένω να έρθει. Από ebay την πήρα 25 έουρος. Θα την λιώσω και θα σας πω. Πάντως από ότι διαβάζω δεν έχει τρελές διαφορές, δλδ μην περιμένεις διπλάσια αυτονομία. Για τρελές διαφορές πρέπει να πας σε 3600αρα αλλά μετά το κινητό γίνεται παντόφλα με το έξτρα καπάκι της. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κάπου είχα διαβάσει ότι βγάζει τρεις μέρες αυτονομία. Και νομίζω ότι και αυτή μεγάλη είναι σε μέγεθος γιατί σου έρχεται μαζί με πρόσοψη. Άμα βγάζει δυο μέρες με τη χρήση που του κάνω, για μένα τα αξίζει τα λεφτά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έχει αγοράσει κάποιος αυτή τη μπαταρία να μας πει εντυπώσεις; Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί από τη χρήση δεν βγάζω ούτε μέρα. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53498 Αξιζει να την παρεις. Δινει καμια ωρα περισσοτερο χρονο για την οθονη. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έχει αγοράσει κάποιος αυτή τη μπαταρία να μας πει εντυπώσεις; Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί από τη χρήση δεν βγάζω ούτε μέρα. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53498 Την έχω εγώ! Σου δίνει περίπου μία ώρα σκάρτη παραπάνω οθόνη! Σε γενικές γραμμές ένα 10-15% και προσωπικά μου αρέσει και πιο πολύ στο κράτημα το τηλέφωνο με το νέο ελαφρώς μεγαλύτερο καπάκι! Πάντως δε θα δείς τρελές διαφορές.... Κάπου είχα διαβάσει ότι βγάζει τρεις μέρες αυτονομία. Και νομίζω ότι και αυτή μεγάλη είναι σε μέγεθος γιατί σου έρχεται μαζί με πρόσοψη. Άμα βγάζει δυο μέρες με τη χρήση που του κάνω, για μένα τα αξίζει τα λεφτά της. 3 μέρες αυτονομία? Με τη χρήση? Και η νορμάλ μπορεί να βγάλει 3 μέρες... Το θέμα είναι με τι χρήση? Προσωπικά για όποιον έχει μάυρο αξίζει να την βάλει! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία το κινητό με το άλλο πίσω κάλυμμα φορεμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία το κινητό με το άλλο πίσω κάλυμμα φορεμένο? Δεν έχει μεγάλη διαφορά, απλά δεν κάνει κούρμπα πίσω αλλά πάει ευθεία. Δές: http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2011/12/galaxy-nexus-review-4.jpg http://static.stuff-review.com/wp-content/uploads/2011/12/galaxy-nexus-extended-battery-comparison-2412-590x228.jpg Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ρε παιδιά όλα καλά με το κινητό μας αλλά η κάρτα γραφικών πρέπει να ναι πολύ χώμα.εκτός του ότι με ότι live wallpaper και να του βάλω σέρνεται, στα παιχνίδια πχ στο drag racing το κινητό κολλάει επιδεικτικά...κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Γνωρίζει κάποιος ποια προπληρωμένη συμφέρει να κάνεις αγορές...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ρε παιδιά όλα καλά με το κινητό μας αλλά η κάρτα γραφικών πρέπει να ναι πολύ χώμα.εκτός του ότι με ότι live wallpaper και να του βάλω σέρνεται, στα παιχνίδια πχ στο drag racing το κινητό κολλάει επιδεικτικά...κρίμα απο περιεργεια ξαναεβαλα το drag racing,επαιξα κανα 20λεπτο,δεν κολλησε πουθενα μια χαρα παιζει,και απο livewallpaper χρησιμοποιω το phase beam απο τη μερα που το αγορασα και δεν εχω δει διαφορα σε σχεση με απλο wallpaper.η καρτα ειναι παλια αλλα οχι τοσο πολυ.εχεις αλλαξει κερνελ η ρομ μηπως? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Όχι μαμά τα πάντα είναι...μόνο που έχω βάλει το jb δοκίμασε να βάλεις το earth HD free edition και θα καταλάβεις τι εννοώ για το wall paper Edited August 14, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Όχι μαμά τα πάντα είναι...μόνο που έχω βάλει το jb δοκίμασε να βάλεις το earth HD free edition και θα καταλάβεις τι εννοώ για το wall paper Μαλλον οι εφαρμογες φταινε και οχι το κινητο. Το κινητο παιζει shadow gun κλπ παιχνιδια ανετα, τουλαχιστον σε ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ρε παιδιά όλα καλά με το κινητό μας αλλά η κάρτα γραφικών πρέπει να ναι πολύ χώμα.εκτός του ότι με ότι live wallpaper και να του βάλω σέρνεται, στα παιχνίδια πχ στο drag racing το κινητό κολλάει επιδεικτικά...