sakissalonika Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πως μπορω να βρω μια εφαρμογη που εχω απενεργοποιησει? Εννοω οτι πχ εχω βαλει το Handcent SMS και ειχα κανει disable την "μαμα" εφαρμογη. Τωρα θελω να δοκιμασω κατι, αλλα δεν βρισκω την "μαμα" για να την ενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Volume+ απο το market. Βαλε το στο +10 και θα εισαι μια χαρα. Το δοκίμασες σε 4.1 και παίζει? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πλεον με επιλεγμενο τα αποτελεσματα απο το google.com, βλεπω πως διορθωθηκαν μερικα πραγματα. Πλεον δεν σου βγαζει τον καιρο της Washington αλλά της Ελλάδας και οταν λες "i am hungry" σου βγαζει αποτελεσματα με εστιατορια διπλα σου (οπως γινοταν απο την αρχη στην αμερικη) και δεν ψαχνει απλα στο google ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλημερα και απο εμενα,μολις χτες αγορασα το κινητο και εχω καποιες αποριες....Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει πως μπορω να περασω τις επαφες μου στην μνημη του κινητου απο την καρτα sim????Πολυ δυσχρηστο θα ελεγα....Επισης με ποιον τροπο μπορεις να γραψεις ελληνικα σε μηνυμα?δεν υπαρχει η Ελληνικη γλωσσα....Εχει την εκδοση 4.0.4.Μπορει να βοηθησει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο gmail αν δεν έχεις ήδη και πέρασε όλες τις επαφές σου. Μόλις κάνεις συγχρονισμό θα περαστούν στο κινητό σου. Είναι τεράστια ευκολία. Τώρα για το πληκτρολόγιο έχει χιλιοειπωθεί ότι η ICS δεν υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτό λύνεται κατεβάζοντας από το market κάποια εφαρμογή σαν το handcent sms μαζί με το handcent sms greek language pack. Είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλημερα και απο εμενα,μολις χτες αγορασα το κινητο και εχω καποιες αποριες....Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει πως μπορω να περασω τις επαφες μου στην μνημη του κινητου απο την καρτα sim????Πολυ δυσχρηστο θα ελεγα....Επισης με ποιον τροπο μπορεις να γραψεις ελληνικα σε μηνυμα?δεν υπαρχει η Ελληνικη γλωσσα....Εχει την εκδοση 4.0.4.Μπορει να βοηθησει κανεις??? Γύρνα το κινητό σε yakju και βάλε την OTA JB και θα έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο! Το ICS δεν έχει... Όσο για τις επαφές. Συγγνώμη κιόλας και χωρίς παρεξήγηση και τελείως φιλικά! Εν έτη 2012 και κάτοχος smartphone και έχεις τις επαφές στην κάρτα SIM??? Κάνε sync τις επαφές σου στο gmail και τέλος... Θα τις έχεις πάντα μετά σε όλα τα κινητά ανεξάρτητα από τη SIM. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ακριβώς επειδή έχει τις επαφές στη sim δεν του ανέφερα περί yakju :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μια ερώτηση και απο εμένα, μιας και τώρα μπαίνω στον κόσμο του Νexus. Όποια κινητά είναι yakju, πότε θα πάρουν την 4,1? Η Samsung λέει ότι θα δώσει στο s3 την 4,1 και λέει οτι εξετάζει αν θα την πάρει και το s2 ή κάποιο tablet. Γενικά, θέλω να πω, δεν συμπεριλαμβάνει το Nexus στα μοντέλα της. Υποτίθεται οτι το Νexus παγκόσμια πήρε ήδη την αναβάθμιση. Άρα ποιός θα δώσει στα yakju την 4,1 και πότε? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Με το που γίνει το κινητό yakju η 4.1 έρχεται αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Sorry...εννοούσα τι γίνεται με όσα ΔΕΝ είναι yakju ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) δινει η samsung με καθυστερηση καποιων μηνων, αμα θες να ξεφορτωθεις τη samsung το κανεις yakju και τελειωνει το παραμυθι, αλλιως περιμενεις Edited July 20, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmin Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ευχαριστώ πολύ τον χρήστη doganos για την απάντηση του περί Google Now! Τελικά αυτό ήταν , ήθελε English settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω όσους πήραν το κινητό απο το πλαίσιο που είχε δώρο τους χάρτες πλοήγησης πως το κάνουμε εγκατάσταση στο κινητό ..γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει μέσα δεν το έχω καταφέρει. όποιος έβγαλε άκρη και δεν του κάνει κόπο ας μου δώσει τα φώτα του. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ξανακάνε τη διαδικασία όπως τη λέει στο βιβλιαράκι, κάτι δεν έκανες σωστά, είναι πολύ εύκολο. Πήγαινε από τον Browser του κινητού στη σελίδα που σου λέει για να κατεβάσει τον installer, μετά θα σου ζητήσει το serial number που είναι στο βιβλιαράκι στην τελευταία σελίδα βάζεις κωδικό και password που σου ζητάει στο site τους (προφανώς για να κάνεις ανάκτηση αν χρειαστεί του χάρτη) και είναι έτοιμο. Όπου κολλήσεις πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ξανακάνε τη διαδικασία όπως τη λέει στο βιβλιαράκι, κάτι δεν έκανες σωστά, είναι πολύ εύκολο. Πήγαινε από τον Browser του κινητού στη σελίδα που σου λέει για να κατεβάσει τον installer, μετά θα σου ζητήσει το serial number που είναι στο βιβλιαράκι στην τελευταία σελίδα βάζεις κωδικό και password που σου ζητάει στο site τους (προφανώς για να κάνεις ανάκτηση αν χρειαστεί του χάρτη) και είναι έτοιμο. Όπου κολλήσεις πες μου. Δίκιο ..δεν ειχα προσέξει οτι ανοίγει στις ειδοποιήσεις το λινκ για να κατέβει η εφαρμογή ..γιατι στην οθονη απλά παραμένει το "παρακαλω περιμένετε " για πάντα ...όμως το instalation link εχει κατέβει κανονικα . Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Ποιον browser έχεις; Επίσης με τον ήχο τι θα κάνουμε; Η εφαρμογή volume+ υπολειτουργεί στην jelly bean. Δουλεύει στα media αλλά όχι στο you tube και στα notification-alarm-ringtones του κινητού. Επίσης στο xda διαβάζω κάποιους να λένε ότι θέλει root και custom kernel για να δουλέψει καλύτερα. Μιλάω για την paid version, την free ξεχάστε τη δεν δουλεύει καθόλου. Εκεί στη google ήθελα να ξερα πλάκα μας κάνουνε; Edited July 20, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλώς με βρήκε και μένα... Galaxy Nexus Titanium Silver από Πλαίσιο σήμερα το μεσημέρι... Φορτίζει και μετά έφυγε για yakju μετατροπή και JB!!! Δεν άντεχα να περιμένω το λευκό από Αγγλία... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Στην ίδια φάση με σένα ήμουν χτες :D. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία με το Toolkit. Σου προτείνω να το κάνεις και root να ξεμπερδεύεις. Πήρες το ωραιότερο χρώμα, να το χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Help... Μπήκα fastboot και δεν αναγνώριζε το κινητό το PC ενώ σε ADB το αναγνωρίζει... Έτσι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader και μάλιστα κόλλησα στο fastboot!!! Πώς θα δουλέψουν οι drivers σε fastboot? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Help... Μπήκα fastboot και δεν αναγνώριζε το κινητό το PC ενώ σε ADB το αναγνωρίζει... Έτσι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader και μάλιστα κόλλησα στο fastboot!!! Πώς θα δουλέψουν οι drivers σε fastboot? Unistall drivers Reboot Install drivers Plug it in Θα πρεπει να αναγνωρισει Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Μετά από 5-6 φορές unplug - plug στο fastboot mode αναγνώρισε το κινητό! κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει!!! Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση EDIT: Έγινε και jakju και τώρα φλασάρει JB. Μόνο root μας έμεινε!!! Edited July 20, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μετά από 5-6 φορές unplug - plug στο fastboot mode αναγνώρισε το κινητό! κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει!!! Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση EDIT: Έγινε και jakju και τώρα φλασάρει JB. Μόνο root μας έμεινε!!! το πηρες τελικα ε; για το root μη βαλεις το superuser γιατι ειχε καποια προβληματακια (τουλαχιστον οταν φλασαρα εγω ετσι ηταν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Για οσους εχουν θεμα με το root φλασαρετε αυτο http://www.MegaShare.com/4401779 απο recovery Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Γίνεται να δει το κινητο εξωτερικο USB stick με κάποιον αντάπτορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αμα το υποστηριζει ο kernel ναι. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts