gokarbou Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μόλις το αγόρασα και εγώ!!!! :D Υ.Γ. στα Πλαίσιο της Αργυρούπολης έχουν τελειώσει και μου είπαν ότι από άυριο θα φέρουν άλλα, εγώ το πήρα απο της Γλυφάδας που έχει ακόμα, τώρα πάει και ένας φίλος μου να το τσιμπήσει :lol: προβλέπω να ξεπουλήσουν άμεσα με αυτή τη τιμή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ολα καλα και ολα ωραια στην 4.1.1 αλλα εχει θεματακι με το wifi....ή οι εφαρμογες που το χρησιμοποιουν (πχ tapatalk) εχουν το θεμα τους και που και που κανει καποιες αποσυνδεσεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και το getitnow στο παιχνιδι. http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/smartphones/samsung-galaxy-nexus-mayro/prod2160005pp/ decisions decisions.... Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και το getitnow στο παιχνιδι. http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/smartphones/samsung-galaxy-nexus-mayro/prod2160005pp/ decisions decisions.... ναι αλλα χωρις χαρτες Dont Panic δωρο Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και το Media Markt το έχει 365€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ως άσχετος να ρωτήσω κάτι γιατί είδα και την απαντηση στην ίδια απορία και μπερδευτικα περισσότερο. Αν κάποιος αγοράσει αυτή τη στιγμη το τηλεφωνο δεν μπορεί να πάρει την αναβαθμηση σε jelly bean ; θα πρέπει υποχρεωτικά να το ξεκλειδώσει και να περάσει τη σπασμένη; γιατί αυτό κατάλαβα από την προηγούμενη απαντηση στη αντιστοιχη ερώτηση. Αν είναι έτσι γιατί διαβάζω στα διαφορα σίτες ότι άρχισε να διατίθεται η αναβάθμιση στους χρήστες του nexus. ; και εγώ που δεν θέλω να το "σπάσω" τι πρέπει να κανω και τι από τα δυο ισχύει τελικά; Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) ως άσχετος να ρωτήσω κάτι γιατί είδα και την απαντηση στην ίδια απορία και μπερδευτικα περισσότερο. Αν κάποιος αγοράσει αυτή τη στιγμη το τηλεφωνο δεν μπορεί να πάρει την αναβαθμηση σε jelly bean ; θα πρέπει υποχρεωτικά να το ξεκλειδώσει και να περάσει τη σπασμένη; γιατί αυτό κατάλαβα από την προηγούμενη απαντηση στη αντιστοιχη ερώτηση. Αν είναι έτσι γιατί διαβάζω στα διαφορα σίτες ότι άρχισε να διατίθεται η αναβάθμιση στους χρήστες του nexus. ; και εγώ που δεν θέλω να το "σπάσω" τι πρέπει να κανω και τι από τα δυο ισχύει τελικά; υπαρχουν διαφορες εκδοσεις nexus αναλογα τη χωρα , το παροχο κτλ.. εμας μας ενδιαφερει να ειναι yakju , γιατι αν ειναι παιρνει τις αναβαθμισεις απευθειας απο τη google αν δεν ειναι τις παιρνει απο τη samsung ή τους παροχους ή και τους 2 μαζι τα yakjuwx πχ (που απο οτι καταλαβα τετοια πουλαει το πλαισιο, τετοιο ηταν και το δικο μου) περιμενουν ποτε θα τη δωσει η samsung οποτε δεν εχουν ολα τα nexus αυτη τη στιγμη jelly bean περνωντας ρομ της google, αυτο τι θεμα λυνεται και παιρνεις κανονικα updates αμεσα απο google OTA, μια φορα δηλαδη χρειαζεται να ασχοληθεις με χακεριες διαφορετικα και παλι θα εχεις pure android, αλλα θα εισαι κατι μηνες πισω στην τελευταια αναβαθμιση εγω για αυτο περασα ρομ, πηρα nexus για να μην ασχολουμαι με το θεμα xda , ομως τοτε που το πηρα διαπιστωσα οτι φτανει (τοτε , γιατι τωρα εχουν παει 4.0.4 κι αυτα) μεχρι 4.0.2 και υπηρχαν διαφορα fixes στην 4.0.4 τα οποια δεν τα ειχα χωρις λογο οποτε ασχοληθηκα μια φορα και τελος , δεν ξανασχολουμαι YΓ εδω λεει product:yakju , brand:google αν λεει οτιδηποτε αλλο δεν παιρνεις αμεσα αναβαθμιση (υπαρχουν και τα takju που εχουν και το ηλεκτρονικο πορτοφολι, αλλα κατι τετοιο δε μας ενδιαφερει εδω στο ελλαντα ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-17-01-19-37.png Edited July 16, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ποια εφαρμογή είναι αυτή? λογικά την πέρασα σωστά την yakju, αλλά update se 4.1.1 δεν έχω δει ακόμη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 αυτη αλλα μπορεις να δεις και στο maps/settings/about τι εισαι εμενα μου ηρθε μονη της χωρις να κανω τιποτα, αλλα επειδη καποιους τους ζορισε , γυρνα μερικες σελιδες πισω και δες τι εκαναν αρκετοι για να τους ερθει το update Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Έχεις δίκιο!! :), ψάχνοντας λίγο πιο πίσω είδα που ανέφεραν για την διαγραφή των δεδομένων google, με το 1ο clear, βρήκε αμέσως την αναβάθμιση :D, Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 καλησπέρα! υπάρχουν βελτιώσεις στο Cam UI + στην απόδοση της κάμερας με την 4.1 ?? Σκέφτομαι να το πάρω το Nexus για αυτό :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ολα καλα και ολα ωραια στην 4.1.1 αλλα εχει θεματακι με το wifi....ή οι εφαρμογες που το χρησιμοποιουν (πχ tapatalk) εχουν το θεμα τους και που και που κανει καποιες αποσυνδεσεις με το wifi κι εγω ειχα ενα θεμα. απλο browsing εκανα και μου εκανε 2-3 αποσυνδεσεις. μαλλον αναμενουμε κανα καινουριο patchακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του νεξους, απο αυτονομια μπαταριας πως ειναι τα πραματα;Στο gsm λενε οτι εχει ενα θεματακι γι αυτο ρωταω.Ευχαριστω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του νεξους, απο αυτονομια μπαταριας πως ειναι τα πραματα;Στο gsm λενε οτι εχει ενα θεματακι γι αυτο ρωταω.Ευχαριστω. Κανενα θεματακι δεν εχει. Μια χαρα την βγαζει την μερα με αρκετη χρηση. Και αν δεν σε καλυψει η μπαταρια με τα 1750 mah, μποεις να αγορασεις την original 2000 mah οπου θα σου δωσει ενα 15% επιπλεον σε διαρκεια. Edited July 17, 2012 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Να την έβγαζαν και για το λευκό όμως θα ολοκλήρωναν το παζλ... κρίμα που θα πάρω το λευκό και δεν μπορώ να πάρω την extended!!! Η extended είναι μόνο για το μαύρο/titanium silver γιατί μαζί με την μπαταρία θέλει και άλλο πίσω καπάκι ελάχιστα πιο παχύ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Κανενα θεματακι δεν εχει. Μια χαρα την βγαζει την μερα με αρκετη χρηση. Και αν δεν σε καλυψει η μπαταρια με τα 1750 mah, μποεις να αγορασεις την original 2000 mah οπου θα σου δωσει ενα 15% επιπλεον σε διαρκεια. Οταν λες με αρκετη χρηση τι εννοεις σε παρακαλω; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Καθαρά θεωρητικά: http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-nexus-battery-life-fully-tested-results-come-out-disappointing-test/ και δεν βρίσκω και του myphone το hands-on, αλλά από ότι θυμάμαι σε full χρήση είχε 25 ώρες edit: το βρήκα http://www.myphone.gr/d/samsung/galaxy-nexus.32/review/ Και από διάφορα φόρουμ βλέπω ότι οι περισσότεροι πιάνουν και παραπάνω! Όλα έχουν να κάνουν με το είδος χρήσης... Άλλο κλήσεις(οθόνη σβηστή), άλλο browsing!!! Edited July 17, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Οταν λες με αρκετη χρηση τι εννοεις σε παρακαλω; χθες με σχεδον 3 ωρες ανοικτη οθονη (browsing/tapatalk κυριως) , συνεχες wifi και 24 λεπτα ομιλια ηταν στο 35% στις 16 ωρες θελει καθημερινη φορτιση, αλλα δυσκολα μενεις μες στη μερα αντε αν του πιεις το αιμα με 3g να το τελειωσεις στο 12ωρο, αλλα σε ενα τετοιο διαστημα θα εχεις βρει μια πριζα πιστευω μονο αν παιζεις 3d παιχνιδια ασταματητα το αδειαζεις στο 5ωρο και με λιγη χρηση μου εχει παει μεχρι τις 2 μερες δεν ειναι φοβερη η μπαταρια του, ειναι απλα επαρκης και με νορμαλ χρηση θα σου βγαζει συνεχεια πανω απο 24ωρο αν καθε βραδυ φορτιζεις , δεν εχεις αναγκη με το wifi κι εγω ειχα ενα θεμα. απλο browsing εκανα και μου εκανε 2-3 αποσυνδεσεις. μαλλον αναμενουμε κανα καινουριο patchακι εγω με wifi δεν εχω θεμα, θεμα εχω με το smartkeyboard που κρασαρει συνεχεια και το lightflow που δε δουλευει πλεον σωστα θελουν αναβαθμιση για jb Edited July 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εγω με wifi δεν εχω θεμα, θεμα εχω με το smartkeyboard που κρασαρει συνεχεια και το lightflow που δε δουλευει πλεον σωστα θελουν αναβαθμιση για jb Το lightflow εχει θεμα λογω jb και το ξερει και ο developer αλλα το wifi αρχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα της rom. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 10 neat tricks and tips for the Samsung Galaxy Nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Το lightflow εχει θεμα λογω jb και το ξερει και ο developer αλλα το wifi αρχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα της rom. Έχει αξεπέραστο θέμα , ή θέμα που πρόκειται να λυθεί ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Έχει αξεπέραστο θέμα , ή θέμα που πρόκειται να λυθεί ? Αναφερεσαι στο Lighflow φανταζομαι. Λογικα ναι θα λυθει. Το προβλημα του ειναι οτι ενω αναβεις την οθονη και βλεπεις τις ειδοποιησεις μετα αυτο συνεχιζει να αναβοσβηνει.Ενα προσωρινο workaround ειναι να ανοιξεις την εφαρμογη και σταματαει να το κανει (πρεπει να το κανεις καθε φορα που εχεις ειδοποιηση) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ναι αυτο εννοώ , η εφαρμογή έχει βέβαια widget με το οποίο σβήνεις τις ειδοποιήσεις , αλλά είναι σπαστικό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 καλημέρα παιδιά, επειδή με ενδιαφέρει το κινητό αλλά έχω διαβάσει μέτριες κριτικές τόσο για το software της κάμερας όσο και για το φτωχό UI της, μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν αισθητές βελτιώσεις στο αποτέλεσμα της λήψης φωτογραφίας/βίντεο? ευχαριστώ :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδια τα φωτα σας! εχω 4.1.1 αλλα δεν παιζει flash! κατεβασα το φλασ 11.1 το περασα σαν .apk εφαρμογη αλλα και παλι τιποτα! με jelly beam δεν μπορουμε να δουμε καθολου flash?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts