Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oκ καταλαβα πανω κατω τι παιζει.Αποτι βλεπετε εχω ασχοληθει επιφανειακα μονο με τα smartphones κ περαν των βασικων ειμαι κουλαδι. :lol:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω για αυτο σου ειπα να κανεις υπομονη..

ενταξει θα αργησεις να παρεις σε σχεση με καποια nexus, αλλα και παλι θα το παρεις νωριτερα απο αλλα κινητα (που μπορει να μη το παρουν και καθολου)

αν μεχρι στιγμης εισαι στη φαση που ανακαλυπτεις πραγματα σχετικα με τα smartphone, δεν αξιζει να ρισκαρεις και να κανεις καμια ζημια

μια χαρα ειναι το κινητο και με 4.0.4

αν μαθεις καποια πραγματα παραπανω και αισθανθεις σιγουρος προχωρα σε πιο πολυπλοκα πραγματα, προς το παρον απολαυσε τη κινηταρα σου οπως ειναι και καποια στιγμη στο μελλον θα γινει ακομα καλυτερη

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καλησπέρα σε όλους!

Παιδιά, έχω θέμα με τα SMS.

Με το που ανοίξω το πρόγραμμα για τα μηνύματα είτε το Go SMS Pro είτε Handcent SMS, το κάνει και στα δύο, μου εμφανίζει επάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων την ειδοποίηση "Hidden Sender Adress" και όταν πατήσω πάνω σε αυτό, με παραπέμπει να δημιουργήσω ένα καινούριο μήνυμα.

Το κάνει και με τα δύο προγράμματα μηνυμάτων που ανέφερα πιο πριν, ενώ με το "μανίσιο" δεν το κάνει.

Είμαι με JellyBean 4.1.1.

Να σημειώσω οτι δεν το έκανε από την αρχή, απλά άρχισε πριν απο κανένα τριήμερο και το έκανε. Είναι πολύ εκνευριστικό γιατί όποιο thread μηνυμάτων και να πάω να ανοίξω μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ!

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

αυτο γινεται αμα καποιος σου στελνει mms νομιζω.. και δε το λαμβανεις ή δεν εμφανιζεις το περιεχομενο του

δε μου χουν στειλει mms στο nexus, αλλα σε προηγουμενο κινητο σε 2.3.3 τα ειχα λαβει κανονικα (ανοιγοντας τα δεδομενα), οποτε δεν ειχα αναλογο προβλημα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

αυτο γινεται αμα καποιος σου στελνει mms νομιζω.. και δε το λαμβανεις ή δεν εμφανιζεις το περιεχομενο του

δε μου χουν στειλει mms στο nexus, αλλα σε προηγουμενο κινητο σε 2.3.3 τα ειχα λαβει κανονικα (ανοιγοντας τα δεδομενα), οποτε δεν ειχα αναλογο προβλημα

Τα δεδομένα είναι μόνιμα ενεργοποιημένα.

Η αλήθεια είναι οτι ξεκίνησε το πρόβλημα μετά από ένα mms που έλαβα. Αλλά το άνοιξα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και το περιεχόμενό του φάνηκε κανονικά.

Τώρα το mms το έχω σβήσει και η ειδοποίηση που έλεγα συνεχίζει και εμφανίζεται.

και μετα απο επανεκκινηση εμφανιζεται? καποιο χαζο bug θα ειναι

και μετα απο επανεκκινηση εμφανιζεται? καποιο χαζο bug θα ειναι

Και μετά από επανεκίνηση...

Και απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά τα δύο προγράμματα.... έκανα και clear data από τη διαχείριση εφαρμογών.... και πάλι τα ίδια.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Αυτό είναι πρόβλημα της εφαρμογής και όχι του κινητού. Για τέτοια θέματα στο μέλλον να απευθύνεστε στο αρμόδιο topic στο Android forum.

Επίσης το τι ισχύει για τις ενημερώσεις έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες. Κάντε έναν κόπο να ασχοληθείτε λίγο και να τις διαβάσετε πριν ρωτήσετε κάτι.

Τέτοια posts στο εξής θα μεταφέρονται σε off-topic.

Μιά μικρή ερωτησουλα...όταν βγάζω χώρο μου δείχνει μια προεπισκοπηση ιδιαίτερα ωραία κ φωτεινη για αποστολή της φωτο σε fb, email κτλ, όταν όμως πάω να την δω στην συλλογή η δώρο έχει χάσει την ζωντάνια και το φως κ είναι πιο σκοτεινή...κάποια λύση? Είναι θέμα ρυθμισεων???

Μιά μικρή ερωτησουλα...όταν βγάζω χώρο μου δείχνει μια προεπισκοπηση ιδιαίτερα ωραία κ φωτεινη για αποστολή της φωτο σε fb, email κτλ, όταν όμως πάω να την δω στην συλλογή η δώρο έχει χάσει την ζωντάνια και το φως κ είναι πιο σκοτεινή...κάποια λύση? Είναι θέμα ρυθμισεων???

Σε ICS οταν μπαινεις στην καμερα ανεβαζει τη φωτεινοτητα στο φουλ, για αυτο σου φαινεται ετσι. :p

Δοκιμασε με φουλ φωτεινοτητα να μπεις στη συλλογη.

Σε ICS οταν μπαινεις στην καμερα ανεβαζει τη φωτεινοτητα στο φουλ, για αυτο σου φαινεται ετσι. :p

Δοκιμασε με φουλ φωτεινοτητα να μπεις στη συλλογη.

Αααααααααα!!!!!thanksss!!!!Τοσο καιρο με το wildfire με CM7 2.3.7 έμεινα πολύ πίσω!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

παιδια καλημερα αγορασα και εγω το galaxy nexus και ειναι απιστευτο !ποια 4.1.1 rom θα προτεινατε ? Αυτην την στιγμη εχω περασμενη την ANDROIDME 1.6.0 και ειναι πολυ καλη αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και καποια αλλη

Τελικά σήμερα με ταλαιπώρησε αρκετά το gps μέχρι να κλειδώσει πάρα τα ενεργοποιημένα δεδομένα

Πήρε πάνω από τέταρτο

Μόλις κλείδωσε όμως δεν έχασε καθόλου σήμα σε ολο το ταξίδι

παιδια καλημερα αγορασα και εγω το galaxy nexus και ειναι απιστευτο !ποια 4.1.1 rom θα προτεινατε ? Αυτην την στιγμη εχω περασμενη την ANDROIDME 1.6.0 και ειναι πολυ καλη αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και καποια αλλη

εγω αυτην εχω και με αυτην θα μεινω :lol: τα εχω δοκιμασει ολα αλλα αυτη η ρομ μου καθεται λουκουμι...το gps για τον φιλο πιο πανω εμενα μου το βρισκει σε 5 δευτερολεπτα με την ρομ που εχω..βεβαια χρησιμοποιω Sygic Aura και δεν ξερω ποσο ρολο παιζει και αν φταιει το προγραμμα navigation που χρησιμοποει καποιος..παντως με αυτην που εχω με πιανει στο τσακ μπαμ παντα :)

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Τελικά σήμερα με ταλαιπώρησε αρκετά το gps μέχρι να κλειδώσει πάρα τα ενεργοποιημένα δεδομένα

Πήρε πάνω από τέταρτο

Μόλις κλείδωσε όμως δεν έχασε καθόλου σήμα σε ολο το ταξίδι

Στο γκαντεμιάσαμε προχθες το gps μου φαίνεται ! Αν είσαι root δοκίμασε το fasterGPS και επέλεξε την ελλάδα για χώρα ώστε να σου εγγράψει κατάλληλα το gps.conf.

εγω αυτην εχω και με αυτην θα μεινω :lol: τα εχω δοκιμασει ολα αλλα αυτη η ρομ μου καθεται λουκουμι...το gps για τον φιλο πιο πανω εμενα μου το βρισκει σε 5 δευτερολεπτα με την ρομ που εχω..βεβαια χρησιμοποιω Sygic Aura και δεν ξερω ποσο ρολο παιζει και αν φταιει το προγραμμα navigation που χρησιμοποει καποιος..παντως με αυτην που εχω με πιανει στο τσακ μπαμ παντα :)

Είδες μεγάλες διαφορές μεταξύ androiME και android revolution HD; Ρωτάω γιατί και οι δύο βασίζονται στην Stock αν δεν κανω λαθος.

Το πρόγραμμα πλοήγηση πάντως δε παίζει ρόλο και με το maps και με οτιδήποτε άλλο το ίδιο γρήγορα κλειδώνει

Υπάρχει κανένα mod που να μην φαίνονται τα soft keys όχι μόνο στα videos αλλά παντου ;

Βεβαιως.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558

αφου πρωτα εγκαταστησεις τον lmt launcher http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150

Με αυτο το mod απενεργοποιουνται πληρως τα soft buttons και χρησιμοποιεις ολη την οθονη

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Απεκτησα καμμενο πιξελ :/ %#*#*#

:p

Μέχρι πόσα πιξελ καλύπτει η εγγύηση τη samsung,θα σε καλύψει για ένα; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχουμε για καμενα πιξελς ;

Βεβαιως.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558

αφου πρωτα εγκαταστησεις τον lmt launcher http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150

Με αυτο το mod απενεργοποιουνται πληρως τα soft buttons και χρησιμοποιεις ολη την οθονη

Σε ευχαριστώ πολύ !

Μέχρι πόσα πιξελ καλύπτει η εγγύηση τη samsung,θα σε καλύψει για ένα; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχουμε για καμενα πιξελς ;

Σε ευχαριστώ πολύ !

Απεκτησα κι αλλο λιγο πιο διπλα. Υπαρχουν screen test ψαξε και βλεπεις σχεδον full screen ενα χρωμα.

Για θέματα βελτιώσεων και hacks καθώς και για άλλες ROMs υπάρχει αρμόδιο topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065

Απεκτησα κι αλλο λιγο πιο διπλα. Υπαρχουν screen test ψαξε και βλεπεις σχεδον full screen ενα χρωμα.

Για δοκίμασε ένα hard reset μήπως δεν ειναι οντως hardware καμμένα πιξελς.

για να λειτουργήσω USB OTG στο Nexus χρειάζεται root?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)