Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στο team, έχουμε τίποτα καινούργιο νέο, καμιά σουπερ ουαου ρομ??

έχω περασμένη το Android 4.0.3 Baseband N7000XXLPT, Build IML74K.XXLPY με την οποία είναι πολύ ευχαριστημένος απλά νιώθω ότι άρχισε να μου αργεί και κολλάει αρκετά.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό το ποστ ταιριάζει καλύτερα στο thread των τροποποιησεων για το note! Chrack, Kingdroid και Epsilon πάντως ειναι απ τις καλύτερες αυτή τη στιγμή
Coolpad F1 (8297W)

υπάρχει thread για coocking roms για το Note?

Βασικά εργοστασιακή φοράω, δεν είμαι πολύ του coocking, αν δε κάνω λάθος αυτή που φοράω τώρα είναι η πρώτη μαμα Android 4 για το Galaxy Note το Γερμανικό. Οπότε έλεγα μήπως βγήκε τίποτα καινούργιο που να αξίζει ή κάνω ένα format και να κρατήσω αυτή που έχω φρεσκοστημένη για να μη κολλάει?

Βασικά μου κολλάει μερικές φορές η rom και κάνει reboot. Άλλες φορές παθαίνει κάτι και μου σκοτώνει την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ!!! Αν το πάρω χαμπάρι και δε προλάβω να βγάλω/βαλω την μπαταρία (έτσι κάνω reboot) από 98% την ρίχνει στο 10% μέσα σε μισή ώρα!!!

Τέλος συνέχεια μου χάνει φωτογραφίες που βγάζω.. Άλλο κακό και αυτό... :/

υπάρχει thread για coocking roms για το Note?

Βασικά εργοστασιακή φοράω, δεν είμαι πολύ του coocking, αν δε κάνω λάθος αυτή που φοράω τώρα είναι η πρώτη μαμα Android 4 για το Galaxy Note το Γερμανικό. Οπότε έλεγα μήπως βγήκε τίποτα καινούργιο που να αξίζει ή κάνω ένα format και να κρατήσω αυτή που έχω φρεσκοστημένη για να μη κολλάει?

Βασικά μου κολλάει μερικές φορές η rom και κάνει reboot. Άλλες φορές παθαίνει κάτι και μου σκοτώνει την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ!!! Αν το πάρω χαμπάρι και δε προλάβω να βγάλω/βαλω την μπαταρία (έτσι κάνω reboot) από 98% την ρίχνει στο 10% μέσα σε μισή ώρα!!!

Τέλος συνέχεια μου χάνει φωτογραφίες που βγάζω.. Άλλο κακό και αυτό... :/

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000) <-- ριξε μια ματια εδω. εχουν βγει νεες stock LRI που ειναι παρα πολυ βελτιωμενες σε σχεση με τις προηγουμενες. Ισως να θες να κατεβασεις και να περασεις μια τετοια μεσω Odin.

Coolpad F1 (8297W)

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ το αυθεντικό headset που έρχεται μαζί με το τηλέφωνο γιατί πρέπει να κοπηκέ το καλώδιο σε κάποιο σημείο και το ένα ακουστικό δεν παίζει τις περισσότερες φορές.

Έχει να προτείνει κανείς κάτι καλύτερο, που να έχει τα πληκτρα και να υποστηρίζει τις λειτουργίες του αυθεντικού;

Να πας να κοιτάξεις κάτι άλλο, τα ακουστικά του είναι προβληματικά στις κλίσεις. Εγώ έχω το HS3000 samsung αλλά το χρησιμοποιώ για κλίσεις περισσότερο και λιγότερο για μουσική. Αν θέλεις για πολύ καλή ποιότητα μουσικής ψάξε κάτι άλλο.

Εγώ πάντως δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα στις κλίσεις. Μέχρι να βρώ τα original πήρα κάποια turbo-x απο πλαίσιο, υποτίθεται ότι έχουν και volume control αλλα είναι της πλάκας, δεν χειρίζονται κατευθείαν την ένταση του τηλεφώνου αλλά αυξομειωνουν απο την μέγιστη ένταση που έχεις ορίσει απο το volume control του τηλεφώνου. Τελικά ξέρει κανείς που θα βρω τα αυθεντικά ή κάποια αξιοπρεπή που να δουλεύει ο χειρισμος της έντασης του ήχου σωστά;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει ηχογράφηση συνομιλίας κατά τη χρήση Bluetooth και να δουλεύει σε rooted stock 4.04 LRK;

Thanks!

Αυτό με αποτρέπει απο το να σκεφτώ την λύση των Bluetooth ακουστικων συν ότι δεν θέλω άλλη μια συσκευή να φορτίσεις.

