george_vitz Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 σιγα μη θες root :p λοιπον οταν πας να πληκτρολογησεις καπου θα δεις οτι πανω στη status bar σου βγαζει ενα εικονιδιακι-πληκτρολογιο ανοιγεις λοιπον τη status bar και θα σου λεει "choose input method" απο κει επιλεγεις να χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο της αρεσκιας σου οταν θα εχεις και 4.1 , το λειτουργικο θα εχει απο μονο του ελληνικο πληκτρολογιο εδιτ δες και φωτο αν σε βοηθαει καλυτερα http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-28-15-47-11.png http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-28-15-47-22.png http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-28-15-47-31.png Δυστυχώς εμένα δν βγάζει κάτι τέτοιο την ώρα που πληκτρολογώ ούτε με το go sms ουτε με τον explorer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Κατεβασε απο το play store την δωρεαν εκδοση του swiftkey 3 (αν δεν θες την επι πληρωμη).Μετα μεσω της εφαρμογης κατεβαζεις την ελληνικη γλωσσα ,επιλεγεις αυτες που θες να χρησιμοποιεις πχ αγγλικα-ελληνικα και μετα αριστερα απο το space σου εχει ενα εικονιδιο οπου πατωντας το ,αλλαζεις την γλωσσα γραφης.Εγω ειχα αυτο μεχρι που πηρα την 4.1 οποτε και το εβγαλα.. Edited July 28, 2012 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Δυστυχώς εμένα δν βγάζει κάτι τέτοιο την ώρα που πληκτρολογώ ούτε με το go sms ουτε με τον explorer.... δε γινεται να μη βγαζει αυτη την επιλογη, ολο και κατι θα σου βγαζει , απλα δε θα σου βγαζει καποιο πληκτρολογιο με ελληνικα γιατι δεν εχεις βαλει (νομιζα οτι ειχες βαλει ) βαλε καποιο τσαμπα απο το μαρκετ μεχρι να παρεις 4.1.1 που εχει ελληνικα και στο στοκ πληκτρολογιο, εκτος κι αν θες λεξικο οπου βαζεις καποιο επι πληρωμη αφου βαλεις ρυθμισε και στα settings του ως input language και τα ελληνικα περα απο τα αγγλικα διαλεξε μεταξυ multiling και swiftkey που προτεινε ο φιλος , εγω χρησιμοποιω smartkeyboard γιατι για μενα εχει το καλυτερο ελληνικο λεξικο (αλλα επειδη τα λεξικα προς το παρον μπορει να σε μπερδεψουν αστα για αργοτερα, βαλε κατι να κανεις τη δουλεια σου) edit πηγαινε και στα settings στις επιλογες για πληκτρολογια και ενεργοποιησε αυτο που θα βαλεις πριν κανεις τα παραπανω στις φωτο , απο κει ισως το κανεις και προεπιλεγμενο κατευθειαν (δε θυμαμαι γιατι τα κανω μηχανικα αυτα) Edited July 28, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Γίνεται με κάποιο τρόπο στην εφαρμογή του gmail να βλέπουμε τα μηνύματα ένα-ένα με την χρονολογική σειρά και να μην ομαδοποιούνται σε συζητήσεις όταν έχουν ίδιο θέμα?? Στην desktop έκδοση το έχω βρει. Εδώ δεν υπάρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 παιδια καλησπερα και απο μενα.αποφασισα να αλλαξω το galaxy s που ειχα με το nexus και εχω 2-3 ερωτησεις. 1.υπαρχει οδηγος για root? 2.το καλωδιο για tv out ποιο ειναι η πως το ζηταω 3.εχει ερθει σε ολους σας η αναβαθμιση σε 4.1 γιατι σε μενα δεν την εμφανιζει ζητω συγνωμη αν αυτα εχουν απαντηθει ηδη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palu3y Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Σημερα εγινα κ εγω ενας περηφανος κατοχος Nexus επιτελους!Μια ερωτηση,η εκδοση που εχω ειναι η 4.04,ειναι η τελευταια που εχει κυκλοφορησει?Κ αν οχι πως το αναβαθμιζω?Γιατι απτις ρυθμισεις λεει πως δε χρειαζεται καμια ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 παιδια καλησπερα και απο μενα.αποφασισα να αλλαξω το galaxy s που ειχα με το nexus και εχω 2-3 ερωτησεις. 1.υπαρχει οδηγος για root? 2.το καλωδιο για tv out ποιο ειναι η πως το ζηταω 3.εχει ερθει σε ολους σας η αναβαθμιση σε 4.1 γιατι σε μενα δεν την εμφανιζει ζητω συγνωμη αν αυτα εχουν απαντηθει ηδη 1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324831 2.http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=50179 3. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μας δειχνει την υπολοιπομενη ram;Και αν εχει και λειτουργια εκκαθαρισης ακομα καλυτερα... Ή μεσα απο το μενου καμια τετοια λειτουργια;Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μας δειχνει την υπολοιπομενη ram;Και αν εχει και λειτουργια εκκαθαρισης ακομα καλυτερα... Ή μεσα απο το μενου καμια τετοια λειτουργια;Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι... Taskiller και έχει και widget που βλέπεις τη διαθέσιμη ram. Αν θες την γνώμη μου ΜΗΝ χρησιμοποιείς την εφαρμογή για task killing παρά μόνο για να βλέπεις (γιατί άραγε?) την διαθέσιμη ελεύθερη ram. Ειναι γνωστό οτι οι διάφοροι task killers προκαλούν προβλήματα στην ορθή λειτουργία του τηλ. Εν πάση περίπτωσή άντε και να είχες συσκευή με 256 ή 512 ram να καταλάβω ότι ήθελες να κλείσεις συγκεκριμένα processes. Αλλά με 1gb ram είναι τουλάχιστον αστεία η χρήση τέτοιων προγραμμάτων. Το ίδιο το λειτουργικό όταν χρειαστεί και υπερκαλύψει τη διαθέσιμη ram θα ελευθερώσει μόνο του μνήμη ώστε να τρέξεις αυτό που θες απρόσκοπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palu3y Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Αλλη μια ερωτηση,γνωριζει κανεις πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες καταλογου με τις επαφες του facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Taskiller και έχει και widget που βλέπεις τη διαθέσιμη ram. Αν θες την γνώμη μου ΜΗΝ χρησιμοποιείς την εφαρμογή για task killing παρά μόνο για να βλέπεις (γιατί άραγε?) την διαθέσιμη ελεύθερη ram. Ειναι γνωστό οτι οι διάφοροι task killers προκαλούν προβλήματα στην ορθή λειτουργία του τηλ. Εν πάση περίπτωσή άντε και να είχες συσκευή με 256 ή 512 ram να καταλάβω ότι ήθελες να κλείσεις συγκεκριμένα processes. Αλλά με 1gb ram είναι τουλάχιστον αστεία η χρήση τέτοιων προγραμμάτων. Το ίδιο το λειτουργικό όταν χρειαστεί και υπερκαλύψει τη διαθέσιμη ram θα ελευθερώσει μόνο του μνήμη ώστε να τρέξεις αυτό που θες απρόσκοπτα. Κυριως το θελω για να βλεπω την μνημη.Ποτε δεν χρησιμοιποιησα task killer για να κλεινω εφαρμογες ουτε οταν ειχα κινητα με 512 μνημη...Απλα θελω να δω τι μνημη μενει ελευθερη απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο front-end στην συσκευη... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Μπορείς να βλέπεις τη διαθέσιμη μνήμη και χωρίς εφαρμογή. Πήγαινε στα settings>apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κατεβασε απο το play store την δωρεαν εκδοση του swiftkey 3 (αν δεν θες την επι πληρωμη).Μετα μεσω της εφαρμογης κατεβαζεις την ελληνικη γλωσσα ,επιλεγεις αυτες που θες να χρησιμοποιεις πχ αγγλικα-ελληνικα και μετα αριστερα απο το space σου εχει ενα εικονιδιο οπου πατωντας το ,αλλαζεις την γλωσσα γραφης.Εγω ειχα αυτο μεχρι που πηρα την 4.1 οποτε και το εβγαλα.. Thankz...ολα οκ τώρα:) Σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κυριως το θελω για να βλεπω την μνημη.Ποτε δεν χρησιμοιποιησα task killer για να κλεινω εφαρμογες ουτε οταν ειχα κινητα με 512 μνημη...Απλα θελω να δω τι μνημη μενει ελευθερη απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο front-end στην συσκευη... Υπάρχει ρε παιδιά... settings > Apps > Running Και από κάτω δείχνει τη ραμ. Πάντα εκεί ήταν σε android Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Αλλη μια ερωτηση,γνωριζει κανεις πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες καταλογου με τις επαφες του facebook? Haxsync από το play store. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palu3y Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) btw, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά βγήκε και επίσημα το image της rom, οπότε η μετατροπή σε yakju, είναι κατευθείαν πέρασμα σε 4.1.1 ;), για όσους το αγόρασαν τώρα το κινητό. Factory Images Edited July 28, 2012 by papatsonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 btw, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά βγήκε και επίσημα το image της rom, οπότε η μετατροπή σε yakju, είναι κατευθείαν πέρασμα σε 4.1.1 ;), για όσους το αγόρασαν τώρα το κινητό. Factory Images Μόλις γυρίσω από διακοπές θα τσεκάρω το toolkit αν βγάζει το image για jelly bean και θα ενημερώσω τον οδηγό στο ανάλογο πλεόν thread Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 απ'όσο τσέκαρα δεν την βγάζει, αλλά λογικά θα έρχεται η 7.6 έκδοση σύντομα που θα την υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 απ'όσο τσέκαρα δεν την βγάζει, αλλά λογικά θα έρχεται η 7.6 έκδοση σύντομα που θα την υποστηρίζει. Παρ' ολα αυτά θα κάνω ένα δεύτερο παρακλάδι αν μέχρι την Τεταρτη δεν έχει βγεί το 7.6 για χειροκίνητο κατέβασμα από το λινκ που έβαλες και απλά φλασάρισμα μέσω toolkit. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ρε παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει, εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα στανταρ κατι. Το ηχειο του galaxy nexus μου φαινεται χαμηλο... Αρκετα. Εννοω το μεγαφωνο του τηλεφωνου, οχι του ακουστικου. Με δυσκολια το ακουω σε εξωτερικους χωρους στο τερμα. Το συγκρινα και με το ηχειο του sgs1 και το 2ο εχει πολυ δυνατοτερο ηχο. Δε ξερω γιατι το αφησαν τοσο ασθενες. Εχω την εντυπωση οτι και το nexus s ειχε δυνατοτερο ηχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) μολις εβαλα jb κανοντας το πρωτα jakju και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι φοβερες!!! Μια ερωτηση μονο... Δεν ειχαν πει πως απο την 4.1 και μετα ο browser του λειτουργικου θα ηταν ο chrome; Γιατι μου εχει τον παλιο; :confused: και κατι ακομα. Σαν να μην εχει δυνατο σημα το wifi μου φαινεται. Edit: δεν μου φαινεται τελικα. Διπλα στο ρουτερ και παιζει αναμεσα στις 4 με 3 γραμμες! Edited July 29, 2012 by illuminati_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ρε παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει, εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα στανταρ κατι. Το ηχειο του galaxy nexus μου φαινεται χαμηλο... Αρκετα. Εννοω το μεγαφωνο του τηλεφωνου, οχι του ακουστικου. Με δυσκολια το ακουω σε εξωτερικους χωρους στο τερμα. Το συγκρινα και με το ηχειο του sgs1 και το 2ο εχει πολυ δυνατοτερο ηχο. Δε ξερω γιατι το αφησαν τοσο ασθενες. Εχω την εντυπωση οτι και το nexus s ειχε δυνατοτερο ηχειο. Έχει αναφερθεί ξανά και γενικά ήταν γνωστό από όλα τα benchmarks ότι έχει αδύναμο ηχείο. Περίμενε να βγεί το volume+ για 4.1 και θα βοηθήσει λίγο Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Ναι το wifi δεν ειναι τοσο δυνατο, δε μου φαινεται να ειναι τοσο η νεα ρομ. Τα κινητα οσο πανε τα κανουν μαλλον πιο αδυναμα για ακτινοβολιες ή για εξοικονομηση μπαταριας?? μπορει να παιρνουν ολοι το ιδιο ολοκληρωμενο τσιπακι τελευταια και να μην εχει δυνατο σημα η κεραια του, τι αλλο να πω. Παντως μεγαλες διαφορες απο το nexus s δεν ειδα, οτι πιανει το ενα πιανει και το αλλο, παιζει και καλυτερα το μεγαλο :) Σε γενικες γραμμες μην ανησυχεις γιατι μπορει να χανει σημα κατευθειαν απο κοντα αλλα μακρια πιανει ιδια με ipad2 σχεδον, το δοκιμαζω σπιτι μου που το ρουτερ απο το υπνοδωματιο ειναι μακρια και ολες οι mobile συσκευες εκτος λαπτοπ ζοριζονται. Για τον chrome δεν ειχα ακουσει κατι τετοιο, ειχα μεινει στο οτι θα τον τρεχουν συσκευες με 4 μονο. Edited July 29, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Έχει αναφερθεί ξανά και γενικά ήταν γνωστό από όλα τα benchmarks ότι έχει αδύναμο ηχείο. Περίμενε να βγεί το volume+ για 4.1 και θα βοηθήσει λίγο Οκ δε το ειχα διαβασει! Τετοιο ηθελα να ακουσω :p Thanks για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts