Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαγκες σας εχω το καλυτερο setup.modaco rom 4.0.4 με franco milestone1 kernel.πεταει το κινητο

δέσε το με αλυσίδα να μη σου φύγει:lol:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειμαστε 5 developers που εχουμε αυτο το κινητο και σε λιγο καιρο θα ανεβασουμε στο xda μια φοβερη ρομ μαζι με κερνελ δικο μας.

Απ το vpn είναι αγορασμένο το τηλέφωνο παιδιά.

Προχωράω άφοβα λέτε?

δωστου να καταλαβει.το nexus δεν μπρικαρει ποτε

Εχει κανεις επιβεβαιώσει πως το 2ο μικροφωνο δουλευει οντως κατα την διαρκεια της κλησεις με σκοπο την λειτουργια active noise cancellation? Μερικοι λενε οτι ειναι μονο για εγγραφη βιντεο...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρα εχει κανεις;

Samsung S21 Ultra

ειμαστε 5 developers που εχουμε αυτο το κινητο και σε λιγο καιρο θα ανεβασουμε στο xda μια φοβερη ρομ μαζι με κερνελ δικο μας.

Περιμενουμε λοιπον για να την βαλουμε κι εμεις.;)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Υστερα απο 8 μηνες με galaxy s2 πηρα χθες το nexus και θελω να κανω δυο τρεις ερωτησεις! 1) Αν εχετε να προτείνετε καποιο καλο screen protector που να καλυπτει ολη την οθονη. 2) δεν μου εμφανιζει στα σαιτ το γραμμα φ οπως και εδω στο φορουμ. Γιατι; διαβαζω τα thread αλλα παντα λειπει απο ολες τις λεξεις το γραμμα φ! 3) το κινητο μας εχει gorilla glass; και κατι τελευταιο εχει κανεις την θηκη της sgp ultra hybrid; αν ναι ποσο ποιοτικη ειναι για το τηλεφωνο μας; Στο galaxy s2 ειχα παρει την neo hybrid και μετα απο εναμιση μηνα το πισω μερος σακκουλιασε, ξεχειλωσε λογο της θερμομρασιας που ανεβαζε το τηλεφωνο. Οποτε αποκλειω την neo και σκεφτομαι την ultra hybrid οποτε οποια πληροφορια ευπρόσδεκτη!

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Υστερα απο 8 μηνες με galaxy s2 πηρα χθες το nexus και θελω να κανω δυο τρεις ερωτησεις! 1) Αν εχετε να προτείνετε καποιο καλο screen protector που να καλυπτει ολη την οθονη. 2) δεν μου εμφανιζει στα σαιτ το γραμμα φ οπως και εδω στο φορουμ. Γιατι; διαβαζω τα thread αλλα παντα λειπει απο ολες τις λεξεις το γραμμα φ! 3) το κινητο μας εχει gorilla glass; και κατι τελευταιο εχει κανεις την θηκη της sgp ultra hybrid; αν ναι ποσο ποιοτικη ειναι για το τηλεφωνο μας; Στο galaxy s2 ειχα παρει την neo hybrid και μετα απο εναμιση μηνα το πισω μερος σακκουλιασε, ξεχειλωσε λογο της θερμομρασιας που ανεβαζε το τηλεφωνο. Οποτε αποκλειω την neo και σκεφτομαι την ultra hybrid οποτε οποια πληροφορια ευπρόσδεκτη!

Για το 2) αναφερεσαι στο tapatalk? Αν ναι, πηγαινε settings> enable bbc κατι...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα! Νομίζω το κινητό μας δεν έχει gorilla glass αλλά και να είχε πάλι θα έβαζα screen protector.. Όσο για τη θήκη, έχω την ultra hybrid σε άσπρο χρώμα και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή και πολύ ποιοτική!Έχω αλλάξει τρεις μέχρι που πήρα αυτή και δεν ξανακοίταξα για θήκη..

:D

Vagelis_grg. πες μου κατι επειδη την παραγγειλα και εγω πριν λιγο, διαβασα στους xda πως καποιοι ειχαν προβλημα εκει που εφαπτουν τα κουμπια με την θηκη πως πατιουντε τα κουμπια με το παραμικρο με αποτελεσμα να αναβει συνεχεια η οθονη λογω του power button ισχυει κατι τετοιο; και κατι ακομα η θηκη εφαρμωζει σφιχτα με το κινητο στα πλαινα; επειδη η neo hybrid που ειχα οταν πιεζες λιγο στο πλαι ανοιγε αρκετα και γενικα η εφαρμογη της στο κινητο δεν ηταν και οτι καλυτερο υστερα απο καποιο διαστημα επειδη ξεχειλωνε με τον καιρο ολο και περισσοτερο. Απο screen protector παραγγειλα το sgp flex οπου γινετε υγρη τοποθετηση.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Vagelis_grg. πες μου κατι επειδη την παραγγειλα και εγω πριν λιγο, διαβασα στους xda πως καποιοι ειχαν προβλημα εκει που εφαπτουν τα κουμπια με την θηκη πως πατιουντε τα κουμπια με το παραμικρο με αποτελεσμα να αναβει συνεχεια η οθονη λογω του power button ισχυει κατι τετοιο; και κατι ακομα η θηκη εφαρμωζει σφιχτα με το κινητο στα πλαινα; επειδη η neo hybrid που ειχα οταν πιεζες λιγο στο πλαι ανοιγε αρκετα και γενικα η εφαρμογη της στο κινητο δεν ηταν και οτι καλυτερο υστερα απο καποιο διαστημα επειδη ξεχειλωνε με τον καιρο ολο και περισσοτερο. Απο screen protector παραγγειλα το sgp flex οπου γινετε υγρη τοποθετηση.

Η αλήθεια είναι ότι τα κουμπιά της θήκης είναι κάπως έξω αλλά εμένα με βολεύει αυτό γιατί τα πατάω πιο εύκολα.τώρα για τα πλαϊνά που λες δεν πιέζει καθόλου.Το κινητό μπαίνει εύκολα και είναι όσο σφιχτεί πρέπει να είναι για να μη φύγει από τη θήκη.

:D

από protector αυτό εδώ

http://xoskins.com/cell-phone-skin-protectors/samsung-skin-protectors/samsung-galaxy-nexus-screen-protector?zenid=5365b8b3ba6bae2805cbe295fdee58a9

ότι καλύτερο υπάρχει για υγρής εφαρμογής...προχθές το πέρασα και σε σχέση με την Zagg το orange peeling είναι μηδενικό!!:)

Ειδα βιντεο για το πως γινετε η τοποθετηση με το σπρευ και μου φαινεται πως η ποσοτητα νερου που χρειαζεται για να μπει η ζελατινα ειναι πολυ μεγαλη! Εχει κανει καποιος τετοια τοποθετηση να μας πει δυο πραγματα; Στο βιντεο δειχνει την οθονη του κινητου να ειναι μεσα στα νερα, τι γινεται με την περιοχη του ακουστικου; αξιζει να μπεις σε τετοια διαδικασια η να βαλεις καποια απλη με στεγνη τοποθετηση;

Συνδέω το τηλέφωνο με το kies αλλά δεν το αναγνωρίζει?

Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Εγώ έχω παραγγείλει το screen protector της xoskin και περιμένω να το τοποθετήσω, αλλά από ότι διάβασα ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής είναι να αφαιρεθεί πρώτα η μπαταρία, να αποφύγουμε να βρέξουμε πολύ το σημείο της μεμβράνης που είναι κοντά στο ακουστικό και να αποφύγουμε να σπρώχνουμε το υγρό προς τη μεριά του ακουστικού. Αφήνουμε το κινητό μας έτσι όλο το βράδυ και μετά από 1 με 2 ημέρες εξαφανίζονται και οι τελευταίες φυσαλίδες.

Ένας-δύο είναι που αντιμετώπισαν πρόβλημα, δεν ακολούθησαν τα παραπάνω βήματα: αφαίρεση μπαταρίας και στέγνωμα όλο το βράδυ.

Με την ευκαιρία, ήθελα να ρωτήσω, εάν έχετε κάνει επιτυχή βιντεοκλήση μέσω skype. Προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση μεταξύ του Nexus και ενός Galaxy Tab 10.1, και ενώ έχω εικόνα του εαυτού μου από την μπροστινή κάμερα κατά την κλήση, μόλις ο άλλος απαντά η εικόνα κόβεται.

Δοκίμασα τη λύση να κρατώ το τηλέφωνο σε landscape, αλλά δεν διόρθωσε τίποτα. Ούτε η λύση της εκκαθάρισης δεδομένων που βρήκα.

Το τηλέφωνο είναι stock με την έκδοση 4.0.2 ενώ η έκδοση του Skype είναι 2.7.0.907

Επίσης ο συνδυασμός sms pro + 140 χαρακτήρες + πεζοί χαρακτήρες, μάλλον δεν παίζει ε;

iPhone 8+

παιδια καλημερα..να κανω μια ερωτηση..ημουν με stock rom και εβαζα τη ρυθμιση για το wi fi οταν κλειδωνει και σβηνει η οθονη του κινητου να σβηνει το wi fi ..για καποιο.καιρο.λειτουργουσε κανονικα μετα ξαφνικα σταματησε.και.το wifi ηταν μονιμως ανοιχτοπροσπαθησα με restore τιποτα..ετωρα του εχω βαλει custom rom την AOKP maguro milestone 4και εβαλα απο τις ρυθμισεις της ρομ το wifi off οταν κλεινει η οθονη...ε οταν ανοιγει η οθονη γινεται το.αντιθετο και σβηνει το wifi και οταν την κλεινω πρεπει να ανοιγει: δε μπορω να.βγαλω ακρη τι.παιζει;
sent from my huawei p9

το καινούργιο play store 3.5.15 έχει έρθει κανονικά σε σας? εννοώ αυτόματα ΟΤΑ και όχι να το βάλετε χειροκίνητα με εγκατάσταση .apk..

το καινούργιο play store 3.5.15 έχει έρθει κανονικά σε σας? εννοώ αυτόματα ΟΤΑ και όχι να το βάλετε χειροκίνητα με εγκατάσταση .apk..

Όχι ακόμα, έχω δοκιμάσει και clear data/unistall updates και η τελευταία έκδοση που παίρνει είναι η 3.4.7

edit: νόμιζα οτι είναι το topic του android play store, nexus s έχω όχι galaxy nexus.

Oneplus 6 8/128

Όχι ακόμα, έχω δοκιμάσει και clear data/unistall updates και η τελευταία έκδοση που παίρνει είναι η 3.4.7

edit: νόμιζα οτι είναι το topic του android play store, nexus s έχω όχι galaxy nexus.

το ίδιο και σε μένα , παρόλο που πάντα (όπως και στο nexus one) έρχονταν στο μπαμ οι αναβαθμίσεις, γι'αυτό ρωτάω τους υπόλοιπους κατόχους GN..;)

εμενα παντως επειδη ετυχε πολλες φορες τις τελευταιες μερες να κανω restore κατευθειαν με το που εκανα εγγραφη εκανε το update σε play store
sent from my huawei p9

bili_xatzi διάβασε πρώτα σε παρακαλώ τι ακριβώς λέμε και μετά δίνε απαντήσεις...play store έχουμε όλοι...για έκδοση μιλάω..

bili_xatzi διάβασε πρώτα σε παρακαλώ τι ακριβώς λέμε και μετά δίνε απαντήσεις...play store έχουμε όλοι...για έκδοση μιλάω..

οά σορυ εχεις δικιο 3.4.7 και εγω

sent from my huawei p9

Η επίσημη τελευταία έκδοση Android πια ειναι για το κινητο; 4.0.2 ή 4.0.3;

4.0.2

10χαρ

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)