κρίμα Είναι παλιατζουρα , αλλά είναι ικανή Δε ξέρω για το drag racing , αλλά nova 3 και άλλους τίτλους με πολύ καλά γραφικά γραφικά τους παίζει μια χαρά Οπότε μπορεί να φταίει και η κάθε εφαρμογή Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Είναι παλιατζουρα , αλλά είναι ικανή Δε ξέρω για το drag racing , αλλά nova 3 και άλλους τίτλους με πολύ καλά γραφικά γραφικά τους παίζει μια χαρά Οπότε μπορεί να φταίει και η κάθε εφαρμογή Είναι υπερχρονισμένη η καρτα γραφικων σε σχέση με τα παλιοτερα μοντελα που χρησιμοποιηθηκε. Μια χαρά τα παιζει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Εγω το GTA 3, Asphalt 6 και 7 που εβαλα ψιλοκολλουσε ενω στο galaxy note φαινεται πως τρεχει αρκετα πιο ομαλα. Θα συμφωνησω με τον φιλο πως λογω καρτας γραφικων ψιλοσερνεται και μαλλον δεν φταινε οι εφαρμογες αφου την ιδια εφαρμογη την χρησιμοποιω σε δυο διαφορετικα τηλεφωνα και φαινεται η διαφορα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλημέρα... μόλις πήρα τη συσκευή και είναι σε stock 4.1.1 υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την ένταση χωρίς να πειράξω kernel, rom; το volume+ να μη το δοκιμάσω καν σε 4.1.1; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Εγω το GTA 3, Asphalt 6 και 7 που εβαλα ψιλοκολλουσε ενω στο galaxy note φαινεται πως τρεχει αρκετα πιο ομαλα. Θα συμφωνησω με τον φιλο πως λογω καρτας γραφικων ψιλοσερνεται και μαλλον δεν φταινε οι εφαρμογες αφου την ιδια εφαρμογη την χρησιμοποιω σε δυο διαφορετικα τηλεφωνα και φαινεται η διαφορα. gta 3 εχω δοκιμασει μονο σε tegra2 και ωρες ωρες ειχε θεματακια (βροχη πχ) αλλα το asphalt 6 δε νομιζω οτι κολλαγε , μια χαρα παει το note δεν εχω δει τι καρτα εχει, αλλα νομιζω οτι ουτε αυτο εχει καποια πολυ δυνατη (ή ειναι ιδια με του gs2?) παντως αλλα βαρια παιχνιδια οπως το dead trigger τα παιζει στο dead trigger μονο οταν εχει εφφε με νερα γινεται ενοχλητικο, οποτε ριχνεις τα γραφικα στο high και παιζει μια χαρα , mass effect μια χαρα, dead space μια χαρα μονο στο spiderman το εχω δει να μην παιζει "αερα" , αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι unplayable στο θεμα "φταινε οι εφαρμογες" αναφερομαι στο οτι δεν ειναι δυνατον παιχνιδια με πολυ καλα γραφικα οπως το nova 3 ή το modern combat 3 να παιζουν μια χαρα και να μην παιζει ενα παιχνιδι οπως το drag racing κατι δεν εχουν καλα οι δημιουργοι του αν θελει τοσο δυνατη καρτα χαζευοντας παντως σχετικα με το θεμα μου εκανε εντυπωση αυτη η αποψη http://androidforums.com/samsung-galaxy-nexus/435204-explain-me.html#post3375160 Edited August 14, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Το nexus έχει ζητήματα optimization, πολύ απλά φταίει ο τρόπος που έχουν γραφτεί οι εφαρμογές. Πρόσφατο παράδειγμα το Yoo ninja! που πήγαινε αέρα σε Tegra 2, ήταν slow motion στο Nexus, μέχρι που χθες-προχθές έβγαλε ένα update "combatible with more devices" και πλέον δεν το προλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Αυτά τα έχει πάρει κανείς? Αξίζουν? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.011143 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.011070 πρόταση για φορτιστή αυτοκινήτου? Edited August 14, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Το nexus έχει ζητήματα optimization, πολύ απλά φταίει ο τρόπος που έχουν γραφτεί οι εφαρμογές. Πρόσφατο παράδειγμα το Yoo ninja! που πήγαινε αέρα σε Tegra 2, ήταν slow motion στο Nexus, μέχρι που χθες-προχθές έβγαλε ένα update "combatible with more devices" και πλέον δεν το προλαβαίνεις. παντως γενικα θεωρω οτι το nexus ειναι μια απο τις συσκευες που προσεχουν οι δημιουργοι των εφαρμογων (αυτη τη στιγμη αυτη και το s ειναι οι συσκευες για να δοκιμαστει κατι σε 4.1) οποτε θα μπορουσαμε να πουμε οτι μας προσεχουν λιγο παραπανω και αυτο το λεω γιατι εχω υπαρξει κατοχος λιγοτερης δημοφιλους συσκευης οπου χαζα προβληματα κρατουσαν μηνες ή και για παντα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα επειδη αγχωνομαι πολυ για το κουμπι power και την αντοχη του στο χρονο βρηκα στο μαρκετ δωρεαν προγραμμα που δεν θελει καν ρουτ και μπορεις να αναβεις την οθονη με τα πληκτρα του ηχου και να εμφανιζεται κανονικα η lock screen.wake all λεγεται αν θελετε να το δοκιμασετε.πιανει μονο 4.5 mb ram Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts