agligoros Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παιδια 3.5.15 εχω εγω. σε μαμά κατάσταση είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Εχω διαβάσει πως σε μερικους υπαρχουν προβληματα με χαμηλο σημα κινητης/wifi και ταχυτητων HSDPA αλλα και τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Ισχυει; Εχει κανεις τετοια προβληματα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Εχω διαβάσει πως σε μερικους υπαρχουν προβληματα με χαμηλο σημα κινητης/wifi και ταχυτητων HSDPA αλλα και τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Ισχυει; Εχει κανεις τετοια προβληματα; Καλημέρα 4 nexus πέρασαν από τα χέρια μου.Το αντίθετο θα έλεγα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 έχει συμβεί το εξής 2 φορές και ψάχνω να βρω ποια εφαρμογή το κάνει..:mad: : βλέπω ξαφνικά στην default screen του τηλεφώνου ένα νέο widget με τίτλο ''apps'' και εικονίδιο που λέει ''app of the day''...πατώντας το ανοίγει τον browser και σε πάει σε άσχετη σελίδα την οποία ούτε και έκατσα να την δώ...επιπλέον, πάλι στο άσχετο, σκάει ''διαφήμιση'' στην notification bar για green card in America...:mad: υποψιάζομαι το booking.com ή το F1 2012... το έχει δει κανείς άλλος, ή να αρχίσω τα uninstall και βλέπουμε..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 έχει συμβεί το εξής 2 φορές και ψάχνω να βρω ποια εφαρμογή το κάνει..:mad: : βλέπω ξαφνικά στην default screen του τηλεφώνου ένα νέο widget με τίτλο ''apps'' και εικονίδιο που λέει ''app of the day''...πατώντας το ανοίγει τον browser και σε πάει σε άσχετη σελίδα την οποία ούτε και έκατσα να την δώ...επιπλέον, πάλι στο άσχετο, σκάει ''διαφήμιση'' στην notification bar για green card in America...:mad: υποψιάζομαι το booking.com ή το F1 2012... το έχει δει κανείς άλλος, ή να αρχίσω τα uninstall και βλέπουμε..?? :worry: Για δοκιμασε απο το market το air push detector.αν θυμαμαι καλα σου βρισκει ποιο appl βγαζει τα ads Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) κα΄ποια στιγμή με ρώτησε το booking.com αν θέλω να μου στέλνει push notifications και του είπα όχι...δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι από την αρχή το είχα στο όχι...θα του δώσω 2-3 μέρες τώρα που το έκλεισα σίγουρα και βλέπουμε...thanks..:) edit:τελικά κατέβασα το Ad detector και την ζημιά την έκανε το Music Junk, που έκανε update πριν 2-3 μέρες σε v.4.2-nightly ! uninstall επιτόπου και όλα καλά..:) thanks Edited March 22, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 4.0.2 10χαρ και γιατι οχι η 4.0.3; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω την γνησια 2000mah μπαταρια της samsung για το nexus μου επειδη δεν προσθετει πολυ ογκο. Εχω για θηκη την Barely There της CaseMate και μου αρεσει πολυ. Διαβασα καπου οτι μπαινει στο κινητο ακομα και με την μεγαλη μπαταρια. Μπορει καποιος να μου πει στα σιγουρα? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι...μολις εβαλα μια custom rom την apex v 1.0.2 και το market μου ειναι εκδοση 3.3.12 ξερετε γιατι δεν αναβαθμιζεται σε play store και εκδοση 3.4.7 που ειχα πριν? ακυρο..μολις ξαναμπηκα μου αναβαθμισε σε play store και 3.5.15 Edited March 24, 2012 by bili_xatzi Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Απο το μεσημερι παιζω μαζι του ερχομενος απο iphone 4... μπορω να πω πως με ενθουσιασε και η οθονη και η γρηγοραδα, δεν κολωνει πουθενα ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Απο το μεσημερι παιζω μαζι του ερχομενος απο iphone 4... μπορω να πω πως με ενθουσιασε και η οθονη και η γρηγοραδα, δεν κολωνει πουθενα ... Tip: Ξαπλωσε στο κρεβατι το βραδυ, κλεισε τα φωτα και βαλε να δεις HD (720P) ταινια στην οθοναρα του. Κλαμααααααααα Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Απο το μεσημερι παιζω μαζι του ερχομενος απο iphone 4... μπορω να πω πως με ενθουσιασε και η οθονη και η γρηγοραδα, δεν κολωνει πουθενα ... ποιο αειφον..