Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέτρια προς καλά..το φορτισες κιόλας

το συνδεσα στο pc [να περασω φωτογραφιες] για 30 δευτερολεπτα.. σιγα το ποσο επωφελήθηκε! :-P

τι προτεινεις ωστε να βελτιωθει ακομη περισσοτερο?

Coolpad F1 (8297W)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σε ολους....ειμαι ενας καινούργιος (4 ημερών) ευτυχής κάτοχος nexus,

μετά απο το τιμιο και αγαπημένο desire που απεβίωσε λόγω υγρών...... και μετά απο αμέτρητα flasharismata, πήγα σε samsung μόνο και μονό γιατί , αν και δεν μου άρεσαν τα samsung, φαινόταν πολυ καλο για τα λεφτά του, το συγκεκριμένο το nexus.

ειμαι ευτυχής γιατι ακόμα δεν εχω δει καπoια προβλήματα....θελει μονο να συνηθίσει το χερι μου το μεγάλο μέγεθος.

το μονό θέμα και ένσταση που ειχα είναι η μπάρα με τα κουμπιά μενου κλπ. που πιανει αρκετό μέρος τις οθόνης.

ο λόγος που θα ασχοληθώ ξανά με το flashing μελλοντικά , θα ειναι για να μειώσω το μέγεθος της μπάρας αυτης.

θα ηθελα να ρωτήσω πριν ψαχτω στο xda, αν ξέρετε κάποια ανάλογη ρομ

και επίσης ποσο σας κρατάει η μπαταρια (ναι το εχετε απαντηση αλλα ειναι τεράστιο το thread)

Oneplus A6013

το συνδεσα στο pc [να περασω φωτογραφιες] για 30 δευτερολεπτα.. σιγα το ποσο επωφελήθηκε! :-P

τι προτεινεις ωστε να βελτιωθει ακομη περισσοτερο?

Αυτό από μόνο του δε λέει κάτι. Το θέμα ήταν και πόσες ώρες screen time είχες, πόση ομιλία, αν ήσουν σε 2g/3g δίκτυο, τι εφαρμογες έτρεξαν κλπ κλπ....

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αυτό από μόνο του δε λέει κάτι. Το θέμα ήταν και πόσες ώρες screen time είχες, πόση ομιλία, αν ήσουν σε 2g/3g δίκτυο, τι εφαρμογες έτρεξαν κλπ κλπ....

ανεβασα printscreen απ'την λειτουργια της μπαταριας, δεν το ειδες? --> link

Coolpad F1 (8297W)

γεια σε ολους....ειμαι ενας καινούργιος (4 ημερών) ευτυχής κάτοχος nexus,

μετά απο το τιμιο και αγαπημένο desire που απεβίωσε λόγω υγρών...... και μετά απο αμέτρητα flasharismata, πήγα σε samsung μόνο και μονό γιατί , αν και δεν μου άρεσαν τα samsung, φαινόταν πολυ καλο για τα λεφτά του, το συγκεκριμένο το nexus.

ειμαι ευτυχής γιατι ακόμα δεν εχω δει καπoια προβλήματα....θελει μονο να συνηθίσει το χερι μου το μεγάλο μέγεθος.

το μονό θέμα και ένσταση που ειχα είναι η μπάρα με τα κουμπιά μενου κλπ. που πιανει αρκετό μέρος τις οθόνης.

ο λόγος που θα ασχοληθώ ξανά με το flashing μελλοντικά , θα ειναι για να μειώσω το μέγεθος της μπάρας αυτης.

θα ηθελα να ρωτήσω πριν ψαχτω στο xda, αν ξέρετε κάποια ανάλογη ρομ

και επίσης ποσο σας κρατάει η μπαταρια (ναι το εχετε απαντηση αλλα ειναι τεράστιο το thread)

Στην AOKP milestone 5 που εχω εγω υπαρχει ρυθμιση για μειωση του υψους της μπαρας αυτης, αλλα αυτο νομιζω ισχυει για τις περισσοτερες, αν οχι ολες τις custom που κυκλοφορουν.

Στα συν της οτι ειναι σταθερη σαν την stock, χωρις reboots και αλλα περιεργα, οπως επισης και πολυ γρηγορη. Την συνιστω ανεπιφυλακτα ως μια πρωτη γευση.

Απο μπαταρια, εμενα συνηθως μου δινει γυρω στις 4,5 ωρες screen time και γυρω στην μιαμιση μερα με μετρια χρηση και με 2G, bluetooth, wifi και GPS off.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

δεν ξέρω αν είμαι τυφλός αλλά είχα βάλει ξυπνητήρι μέσω φωνητικής πληκτρολόγησης και τώρα δεν βρίσκω το μενού για να το αφαιρέσω...που είναι το ξυπνητήρι;

Προς τους κατοχους θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τη μπαταρια.

Διαβασα αυτο το τεστ για τη μπαταρια που εγινε τελη του Δεκεμβρη απο το gsmarena.

Στο web browsing ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα?Ειτε μεσω wifi ειτε μεσω 3g?

Το καλο ειναι πως ειχα το lg optimus 2x οποτε δε μπορει να ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.

Διαβαζοντας παντως αρκετες σελιδες ειδα πως με cm9 αυξανεται η αποδοση της μπαταριας....

Σας ευχαριστω

Προς τους κατοχους θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τη μπαταρια.

Διαβασα αυτο το τεστ για τη μπαταρια που εγινε τελη του Δεκεμβρη απο το gsmarena.

Στο web browsing ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα?Ειτε μεσω wifi ειτε μεσω 3g?

Το καλο ειναι πως ειχα το lg optimus 2x οποτε δε μπορει να ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.

Διαβαζοντας παντως αρκετες σελιδες ειδα πως με cm9 αυξανεται η αποδοση της μπαταριας....

Σας ευχαριστω

αν βαλεις μια κοστουμ ρομ και εναν κερνελ θα δεις μεγαλες διαφορες στην αυτονομια.

εγω ειχα πριν το sgs2 και το nexus με βγαζει κατα 10-15% περισσοτερο. 1,5 μερα ειναι ο μεσος ορος διαρκειας

απο 100% --> 20-25% :-). ειχα και το lg 2x ενα φεγγαρι..οντως καμια σχεση.. τραγικη αυτονομια δυστυχως :wacko:

Coolpad F1 (8297W)

αν βαλεις μια κοστουμ ρομ και εναν κερνελ θα δεις μεγαλες διαφορες στην αυτονομια.

εγω ειχα πριν το sgs2 και το nexus με βγαζει κατα 10-15% περισσοτερο. 1,5 μερα ειναι ο μεσος ορος διαρκειας

απο 100% --> 20-25% :-). ειχα και το lg 2x ενα φεγγαρι..οντως καμια σχεση.. τραγικη αυτονομια δυστυχως :wacko:

Σε ευχαριστω πολυ.

Υποθετω πως οι χρονοι που αναφερεις ειναι με τη custom και οχι μαμα.

Μεθαυριο μπορει να μου εχει ερθει.....!

Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο nexus αφου εχει πολυ καλο vfm και καλη υποστηριξη.Μαλλον θα το κρατησω μια βδομαδα μαμα γιατι θα λειπω.Μετα με βλεπω να ξεκιναω με cm9 και βλεπουμε...

Μια χαρά κρατάει και με στοκ kernel/rom , απλά θέλει καμιά βδομάδα με 10ημερο ώστε να αρχίσει να αποδίδει σωστά η μπαταρία

Τις πρώτες μέρες όντως σου φαίνεται να τελειώνει πολύ πιο γρήγορα ( πέρα από το γεγονός ότι το σκαλίζεις ολη μέρα )

Μου το έλεγαν κι εμένα και παρόλο που μου φαινόταν απίστευτο , έτσι εγινε

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Σε ευχαριστω πολυ.

Υποθετω πως οι χρονοι που αναφερεις ειναι με τη custom και οχι μαμα.

Μεθαυριο μπορει να μου εχει ερθει.....!

Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο nexus αφου εχει πολυ καλο vfm και καλη υποστηριξη.Μαλλον θα το κρατησω μια βδομαδα μαμα γιατι θα λειπω.Μετα με βλεπω να ξεκιναω με cm9 και βλεπουμε...

Tip: Μην ξεχασεις να κανεις ενα nandroid του stock image πριν κανεις το φλασαρισμα ;)

Κατεβασε CM9, AOKP και Apex (και φυσικα οποια αλλη σου φαινεται ωραια) και περασε τες την μια μετα την αλλη για να δεις τι features εχουν και ποια σου αρεσει περισσοτερο.

Γιατι αν βαλεις μια, κανεις restore τις εφαρμογες και την ρυθμισεις για καθημερινη χρηση μετα μπορει να βαριεσαι να αλλαξεις :p

Α, και franco kernel milestone 4 φυσικα.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

ενδιαφερομαι για flip θηκη, εχει αγορασει καποιος και απο που?

υπαρχει εδω αναλογο τοπικ?

Oneplus A6013

ενδιαφερομαι για flip θηκη, εχει αγορασει καποιος και απο που?

υπαρχει εδω αναλογο τοπικ?

εχω βρει μια παρα πολυ ωραια και σκεφτομαι να την παρω καποια στιγμη - link

http://thmb.inkfrog.com/thumbn/hellofrank821103/24_002.jpg=450

Coolpad F1 (8297W)

εχω βρει μια παρα πολυ ωραια και σκεφτομαι να την παρω καποια στιγμη - link

http://thmb.inkfrog.com/thumbn/hellofrank821103/24_002.jpg=450

ναι την εχω δει αυτη, ειναι ωραια αλλα εγω θα ηθελα να ανοιγει απο πανω και οχι στα πλαγια.....γιατι φανταζομαι αν ανοιγει απο πανω θα διπλωνει πιο καλα

εγω παραγγειλα αυτη, δεν φαινεται πολυ πιοτηκη αλλα ειναι φθηνη και για δοκιμη καλη πρεπει να ειναι. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200699288184#ht_1747wt_1270

Edited by apostolos01
Oneplus A6013

ναι την εχω δει αυτη, ειναι ωραια αλλα εγω θα ηθελα να ανοιγει απο πανω και οχι στα πλαγια.....γιατι φανταζομαι αν ανοιγει απο πανω θα διπλωνει πιο καλα

εγω παραγγειλα αυτη, δεν φαινεται πολυ πιοτηκη αλλα ειναι φθηνη και για δοκιμη καλη πρεπει να ειναι. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200699288184#ht_1747wt_1270

Καποιες φορες τετοιες αγορες με εχουν επληξει ευχαριστα!!!

Εγω εχω παραγειλει απλo Pouch

Καποιες φορες τετοιες αγορες με εχουν επληξει ευχαριστα!!!

Εγω εχω παραγειλει απλo Pouch

και κατι τετοιο ψαχνω, αυτο φαινεται πολυ καλο και slim.... το εχεις στα χερια σου? ειναι καλο?

Oneplus A6013

ειχα μια παρομοια με αυτη που σου στειλα για το galaxy note. βολευει παρα πολυ καλυτερα να ανοιγει ετσι παρα καθετα. τουλαχιστον εμενα :)

Coolpad F1 (8297W)

Χαιρετω την παρέα. Μόλις σήμερα και εγώ εγινα κάτοχος του galaxy nexus. Επειδή δυστυχώς έτυχε και σε μένα η yakjuxw ακολουθώ τις οδηγίες του galaxy nexus toolkit για να το γυρίσω σε yakju. Θέλω να ρωτήσω έχει 2 builds για την 4.0.4. Την ΙΜΜ76D και την IMM76I. Ποιές διαφορές έχουν και ποιά προτείνετε να βάλω; Ευχαριστώ. Edited by brokesmack
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Καλησπέρα φίλε brokesmack, και γω φρέσκος είμαι στη συσκευή. Τι ειναι αυτα που λες και πως μπορούμε να δούμε ποια εκδοση ειναι η συσκευή μας;
Coolpad F1 (8297W)

Καλησπέρα φίλε brokesmack, και γω φρέσκος είμαι στη συσκευή. Τι ειναι αυτα που λες και πως μπορούμε να δούμε ποια εκδοση ειναι η συσκευή μας;

Μπορεις να εγκαταστησεις το android system info και τσεκαρε στο system->buildinfos->product

εμενα ειναι yakju :D

Μπορεις να εγκαταστησεις το android system info και τσεκαρε στο system->buildinfos->product

εμενα ειναι yakju :D

Τελικά και μένα! Τι διαφορά έχουν όμως;;

Coolpad F1 (8297W)

Η δική σας είναι της google build καθαρά και παίρνει τα updates κατευθίαν και η άλλη είναι samsung branded και αργεί να τα πάρει. Έβαλα και εγώ την yakju ΙΜΜ76D και αμέσως μου είρθε OTA update η IMM76I οπότε όλα κομπλέ :up: Το bootloader το άφησα ανοιχτό για κανα root αργότερα..
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης.

Δοκιμαζω CM7 προς το παρον και μαλλον θα τη κρατησω μια βδομαδα...

Screenshot

http://img543.imageshack.us/img543/1891/screenshot2012061511465.th.png

Τα soft keys μου τα σκοτεινιαζει λιγο....(θα το φτιαξω καποια στιγμη αν και μου αρεσει και ετσι)

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)