nikoskat Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Η εφαρμοφη με την οποία έχω πρόβλημα ειναι το wifi kill. και η αλλη ειμαι σιγουρος το faceniff :p οκ, οι εφαρμογες φταινε, μην ανησυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 :up: εισαι σωστοςςς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 είδες..?? μην το καταντήσουμε σαν μερικούς, που όταν έχεις πρόβλημα στο pc,λένε κατευθείαν φορμάτ....;) προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, συμβουλές δίνουμε όταν ξέρουμε για τέτοια θέματα και δεν παίρνουμε τον άλλον στον λαιμό μας. Διαβάζουμε,ψάχνουμε,δοκιμάζουμε και μετά προτείνουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά, γιατί κατά διαστήματα χάνονται τα γράμματα/τίτλοι των εφαρμογών και αντικαθίστανται από χονδρές κάθετες γραμμές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο ελληνικο πληκτρολογιο?? ειχα το greek input method αλλα με χαλαει που φαίνοναι σαν θολά τα γραμματα λόγω αναλυσης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ευτυχής κάτοχος του gn από σήμερα κ εγώ! :) Το ελληνικό πληκτρολόγιο που είχε κάνει ο lionheart γίνεται να το βρούμε σε μορφή apk που απλά κάνουμε install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Ευτυχής κάτοχος του gn από σήμερα κ εγώ! :) Το ελληνικό πληκτρολόγιο που είχε κάνει ο lionheart γίνεται να το βρούμε σε μορφή apk που απλά κάνουμε install? Αν εισαι root κατεβασε το zip αρχειο με το keyboard που υπαρχει στο πρωτο post του Τροποποιησεις galaxy nexus και κανε το extract.Μεσα στο φακελο system/app πρεπει να περιεχει το LatinIME.apk.Βαλτο στην sdcard, κρατα καπου το υπαρχον πληκτρολογιο (LatinImeGoogle.apk (αν δεν κανω λαθος το ονομα), βρισκεται στο /system/app.Κατεβασε καλου κακου ενα πληκτρολογιο απο το market (πχ multiling keyboard και κανε το default) , μετονομασε το apk του lionheart απο LatinIME.apk σε LatinImeGoogle.apk και κανε το copy-paste στο /system/app .Δωσε στο apk δικαιωματα rw-r--r-- και κανε reboot.Λογικα μετα απο settings-language and input θα μπορεις να το επιλεξεις σαν default πληκτρολογιο Edited March 27, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 όσοι δεν είστε root και δεν θέλετε να μπλέξετε με system κτλ, δοκιμάστε το perfect keyboard...το καλύτερο με διαφορά απ'ότι έχω δοκιμάσει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Παιδιά, γιατί κατά διαστήματα χάνονται τα γράμματα/τίτλοι των εφαρμογών και αντικαθίστανται από χονδρές κάθετες γραμμές; Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα; Παρατήρησα ότι διορθώνεται (προσωρινά) όταν μεταβαίνω στο SPB Shell 3D (εκεί δεν υπάρχει το πρόβλημα) και μετά πίσω στον "μαμά" launcher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Τέτοιο πρόβλημα δεν μου παρουσίασε ποτέ το κινητό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα; Παρατήρησα ότι διορθώνεται (προσωρινά) όταν μεταβαίνω στο SPB Shell 3D (εκεί δεν υπάρχει το πρόβλημα) και μετά πίσω στον "μαμά" launcher. Επίσης δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιο θέμα το κινητό.Με μαμά launcher ,nova launcher και apex launcher Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα; Παρατήρησα ότι διορθώνεται (προσωρινά) όταν μεταβαίνω στο SPB Shell 3D (εκεί δεν υπάρχει το πρόβλημα) και μετά πίσω στον "μαμά" launcher. 1) Ούτε εγω είχα παρόμοιο πρόβλημα 2) Όποια ringtone maker δοκίμασα, δεν μου αποθηκεύει το τραγούδι σωστά μετά το "κόψιμο" που κάνω. Ενώ τα σχόλια στο market από άλλους είναι ικανοποιητικά. θέλω να ρωτήσω αν κάποιος με την δική μας συσκευή χρησιμοποιεί κάποιο ανάλογο πρόγραμμα, χωρίς πρόβλημα. Edited March 28, 2012 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Android 4.0.4 in AOSP https://groups.google.com/forum/m/?fromgroups#!topic/android-building/YoBlTfntDvo Για οσους δεν μπορουν να το δουν λεει τα εξης Jean-Baptiste Queru I'm in the process of pushing the Android 4.0.4 files (IMM76D) into the Android Open-Source Project. This represents an incremental update of a few hundred changes over 4.0.3. This matches the update that has been sent to a few devices since yesterday. As usual, the full source history is provided. Also, all changes are merged into the master branch, from where it's possible to contribute via https://android-review.googlesource.com/ The exact tagged version is android-4.0.4_r1.1 I expect that the push will be done by about 3pm PDT. This opens the doors for the Android team to resume development of CTS and of the developer tools directly in the Android Open-Source Project. The matching proprietary files will be available at https://code.google.com/android/nexus/drivers.html by the end of day (PDT). You should note that files related to CDMA devices (Nexus S 4G, CDMA/LTE Xoom, CDMA/LTE Galaxy Nexus) have not been tested in the context of AOSP. Of course, consumer support for those devices continues unchanged. I do not know the schedule for deployment to consumer devices, especially in situations that involve additional per-operator customizations done by the device manufacturers and/or in situations that require operator approval prior to deployment. JBQ --Jean-Baptiste M. "JBQ" Queru Software Engineer, Android Open-Source Project, Google. Questions sent directly to me that have no reason for being private will likely get ignored or forwarded to a public forum with no further warning. Android 4.0.4 changelog - obviously some of this may be kernel/radio specific and therefore not present in AOSP release Performance improvements Battery stats bug fixed Long-pressing on a blank spot on the last page of app tray bug is gone 3G/4G radio switch improvements Signal strength improvements New PRIMELA03 Bootloader Boot up time reduced Auto-brightness smooth transition change Camera refocus by long-pressing shutter button Multitouch issue resolved Autorotate speed increased Browser performance improvements Recent apps list opens faster Minor camera UI changes Increased volume Keyboard bug fixes Updated News & Weather app UI Quick controls changed in browser. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Θα παρακαλέσω να μην γεμίζουμε όλα τα threads με τα ίδια μηνύματα-ειδήσεις. Το παραπάνω μήνυμα αφαιρέθηκε από το θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 καλησπερα..εχω ενεργοποιησει στις ρυθμισεις του wi.fi την επιλογη "ποτε(αυξηση χρησης δεδομενων).. το βραδυ ομως που το κινητο μενει αχρησιμοποιητο συνεχιζει να λειτουργει το wi.fi και μου ρχονται mail κανονικα..ειμαι rooted με custom rom αλλα αυτο μου το κανει και οσο ειχα μαμισια ρομ και τωρα..ενω τη πρωτη βδομαδα που εβαλα αυτη τη ρυρμιση λειτουργουσε κανονικα και επρεπε να ανοιξω την οθονη για να ενεργοποιηθει το wi.fi..ξερετε πως διορθωνεται; μηπως φταιει καποια εφαρμογη που εχω βαλει και κραταειικ <ξυπνιο> το κινητο και οταν το κλειδωνω; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Android 4.0.4 in AOSP https://groups.google.com/forum/m/?fromgroups#!topic/android-building/YoBlTfntDvo Για οσους δεν μπορουν να το δουν λεει τα εξης Jean-Baptiste Queru I'm in the process of pushing the Android 4.0.4 files (IMM76D) into the Android Open-Source Project. This represents an incremental update of a few hundred changes over 4.0.3. This matches the update that has been sent to a few devices since yesterday. As usual, the full source history is provided. Also, all changes are merged into the master branch, from where it's possible to contribute via https://android-review.googlesource.com/ The exact tagged version is android-4.0.4_r1.1 I expect that the push will be done by about 3pm PDT. This opens the doors for the Android team to resume development of CTS and of the developer tools directly in the Android Open-Source Project. The matching proprietary files will be available at https://code.google.com/android/nexus/drivers.html by the end of day (PDT). You should note that files related to CDMA devices (Nexus S 4G, CDMA/LTE Xoom, CDMA/LTE Galaxy Nexus) have not been tested in the context of AOSP. Of course, consumer support for those devices continues unchanged. I do not know the schedule for deployment to consumer devices, especially in situations that involve additional per-operator customizations done by the device manufacturers and/or in situations that require operator approval prior to deployment. JBQ --Jean-Baptiste M. "JBQ" Queru Software Engineer, Android Open-Source Project, Google. Questions sent directly to me that have no reason for being private will likely get ignored or forwarded to a public forum with no further warning. Android 4.0.4 changelog - obviously some of this may be kernel/radio specific and therefore not present in AOSP release Performance improvements Battery stats bug fixed Long-pressing on a blank spot on the last page of app tray bug is gone 3G/4G radio switch improvements Signal strength improvements New PRIMELA03 Bootloader Boot up time reduced Auto-brightness smooth transition change Camera refocus by long-pressing shutter button Multitouch issue resolved Autorotate speed increased Browser performance improvements Recent apps list opens faster Minor camera UI changes Increased volume Keyboard bug fixes Updated News & Weather app UI Quick controls changed in browser. Τι σημαίνει αυτο; ότι βγήκε η 4.0.4 σε μερικά τηλςφωνα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 καλησπερα..εχω ενεργοποιησει στις ρυθμισεις του wi.fi την επιλογη "ποτε(αυξηση χρησης δεδομενων).. το βραδυ ομως που το κινητο μενει αχρησιμοποιητο συνεχιζει να λειτουργει το wi.fi και μου ρχονται mail κανονικα..ειμαι rooted με custom rom αλλα αυτο μου το κανει και οσο ειχα μαμισια ρομ και τωρα..ενω τη πρωτη βδομαδα που εβαλα αυτη τη ρυρμιση λειτουργουσε κανονικα και επρεπε να ανοιξω την οθονη για να ενεργοποιηθει το wi.fi..ξερετε πως διορθωνεται; μηπως φταιει καποια εφαρμογη που εχω βαλει και κραταειικ <ξυπνιο> το κινητο και οταν το κλειδωνω; η επιλογή στις ρυθμίσεις ονομάζεται ''wifi sleep policy''και το έχεις στο never...δηλαδή το wifi να μην ''κοιμάται ποτέ''...που είναι το περίεργο στο ότι δουλεύει και κατεβάζει κανονικά τα mail σου..?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τι σημαίνει αυτο; ότι βγήκε η 4.0.4 σε μερικά τηλςφωνα; Καλημερα. Όχι ακόμα I do not know the schedule for deployment to consumer devices, especially in situations that involve additional per-operator customizations done by the device manufacturers and/or in situations that require operator approval prior to deployment Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Διαβασα αλλου πως πρεπει να σαι στην 4.0.3 για να την παρεις. Το θεμα ειναι πως στην 4.0.2 ειμαι εγω... τωρα τι ισχυει..... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 H 4.0.3 δεν βγήκε ποτέ official για το GN. Λογικά θα γίνει OTA από 4.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 από 4.0.3 είναι για το nexus S...και πάλι αν θες να περαστεί με ΟΤΑ...σε λίγες ώρες θα βγουν τα images στην σελίδα της google, οπότε κατεβάζετε από κει ολόκληρη την ROM και την φλασάρετε τσακ μπαμ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ωραία. Οπότε περιμένουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας.. Να έρθει μέσω οτα (αυτό το διάβασα αλλου) :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Άμα βιάζεσαι πολύ... δες εδώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Άμα βιάζεσαι πολύ... δες εδώ!! up and running.Δεν μου έκανε καμία οπτική διαφορά με 4.0.3 που είχα.Για να δούμε πώς θα πάει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Και εμενα τρεχει με 4.0.4 :lol: Νομίζω οτι είναι πιο smooth και less laged... Για να δούμε! Πάει πολύ καλά πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts