Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπόν..

το έβγαλα από το φορτιστή σήμερα το πρωί στη 07:00.αυτή τη στιγμή είμαι στο 54%.

όπως βλέπετε στην πρώτη φώτο 19,3% είναι στην οθόνη.πως είναι δυνατόν όταν έχω τη φωτεινότητα στο 20%????

άντε το 35,8% στο τηλέφωνο το καταπίνω(έκανα 15 τηλέφωνα διάρκειας μισού λεπτού η κάθε κλήση μέσω όρο)

31,5% κατανάλωση σε apps????ε όχι δεν μπορώ να το καταπιώ γιατί από το πρωί το μόνο που άνοιξα είναι τα ελληνικά νέα.

αυτο το android core apps 10,2%τη στα κομμάτια είναι ???χτες το βράδυ πριν βάλω να φορτίσω ήταν στο 47%:X

γενικά σήμερα δεν το έβγαλα καθόλου να ασχοληθώ απο την τσέπη μου εκτός όταν είχα κλίσεις...ψιλoαπογοητεύτηκα με την μπαταρία...:(

Να τα λέτε και σωστά βρε παιδιά...εδώ λέει ότι έχεις μιλήσει 40 λεπτά και όχι 15 κλήσεις του μισού λεπτού μέσο όρο που αναφερεις :confused: δλδ μίλησες 7 λεπτά μας λες κι εδώ βλέπουμε 40 :eek:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ _KOSTASKELLAS_

Κάποιες εφαρμογές σου κρατάν το τηλέφωνο σου 'ξύπνιο'

Ποια έκδοση έχεις ;.

Έχεις κάνει root ;

Δες...held awake... 12 ώρες

Edited by apitsakis

Να τα λέτε και σωστά βρε παιδιά...εδώ λέει ότι έχεις μιλήσει 40 λεπτά και όχι 15 κλήσεις του μισού λεπτού μέσο όρο που αναφερεις :confused: δλδ μίλησες 7 λεπτά μας λες κι εδώ βλέπουμε 40 :eek:

:shock::shock::w00t::w00t:

ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...:lol:

οχι δεν παίζει..άντε να μίλησα 10 λεπτά και πάρα πολύ σου βάζω...

κάτι άλλο συμβαίνει...

@ _KOSTASKELLAS_

Κάποιες εφαρμογές σου κρατάν το τηλέφωνο σου 'ξύπνιο'

Ποια έκδοση έχεις ;.

Έχεις κάνει root ;

έκδοση android 2.3.6

λόγω του οτι περιμένω πως και πως να μου έρθει η αναβάθμιση του παγωτού είμαι πολύ συγκρατημένος και δεν έχω κάνει ούτε root ακόμη αλλά ούτε έχω βάλει και πολλές εφαρμογές.data counder,ελληνικά νέα,advanced task killer,badass battery monitor,εορτολόγιο:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

:shock::shock::w00t::w00t:

ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...:lol:

οχι δεν παίζει..άντε να μίλησα 10 λεπτά και πάρα πολύ σου βάζω...

κάτι άλλο συμβαίνει...

Δε λέει ψέματα...είναι ο συνολικός χρόνος που είναι "ξύπνια" η εφαρμογή...;)

Επειδή βλέπω αρκετή κατανάλωση σε core apps, συγχρονίζουμε μήπως πολλά και συχνά;;;

Και advance task killer έχεις;;;χμ......

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Γιατί βάζεις task manager ; Βγάλε τον, βάλε το battery monitor widget και θα δεις τις εφαρμογές που σου τρώνε ενέργεια.

Δε λέει ψέματα...είναι ο συνολικός χρόνος που είναι "ξύπνια" η εφαρμογή...;)

πως θα την κάνω να κοιμηθεί????

Επειδή βλέπω αρκετή κατανάλωση σε core apps, συγχρονίζουμε μήπως πολλά και συχνά;;;

οχι μόνο 3 φορές το έχω συνδέσει στο pc μπας και έρθει η ριμάδα η αναβάθμιση αλλά δεν...

Γιατί βάζεις task manager ; Βγάλε τον, βάλε το battery monitor widget και θα δεις τις εφαρμογές που σου τρώνε ενέργεια.

μάλλον αυτό θα κάνω...παρατήρησα οτι ο συγκεκριμένος μου δείχνει κάτι άσχετα προγράμματα που ούτε καν εχω ανοίξει ποτέ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες μια που μιλατε για μπαταρια!

ειδα οτι ειχα ανοιχτο τον συγχρονισμό (accounts κτλ...)

το εκλεισα γιατι και σε GB το ιδιο εκανα..

αυτο θα εχει επιπτώσεις σε προγραμματα οπως το viber fancy widgets κτλ?

γνωρίζει κανεις?

@ _KOSTASKELLAS_

Τι αυτόματους συγχρονισμούς έχεις ;. Aυτό που αναφέρει ο elthis είναι διαφορετικό με αυτό που λες.

@freddaras

Aν κλείνεις τους αυτόματους συγχρονισμούς δεν θα έχεις επιπτώσεις ;.

@ _KOSTASKELLAS_

Τι αυτόματους συγχρονισμούς έχεις ;. Aυτό που αναφέρει ο elthis είναι διαφορετικό με αυτό που λες.

@freddaras

Aν κλείνεις τους αυτόματους συγχρονισμούς δεν θα έχεις επιπτώσεις ;.

οκ αυτο ηθελα να μαθω!

οποτε τους κλεινουμε και τελος! νομιζω οτι θα βοηθησει αυτο στην μπαταρια!

Κοίταξε να δεις. Καλό είναι να κάνουμε κάποια πράγματα για να βελτιωθεί η μπαταρία. Aλλά εάν είναι να κλείνω 3g ή wifi και να μην έχω κάποιους συγχρονισμούς τότε ως προς τι να έχω τέτοιο κινητό και λειτουργικό android ;

Κοίταξε να δεις. Καλό είναι να κάνουμε κάποια πράγματα για να βελτιωθεί η μπαταρία. Aλλά εάν είναι να κλείνω 3g ή wifi και να μην έχω κάποιους συγχρονισμούς τότε ως προς τι να έχω τέτοιο κινητό και λειτουργικό android ;

συμφωνω εννοείται!

εγω facebook maildroid καιρο viber κτλ τα θελω ολα να τρέχουν απο πισω!

απλα ρωτησα αν κλεισω απο τις ρυθμίσεις τον συγχρονισμό αν θα εχω επιπτώσεις στα προγραμματα που εχω ανοιχτα!(οπως ειπα viber...)

πχ δεν με νοιαζει το social hub η το στοκ mail γιατι εχω το maildroid και δεν το αλλαζω με τιποτα..

για αυτο ρωτησα!

@ _KOSTASKELLAS_Τι αυτόματους συγχρονισμούς έχεις ;. Aυτό που αναφέρει ο elthis είναι διαφορετικό με αυτό που λες.

τι εννοεί τοτε???γιατί άλλο κατάλαβα...

αν εννοείς gmail κλπ δεν κάνω γιατί εχω wifi κλειστό,...

ξέχασα να αναφέρω μια και το είδα λίγο πιο πάνω οτι στα social hub μου δείχνει 522 μηνύματα και αυτό γιατί όταν έκανα συγχρονισμό την πρώτη φορά με το spb migration tool για να μεταφέρω επαφές και μηνύματα μου τα βγάζει όλα σαν να μη τα έχω διαβάζει...παίζει κανένα ρόλο αυτό????

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

τι εννοεί τοτε???γιατί άλλο κατάλαβα...

αν εννοείς gmail κλπ δεν κάνω γιατί εχω wifi κλειστό,...

ξέχασα να αναφέρω μια και το είδα λίγο πιο πάνω οτι στα social hub μου δείχνει 522 μηνύματα και αυτό γιατί όταν έκανα συγχρονισμό την πρώτη φορά με το spb migration tool για να μεταφέρω επαφές και μηνύματα μου τα βγάζει όλα σαν να μη τα έχω διαβάζει...παίζει κανένα ρόλο αυτό????

Καποια εφαρμογη σου τρωει μπαταρια... Το held awake ειναι παρα πολυ υψηλο...(12,5 ωρες!!)

Βαλε το betterbatterystats απο xda και με αυτο θα πας στην επιλογη other, εκει θα δεις ποσο χρονο μενει ξυπνια σε σχεση με το ποσο ειναι η οθονη ανοιχτη.

Μετα θα δεις στο kernel wakelocks και στο partial wakelocks ποια εφαρμογη μενει υπερβολικα πολυ χρονο ενεργη....

Μετα....θα τα ξαναπουμε!!!!

Καποια εφαρμογη σου τρωει μπαταρια... Το held awake ειναι παρα πολυ υψηλο...(12,5 ωρες!!)

Βαλε το betterbatterystats απο xda και με αυτο θα πας στην επιλογη other, εκει θα δεις ποσο χρονο μενει ξυπνια σε σχεση με το ποσο ειναι η οθονη ανοιχτη.

Μετα θα δεις στο kernel wakelocks και στο partial wakelocks ποια εφαρμογη μενει υπερβολικα πολυ χρονο ενεργη....

Μετα....θα τα ξαναπουμε!!!!

OK ακολούθησα τις συμβουλές σου και επανέρχομαι αύριο με νέα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια οταν λεμε. .όχι wipe μέσα από ics kernel!τι ακριβως ειναι αυτο;αφορα μονο custom rom?ειναι το wipe που γινεται απο το κινητο βαζοντας το σε ρικονερι μοουντ;ελπιζω να μην σας επεσαν τα μαλλια με αυτα που γραφω αλλα θελω να ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το wipe k πως γινεται.για παραδειγμα εγω οταν περναω μια καινουργια στοκ αναβαθμιση στο κινητο κανω wipe cache k μετα hard reset κ μετα την περναω ειναι σωστος τροπος αυτος;wipe cache μπορω να κανω κ αννα διαστηματα στο κινητο για να καθαριζει γενικος;η οχι; ευχαριστω. Edited by filippos_04

Ρε παιδια οταν λεμε. .όχι wipe μέσα από ics kernel!τι ακριβως ειναι αυτο;αφορα μονο custom rom?ειναι το wipe που γινεται απο το κινητο βαζοντας το σε ρικονερι μοουντ;ελπιζω να μην σας επεσαν τα μαλλια με αυτα που γραφω αλλα θελω να ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το wipe k πως γινεται.

Αυτό όντως ισχύει για συσκευές όχι μόνο root, αλλά και με πειραγμένο recovery.

Εκεί λοιπόν γίνονται τα wipes, όπου με απλά λόγια "καθαρίζεις" τα partitions της συσκευής για να περάσεις μια νέα custom ROM.

Όσοι είστε stock ή απλά root, μη δίνεται σημασία..:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτό όντως ισχύει για συσκευές όχι μόνο root, αλλά και με πειραγμένο recovery.

Εκεί λοιπόν γίνονται τα wipes, όπου με απλά λόγια "καθαρίζεις" τα partitions της συσκευής για να περάσεις μια νέα custom ROM.

Όσοι είστε stock ή απλά root, μη δίνεται σημασία..:)

Ηλία μερικά από τα bricks έγιναν με 3e (stock) Recovery, όπως και μέσα από το μενού!! (επαναφορά εργοστασιακών).

Άρα ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ICS WIPE, custom, stock ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ. Μόνο σε CM9 :happy:

btw δεν πρόλαβα να κατεβάσω την chrack's by elthis, μόλις μπήκα σπίτι και πιάνω δουλειά:cool:

Μετα απο μια βδομαδα με ics μπορω να πω με σιγουρια οτι το κινητο ειναι πλεον για πεταμα. Μπαταρια με βγαζει για 8 ωρες περιπου με αρκετη χρηση ενω πριν με την ιδια χρηση εβγαζα τη μερα. Επισης πολλα κολλήματα στο ασχετο. Αν δεν κανουν κανενα update με βλεπω να γυρναω σε gb.

Σε μένα έγινε απίστευτα αργό :blink:

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

@ _KOSTASKELLAS_

Δοκίμασε και το εξής:

Βάλε το κινητό σε airplane mode

Κλείσε το wifi ή 3g αν το έχεις ανοιχτό.

Κλείσε το κινητό (shut down)

Βγάλε την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα (10..20)

Τοποθέτησε την μετά και περίμενε να φορτώσει το κινητό τα πάντα

Βγάλε το airplane mode.

Αυτό ίσως να σου διορθώσει το battery drain (Είναι οδηγός από xda)

καλημέρα

λοιπόν έχουμε και λέμε...

έβγαλα το τηλέφωνο απο τη φόρτιση στις 8:30.η ώρα είναι σχεδόν 11:30 και είμαι στο 97% 10 κλίσεις μέχρι στιγμής(μικρής διάρκειας):up::dance::yahoo:

το μόνο που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω το παλιό τασκ μαναγερ....

φτου φτου φτου μη το ματιάσω!!!!!!!!:lol::lol:

apitsakis

αν δω οτι συνεχίζει το πρόβλημα θα το δοκιμάσω...wifi , 3g ,bt εννοείτε οτι είναι κλειστά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα..πηγα το note στο εξουσιοδοτημενο service της samsung στη νικαια την δευτερα το πρωι γιατι μπρικαρε μετα απο wipe σε ics kernel..μου ειπαν οτι αυριο (τριτη δηλαδη) θα μου ελεγαν τι γινεται και ποτε θα το παρω..τους παιρνω καθε μερα αλλα η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν νεα απο τον τεχνικο..φυσιολογικο?

Κάποτε όταν είχα παρόμοιο περιστατικό σε Ρ500 το πηγα 11το πρωί κσι στης 2 με πήραν ότι μπορώ να παω να παραλαβω

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημερα..πηγα το note στο εξουσιοδοτημενο service της samsung στη νικαια την δευτερα το πρωι γιατι μπρικαρε μετα απο wipe σε ics kernel..μου ειπαν οτι αυριο (τριτη δηλαδη) θα μου ελεγαν τι γινεται και ποτε θα το παρω..τους παιρνω καθε μερα αλλα η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν νεα απο τον τεχνικο..φυσιολογικο?

Ναι.. δεν το είδε ακόμα..πίεσέ τους πες τους ότι δεν έχεις άλλο τηλέφωνο και ότι σου είπαν μία μέρα για διάγνωση βλάβης και πέρασαν 3. Επίσης θα σε καλύψει η εγγύηση?

Ναι.. δεν το είδε ακόμα..πίεσέ τους πες τους ότι δεν έχεις άλλο τηλέφωνο και ότι σου είπαν μία μέρα για διάγνωση βλάβης και πέρασαν 3. Επίσης θα σε καλύψει η εγγύηση?

Να τους πει το κλασικό και ότι γινει:"έβαλα να πάρω αναβάθμιση σε ics και κολλησε-πέθανε και σας το έφερα ως εχει".. Τι άλλο μπορεί να πει δεν ξέρω, καλή τύχη να έχει μακάρι να τον καλύψουν :)