Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να βρω μια εφαρμογη που εχω απενεργοποιησει? Εννοω οτι πχ εχω βαλει το Handcent SMS και ειχα κανει disable την "μαμα" εφαρμογη. Τωρα θελω να δοκιμασω κατι, αλλα δεν βρισκω την "μαμα" για να την ενεργοποιησω.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πλεον με επιλεγμενο τα αποτελεσματα απο το google.com, βλεπω πως διορθωθηκαν μερικα πραγματα. Πλεον δεν σου βγαζει τον καιρο της Washington αλλά της Ελλάδας και οταν λες "i am hungry" σου βγαζει αποτελεσματα με εστιατορια διπλα σου (οπως γινοταν απο την αρχη στην αμερικη) και δεν ψαχνει απλα στο google ;)
Samsung S21 Ultra

Καλημερα και απο εμενα,μολις χτες αγορασα το κινητο και εχω καποιες αποριες....Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει πως μπορω να περασω τις επαφες μου στην μνημη του κινητου απο την καρτα sim????Πολυ δυσχρηστο θα ελεγα....Επισης με ποιον τροπο μπορεις να γραψεις ελληνικα σε μηνυμα?δεν υπαρχει η Ελληνικη γλωσσα....Εχει την εκδοση 4.0.4.Μπορει να βοηθησει κανεις???

Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο gmail αν δεν έχεις ήδη και πέρασε όλες τις επαφές σου. Μόλις κάνεις συγχρονισμό θα περαστούν στο κινητό σου. Είναι τεράστια ευκολία. Τώρα για το πληκτρολόγιο έχει χιλιοειπωθεί ότι η ICS δεν υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτό λύνεται κατεβάζοντας από το market κάποια εφαρμογή σαν το handcent sms μαζί με το handcent sms greek language pack. Είναι δωρεάν.

Καλημερα και απο εμενα,μολις χτες αγορασα το κινητο και εχω καποιες αποριες....Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει πως μπορω να περασω τις επαφες μου στην μνημη του κινητου απο την καρτα sim????Πολυ δυσχρηστο θα ελεγα....Επισης με ποιον τροπο μπορεις να γραψεις ελληνικα σε μηνυμα?δεν υπαρχει η Ελληνικη γλωσσα....Εχει την εκδοση 4.0.4.Μπορει να βοηθησει κανεις???

Γύρνα το κινητό σε yakju και βάλε την OTA JB και θα έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο! Το ICS δεν έχει...

Όσο για τις επαφές. Συγγνώμη κιόλας και χωρίς παρεξήγηση και τελείως φιλικά! Εν έτη 2012 και κάτοχος smartphone και έχεις τις επαφές στην κάρτα SIM??? Κάνε sync τις επαφές σου στο gmail και τέλος... Θα τις έχεις πάντα μετά σε όλα τα κινητά ανεξάρτητα από τη SIM.

Google Pixel 9 Pro XL

Μια ερώτηση και απο εμένα, μιας και τώρα μπαίνω στον κόσμο του Νexus.

Όποια κινητά είναι yakju, πότε θα πάρουν την 4,1? Η Samsung λέει ότι θα δώσει στο s3 την 4,1 και λέει οτι εξετάζει αν θα την πάρει και το s2 ή κάποιο tablet.

Γενικά, θέλω να πω, δεν συμπεριλαμβάνει το Nexus στα μοντέλα της.

Υποτίθεται οτι το Νexus παγκόσμια πήρε ήδη την αναβάθμιση.

Άρα ποιός θα δώσει στα yakju την 4,1 και πότε? :wacko:

δινει η samsung με καθυστερηση καποιων μηνων, αμα θες να ξεφορτωθεις τη samsung το κανεις yakju και τελειωνει το παραμυθι, αλλιως περιμενεις Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους πήραν το κινητό απο το πλαίσιο που είχε δώρο τους χάρτες πλοήγησης

πως το κάνουμε εγκατάσταση στο κινητό ..γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει μέσα δεν το έχω καταφέρει.

όποιος έβγαλε άκρη και δεν του κάνει κόπο ας μου δώσει τα φώτα του.

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Ξανακάνε τη διαδικασία όπως τη λέει στο βιβλιαράκι, κάτι δεν έκανες σωστά, είναι πολύ εύκολο. Πήγαινε από τον Browser του κινητού στη σελίδα που σου λέει για να κατεβάσει τον installer, μετά θα σου ζητήσει το serial number που είναι στο βιβλιαράκι στην τελευταία σελίδα βάζεις κωδικό και password που σου ζητάει στο site τους (προφανώς για να κάνεις ανάκτηση αν χρειαστεί του χάρτη) και είναι έτοιμο. Όπου κολλήσεις πες μου.

Ξανακάνε τη διαδικασία όπως τη λέει στο βιβλιαράκι, κάτι δεν έκανες σωστά, είναι πολύ εύκολο. Πήγαινε από τον Browser του κινητού στη σελίδα που σου λέει για να κατεβάσει τον installer, μετά θα σου ζητήσει το serial number που είναι στο βιβλιαράκι στην τελευταία σελίδα βάζεις κωδικό και password που σου ζητάει στο site τους (προφανώς για να κάνεις ανάκτηση αν χρειαστεί του χάρτη) και είναι έτοιμο. Όπου κολλήσεις πες μου.

Δίκιο ..δεν ειχα προσέξει οτι ανοίγει στις ειδοποιήσεις το λινκ για να κατέβει η εφαρμογή ..γιατι στην οθονη απλά παραμένει το "παρακαλω περιμένετε " για πάντα ...όμως το instalation link εχει κατέβει κανονικα .

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Ποιον browser έχεις; Επίσης με τον ήχο τι θα κάνουμε; Η εφαρμογή volume+ υπολειτουργεί στην jelly bean. Δουλεύει στα media αλλά όχι στο you tube και στα notification-alarm-ringtones του κινητού. Επίσης στο xda διαβάζω κάποιους να λένε ότι θέλει root και custom kernel για να δουλέψει καλύτερα. Μιλάω για την paid version, την free ξεχάστε τη δεν δουλεύει καθόλου. Εκεί στη google ήθελα να ξερα πλάκα μας κάνουνε; Edited by leftis69

Καλώς με βρήκε και μένα... Galaxy Nexus Titanium Silver από Πλαίσιο σήμερα το μεσημέρι... Φορτίζει και μετά έφυγε για yakju μετατροπή και JB!!! Δεν άντεχα να περιμένω το λευκό από Αγγλία...

Google Pixel 9 Pro XL

Στην ίδια φάση με σένα ήμουν χτες :D. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία με το Toolkit. Σου προτείνω να το κάνεις και root να ξεμπερδεύεις. Πήρες το ωραιότερο χρώμα, να το χαρείς.

Help... Μπήκα fastboot και δεν αναγνώριζε το κινητό το PC ενώ σε ADB το αναγνωρίζει... Έτσι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader και μάλιστα κόλλησα στο fastboot!!! Πώς θα δουλέψουν οι drivers σε fastboot?

Google Pixel 9 Pro XL

Help... Μπήκα fastboot και δεν αναγνώριζε το κινητό το PC ενώ σε ADB το αναγνωρίζει... Έτσι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader και μάλιστα κόλλησα στο fastboot!!! Πώς θα δουλέψουν οι drivers σε fastboot?

Unistall drivers

Reboot

Install drivers

Plug it in

Θα πρεπει να αναγνωρισει

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από 5-6 φορές unplug - plug στο fastboot mode αναγνώρισε το κινητό! κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει!!!

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση

EDIT: Έγινε και jakju και τώρα φλασάρει JB. Μόνο root μας έμεινε!!!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Μετά από 5-6 φορές unplug - plug στο fastboot mode αναγνώρισε το κινητό! κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει!!!

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση

EDIT: Έγινε και jakju και τώρα φλασάρει JB. Μόνο root μας έμεινε!!!

το πηρες τελικα ε; για το root μη βαλεις το superuser γιατι ειχε καποια προβληματακια (τουλαχιστον οταν φλασαρα εγω ετσι ηταν)

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)