Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω...αφού πρώτα κάνω το σταυρό μου και ενα buckup...:O
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το ξενέρωμα που έχω φάει δεν περιγράφεται...:vava:

σε οτι και να κάνω από τη στιγμή που είναι αναμμένη η οθόνη(είναι τέρμα χαμηλωμένη σε φωτεινότητα)

μέσα σε 4-5 λεπτά από τη μέση και πάνω αρχίζει να ζεσταίνεται αρκετά...

και από την οθόνη μπροστά αλλά και από το πίσω μέρος της συσκευής...

υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software?

είναι δυνατόν να το εμφάνισε μετά από 20 μέρες χρήσης?

να επιχειρήσω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

είχαμε πει οτι δεν μπορώ να πάρω backup αν δεν είμαι root σωστά?

πωωω η ξενέρα μου δεν περιγράφεται λέμε....:(

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μήπως κάποια εφαρμογή σου κολλάει τον επεξεργαστή ανοίγοντας την οθόνη;;; Είναι πολύ κουλό να το έκανε ξαφνικά. Δεν είμαι ηλεκτρονικός αλλά για εμένα κάνε φορματ, δοκιμασε χωρίς να περάσεις τις εφαρμογές σου και μετά εφόσον είναι εντάξει (το εύχομαι) πέρνα τες μία μία μέχρι να δεις πια σου δημιουργεί πρόβλημα...

Sorry αν εχει απαντηθει,αλλα ειναι πολλες οι σελιδες του θεματος.

Εχω μια απορια.Απο το κινητο μπαινω ιντερνετ μεσω chrome.Στο pc χρησιμοποιω επισης chrome.Υπαρχει η δυνατοτητα να συγχρονιστούν οι σελιδοδεικτες μου με τον chrome στο κινητο;

Εχω μια απορια.Απο το κινητο μπαινω ιντερνετ μεσω chrome.Στο pc χρησιμοποιω επισης chrome.Υπαρχει η δυνατοτητα να συγχρονιστούν οι σελιδοδεικτες μου με τον chrome στο κινητο;

Υπάρχει πρέπει να ανοίξεις τον Chrome στο pc και κάπου στις ρυθμίσεις σου έχει μήνυμα συγρονισμου σελιδοδεικτών. Ψαξτο λίγο και θα το βρεις...

έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά βλέπω οτι έχει κρατήσει ολα τα αρχεία που είχα στο τηλέφωνο...

πως είναι δυνατόν???

βέβαια δεν εχει εγκατεστημένο κανένα απο τα προγράμματα που είχα...

τώρα κάνω restore και απλά απο τη μέση και πάνω τσουρουφλάει...κακο αυτο:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά βλέπω οτι έχει κρατήσει ολα τα αρχεία που είχα στο τηλέφωνο...

πως είναι δυνατόν???

βέβαια δεν εχει εγκατεστημένο κανένα απο τα προγράμματα που είχα...

τώρα κάνω restore και απλά απο τη μέση και πάνω τσουρουφλάει...κακο αυτο:O

Κατεβασε αν θες το quick system info απο Google play και πες μας τι θερμοκρασια δειχνει....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κατεβασε αν θες το quick system info απο Google play και πες μας τι θερμοκρασια δειχνει....

τώρα είναι χαλαρό ..29o C

κάτσε και θα δω σε λίγο που θα περάσω το backup...:O

edit

με 25 λεπτά ομιλίας έφτασε 33ο C

και με λίγο σκάλισμα στο μενού και στο android system info έφτασε τους 39ο C :O

και με κανένα 10λεπτο παιχνίδι πάλι 39 μου δείχνει..(ρε μπελά που βρήκαμε...πριν κάνω επαναφορά έδειχνε 45)

ρε παλικάρια σε εσάς όταν ζεσταίνετε η οθόνη ζεσταίνετε απο τη μέση και πάνω ή ολόκληρη???

δεν το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό???

Edited by sakiss
[sIGPIC][/sIGPIC]

edit

και με κανένα 10λεπτο παιχνίδι πάλι 39 μου δείχνει..(ρε μπελά που βρήκαμε...πριν κάνω επαναφορά έδειχνε 45)

ρε παλικάρια σε εσάς όταν ζεσταίνετε η οθόνη ζεσταίνετε απο τη μέση και πάνω ή ολόκληρη???

Καλύτερα πάντως σε σχέση με πριν... ;)

Θα κάνω και εγώ μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα εγκαταστήσω το quick system info και ελπίζω να δω βελτίωση!

Που καιροί για να μπλέκεις με αντιπροσωπείες και service... :wacko:

edit: Τώρα μόλις το έβαλα για φόρτιση και διαπίστωσα για 3η φορά ότι στην αρχή της φόρτισης ανεβάζει θερμοκρασία και στην πορεία πέφτει και σταθεροποιείται στους 33C...Για την ακρίβεια τώρα που είναι στην αρχή της φόρτισης (27%) έφτασε στους 44C!!!

Edited by agelos_22

edit

βρε καλε μου ανθρωπε...αν κανεις restore τις εφαρμογες σου, πιθανον να επαναφερεις το προβλημα....

Ξανακανε στο ρημαδι Wipe data και αστο για 48 ωρες χωρις ΚΑΜΙΑ εφαρμογη δικια σου, για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα...:baby::baby:

βρε καλε μου ανθρωπε...αν κανεις restore τις εφαρμογες σου, πιθανον να επαναφερεις το προβλημα....

Ξανακανε στο ρημαδι Wipe data και αστο για 48 ωρες χωρις ΚΑΜΙΑ εφαρμογη δικια σου, για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα...:baby::baby:

έκανα restore μόνο επαφές μηνύματα...απο προγράμματα εγκατέστησα μόνο ενα παιχνίδι το android system info και το my data manager

wipe data όταν λες εννοείς να καθαρίσει τελείως το τηλέφωνο ???πως γίνεται αυτό???εγώ κάνοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις μου κράτησε τα πάντα στους φακέλους της συσκευής....

[sIGPIC][/sIGPIC]

edit

Καλύτερα πάντως σε σχέση με πριν... ;)

Θα κάνω και εγώ μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα εγκαταστήσω το quick system info και ελπίζω να δω βελτίωση!

Που καιροί για να μπλέκεις με αντιπροσωπείες και service... :wacko:

edit: Τώρα μόλις το έβαλα για φόρτιση και διαπίστωσα για 3η φορά ότι στην αρχή της φόρτισης ανεβάζει θερμοκρασία και στην πορεία πέφτει και σταθεροποιείται στους 33C...Για την ακρίβεια τώρα που είναι στην αρχή της φόρτισης (27%) έφτασε στους 44C!!!

έκανα restore μόνο επαφές μηνύματα...απο προγράμματα εγκατέστησα μόνο ενα παιχνίδι το android system info και το my data manager

wipe data όταν λες εννοείς να καθαρίσει τελείως το τηλέφωνο ???πως γίνεται αυτό???εγώ κάνοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις μου κράτησε τα πάντα στους φακέλους της συσκευής....

Παιδια καλημερα...

Μη σας πιανει πανικος, δε χρειαζεται.

Οι θερμοκρασιες που αναφερετε ειναι φυσιολογικες και οντως θερμαινεται το πανω μερος της συσκευης οπου βρισκεται ο επεξεργαστης.

Θα πρεπει να ανησυχειτε αν βλεπετε θερμοκρασιες σταθερα 48-50 +...

Follow me on XDA

ανοιξε τον chrome στο κινητο σου και μετα πατα πανω δεξια εκει που ειναι οι καρτελες και μετα στο + να ανοιξεις καρτελα,μετα τερμα κατω δεξια εχει ενα εικονιδιο με ενα φακελο με 2 βελακια πανω-κατω πατα εκει και θα σου δειξει τις σελιδες που εχεις ανοιχτες στο pc σου.

Προσοχη!!θα πρεπει να εισαι συνδεδεμενος σε δικτυο για να δεις τους σελιδοδεικτες.με 3g δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν το εχω δοκιμασει.

κανε το τεστ με το βούτυρο να δεις πόσο καίει η οθόνη..

http://dai.ly/L4SOKX

κανε το τεστ με το βούτυρο να δεις πόσο καίει η οθόνη..

http://dai.ly/L4SOKX

σιγά μην το αλείψω και με philadelphia:p:p

δευτέρα θα το πάω στο σέρβις και μάλλον θα γίνει αντικατάσταση μου είπαν...για να δούμε:O

φίλε μου elthis ναι έχεις δίκιο..διαβάζοντας και σε ξένα φόρουμ είναι νορμάλ...το να έχεις τη συσκευή.όμως 5 λεπτά αναμμένη οθόνη και να φτάνει από τους 33 στους 45 το βρίσκω λίγο περίεργο...σήμερα που πήρα τηλ μου είπαν οτι υπάρχει ενα ενδεχόμενο να είναι θέμα αναβάθμισης...αν οχι μάλλον θα γίνει αλλαγή.πόσο κατοχυρωμένος είμαι όμως στο οτι θα που το αλλάξουν και δεν θα μου το επισκευάσουν???λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό οτι το στέλνει στην αθήνα αυτός για έλεγχο και μου έρχεται επισκευασμένο...τι κάνω?το κρατάω και κάνω την πάπια ή ζήτω αντικατάσταση???πόσες μέρες εχω το δικαίωμα αντικατάστασης συσκευής γνωρίζει κάποιος???

συγνώμη αν σας εχω κουράσει με το θέμα αλλά θεωρώ οτι για αυτό το λόγο υπάρχουν τα φόρουμ...για να λύνονται απορίες και να ανταλλάζουμε απόψεις. και οχι για να ειρωνευόμαστε και να χλευάζουμε...πάλι καλά υπάρχουν οι mods που στο συγκεκριμένο site ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους....

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

σιγά μην το αλείψω και με philadelphia:p:p

δευτέρα θα το πάω στο σέρβις και μάλλον θα γίνει αντικατάσταση μου είπαν...για να δούμε:O

Τα μάλλον σημαίνει ότι αν επιμένεις θα γίνει.. Οπότε να είσαι αμειλικτος, πάρε και κανα παλιοπαιδο από την ακροδεξιά μαζί σου :D

Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί τέτοιο τηλέφωνο δεν υπάρχει άλλο.. Από Οκτώβρη το ξανασυζηταμε ;)

Τα μάλλον σημαίνει ότι αν επιμένεις θα γίνει.. Οπότε να είσαι αμειλικτος, πάρε και κανα παλιοπαιδο από την ακροδεξιά μαζί σου :D

Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί τέτοιο τηλέφωνο δεν υπάρχει άλλο.. Από Οκτώβρη το ξανασυζηταμε ;)

Συμφωνώ και εγώ. Επέμεινε στην αντικατάσταση, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Απλά γράψε κάπου το Imei της συσκευής για διασταύρωση στοιχείων μόλις το ξαναπαρεις.

Παιδια καλημερα...

Μη σας πιανει πανικος, δε χρειαζεται.

Οι θερμοκρασιες που αναφερετε ειναι φυσιολογικες και οντως θερμαινεται το πανω μερος της συσκευης οπου βρισκεται ο επεξεργαστης.

Θα πρεπει να ανησυχειτε αν βλεπετε θερμοκρασιες σταθερα 48-50 +...

Thanks Ηλία απλά για να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές με κινητά άλλων φίλων από δω μέσα...για παράδειγμα του Ευθύμη δεν του ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 36C ενώ εγώ παίζω με...τα 40C+! :p

Άσε που χθες μου έκανε εντύπωση διότι κατά την φόρτιση είχε σταθερά 42C-46C :wacko:

Thanks Ηλία απλά για να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές με κινητά άλλων φίλων από δω μέσα...για παράδειγμα του Ευθύμη δεν του ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 36C ενώ εγώ παίζω με...τα 40C+! :p

Άσε που χθες μου έκανε εντύπωση διότι κατά την φόρτιση είχε σταθερά 42C-46C :wacko:

Προβληματικό είναι του Εύθυμη αν δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 36 C κι όχι το δικό σου...:p.

Ιδίως σε φόρτιση από πρίζα και λίγο browsing ταυτόχρονα, χτυπάει άνετα κοντά στους 50 C.

Follow me on XDA

Βρε παιδιά έχω μια απορία, με τόση κίνηση που έχει η ενότητα, σχεδον 10000 posts και 350000 εμφανίσεις (μαζί με την ενότητα Τροποποιήσεις) εώς τώρα. Ποτε θα δικαιούται δικό του ξεχωριστό θέμα το galaxy note; Ευχαριστώ
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Ιδίως σε φόρτιση από πρίζα και λίγο browsing ταυτόχρονα, χτυπάει άνετα κοντά στους 50 C.

Χωρις πλακα! Διαβαζα εχθες τα ποστς του φιλου _KOSTASKELLAS_ σχετικα με τις υψηλες θερμοκρασιες και ριχνω μια ματια στην συσκευη μου για τσεκαρω τι θερμοκρασια εχει την στιγμη που ηταν στον φορτιστη. Ανοιξα οθονη και ηταν ηδη στους 44 ενω τo κινητο ηταν αφημενο αρκετη ωρα στον φορτιστη του(μια και τουλαχιστον) χωρις να του γινει η παραμικρη χρηση, παιζω κανα δεκαλεπτο το πολυ και την ειδα να πιανει 49:X!

Γενικα οι θερμοκρασια με ics ειναι πολυ πιο ψηλα σε σχεση με την gb.Εκει δεν ειχα δει πανω απο 30-33 ποτε! Και σε αυτον τον τομεα ηταν υποδειγματικη η συσκευη. Ενω τωρα το ανοιγω απο σταντ-μπαι και ειναι με 29-31 στην καλυτερη και με λιγο browsing, λιγο ραδιοφωνο πεταγεται στους 38-41.

Πιστευω οτι ειναι θεμα ics και φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα στα θεματα διαχειρησης ενεργειας μετα το πρωτο update.Γενικα βιαστηκαν να την βγαλουνε και κανουμε εμεις τωρα τους beta testers:confused:.(Υποψιν ειμαι unroot και με στοκ ρομ, καμια επεμβαση εκ μερους μου για να υποψιαστει κανεις κατι.)

Βρε παιδιά έχω μια απορία, με τόση κίνηση που έχει η ενότητα, σχεδον 10000 posts και 350000 εμφανίσεις (μαζί με την ενότητα Τροποποιήσεις) εώς τώρα. Ποτε θα δικαιούται δικό του ξεχωριστό θέμα το galaxy note;

Νομιζω και εγω πως εχουν ωριμασει για τα καλα οι συνθηκες για να αποκτησουμε δικια μας κατοικια:p.

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Χωρις πλακα! Διαβαζα εχθες τα ποστς του φιλου _KOSTASKELLAS_ σχετικα με τις υψηλες θερμοκρασιες και ριχνω μια ματια στην συσκευη μου για τσεκαρω τι θερμοκρασια εχει την στιγμη που ηταν στον φορτιστη. Ανοιξα οθονη και ηταν ηδη στους 44 ενω τo κινητο ηταν αφημενο αρκετη ωρα στον φορτιστη του(μια και τουλαχιστον) χωρις να του γινει η παραμικρη χρηση, παιζω κανα δεκαλεπτο το πολυ και την ειδα να πιανει 49:X!

Γενικα οι θερμοκρασια με ics ειναι πολυ πιο ψηλα σε σχεση με την gb.Εκει δεν ειχα δει πανω απο 30-33 ποτε! Και σε αυτον τον τομεα ηταν υποδειγματικη η συσκευη. Ενω τωρα το ανοιγω απο σταντ-μπαι και ειναι με 29-31 στην καλυτερη και με λιγο browsing, λιγο ραδιοφωνο πεταγεται στους 38-41.

Πιστευω οτι ειναι θεμα ics και φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα στα θεματα διαχειρησης ενεργειας μετα το πρωτο update.Γενικα βιαστηκαν να την βγαλουνε και κανουμε εμεις τωρα τους beta testers:confused:.(Υποψιν ειμαι unroot και με στοκ ρομ, καμια επεμβαση εκ μερους μου για να υποψιαστει κανεις κατι.)

Ρε παιδιά γιατί ξεχνάμε πως είναι καλοκαίρι και η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη; Εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή που πήρα το SII βάραγε κάτι 40-45 βαθμούς με χρήση τρικούβερτα! Έτσι την έβγαλε όλο το καλοκαίρι και έτσι βλέπω να γίνεται φέτος και με το Note.:) Καλά λέει o Ηλίας πάνω από 50 αρχίζουν τα προβλήματα...:)

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Note.

Μια απορία σχετικά με κάτι που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες. Για να συνδέσω το τηλέφωνο στην τηλεόραση (mhl to hdmi) δεν αρκεί ένα καλώδιο; Κάτι διάβασα για ρεύμα.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

παιδια με 16αρι note ειναι φυσιολογικο να εχει 8,3 gb ελευθερα? (κινητο φιλου μολις το πηρε δεν εχει βαλει τιποτα πανω μονο o,τι ειχε το κινητο)

δεν θα επρεπε να ειναι κοντα στα 12? τι φταιει?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ρε παιδιά γιατί ξεχνάμε πως είναι καλοκαίρι και η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη; Εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή που πήρα το SII βάραγε κάτι 40-45 βαθμούς με χρήση τρικούβερτα! Έτσι την έβγαλε όλο το καλοκαίρι και έτσι βλέπω να γίνεται φέτος και με το Note.:) Καλά λέει o Ηλίας πάνω από 50 αρχίζουν τα προβλήματα...:)

Σωστο και αυτο! Δεν λεω!

Αν ομως σε λιγες ημερες που θα ολοκληρωσω την ενεργειακη αναβαθμιση σπιτι συνεχισει να χτυπαει ψηλα νουμερα(εντος οικιας) τοτε θα εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω ειτε για το κινητο, ( ειτε για τους τεχνικους πως δεν μου κανανε καλη δουλεια). Ενταξει;:p

Στα σοβαρα τωρα. Δεν γκρινιαζα στο προηγουμενο ποστ, διαπιστωση εκανα.Δεν συνυπολογισα βεβαια το γεγονος πως η ics ηρθε παρεα με το καλοκαιρι και τις υψηλες θερμοκρασιες του.:) Μακαρι να οφειλεται εκει.

Xiaomi Mi Max3 4/64