αχαχαχ μόνο από την οθόνη πρέπει να έπαθες εγκεφαλικό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Αααααααα κατσε να αλλαξω και avatar :p Πάω να κάνω αντιγραφή ένα mkv αρχειο 1.5Gb και μου λεει ξεκαρφωτα πως η συσκευη σταματησε να ανταποκρινεται κτλ .. και δεν το αντιγραφει ... γνωριζει κανεις κατι; Edited March 24, 2012 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Αααααααα κατσε να αλλαξω και avatar :p Πάω να κάνω αντιγραφή ένα mkv αρχειο 1.5Gb και μου λεει ξεκαρφωτα πως η συσκευη σταματησε να ανταποκρινεται κτλ .. και δεν το αντιγραφει ... γνωριζει κανεις κατι; Βλεπω οτι ακολουθεις την συμβουλη... :p:p:p Εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα, εχω βαλει μεχρι και 6GB ταινια μεσα. Δοκιμασε να βρεις τελευταιους drivers. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Με την 3 φορα το περασε... Οντως και τελεια η εικονα! :cool: Ποσο μεγαλη διαφορα εχει ρε γμτ απο 3.5 σε 4.65" ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και 4 μέρες το κινητό μου έχει κάνει 2-3 reboot. Να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και 4 μέρες το κινητό μου έχει κάνει 2-3 reboot. Να αρχίσω να ανησυχώ; Πότε στα κάνει; Στα καλα καθουμενα; Κανεις κατι εκεινη την στιγμη; (Περιμενουμε την 4.0.5 αρχες απριλη με μεσα... για να δουμε .. ) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Πότε στα κάνει; Στα καλα καθουμενα; Κανεις κατι εκεινη την στιγμη; (Περιμενουμε την 4.0.5 αρχες απριλη με μεσα... για να δουμε .. ) Το κάνει όταν το βγάζω από την μπριζα. Μόλις το αποσυνδέσω μετά κάνει reboot. Θα περιμένω μέχρι να βγει η 4.0.5 και μετά θα το πάω στο σέρβις. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Παιδιά έβαλα την δοκιμαστική έκδοση του sygic και δεν ενθουσιάστηκα από την δρομολόγηση που κάνει, παροτι ως UI είναι αρκετά καλό. Θελω να δοκιμάσω το Copilot αλλά δεν υπάρχει σε δοκιμαστική έκδοση μόνο απευθείας αγορά. Αξίζει το Copilot ή έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνεται; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ότι αφορά εφαρμογές το συζητάμε εδώ και πιο συγκεκριμένα γι' αυτό που ζητάς στο θέμα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Βιντεοκλήση Native μεσω 3G δεν μπορει να κανει; Δεν βρηκα καμια επιλογη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Βιντεοκλήση Native μεσω 3G δεν μπορει να κανει; Δεν βρηκα καμια επιλογη... Δεν κανει το android γενικα. Οσα κανουν ειναι τροποποιημενα απο τον κατασκευαστη. βλακεια αλλα οκ.. Sent from my Galaxy Nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ...Οντως χαζομάρα να έφτασε στην 4 έκδοση και ακόμα να μην κάνει βιντεοκληση. Ουτε με προγραμμα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 δηλαδή για να καταλάβω δεν έχει καθόλου video κλίση το android? εγώ έχω πάρει το nexus και προσπάθησα να βρω την video κλίση μιας και υπάρχει η μπροστινή κάμερα αλλα δεν κατάφερα να βρω κάτι... τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εγώ πάντως που προσπάθησα με Skype δεν τα κατάφερα. Όταν ξεκινά να καλεί ενεργοποιείται η μπροστινή κάμερα αλλά μόλις απαντά ο άλλος απενεργοποιειται η κάμερα και η συνομιλία μετατρέπεται σε απλή τηλεφωνική κλήση. Από όσο έψαξα δείχνει να είναι bug του Skype. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts