Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το πρόβλημα το έχω με όλες τις ROM, οπότε πρέπει κάτι να κάνω λάθος εγώ: επιλέγω το current location στο Accuweather και μου βγάζει την περιοχή στην οποία βρίσκομαι πχ. Νέα Σμύρνη αλλά δεν μου το βγάζει στην Home οθόνη, χρειάζεται να επιλέξω την περιοχή από τα settings του Accuweather και μόνον έτσι μετά βγαίνει στο widget που είναι στο Home... από εκεί και μετά κρατάει αυτή την περιοχή στην Home οθόνη by default παρότι π.χ. βρίσκομαι στο Π. Φάληρο δηλ. δεν την αλλάζει, όπως θα έπρεπε έχοντας την επιλογή current location...Το περίεργο είναι ότι σε live wallpaper (windmills) που χρησιμοποιεί την ίδια υπηρεσία accuweather αλλάζει κανονικά η περιοχή...μόνο στο widget του Home παραμένει σταθερή...

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φαίνεται τελικά ότι είναι γνωστό πρόβλημα του widget του Accuweather: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21696537...εγώ προς το παρόν έχω εγκαταστήσει τα Beautiful Widgets (SuperClock 5x2, το οποίο είναι το μοναδικό που χωράει ακριβώς στην μεγάλη οθόνη του Note) που δουλεύουν απροβλημάτιστα στο θέμα του location.

Καλημερα.Ρε παιδια μετα το τελευταιο update LA4 βλεπω οτι η μπαταρια φευγει νερο!Κραταει ελαχιστα σε σχεση με πριν το εχει παρατηρησει κανεις?Μπορουμε να κανουμε κατι?:!:
Λάζαρος..

Καλημερα.Ρε παιδια μετα το τελευταιο update LA4 βλεπω οτι η μπαταρια φευγει νερο!Κραταει ελαχιστα σε σχεση με πριν το εχει παρατηρησει κανεις?Μπορουμε να κανουμε κατι?:!:

μπορείς να απεγκαταστήσεις κάποια από τις εφαρμογές που έβαλες μετά την αναβάθμιση... αυτό σου φταίει....

μπορείς να απεγκαταστήσεις κάποια από τις εφαρμογές που έβαλες μετά την αναβάθμιση... αυτό σου φταίει....

ok το εκανα αλλα απο δω και περα πως θα βαζω νεες εφαρμογες?δεν θα βαζω;:wacko:

ευχαρριστω για την απαντηση!

Λάζαρος..

εμενα παντως με την αναβαθμιση σε LA4 η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Εχω 2,5 μερες χαλαρα και παει και 3 μερες. Ενω πριν ειχα 2 μερες μεχρι 2,5 οριακα.
TCe

Φυσικά δε σου είπε κάτι τέτοιο! Απλά ότι,για την μπαταρία σου, έφταιγε κάποια εφαρμογή που έβαλες. Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις βέβαια, αρκεί να προσέχεις ποιες βάζεις! Πώς λες ότι με την τελευταία αναβάθμιση έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση; Πες μας τι έκανες πριν και τι τώρα και το παρατήρησες;

Τιποτα το διαφορετικο!Κανω κανονικα το update προχτες και φορτιζω το τηλεφωνο το πρωι.την επομενη το μεσημερι χωρις καμια εφαρμογη να τρεχει το τηλεφωνο εχασε 70% μπαταρια καθος το τηλεφωνο ηταν σε αναμονη απλα με το bluetooth ανοιχτο και κανα 5λεπτο ιντερνετ!Ειδα χρηση μπαταριας και ηταν ολλα φυσιολογικα!Σε αναλογη περηπτωση πριν το update θα επεφτε 35-40%.Ισως να εκανα καποιο λαθος και εγω απλα ρωταω μηπως ειδε κανενας κατι αναλογο.

Απλα να πω οτι ειχα βαλει και ενα νεο live wallpaper spectrum ICS που βρηκα στο μαρκετ.Ισως εφταιγε αυτο τι να πω..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Πιστεύω ότι για μιάμιση μέρα με live wallpapre και συνέχεια το bluetooth ανοιχτό μάλλον για φυσιολογικό το βρίσκω. Εγώ σήμερα ξέχασα το τηλέφωνο σπίτι ανοιχτό μετά από φόρτιση το βράδυ. Πριν από λίγο,που επέστρεψα, σε 6 ώρες δηλαδή, με ομιλία 10 λεπτών , browsing με wifi ένα τέταρτο και emails που πήρα και πάντα live wallparer....κατανάλωσε 9% οπότε μάλλον καλά είναι....

Παντα ειχα live wp και το bluetooth σε αυτη τη χρηση!Να φανταστεις σημερα το πρωι εφυγα απο το σπιτι 8 η ωρα με 48% και τωρα εχει 15% με 2 λεπτα ομιλιας και απλα ανοιχτο bt σε αναλογη περηπτωση θα ειχε πεσει το πολυ στο 38%.

Τελος παντον ευχαριστω για τις απαντησεις θα το ψαξω.

Απο οτι ειδα βγηκε official KL8?

Λάζαρος..

Ενημέρωνε μας εδώ για την συνέχεια, γιατί το θέμα που ξεκινήσεις έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

Και όταν δημοσιοποιούνται τέτοιες κινήσεις και λαμβάνουν έκταση, κατά ένα μαγικό τρόπο οι εταιρείες αλλάζουν πολιτική...

Και η επίσημη απάντηση της Samsung Hellas :

Αγαπητέ κύριε xxxxxxxxx,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύντομα αναμένεται αναβάθμιση της συσκευής σας στο Android Ice Cream Sandwich.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)

είτε να μας αποστείλετε σε απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα το ΙΜΕΙ της συσκευής σας και έναν τηλέφωνο επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: xxxxxxxxxxx και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς από την

Εξυπηρέτηση πελατών Samsung Electronics Hellas,

xxxxxxxxx Νικόλαος.

Τώρα το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό, και τι γίνεται έως τότε είναι ένα άλλο ζήτημα...

Edited by Lion

Αγαπητέ κύριε xxxxxxxxx,

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύντομα αναμένεται αναβάθμιση της συσκευής σας στο Android Ice Cream Sandwich.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

είτε να μας αποστείλετε σε απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα το ΙΜΕΙ της συσκευής σας και έναν τηλέφωνο επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300107590 και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.

xxxxxxxxx Νικόλαος.

Τώρα το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό, και τι γίνεται έως τότε είναι ένα άλλο ζήτημα...

Καμιά απάντηση στο ερώτημα σου...

Πολύ πολιτική απάντηση...

Εγώ πες δεν σας ρώτησα πότε θα πάρει αναβάθμιση το κινητό μου...

Σας ρώτησα γιατί δεν μπορώ να περνάω official Roms χωρίς να χάνω την εγγύηση...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φαίνεται τελικά ότι είναι γνωστό πρόβλημα του widget του Accuweather: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21696537...εγώ προς το παρόν έχω εγκαταστήσει τα Beautiful Widgets (SuperClock 5x2, το οποίο είναι το μοναδικό που χωράει ακριβώς στην μεγάλη οθόνη του Note) που δουλεύουν απροβλημάτιστα στο θέμα του location.

Και το HD Widgets έχει 5x1 και 5x2 ειδικά σχεδιασμένα για το Note :)

@Lion: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πράγματι η απάντηση ήταν πολύ διπλωματική... Μένει να δούμε αν θα απαντήσει και η "μαμά" Samsung στο θέμα των official updates και πότε θα έρθει και η ICS...

Edited by Boss82
Λεωνίδας

Καμιά απάντηση στο ερώτημα σου...

Πολύ πολιτική απάντηση...

Εγώ πες δεν σας ρώτησα πότε θα πάρει αναβάθμιση το κινητό μου...

Σας ρώτησα γιατί δεν μπορώ να περνάω official Roms χωρίς να χάνω την εγγύηση...

Και γιατί καθυστερούν τόσο πολύ οι αναβαθμίσεις στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη...

Αγαπητέ κύριε xxxxxxxxx,

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300107590 και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.

xxxxxxxxx Νικόλαος.

Μα αλλο πραγμα τους ρωτησες (και μαλιστα ζητησες κατι πολυ συγκεκριμενο) και αλλο σου απαντησαν(τελειως γενικολογα).:mad: Τοσο δυσκολο τους ειναι να σου δωσουν μια ξεκαθαρη απαντηση;

Xiaomi Mi Max3 4/64

Και μόλις έφτασε και η απάντηση της Samsung UK :

Dear Konstantinos

Thank you for contacting Samsung.

You can usually update your device via Samsung Kies (http://www.samsung.com/uk/kies

). However, if you have been advised against this by Samsung Greece and your Note is from Greece then that would obviously be the advice to take.

If you require any further assistance, please contact Samsung again and we will be more than happy to help.

Kind regards

Ciaran

Online Support Team

SAMSUNG Customer Support Centre

Κοινώς.....μέντολες :)

Μα αλλο πραγμα τους ρωτησες (και μαλιστα ζητησες κατι πολυ συγκεκριμενο) και αλλο σου απαντησαν(τελειως γενικολογα).:mad: Τοσο δυσκολο τους ειναι να σου δωσουν μια ξεκαθαρη απαντηση;

Αυτό ακριβώς είπα και γω...

Γιατί όλες οι μεγάλες εταιρείες όταν δεν έχουν απάντηση σε αυτό που ρωτάει κάποιος, απαντάνε αερολογίες;;;;

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εβαλα σημερα εναν screen protector mat,καi oταν ειμαι σε καποια σελιδα με τον opera,βλεπω την οθονη σαν να

φωσφοριζει,εχει καποιος φιλος να μου προτεινει καποιον screen protector και αν ειναι δυνατον και το link για να παραγγειλω?

Ευχαριστω

Εβαλα σημερα εναν screen protector mat,καi oταν ειμαι σε καποια σελιδα με τον opera,βλεπω την οθονη σαν να

φωσφοριζει,εχει καποιος φιλος να μου προτεινει καποιον screen protector και αν ειναι δυνατον και το link για να παραγγειλω?

Ευχαριστω

Αν και κανα μηνα με το mat screen protector δεν εχω αντιμετωπισει καποιο τετοιο προβλημα, βαλε αυτο...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

καλησπερα παιδια ! Λοιπον ερωτηση,αξιζει να το κανω ROOT το μηχανακι ;

Εαν ναι καποιο Link να μαθω τον τροπο ;

καλησπερα παιδια ! Λοιπον ερωτηση,αξιζει να το κανω ROOT το μηχανακι ;

Εαν ναι καποιο Link να μαθω τον τροπο ;

Αν αξιζει?Διαβασε εδω.

Η διαδικασια για root ειναι αυτη.;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπερα παιδια. Ξερετε πως μπορουμε να βλεπουμε πηρεις ιστοσελιδες στο internet και οχι την mobile εκδοση τους; Ευχαριστω

Αν μπορουσε καποιος να προτεινει καποιον καλο video player για το NOTE.Eχω χρησιμοποιησει τον vplayer με το Sensation,

αν ξερει κανεις καποιον καλυτερο.

Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια. Ξερετε πως μπορουμε να βλεπουμε πηρεις ιστοσελιδες στο internet και οχι την mobile εκδοση τους; Ευχαριστω

Άνοιξε τον κανονικό browser και δώσε για διεύθυνση about:useragent και επέλεξε desktop.