Jump to content

Huawei IDEOS X3

keysmith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εγώ έβαλα την CPU στα 748MHz και φαίνεται να τρέχει απροβλημάτιστα... ενώ με προηγούμενη rom μου έκανε restart! :D

• Απαντήσεις 234
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

X3 ICS CM7 [teammat3] αυτήν που μας είχες δώσει 2 σελίδες πίσω! ;) Δεν ξέρω ποιά είναι η καλύτερη, αλλά με αυτήν τρέχει άψογα το κινητό...

Εχει βγει κ ποιο νεα έκδοση απο τον teamate3 αλλα απ οτι κατάλαβa τη βελτίωσε αλλα εκανε κ μερικές βλ@κιες! Π.χ εβαλε τα νεα driver για να λειτουργεί καλύτερα το κινητο αλλα μου εβγαλε το ελαφρύ zeamlauncher και εβαλε το πιο βαρυ 360launcher για να μοιάζει με ics!

Εγω στην αδερφη μου που έβαλα αυτην βεβαια το πέταξα κατευθείαν το 360 και εβαλα το zeam γιατι λειτουργεί καλύτερα με λιγοστή ραμ που εχει το κινητό! Ακομα εβαλε σε μερικα κουμπάκια του μενου σκουρο γκρι φοντο με μαύρα γραματα που δεν είναι και οτι καλύτερο!

Μπορείς να μας δώσεις link για αυτήν την έκδοση; Αν και ύστερα απ΄αυτά που είπες δεν ξέρω αν θέλω να την βάλω...

παντως για battery calibration δες εδω το εξηγησε ο gkalen:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4019852#post4019852

λινκ για την νεα ρομ:

http://adf.ly/5xspB

εδω φωτος:

http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-huawei-ideos-x3/211127-ics-cm7-teammat3.html

Καλή φαίνεται... αλλά εκείνο που με κουράζει και μόνο στη σκέψη είναι να ξαναστήσω το κινητό απ΄την αρχή...εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ. Τεσπά, ευχαριστώ όπως και να΄χει!

Δε χρειαζεται, με Titanium Backup θες κανενα 15 λεπτο και θα ειναι ολα οπως πριν!! Και οταν λεμε ολα ΟΛΑ (ρυθμησεις, κωδικοι wifi κλπ κλπ κλπ)!

Το μονο που θελει προσοχη στην επαναφορα ειναι οτι θελει να τα βαλεις σε 2-3 δοσεις για να μην τιγκαρει η εσωτερικη μνημη του κινητου!

την τελευταία έκδοση , που αναφέρθηκε παραπάνω την λειτουργώ εδώ και 3 μέρες και μόνο καλά σχόλια μπορώ να πω για αυτήν, όλα λειτουργούνε σωστά και νομίζω οτι το κινητό είναι το ίδιο γρήγορο με εκδόσεις με πιο "ελαφριούς" launcher, καθώς επίσης βλέπω οτι χρησιμοποιεέιται και λιγότερη μνήμη απο το σύστημα.

Το μόνο παράπονο είναι αυτό που αναφέρθηκε ήδη ( το γκρίζο φόντο με μαύρα γράμματα που έχει σε κάποια μενού )

Τέλος θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση, ψάχνω να βρώ μία μπαταρία για το κινητό, αλλα αδυνατώ να βρώ κάποια συμβατή, μήπως μπορεί να μου δώσει κανείς ένα link, ή κάποια πρόταση για το που να την βρω?

Το έβαλα κι εγώ και είναι πάρα πολύ καλό! Το γκρίζο φόντο με τα μαύρα γράμματα δεν είναι ό,τι πιο βολικό, αλλά συνηθίζεται! Ο Launcher δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα βαρύς, μια χαρά "τρέχει" το κινητό, όπως και με την προηγούμενη έκδοση...για να μην πω καλύτερα από πριν! Όλα καλά λοιπόν... μόνο την τοποθεσία δεν μπορώ να ρυθμίσω στο ρολογάκι του καιρού που μου βγάζει κινέζικα! Edited by Conception

Παντως εχοντας δυο συσκευες (για λιγες μερες ακομα) δεν ειδα μεγαλες αλλαγες σε αποδοση με το antutu μεταξυ τον δυο εκδοσεων!

(εχει βγει και ics cm9.1 κανονικη αλλα σχεδον ολα δε λειτουργουν ακομα:

Works:

Reading from SD

Applications

Installing the Application

Multi-touch

Sensor

BootAnimation

Accelerometer (requires modification)

Sound (intermittent, then it is not working)

Not working:

Calls

BT

Wifi

Radio

Camera

more

http://alexandr-latyshev.blogspot.com/2012/03/cyanogenmod-91-ics-sonic-beta2.html)

θα την στρωσουν ομως αργα η γρηγορα

Edited by GeorgT

• 3 weeks later...

Έχει αγοράσει κάποιος dock station;

Όπως αυτό για το Samsung Galaxy S http://ecx.images-amazon.com/images/I/41zwEorPE0L.jpg

Δεν έχω βρει κάτι για το Ideos X3. Αν κουμπώνει σε κάποια παρόμοια βάση από θέμα διαστάσεων και δεν κουνιέται θα ήθελα να μου το προτείνεται. Αρκεί να το έχετε δοκιμάσει ή είστε σίγουροι.

Ευχαριστώ :)

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Θέλω να δώσω το κινητό σε κάποιο κατάστημα αλλά δεν δέχονται κινητά μονταρισμένα! Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω όπως το πήρα; Δηλαδή να σβήσω το clockwork mod και να περάσω την stock rom. Κατέβασα την rom από την σελίδα της Huawei αλλά δεν βρήκα τρόπο να την περάσω... θα ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσε κάποιος βήμα βήμα πως να το κάνω! Το κινητό λειτουργεί πολύ καλύτερα με την custom rom ICS, αλλά αφού αυτοί θέλουν stock δεν έχω άλλη λύση...

Please help!!

Είναι εύκολο αλλά δώσει μου 1-2 μέρες να σου βρω απο τα γερμανικά φόρουμ τη ακριβώς πρέπει να κανεις να γίνει μαμα

Ο πιο ευκολος τροπος ειναι αν κράτησες τη μαμα ρομ backup με cwm οποτε το επαναφερεις, δηλαδη κανεις wipe data, cache και dalvik και μετα backup restore το διαλεγεις και το επαναφερει τη μαμα ρομ, reboot και ανοίγει οπως παλια! Τωρα θελει να αλλαχτει και το recovery οπως του περασες το cwm μονο που πριν ανοίξεις την εφαρμογη αλλαζεις απο το φακελο το recovery για να σου περασει το μαμα recovery!

Αν και στα γερμανικα δες μια φορα την διαδικασια εδω γνωρίζοντας πανω κατω τη κανει ο αλλος!

Αν δεν εχει κρατησει backup ειναι λιγο διαφορετική - μπερδεμενη η διαδικασια, πρεπει να φλασαρεις με τον επίσημο τροπο της huawei φτιάχνοντας φακελο dload κλπ, γνήσιες ρομ εχει εδω:

http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-huawei-ideos-x3/209639-offizielle-huawei-updates.html

το προβλημα ειναι ποια απο αυτες εχει ελληνικά μεσα και για να σου πω την πληρης διαδικασία πρεπει να κατεβάσω μια ωστε να δω τις οδηγιες, μου τη χαλαει το download εδω που ειμαι και σταματάει πριν κατεβει 100%! Αν περασεις ρομ με αυτην την διαδικασια cwm recovery χανεται και γινεται μαμα απευθειας!

Αυτό είναι το θέμα μου ότι δεν έχω το backup με τη μαμά ρομ γιατί αλλιώς θα μπορούσα να το επαναφέρω. Βλακεία μου μεγάλη! Τέσπα φίλε μου μη σε ταλαιπωρώ...αν και όταν μπορέσεις να μου πεις την διαδικασία θα τα ξαναπούμε! Να΄σαι καλά...

βασικα σταματάει το download στα 50% για δοκίμασε να το κατεβάσεις:

http://huaweidevices.de/telefone/ideos-x3.html

download-Software Upgrade V100R001C169B855

και να μου δωσεις το pdf μεσα απο το zip να σου πω την διαδικασία

Το έβαλα να κατεβαίνει...αν τα καταφέρω θα σου στείλω pm!

Edit: The archive is either in unknown format or damaged

Δεν ολοκληρώνει το download... είμαι άτυχος δυστυχώς :(

Edited by Conception

βασικα σταματάει το download στα 50% για δοκίμασε να το κατεβάσεις:

http://huaweidevices.de/telefone/ideos-x3.html

download-Software Upgrade V100R001C169B855

και να μου δωσεις το pdf μεσα απο το zip να σου πω την διαδικασία

HDU8512021V100R001C290B855 Software Upgrade Guideline

καλησπερα και χρονια πολλα

γιατι δεν το κατεβαζεις απο εδω http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3762&keywords=huawei+u8510&tb=1

το εχω κατεβασει και την εχω κανει εγκατασταση κανονικα

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

Όταν λες κανονικά, εννοείς με τον τρόπο που περνάμε τις custom rom μέσα από το clockwork mod? Γιατί έτσι προσπάθησα αλλά δεν γινόταν! Αν υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία θα ήθελα να την μάθω...

οχι θα κανεις φορμα την sd και θα φτιαξεις μεσα εναν φακελο dload οπου θα πεταξεις μετα μεσα το updata.app apo το zip μετα υπαρχουν δυο τροποι, ενας πας απο ρυθμησεις καπου στη καρτα sd εχει αναβαθμηση και το πατας (θα κανεις reboot και θα το περασει μετα) η κλεινεις μονος τη συσκευη και την ανοιγεις με vol+ vol- και Power button ολα μαζι πατημενα!!

Και δυο τροποι το ιδιο αποτελεσμα εχουν, δες π.χ στο pdf τη θα σε βγαλει στην οθονη

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια γενικά όσο καιρό είχα το X3. Το κινητό άλλαξε κάτοχο, οπότε αν εκείνος θελήσει την original rom...;) Αν και προσωπικά δεν θα γύριζα πίσω σε αυτήν ύστερα από την τελευταία custom ICS!

το χω στα χερια μου,

καλη η προσπαθεια του Κινεζου.

εχω βαλει zeam launcher για να το ελαφρυνω λιγακι.

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι μεγεθος

φωτογραφιας χρειαζεται για να

μπει σαν wallpaper,

γψρω στο 600 x 480 καταληγω,

μηπως ξερει κανεις;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• The title was changed to Huawei IDEOS X3