Παιδια ερωτηση ειμαι σε 4.0.4 στοκ μανισιο.αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων υπαρχει περιπτωση να κρασαρει το τηλεφωνο;γιατι το ακουσα εχτες και πανικοβληθικα λιγο.ισχυει κατι τετοιο;
Λάζαρος..

Παιδια ερωτηση ειμαι σε 4.0.4 στοκ μανισιο.αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων υπαρχει περιπτωση να κρασαρει το τηλεφωνο;γιατι το ακουσα εχτες και πανικοβληθικα λιγο.ισχυει κατι τετοιο;

Έχει συμβεί μπρικάρισμα και σε στοκ ρομς .Φυσικά σε καλύπτει η εγγύηση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Περίμενα και εγώ με αγωνία να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε ICS. Ειλικρινα δεν έχω διαπιστώσει κάποια σημαντική μετρήσιμη απο μένα ως χρήστη αλλαγή. Ούτε η διάρκεια μπαταρίας, ούτε ο χρόνος που χρειάζονται να ανοίξουν οι εφαρμογές. Τίποτα παρατηρήσιμο τελωσπάντων.

Αυτό δεν πειράζει,:cry: το πρόβλημα είναι δεν μπορώ μετά την αναβάθμιση με τίποτα να συγχρονίσω την συσκευή μου με το bluetooth στο αυτοκινητο που είναι parrot. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Δεν έχω εγκατάστασει στο μεταξύ καμμία καινούρια εφαρμογή στο κινητό και έχω κάνει reset στην μνημη του bluetooth.

Eυχαριστώ πολυ

Τελικά δεν ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που έχει τα αυθεντικά ακουστικά ή κάποια τρίτου κατασκευαστή τα οποία να είναι καλά και να δουλεύει σωστά το πληκτρο έντασης;

Γιά τίς χαμένες κλήσεις στο note , υπάρχει κάποιο thread.

Ολο και ποιο συχνο φαινιμενο τωρα τελευταια.

Γιά τίς χαμένες κλήσεις στο note , υπάρχει κάποιο thread.

Ολο και ποιο συχνο φαινιμενο τωρα τελευταια.

Τι εννοεις; Link please

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει ηχογράφηση συνομιλίας κατά τη χρήση Bluetooth και να δουλεύει σε rooted stock 4.04 LRK;

Thanks!

Δοκίμασε με αυτό!

Βέβαια γράφει ο dev ότι σε μερικές συσκευές δεν δουλέυει το recording μέσω bluetooth, δεν ξέρω εάν το Note είναι μεσα σε αυτές.

Παιδια ξέρει κανεις τι κάνει αυτο που δειχνω με το κόκκινο βελακι στην φώτο? Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Δεν βλέπουμε καμιά φωτογραφία...

ξαναδες :) μαλλον θα κοιταξες κατα την διαρκεια των δευτερολεπτων που την εκανα edit!

Coolpad F1 (8297W)

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Σε εμένα δεν το έχει αυτό...

εχω call rec mod, 15 toggle mod και s3 launcher σε stock Παναμα.. IP Call... λες να παιρνει τηλ μεσω e-net?

δηλαδη κατι σαν native skype εφαρμογη? :confused: i dont know...

Coolpad F1 (8297W)

εχω call rec mod, 15 toggle mod και s3 launcher σε stock Παναμα.. IP Call... λες να παιρνει τηλ μεσω e-net?

δηλαδη κατι σαν native skype εφαρμογη? :confused: i dont know...

Είναι για Sip/voip κλήσεις πάνε στον dialer πάτα το πλήκτρο μενού, Call settings, τέρμα κάτω Internet calling ;)

Εγώ έχω ένα σεταρισμένο account viva για να με παίρνουν (και να παίρνω) δωρεάν στην εταιρία (από viva σε viva είναι δωρεάν)

Edited by Stinger

Είναι για Sip/voip κλήσεις πάνε στον dialer πάτα το πλήκτρο μενού, Call settings, τέρμα κάτω Internet calling ;)

Εγώ έχω ένα σεταρισμένο account viva για να με παίρνουν (και να παίρνω) δωρεάν στην εταιρία (από viva σε viva είναι δωρεάν)

Ακούγεται αρκετά ψαγμενο :-P καλη φάση πάντως

Coolpad F1 (8297W)

Ελπίζω στην αναβάθμιση σε Jelly Bean να μας δώσει η Samsung κάποια χαρακτηριστικά από το s-pen του note 2?

ανεπισημα θα δωθουν σιγουρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανεπισημα θα δωθουν σιγουρα.

Ανεπίσημα θα έχουμε Galaxy Note 2 σε θεμα software σίγουρα :-D

Coolpad F1 (8297W)