v@gelis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Hands on και review http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note-review-648.php Αντε να ερθει να το παρουμε το εργαλειο!!!:) Αν και προπαραγωγης το note στο review ειναι 20% καλυτερο σε επιδόσεις απο sgs2!!!! Θα τα πατησει ολα κατω!!! Dream phone Χρηστο, φτιαγμένο για εμάς. Ετοιμασου για σκηνικά Dell streak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Τελικά βγαίνει νωρίτερα απο ότι περιμέναμε! http://sammyhub.com/2011/10/03/galaxy-note-global-launch-starts-this-month-in-europe-south-korea-to-get-lte-version-in-nov/ Έχω να φάω πολυ δουλεμα απο την γυναίκα μου χαχαχα! Το galaxy s2 δεν με άφησε να το πάρω γιατί ήταν πολυ μεγάλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 αντε να δουμε.....:p:p http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-greece-november-68521/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Στο πλαισιο το εχει για αγορα! Βεβαια με την ενδειξη αναμενεται συντομα! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Note-Black-GT-I9220.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλη η τιμη του....πανω-κατω. τα αξιζει τα λεφτα του.:):) δεν το ειχα δει οτι βγηκε στο πλαισιο.(τιμη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Επιτελους! Ερχεται!! Απο σημερα ξεκιναει το ψαξιμο για θηκη και screen protector για να εχουμε ετοιμα οταν το παραλαβουμε! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 αμα δεις πουθενα πες μας... στο expansys δεν εβγαλε ακομα τιποτα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Aπ' ότι βλέπω επιβεβαιώνεται και η τιμή λανσαρίσματος στα 700 ευρώ....που σημαίνει max στο 2μηνο skroutz θα παίζει στα 600 ευρώ με μελλοντική σταθεροποίηση τιμής κοντά στα 550 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Aπ' ότι βλέπω επιβεβαιώνεται και η τιμή λανσαρίσματος στα 700 ευρώ....που σημαίνει max στο 2μηνο skroutz θα παίζει στα 600 ευρώ με μελλοντική σταθεροποίηση τιμής κοντά στα 550 ευρώ. Ακριβως ετσι. Επικειται και review της συσκευης τις αμεσως επομενες ημερες απο... ελληνικα χερια. Stay tuned ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Παντως ειναι η συσκευη η οποια μου φαινεται πληρης!!!!!!!!!!!!Θα με κανει να ξαναγυρισω στο android!!!!!!!!!!!!:D:D:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Aπ' ότι βλέπω επιβεβαιώνεται και η τιμή λανσαρίσματος στα 700 ευρώ....που σημαίνει max στο 2μηνο skroutz θα παίζει στα 600 ευρώ με μελλοντική σταθεροποίηση τιμής κοντά στα 550 ευρώ. ενταξει..καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του..αντε και το περιμεναμε..:D πολυ καλα νεα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πηγα σημερα στο πλαισιο και μου ειπε ο πωλητης οτι το περιμενουνε Αυριο,μαλλον δεν ηξερε τι ελεγε.:wacko::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πηγα σημερα στο πλαισιο και μου ειπε ο πωλητης οτι το περιμενουνε Αυριο,μαλλον δεν ηξερε τι ελεγε.:wacko::wacko: Χεχε, όχι αύριο... Μέσα Νοέμβρη θα εισαχθεί κανονικά απο σαμμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Χεχε, όχι αύριο... Μέσα Νοέμβρη θα εισαχθεί κανονικά απο σαμμυ... Βλέπω Βαγγέλη στο αβαταρ. σου το Note. Για γράψε μας μερικά πράγματα όπως αυτα που μας είχες γράψει για το S 2. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Στοκάρετέ το...το τιμημένο....δε μπορώ,δε μπορώ να περιμένω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Βλέπω Βαγγέλη στο αβαταρ. σου το Note. Για γράψε μας μερικά πράγματα όπως αυτα που μας είχες γράψει για το S 2. Το θυμάσαι για το s2 ε; ;) Εντυπωσεις θα μπορω να μεταφέρω αύριο που θα παίξω με τη συσκευη, σήμερα την περιεργαζεται ο reviewer. Στο avatar την έχω γιατί σκοπεύω να απόκτηση αυτο η το prime :) Μαθαίνω πάντως πως τα υλικά κι αίσθηση στο χέρι είναι καλύτερα απο το s2, ενώ η οθόνη είναι απλά λόγος αγοράς της συσκευής. Θα επανέλθω αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 μεχρι πριν λιγο ημουν αναμεσα στο καινουργιο iphone το galaxy note και το nexus prime... αλλα αφού η μαμα apple μας απογοήτευσε καταλήγω σε galaxy note vs nexus prime... αντε να διαλέξεις τωρα κατι αναμεσα απο αυτα τα δυο μεχρι να βγει το s3...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το θυμάσαι για το s2 ε; ;) Εντυπωσεις θα μπορω να μεταφέρω αύριο που θα παίξω με τη συσκευη, σήμερα την περιεργαζεται ο reviewer. Στο avatar την έχω γιατί σκοπεύω να απόκτηση αυτο η το prime :) Μαθαίνω πάντως πως τα υλικά κι αίσθηση στο χέρι είναι καλύτερα απο το s2, ενώ η οθόνη είναι απλά λόγος αγοράς της συσκευής. Θα επανέλθω αύριο... Καποιο link με τις εντυπώσεις σου για το s2? Περιμένω να δω απο κοντά το note με μοναδική επιφύλαξη αν το μέγεθος είναι αποτρεπτικό για καθημερινή του χρήση (και) για τηλεφωνική συσκευή. Αν όχι , θα πάω για το S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καποιο link με τις εντυπώσεις σου για το s2? Περιμένω να δω απο κοντά το note με μοναδική επιφύλαξη αν το μέγεθος είναι αποτρεπτικό για καθημερινή του χρήση (και) για τηλεφωνική συσκευή. Αν όχι , θα πάω για το S2 Θα βρεις πολλα αναλυτικά απο κατόχους εδω, το δικό μου ήταν σε prerelease συσκευη. Για το note καλο είναι να δεις απο κοντα σε κάποια αλυσίδα το galaxy s wifi (το 5αρι) και θα καταλάβεις αν σου κάνει αυτο το form factor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Θα βρεις πολλα αναλυτικά απο κατόχους εδω, το δικό μου ήταν σε prerelease συσκευη. Για το note καλο είναι να δεις απο κοντα σε κάποια αλυσίδα το galaxy s wifi (το 5αρι) και θα καταλάβεις αν σου κάνει αυτο το form factor... Καλή η ιδέα σου, σε ευχαριστώ! Περιμένουμε και τα σχόλια σου απο την δοκιμή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το θυμάσαι για το s2 ε; ;) Εντυπωσεις θα μπορω να μεταφέρω αύριο που θα παίξω με τη συσκευη, σήμερα την περιεργαζεται ο reviewer. Στο avatar την έχω γιατί σκοπεύω να απόκτηση αυτο η το prime :) Μαθαίνω πάντως πως τα υλικά κι αίσθηση στο χέρι είναι καλύτερα απο το s2, ενώ η οθόνη είναι απλά λόγος αγοράς της συσκευής. Θα επανέλθω αύριο... Φυσικά και την θυμάμαι. Σαφής ,ουσιαστική ,εύστοχη ,περιεκτική,αντικειμενική κριτική,από κάποιον που φαίνεται ότι έχει δοκιμάσει πολλά. Αναμένουμε με ανυπομονησία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μεχρι πριν λιγο ημουν αναμεσα στο καινουργιο iphone το galaxy note και το nexus prime... αλλα αφού η μαμα apple μας απογοήτευσε καταλήγω σε galaxy note vs nexus prime... αντε να διαλέξεις τωρα κατι αναμεσα απο αυτα τα δυο μεχρι να βγει το s3...:) οντως..κινηταρες και τα 3... κινηταρες:D:D αλλα ρε παιδια λεφτα δεν υπαρχουν...γιατι τα πανε τοσο ακριβα..δεν σκεφτονται οτι δεν θα τα παρει κανενας.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Είχα 2 SII και για τα δεδομένα τα δικά μου το θεωρούσα και το θεωρώ οτι καλύτερο .... (αν εξαιρεσω την ένταση στο ράδιο) Βλεπωντας το note αναθεωρω (περιμένω και τα σχόλια του Γιάννη ;) ) και μιάς και θα καθήσει μια χαρά στη παλάμη μου, βλέπω να το "τσιμπάω", Θεού θελωντος και τσέπης εχωντος! :lol: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) Oπως βλέπεται και στο παρακάτω video μιλάμε για τρελή ποιότητα και μια οθόνη που από μόνη της είναι λόγος αγοράς!!....δεν είναι και τόσο τραγικά μεγάλο....o reviewer αναφέρει ότι είναι η πιο γρήγορη συσκευή που έχει δοκιμάσει αλλά βέβαια θα μπορούσαν να του βάλουν τον αναβαθμισμένο Exynos (4212).Βαγγέλη η σειρά σου τώρα :shifty: :) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0Nec6jBp47A]Hands on Samsung Galaxy Note (GREEK) - YouTube[/ame] Edited October 6, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 το θελω ΤΩΡΑ.....:p:p τουμπανο ειναι και το μεγεθος μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts