mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Είδα από κοντά το μπλε γραφίτης και είναι απίστευτο. Τονίζει τα πλαϊνα νεύρα όσο κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonlordGR Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Έχω κολλήσει μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων. Λευκό, Tornado Red, Shadow Blue και Γκρι United.... Όλα άκυρα μεταξύ τους! Παράθεση Madness Reigns Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Αν μου βαζαν το μαχαιρι στο λαιμο για να το παρω,θα το επαιρνα λευκο με μαυρη ζαντα η μαυρο. Και με το δικέφαλο να φανταστώ επάνω,έτσι?;) Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 κ για ανταγωνιστη προτεινω το... http://www.nouvelle-megane.com/coupe/greece/elliniki/ http://www.renault.com.gr/default.asp?pid=369 πιο φτηνο κ ομορφοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Καταρχάς χαίρετε μίας και αυτό είναι το πρώτο μου post. θα ήθελα πληροφορίες για το που μπορώ να κατεβάσω το CD-ROM για το navigation του αυτοκινήτου μου. Ο πλήρης τίτλος είναι "Blaupunkt Navigation CD-ROM Greece, Turkey / Europe E 2008" και νομίζω ότι οι χάρτες είναι της Τele Atlas. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας εκ των προτέρων. Φιλικά ΛΝ Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Σου το έδωσαν χωρίς το CD-ROM;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Οχι βέβαια, το nav cd το αγορασα με το αυτοκίνητο. Απλά θέλω το update..... δεδομένου ότι δεν έχει όλους τους δρόμους και ως εκ τούτου δεν μου είναι χρήσιμο. Φιλικά ΛΝ Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Καλά επειδή αυτά δεν κάνουν δουλειά βάλε ένα navibox για να δεις πλοήγηση της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 ομορφοτερο για μενα δεν ειναι...... και ειναι και ρενο...:p Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 και ειναι και ρενο...:p και τι σημαίνει αυτό?? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Σημαίνει, μακριά. :rotfl: :rotfl: :p Πέρα από την πλάκα, το Scirocco, γιαμένα, είναι πολύ ναώτερο. Άλλωστε για τον εξοπλισμό του και γενικά για τα όλα όσα προσφέρει, δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 και τι σημαίνει αυτό?? για σενα τιποτα.. για μενα πολλα:):):) φιλε αλλη ποιοτητα κατασκευης... και δν μοιαζει και τοσο με το ρενο οσο με την μπρερα ειδικα πισω.. Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 σορυ σαν σπορ SUV μου εκανε εμενα... πηρε κανεις καλη τιμη ανταλλαγης για το gkolfaki του απο καποια αντιπροσωπεια η μας δουλευουνε ολους τελικα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 κ για ανταγωνιστη προτεινω το... http://www.nouvelle-megane.com/coupe/greece/elliniki/ http://www.renault.com.gr/default.asp?pid=369 πιο φτηνο κ ομορφοτερο Ενταξει,δε χρειαζεται να γινεσαι σαρκαστικος :p :lol: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Έχει αυτό στα 154 ευρώ: Media In.Συσκευή με υποδοχές για USB, iPod και Αux - in στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Υποστηρίζει αρχεία MP3, WMA, OGG Vorbis και AAC.Μόνο για Comfortline και Highline. Μόνο σε συνδυασμό με RCD 310, RCD 510, RNS 510 λοιπές πληροφορίες για τα έξτρα του μπορείτε να βρείτε εδώ: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pjv-S-ZDqGTEDV0wjVdLUCA αυτος ο ανταπτορας που εβαλα εγω δεν χρειαζεται υποβραχιονιο η τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μιλάς για το Golf V, έτσι; Η θύρα USB που βγαίνει; Στην κεντρική κονσόλα ή στο ντουλαπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μιλάς για το Golf V, έτσι; Η θύρα USB που βγαίνει; Στην κεντρική κονσόλα ή στο ντουλαπάκι; οπου θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 +1 και απο μενα στο Scirocco. Το ειχα δει στην αντιπροσωπεια της VW που ειχα παει για άλλη δουλεια και μπηκα μεσα και ενθουσιαστηκα! Το βρισκω πανεμορφο, πολυ σπορ και πολυ μουράτο. Χθες που οδηγουσα ηταν ενα απο πισω μου, και μετα που ηρθε διπλα μου στο φαναρι το χαζευα...και δεν το χορταινα! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 που να το οδηγησεις κιολας! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 που να το οδηγησεις κιολας! Δεν το ειχα σκεφτει...Λες να παω για κανενα test drive? :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Δεν το ειχα σκεφτει...Λες να παω για κανενα test drive? :D To έχει πάρει κάποιος με αυτή την ρυθμιζόμενη ανάρτηση να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Πριν απο 1 ωριτσα το παρηγγειλα!:D Πηρα το 160 με DSG μαυρο περλε + οροφη και το sport package. €26819 μετα απο €500:!: εκπτωση και παραδοση 4-5 μηνες. Και για πρωτη φορα αντι να δωσω τα κλασσικα €1500 προκαταβολη μου ζητησαν μονο €800:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Πριν απο 1 ωριτσα το παρηγγειλα!:D Πηρα το 160 με DSG μαυρο περλε + οροφη και το sport package. €26819 μετα απο €500:!: εκπτωση και παραδοση 4-5 μηνες. Και για πρωτη φορα αντι να δωσω τα κλασσικα €1500 προκαταβολη μου ζητησαν μονο €800:lol: Φιλε eliasj στουκάρισες το Golf και πήρες το Scirocco?? με λίγα λόγια σε καλο σου βγήκε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Πριν απο 1 ωριτσα το παρηγγειλα!:D Πηρα το 160 με DSG μαυρο περλε + οροφη και το sport package. €26819 μετα απο €500:!: εκπτωση και παραδοση 4-5 μηνες. Και για πρωτη φορα αντι να δωσω τα κλασσικα €1500 προκαταβολη μου ζητησαν μονο €800:lol: με το καλο, πολυ ωραιο αυτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Φιλε eliasj στουκάρισες το Golf και πήρες το Scirocco?? με λίγα λόγια σε καλο σου βγήκε :D Δεν ηταν στα σχεδια μου να παρω τετοιο αμαξι, αλλα λογω της στουκας και τα λεφτα που χανω δε μπορουσα να παω για το Α3. Anyhow, το γουσταρω το Scirocco και ελπιζω να το ευχαριστηθω περισσοτερο απο το Golf που δεν προλαβα. Παντως μου κανει εντυπωση, ενω υπαρχει οικονομικη κριση η Karenta δεν κανει μια εκπτωση της προκοπης. με το καλο, πολυ ωραιο αυτοκινητο. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts