Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω διαβάσει πως σε μερικους υπαρχουν προβληματα με χαμηλο σημα κινητης/wifi και ταχυτητων HSDPA αλλα και τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Ισχυει; Εχει κανεις τετοια προβληματα;
Samsung S21 Ultra

Εχω διαβάσει πως σε μερικους υπαρχουν προβληματα με χαμηλο σημα κινητης/wifi και ταχυτητων HSDPA αλλα και τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Ισχυει; Εχει κανεις τετοια προβληματα;

Καλημέρα

4 nexus πέρασαν από τα χέρια μου.Το αντίθετο θα έλεγα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

έχει συμβεί το εξής 2 φορές και ψάχνω να βρω ποια εφαρμογή το κάνει..:mad: :

βλέπω ξαφνικά στην default screen του τηλεφώνου ένα νέο widget με τίτλο ''apps'' και εικονίδιο που λέει ''app of the day''...πατώντας το ανοίγει τον browser και σε πάει σε άσχετη σελίδα την οποία ούτε και έκατσα να την δώ...επιπλέον, πάλι στο άσχετο, σκάει ''διαφήμιση'' στην notification bar για green card in America...:mad:

υποψιάζομαι το booking.com ή το F1 2012...

το έχει δει κανείς άλλος, ή να αρχίσω τα uninstall και βλέπουμε..?? :worry:

έχει συμβεί το εξής 2 φορές και ψάχνω να βρω ποια εφαρμογή το κάνει..:mad: :

βλέπω ξαφνικά στην default screen του τηλεφώνου ένα νέο widget με τίτλο ''apps'' και εικονίδιο που λέει ''app of the day''...πατώντας το ανοίγει τον browser και σε πάει σε άσχετη σελίδα την οποία ούτε και έκατσα να την δώ...επιπλέον, πάλι στο άσχετο, σκάει ''διαφήμιση'' στην notification bar για green card in America...:mad:

υποψιάζομαι το booking.com ή το F1 2012...

το έχει δει κανείς άλλος, ή να αρχίσω τα uninstall και βλέπουμε..?? :worry:

Για δοκιμασε απο το market το air push detector.αν θυμαμαι καλα σου βρισκει ποιο appl βγαζει τα ads

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

κα΄ποια στιγμή με ρώτησε το booking.com αν θέλω να μου στέλνει push notifications και του είπα όχι...δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι από την αρχή το είχα στο όχι...θα του δώσω 2-3 μέρες τώρα που το έκλεισα σίγουρα και βλέπουμε...thanks..:)

edit:τελικά κατέβασα το Ad detector και την ζημιά την έκανε το Music Junk, που έκανε update πριν 2-3 μέρες σε v.4.2-nightly !

uninstall επιτόπου και όλα καλά..:) thanks

Edited by Nikos_s3

Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω την γνησια 2000mah μπαταρια της samsung για το nexus μου επειδη δεν προσθετει πολυ ογκο. Εχω για θηκη την Barely There της CaseMate και μου αρεσει πολυ. Διαβασα καπου οτι μπαινει στο κινητο ακομα και με την μεγαλη μπαταρια. Μπορει καποιος να μου πει στα σιγουρα?

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι...μολις εβαλα μια custom rom την apex v 1.0.2 και το market μου ειναι εκδοση 3.3.12 ξερετε γιατι δεν αναβαθμιζεται σε play store και εκδοση 3.4.7 που ειχα πριν?

ακυρο..μολις ξαναμπηκα μου αναβαθμισε σε play store και 3.5.15

Edited by bili_xatzi
sent from my huawei p9

Απο το μεσημερι παιζω μαζι του ερχομενος απο iphone 4... μπορω να πω πως με ενθουσιασε και η οθονη και η γρηγοραδα, δεν κολωνει πουθενα ...
Samsung S21 Ultra

Απο το μεσημερι παιζω μαζι του ερχομενος απο iphone 4... μπορω να πω πως με ενθουσιασε και η οθονη και η γρηγοραδα, δεν κολωνει πουθενα ...

Tip: Ξαπλωσε στο κρεβατι το βραδυ, κλεισε τα φωτα και βαλε να δεις HD (720P) ταινια στην οθοναρα του. Κλαμααααααααα

Samsung Galaxy Nexus

ποιο αειφον..αχαχαχ

μόνο από την οθόνη πρέπει να έπαθες εγκεφαλικό:p

Αααααααα κατσε να αλλαξω και avatar :p

Πάω να κάνω αντιγραφή ένα mkv αρχειο 1.5Gb και μου λεει ξεκαρφωτα πως η συσκευη σταματησε να ανταποκρινεται κτλ .. και δεν το αντιγραφει ... γνωριζει κανεις κατι;

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Αααααααα κατσε να αλλαξω και avatar :p

Πάω να κάνω αντιγραφή ένα mkv αρχειο 1.5Gb και μου λεει ξεκαρφωτα πως η συσκευη σταματησε να ανταποκρινεται κτλ .. και δεν το αντιγραφει ... γνωριζει κανεις κατι;

Βλεπω οτι ακολουθεις την συμβουλη... :p:p:p

Εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα, εχω βαλει μεχρι και 6GB ταινια μεσα. Δοκιμασε να βρεις τελευταιους drivers.

Samsung Galaxy Nexus

Με την 3 φορα το περασε...

Οντως και τελεια η εικονα! :cool: Ποσο μεγαλη διαφορα εχει ρε γμτ απο 3.5 σε 4.65" ...

Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και 4 μέρες το κινητό μου έχει κάνει 2-3 reboot. Να αρχίσω να ανησυχώ;

Πότε στα κάνει; Στα καλα καθουμενα; Κανεις κατι εκεινη την στιγμη;

(Περιμενουμε την 4.0.5 αρχες απριλη με μεσα... για να δουμε .. )

Samsung S21 Ultra

Πότε στα κάνει; Στα καλα καθουμενα; Κανεις κατι εκεινη την στιγμη;

(Περιμενουμε την 4.0.5 αρχες απριλη με μεσα... για να δουμε .. )

Το κάνει όταν το βγάζω από την μπριζα. Μόλις το αποσυνδέσω μετά κάνει reboot. Θα περιμένω μέχρι να βγει η 4.0.5 και μετά θα το πάω στο σέρβις.

:D

Παιδιά έβαλα την δοκιμαστική έκδοση του sygic και δεν ενθουσιάστηκα από την δρομολόγηση που κάνει, παροτι ως UI είναι αρκετά καλό.

Θελω να δοκιμάσω το Copilot αλλά δεν υπάρχει σε δοκιμαστική έκδοση μόνο απευθείας αγορά.

Αξίζει το Copilot ή έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνεται;

iPhone 8+

Ότι αφορά εφαρμογές το συζητάμε εδώ και πιο συγκεκριμένα γι' αυτό που ζητάς στο θέμα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Βιντεοκλήση Native μεσω 3G δεν μπορει να κανει; Δεν βρηκα καμια επιλογη...

Δεν κανει το android γενικα. Οσα κανουν ειναι τροποποιημενα απο τον κατασκευαστη. βλακεια αλλα οκ..

Sent from my Galaxy Nexus

...Οντως χαζομάρα να έφτασε στην 4 έκδοση και ακόμα να μην κάνει βιντεοκληση. Ουτε με προγραμμα;
Samsung S21 Ultra

δηλαδή για να καταλάβω δεν έχει καθόλου video κλίση το android?

εγώ έχω πάρει το nexus και προσπάθησα να βρω την video κλίση μιας και υπάρχει η μπροστινή κάμερα αλλα δεν κατάφερα να βρω κάτι...

τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση?

Εγώ πάντως που προσπάθησα με Skype δεν τα κατάφερα.

Όταν ξεκινά να καλεί ενεργοποιείται η μπροστινή κάμερα αλλά μόλις απαντά ο άλλος απενεργοποιειται η κάμερα και η συνομιλία μετατρέπεται σε απλή τηλεφωνική κλήση.

Από όσο έψαξα δείχνει να είναι bug του Skype.

iPhone 8+

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)