Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει δίκιο ο themis636

πέρνα την απο το pc να βρεις την υγειά σου...:)

εγώ πάλι τώρα συνειδητοποίησα οτι δεν έχω βρει κάτι πολύ απλό...

πως κάνουμε copy κάποια γράμματα απο μια σελίδα νετ??????πατάω πάνω του που το μαρκάρει αλλα δεν εχει επιλογή copy...:X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασα την case mate tough, μπορω να πω πως ειναι μια απο τις καλυτερες θηκες για full προστασια του κινητου μας. Την προτεινω σε οποιον ψαχνει ολοκληρωμενη προστασια για το κινητο. Θα ανεβασω και φωτογραφιες.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Δίκτυα/Χρήση δεδομένων είναι πάντα /ON. Δεν τό κλείνω ποτέ.

Ούτε και σε εμένα με βρίσκει αυτόματα. Για αυτό και αυτό το χαζό και άχρηστο widget το αντικατέστησα με το HD widgets.

Θελει και data on. το gps δεν ειναι απαραιτητο αλλα data πρεπει να ειναι ενεργοποιημενα για να κανει το Update. την τοποθεσια τη βρισκει και μεσω 3g/wifi.

Δυστηχως η τοποθεσια δεν αλλαζει αυτοματα αναλογως με το που εισαι, απλα εχοντας τικαρισμενη την επιλογη να χρησιμοποιει την τρεχουσα σου θεση ετσι ωστε να προσθεσεις καινουργια καρτελα με την τοποθεσια που βρισκεσαι εκεινη την ωρα.

Δικιο εχει αλλα firmware ποιο να περασω?????????? :lol:

Μη περνάς καθόλου το επίσημο

πέρνα τη ρομ του φίλου μας από εδώ...θα εκπλαγεις...εννοείτε και το θέμα του φίλου kalagas

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγορασα την case mate tough, μπορω να πω πως ειναι μια απο τις καλυτερες θηκες για full προστασια του κινητου μας. Την προτεινω σε οποιον ψαχνει ολοκληρωμενη προστασια για το κινητο. Θα ανεβασω και φωτογραφιες.

Την εχω στο Focus S και οντως ειναι κορυφαία. Φωτο αν μπορεις και απο που την πηρες; Amazon ή Ebay?

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζητω συγνωμη για την ποιοτητα των φωτογραφιων αλλα ειναι τραβηγμενες με ενα galaxy s2. Πολυ καλη ποιοτητα πλαστικου και πολυ ωραια και σωστη εφαρμογη.

Φιλε μου μην τα περιμενεις ολα ετοιμα, εχεις το ονομα της θηκης και απαντησα απο ποιο σαιτ την προμηθευτηκα, κανε ενα κοπο και πληκτρολογισε τα.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Καλησπέρα σας !

Ενδιαφέρομαι για το Note και έχω την εξής ερώτηση για την τιμή του ! Βλέπω πως και ο Γερμανός και η Wind που πήγα πως το έχουν 600 ευρώ ! Πήγα λοιπόν στο skroutz και το ίδιο ακριβώς 16GB το βρίσκω 465 περίπου από αρκετά μαγαζιά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή ? Αν ήταν π.χ. 10 ευρώ θα έλεγα οκ από μαγαζί σε μαγαζί παίζει, αλλά τώρα είναι 135 που είναι αρκετά, μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που μπορεί να οφείλετε αυτή η μεγάλη διαφορά ?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!

Θέλω να κατεβάσω την εφαρμογή swiftkey 3 keyboard από το play store!Το πρόβλημα είναι ότι έχει 2 εκδόσεις, την swiftkey 3 keyboard και την swiftkey 3 tablet keyboard. Κατέβασα την πρώτη αλλά όταν την εγκατέστησα μου έβγαλε μήνυμα "wrong swiftkey 3 application". Ήθελα να ρωτήσω (όσοι φίλοι το έχουν εγκαταστήσει) ποια έκδοση έχετε βάλει.

Υ.Γ. Sorry προς τους admin, ξέρω ότι ίσως θα έπρεπε να το ποστάρω σε άλλο thread, αλλά προτίμησα εδώ λόγω του ότι θέλω να έχω απάντηση μόνο από κατόχους του note :)

Φιλε μου μην τα περιμενεις ολα ετοιμα, εχεις το ονομα της θηκης και απαντησα απο ποιο σαιτ την προμηθευτηκα, κανε ενα κοπο και πληκτρολογισε τα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν αναφέρεται σε εμένα το googlάρα και μου έβγαλε ένα σκασμό θήκες...συγνώμη αν σε κούρασα και σε ταλεπωρησα...μπορούσες και να μην απαντήσεις.

Εγώ πάλι χτες πέτυχα σε ενα μαγαζί τη γνήσια της Samsung με το κάλυμμα από πάνω και την πήρα σε καφέ χρώμα 14 ευροπουλα...καλή είναι αφού μπορείς και μιλάς και πάνω από το κάλυμμα ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας !

Ενδιαφέρομαι για το Note και έχω την εξής ερώτηση για την τιμή του ! Βλέπω πως και ο Γερμανός και η Wind που πήγα πως το έχουν 600 ευρώ ! Πήγα λοιπόν στο skroutz και το ίδιο ακριβώς 16GB το βρίσκω 465 περίπου από αρκετά μαγαζιά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή ? Αν ήταν π.χ. 10 ευρώ θα έλεγα οκ από μαγαζί σε μαγαζί παίζει, αλλά τώρα είναι 135 που είναι αρκετά, μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που μπορεί να οφείλετε αυτή η μεγάλη διαφορά ?

Ευχαριστώ

Όταν εδώ το είχαν 700 το γερμανικό amazon το είχε 550

στο skroutz είναι γερμανικά με πανευρωπαϊκή εγγύηση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα

εδώ στο forum σχεδόν όλοι το έχουν αγοράσει ή από amazon ή από skroutz

εγώ το πήρα αρχές Μαΐου από skroutzoμαγαζο 440

και μετά απο λίγο, αγόρασα για εναν φίλο μου από άλλο skroutzomagazo το λευκό φτηνότερα .

τώρα βλέπω ανέβηκε η τιμή και στο amazon και στο skroutz

Edited by Smyrni
note1+nexus7

Φιλε kostaskellas περασα 4.0.3 απο sam χωρις customια και με αλλαγμενο product code σε Αγγλια παει μια χαρα...κομπλεδουρα! :respect: δινω στην φανταστικη Βιβλο :respect:

Καλησπέρα σε όλους . Έχω συνδέσει τις επαφές μου μία προς μία με όσα accounts βρίσκω. Πχ, skype+facebook+google σε μία επαφή που τα έχει όλα. Το πρόβλημα είναι το εξής. Μία επαφή από λάθος την διέγραψα, μόλις την δημιούργησα ξανά και πήγα να συνδέσω το facebook account της δεν μπορούσε να το βρεί πουθενά. Σαν να διαγράφηκε από "φίλος" . Έκανα το εξής. Διέγραψα την "φιλία" από το facebook και έκανα ξανά friend request, μόλις μου έκανε accept και γίναμε "φίλοι" έκανα ανανέωση το facebook for Android, μετά έκανα ανανέωση συγχρονισμού των επαφών και μπήκα πάλι να ψάξω να κάνω την σύνδεση της επαφής με το facebook της. Τίποτα. Πάλι δεν υπάρχει , λες και έγινε μόνιμο delete ΜΟΝΟ μέσα στο Note μου.

Κάτι ακόμα. Όταν με το καλό βγεί η Jealy Bean και την περάσω με full wipe , όταν κάνω restore τις επαφές μέσω του gmail οι συνδέσεις κάθε επαφής θα μείνουν ? Ή θα πρέπει πάλι μία προς μία να ενώνω λογαριασμούς ? Γίνεται με κάποιο τρόπο να το σώσω αυτό ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Θέλω να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει εδω και καιρό, συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή και μπάινω στη κάρτα sd μου για να δω τις φωτό μου και τα βίντεο.Παρατηρώ όμως..

1.ότι παρόλο που το έχω ρυθμίσει στη προβολή μεγάλων εικόνων δε μπορώ να βλέπω συνολικά- περιληπτικά τις φωτό μου και πρέπει να τις ανοίγω μια μια για να δω ποια είναι.Το ίδιο συμβαίνει και για τα βίντεο!

2.Επίσης όταν θέλω να ανοίξω ένα βίντεο , ιδιαίτερα αν είναι και μεγάλο, μου το αντιγράφει κάπου στο σκληρό C και αφού περάσει κάποιος χρόνος , ύστερα μου το κάνει αναπαραγωγή!Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει ανούσια ο σκληρός μου!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί τα δυσκολεύουν περισσότερα αυτά τα απλά πράγματα?Το ίδιο συμβαίνει και στο S2 ενός φίλου μου.Το μόνο που κατάφερα είναι να το συνδέω με το KIES και να βλέπω περιληπτικά εκεί τις εικόνες μου χωρίς όμως να γίνεται το ίδιο και για το βίντεο.Επίσης μέσω KIES όταν ανοίγω κάποιο βίντεο μου το φορτώνει πάλι και μετά το κάνει αναπαραγωγή!

Υπάρχει κάποια λύση στο προβλημά μου αυτό?Εννοείται χωρίς να βγάζω την sd κάρτα μου απο το κινητό.

Έχω διαβάσει τα μισά ποστ και δε βρήκα κάποια ανφορά σε αυτό και δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα υπόλοιπα.Μόνο εμενα προβληματίζει η εγώ μόνο έχω το πρόβλημα αυτό?

Xiaomi Mi Mix 3

Όταν εδώ το είχαν 700 το γερμανικό amazon το είχε 550

στο skroutz είναι γερμανικά με πανευρωπαϊκή εγγύηση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα

εδώ στο forum σχεδόν όλοι το έχουν αγοράσει ή από amazon ή από skroutz

εγώ το πήρα αρχές Μαΐου από skroutzoμαγαζο 440

και μετά απο λίγο, αγόρασα για εναν φίλο μου από άλλο skroutzomagazo το λευκό φτηνότερα .

τώρα βλέπω ανέβηκε η τιμή και στο amazon και στο skroutz

Οκ, κάτι τελευταίο, μέσα θα έχει Ελληνικά έτσι τα πάντα ? Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα ? Οπότε αν είναι μόνο αυτή η διαφορά έφυγα για skroutz σφαίρα

Φιλε kostaskellas περασα 4.0.3 απο sam χωρις customια και με αλλαγμενο product code σε Αγγλια παει μια χαρα...κομπλεδουρα! :respect: δινω στην φανταστικη Βιβλο :respect:

διάβασε απο τη βίβλο και βάλε την ρομ του elthis και το θέμα του kalagas...εύκολο είναι...πεδευτηκα λιγο στην αρχή αλλα άξιζε τον κόπο...απλά θα νομίζεις οτι έχεις άλλο τηλέφωνο.απίστευτα γρήγορο και όμορφο...

Θέλω να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει εδω και καιρό, συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή και μπάινω στη κάρτα sd μου για να δω τις φωτό μου και τα βίντεο.Παρατηρώ όμως..

1.ότι παρόλο που το έχω ρυθμίσει στη προβολή μεγάλων εικόνων δε μπορώ να βλέπω συνολικά- περιληπτικά τις φωτό μου και πρέπει να τις ανοίγω μια μια για να δω ποια είναι.Το ίδιο συμβαίνει και για τα βίντεο!

2.Επίσης όταν θέλω να ανοίξω ένα βίντεο , ιδιαίτερα αν είναι και μεγάλο, μου το αντιγράφει κάπου στο σκληρό C και αφού περάσει κάποιος χρόνος , ύστερα μου το κάνει αναπαραγωγή!Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει ανούσια ο σκληρός μου!

έχω την εντύπωση οτι δεν αλλάζει αυτό φίλε μου...απ οσο το είχα ψάξει πιο παλιά με αλλο τηλέφωνο...αν οχι ας με διορθώσει κάποιος...

Οκ, κάτι τελευταίο, μέσα θα έχει Ελληνικά έτσι τα πάντα ? Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα ? Οπότε αν είναι μόνο αυτή η διαφορά έφυγα για skroutz σφαίρα

τα πάντα ελληνικότατα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί τα δυσκολεύουν περισσότερα αυτά τα απλά πράγματα?Το ίδιο συμβαίνει και στο S2 ενός φίλου μου.Το μόνο που κατάφερα είναι να το συνδέω με το KIES και να βλέπω περιληπτικά εκεί τις εικόνες μου χωρίς όμως να γίνεται το ίδιο και για το βίντεο.Επίσης μέσω KIES όταν ανοίγω κάποιο βίντεο μου το φορτώνει πάλι και μετά το κάνει αναπαραγωγή!

Υπάρχει κάποια λύση στο προβλημά μου αυτό?Εννοείται χωρίς να βγάζω την sd κάρτα μου απο το κινητό.

Έχω διαβάσει τα μισά ποστ και δε βρήκα κάποια ανφορά σε αυτό και δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα υπόλοιπα.Μόνο εμενα προβληματίζει η εγώ μόνο έχω το πρόβλημα αυτό?

Γινεται συνδεοντας το κινητο σου σε Mass storage.

settings-more-usb utilities. και βλεπει το κινητο σαν φλασακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είχε κάνει και σε μένα ένα απ'τα note που είχα πάρει,το είχα πάρει απ'το vnp κ δε το αναγνώριζε με τίποτα το kies παρ'όλο που είχα κατεβάσει διαφορετικές εκδόσεις!

Οπότε αλλαγή csc με dbt η κάποιο γνωστό και γίνεται η δουλειά!

καλησπερα στο μενου που μου λες να βαλω απο csc dbt ειναι σε ser και υπαρχουν αλλα με 3 γραμματα και οχι dbt αλλα sek alo κλπ? τι κανω εχω απελπιστει να μην μπορω να το αναβαθμισω..................

αν αναφέρεται σε εμένα το googlάρα και μου έβγαλε ένα σκασμό θήκες...συγνώμη αν σε κούρασα και σε ταλεπωρησα...μπορούσες και να μην απαντήσεις.

Εγώ πάλι χτες πέτυχα σε ενα μαγαζί τη γνήσια της Samsung με το κάλυμμα από πάνω και την πήρα σε καφέ χρώμα 14 ευροπουλα...καλή είναι αφού μπορείς και μιλάς και πάνω από το κάλυμμα ...

Φιλε μου δεν με κουρασες καθολου, απλα βαλε το ονομα της θηκης (case mate tough) στην αναζητηση του amazon.de. Την original της samsung την ειχα, το μονο που μπορω να πω ειναι πως ποιοτηκα δεν με ικανοποιησε, στην αρχη ολα καλα αλλα μετα τον ενα μηνα αρχισαν οι φθορες χωρις καποιου ειδους κακομεταχειρησης απο μεριας μου.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

καλησπερα στο μενου που μου λες να βαλω απο csc dbt ειναι σε ser και υπαρχουν αλλα με 3 γραμματα και οχι dbt αλλα sek alo κλπ? τι κανω εχω απελπιστει να μην μπορω να το αναβαθμισω..................

ποιες επιλογές σου έχει μέσα?

Έχει την XEU π.χ.?

Πες μας κ αν δε βρίσκεις κάποια γνωστή ευρωπαϊκή τότε πας μέσω odin αλλά πρώτα πες μας πες επιλογές σου έχει

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γινεται συνδεοντας το κινητο σου σε Mass storage.

settings-more-usb utilities. και βλεπει το κινητο σαν φλασακι.

Φίλε μου με έσωσες απο όλες τις βλακείες της Samsung!Πας ρυθμίσεις/ασύρματη επικοινωνία/βοηθητικά προγράμματα usb, πατώντας το τελευταίο λέει "πατήστε το παρακάτω κουμπί για την αντιγραφή αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και της κάρτας sd", το κουμπί γράφει "Σύνδεση συσκευής αποθήκευσης σε υπολογιστή.Αλλά έτσι όπως το γράφει νομίζω ότι σε μπερδεύει νομίζωντας ότι θα γίνει αυτόματη αποθήκευση μεταξύ αυτών των δύο!

Xiaomi Mi Mix 3