mastelos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Καλησπέρα, Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις sync με το gmail σου (email, contacts, calendar). Νομίζω ότι μπορείς να συγχρονίσεις και με το Outlook. Τα SMS μάλλον τα ξεχνάς. Ξεκίνα εκ νέου στο GN. ευχαριστώ:up: ναι από οτι φαίνεται τα sms τα χάνω,εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τα αποθηκεύσω στο pc? sto android ta sms κρατάνε ιστορικό οπως στο ios? Edited December 19, 2011 by mastelos Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 ευχαριστώ:up: ναι από οτι φαίνεται τα sms τα χάνω,εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τα αποθηκεύσω στο pc? sto android ta sms κρατάνε ιστορικό οπως στο ios? Kαι τα sms μπορεις να τα περασεις με το Myphone Explorer.(εφαρμογη για PC):ninja: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 ευχαριστώ:up: ναι από οτι φαίνεται τα sms τα χάνω,εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τα αποθηκεύσω στο pc? sto android ta sms κρατάνε ιστορικό οπως στο ios? Αν εννοείς αν μπορείς να τα κάνεις backup και restore τότε ναι.Κορυφαία εφαρμογη sms backup and restore https://market.android.com/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=el Τώρα αν μπορείς να τα σώσεις κοίτα για το εξής.Το sms backup and restore τα κάνει backup και restore σε/από xml αρχείο.Στο iphone μηπως υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή που να κάνεις backup σε xml αρχείο? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) έχεις δίκιο κατι βρήκα τώρα που το είπες http://android.riteshsahu.com/tips/import-sms-iphone-android :up: και αυτό http://faked.org/isms2droid/ Edited December 19, 2011 by mastelos Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια με την εγγυηση του expansys τι παιζει ? η ελληνικη samsung τη δεχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια με την εγγυηση του expansys τι παιζει ? η ελληνικη samsung τη δεχεται ? κανονικα. σου στελνουν αποδειξη με pdf και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 κανονικα. σου στελνουν αποδειξη με pdf και εισαι οκ. σου στελνει το expansys εξτρα αποδειξη η η ισχυει το τιμολογιο που σου στελνει στην αρχη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 σου στελνει το expansys εξτρα αποδειξη η η ισχυει το τιμολογιο που σου στελνει στην αρχη ? τη μερα που εστειλαν τη συσκευη, μου εστειλαν και την αποδειξη σε pdf..δεν ξερω αν εννοεις αυτο, δε θυμαμαι κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σκεφτομαι να το παρω απο τα Media Markt... Καποιος ειχε πει σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι παραεισαγωγη. Αν ειναι, ξερει κανενας απο που?? Και αν θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση??? Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σε σημερινή μου επικοινωνία με την Media Markt μου είπαν πως θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο λόγω του ότι οι συσκευές που παρέλαβαν ήταν ελαττωματικές και τις επέστρεψαν. Στην Vodafone μου είπαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση μάλλον από Ιανουάριο. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σε σημερινή μου επικοινωνία με την Media Markt μου είπαν πως θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο λόγω του ότι οι συσκευές που παρέλαβαν ήταν ελαττωματικές και τις επέστρεψαν. Στην Vodafone μου είπαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση μάλλον από Ιανουάριο. Ουπς ακυρο τοτε....Πωωωω ποση υπομονη να κανω ακομα???? Ειναι και η επιδοτηση στη μεση.... Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 εγω εστειλα e-mail στην voda και μου ειπαν οτι θα τοχουν την τελευταια βδομαδα του μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 εγω εστειλα e-mail στην voda και μου ειπαν οτι θα τοχουν την τελευταια βδομαδα του μηνα Εμένα την προηγούμενη Πέμπτη μου είχαν πει για αυτή την εβδομάδα αλλά τζίφος. Απορώ με την ασυνέπεια και τον αντιεπαγγελματισμό τους. Και δεν μιλάω για τα καταστήματα που δεν ξέρουν την τύφλα τους, αλλά σε επίσημο email από τα κεντρικά της εταιρίας. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Το βαλανε και στο γερμανο!! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=58811&selectedCategoryId=93 Θα παρω τηλ να δω αν ειναι αληθεια γιατι δεν το πιστευω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafriton Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 οπου και να το εχουν βαλει απο Ιανουαριο ειναι σε ολα τα καταστηματα..(100% για vodafone) Παράθεση Ειμαι :ninja:!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Το βαλανε και στο γερμανο!! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=58811&selectedCategoryId=93 Θα παρω τηλ να δω αν ειναι αληθεια γιατι δεν το πιστευω:X αν πηρες τηλ πες μας αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta88 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Πηρα 2 καταστηματα που ειναι στην γειτονια μου κανενα δεν ειχε ιδεα για το ποτε θα ερθει στα καταστηματα τους. Στο καπακι πηρα τα κεντρικα και με ειπαν το κλασικο το τελευτεο 15θημερο του δεκεμβριου αλλα δεν κοβω. Ας ελπισουμε οτι θα το φερουν:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Το βαλανε και στο γερμανο!! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=58811&selectedCategoryId=93 Θα παρω τηλ να δω αν ειναι αληθεια γιατι δεν το πιστευω:X αν πηρες τηλ πες μας αποτελεσματα Τι σημαίνει ρε παίδες ενδεικτική τιμή?:confused: Αστείοι Edited December 20, 2011 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos83 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπέρα! Μετά απο τέσσερεις ημέρες λειτουργίας του gn παρατήρησα ότι το gmail δεν γίνεται sync όταν είναι εκτός wireless... ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει? υπάρχει κάποια ρύθμηση που πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπέρα! Μετά απο τέσσερεις ημέρες λειτουργίας του gn παρατήρησα ότι το gmail δεν γίνεται sync όταν είναι εκτός wireless... ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει? υπάρχει κάποια ρύθμηση που πρέπει να κάνω? Εννοείς ότι δεν σου κάνει sync παρά μόνο αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos83 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Εννοείς ότι δεν σου κάνει sync παρά μόνο αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi? Ακριβώς αυτό... όταν ειμαι σε mobile data κανει sync μονο manualy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ακριβώς αυτό... όταν ειμαι σε mobile data κανει sync μονο manualy settings-accounts and sync εκει εχει το gmail σου.το sync gmail ειναι τικαρισμενο? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos83 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 settings-accounts and sync εκει εχει το gmail σου.το sync gmail ειναι τικαρισμενο? Ναι ειναι τικαρισμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 στις ρυθμισεις των data μηπως εχεις βαλει καταλαθος να μην χρησιμοποιει το gmail τα data ή μηπως εχεις τικαρει το restrict background data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos83 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 στις ρυθμισεις των data μηπως εχεις βαλει καταλαθος να μην χρησιμοποιει το gmail τα data ή μηπως εχεις τικαρει το restrict background data; Δυστυχώς δεν έχω κάνει τίποτα απο αυτά τα δύο... έχω ψάκσει τα πάντα... δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts