Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Ευθύμης από εδώ έχει επιτυχημένα περάσει 2-3 custom room κάνοντας το εξής:

Install abyssnote kernel via recovery-reboot into recovery-full wipe-install any ics custom ROM.

Περίμενε όμως να το επιβεβαιώσει πρώτα.

ναι ακριβώς έτσι είναι με μόνη διαφορά ότι περνάω τον abyss μέσω mobile odin για ελαχιστοποίηση του ρίσκου εκτός από την μετάβαση από ics asylum που τον πέρασα μέσω recovery και πάλι χωρίς προβλήματα..νομίζω είναι ο πιο απλή διαδρομή και αρκετά ασφαλής.. πάντως τώρα με criskelo είμαι αρκετά ευχαριστημένος (σας κούρασα sorry να το λέω απλά νομίζω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένη λύση αυτή την στιγμή...) και θα περιμένω λιγάκι εδώ έως ότου μαγειρευτεί κάτι εξαιρετικό :D

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι ακριβώς έτσι είναι με μόνη διαφορά ότι περνάω τον abyss μέσω mobile odin για ελαχιστοποίηση του ρίσκου εκτός από την μετάβαση από ics asylum που τον πέρασα μέσω recovery και πάλι χωρίς προβλήματα..νομίζω είναι ο πιο απλή διαδρομή και αρκετά ασφαλής.. πάντως τώρα με criskelo είμαι αρκετά ευχαριστημένος (σας κούρασα sorry να το λέω απλά νομίζω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένη λύση αυτή την στιγμή...) και θα περιμένω λιγάκι εδώ έως ότου μαγειρευτεί κάτι εξαιρετικό :D

Δεν υπάρχει ρίσκο (όσο μπορούμε να το πούμε αυτό σε κάθε "πείραγμα" συσκευής) από τη στιγμή που δε κανείς (μεγάλα) wipes στο recovery.

Εκεί εντοπίζεται το (πιθανό) πρόβλημα. Στα wipes μεγάλων αρχείων/data στο cwm recovery.

Αλλά φυσικά και ο τρόπος περάματος με mobile Odin είναι οκ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για nandroid backup-restore?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό αστό προς το παρόν αν είσαι σε ics kernel/ROM.

Follow me on XDA

Το μόνο που έχω κρατήσει είναι ένα nandroid σε GB αν μου χρειαστεί... δεν πρόκειται να κάνω κάποιο nandroid backup ή ακόμα περισσότερο restore προκειμένου να σιγουρευτώ ότι υπάρχει ασφαλής kernel για αυτές τις λειτουργίες σε ics. Επίσης δεν περνάω mods πάνω όπως πχ 15 toggle theme, αφού διαβάζω ότι προκαλούν κάποια force closes..

Α, αυτό που λέει ο Ηλίας παραπάνω...better safe than sorry!!!

Αυτό αστό προς το παρόν αν είσαι σε ics kernel/ROM.

Το μόνο που έχω κρατήσει είναι ένα nandroid σε GB αν μου χρειαστεί... δεν πρόκειται να κάνω κάποιο nandroid backup ή ακόμα περισσότερο restore προκειμένου να σιγουρευτώ ότι υπάρχει ασφαλής kernel για αυτές τις λειτουργίες σε ics. Επίσης δεν περνάω mods πάνω όπως πχ 15 toggle theme, αφού διαβάζω ότι προκαλούν κάποια force closes..

Α, αυτό που λέει ο Ηλίας παραπάνω...better safe than sorry!!!

με καλυψατε πληρως!

Παντως εχτες, ειχα περασει alba isc full repack. παρολλα αυτα ενω την 1η φορα που την ειχα περασει ειχα full root:confused::confused:, εχτες ουτε καν..

οποτε πηγα και περασα με pc odin την stock και εκανα τη μεθοδος root που εχει στη βιβλο.. ελα ομως που παλι δεν ειχα root στο system.. μετα απο αρκετο ψαξιμο, μπηκα σε recovery εκανα wipe, μπηκα στο market και ξανακατεβασα το su αφου πρωτα το σβησα, και κατα τις 3 τα χαραματα εγενετω το φως..ε το ροοτ εννοω.. :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα για σιγουριά με moblie odin pro από την ics με cf-root kernel ξανά την στοκ με το στοκ kernel διατηρώντας το root με everoot και πάει μιά χαρά!

Έχω ένα πρόβλημα όμως με το ics. Δεν τρέχει μια εφαρμογή που έτρεχε στο GB το ihelicopter της uprtek. Ξεκινάει αλλά μετά από λίγο κολλάει και frezzάρει το τηλέφωνο. Για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία...

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος άλλος αν του κάνει το ίδιο; Σημείωση: Επειδή θέλει να έχεις plugged-in τον κοντρόλερ βάλτε τα ακουστικά με τον ήχο χαμηλωμένο για να παίξει και να μην τα φοράτε και σας κουφάνει! Μετά πατήστε τα κουμπάκια που θα σας βγάλει.. Σε εμένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα κολλάει... :(

Κατά τα άλλα πάει τέλεια η ics. Και πιό γρήγορα. Με τον cf-root κερνελ mου έκανε drain και η μπαταρία. Θα δω τώρα πως θα πάει με την stock...

RX8 rules!

Πέρασα για σιγουριά με moblie odin pro από την ics με cf-root kernel ξανά την στοκ με το στοκ kernel διατηρώντας το root με everoot και πάει μιά χαρά!

Έχω ένα πρόβλημα όμως με το ics. Δεν τρέχει μια εφαρμογή που έτρεχε στο GB το ihelicopter της uprtek. Ξεκινάει αλλά μετά από λίγο κολλάει και frezzάρει το τηλέφωνο. Για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία...

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος άλλος αν του κάνει το ίδιο; Σημείωση: Επειδή θέλει να έχεις plugged-in τον κοντρόλερ βάλτε τα ακουστικά με τον ήχο χαμηλωμένο για να παίξει και να μην τα φοράτε και σας κουφάνει! Μετά πατήστε τα κουμπάκια που θα σας βγάλει.. Σε εμένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα κολλάει... :(

Κατά τα άλλα πάει τέλεια η ics. Και πιό γρήγορα. Με τον cf-root κερνελ mου έκανε drain και η μπαταρία. Θα δω τώρα πως θα πάει με την stock...

Πολλές εφαρμογές δε τρέχουν καλά γενικά σε ics ακόμα..Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο, το πιθανότερο, με τη δική σου.

Επίσης,ο cf root kernel, δεν είναι τίποτα άλλο από τον stock με root.Άρα κάτι άλλο σου κάνει battery draining.

Κάνε ένα καλιμπραρισμα μπαταρίας και άσε τη ROM 2-3 μέρες.

Μετά θα δεις...;)

Follow me on XDA

να ρωτησω κατι εβαλα χθες την στοκ με το τροπο απο την βιβλο. αν περασω τον cf-root με mobile odin δεν θα εχω θεμα ετσι? θελω να με ετοιμος για μελλοντικα .
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Πολλές εφαρμογές δε τρέχουν καλά γενικά σε ics ακόμα..Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο, το πιθανότερο, με τη δική σου.

Επίσης,ο cf root kernel, δεν είναι τίποτα άλλο από τον stock με root.Άρα κάτι άλλο σου κάνει battery draining.

Κάνε ένα καλιμπραρισμα μπαταρίας και άσε τη ROM 2-3 μέρες.

Μετά θα δεις...;)

Καλιμπράρισμα πώς θα κάνω;

RX8 rules!

να ρωτησω κατι εβαλα χθες την στοκ με το τροπο απο την βιβλο. αν περασω τον cf-root με mobile odin δεν θα εχω θεμα ετσι? θελω να με ετοιμος για μελλοντικα .

Δε θα έχεις θέμα, και αυτός είναι ο τρόπος, αλλά γιατί δεν αφήνεις 2-3 μέρες να δούμε τι γίνεται, αφού τον θες για μελλοντικά;;

Follow me on XDA

Καλιμπράρισμα πώς θα κάνω;

Φορτίζεις έως 100%, βγάζεις μπαταρία για 5-10 λεπτά και μετά ξαναβάζεις πρίζα και περιμένεις να πάει 100% :happy:

Δε θα έχεις θέμα, και αυτός είναι ο τρόπος, αλλά γιατί δεν αφήνεις 2-3 μέρες να δούμε τι γίνεται, αφού τον θες για μελλοντικά;;

βασικα ρωταω γιατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι χθες ενω ειχα περασει στοκ και το ροοτ οπως την βιβλο , ειχα full root και μετα περασα τον cf-root και δεν ειχα ποια full root? τον περασα μεσω mobile odin.

edit: με την πρωτη που τον περασα εγινε κιαλο κουλο δεν συνδεοταν στο wifi και δεν ειχε και full root. μετα οπως ημουν τον ξαναπερασα και εκανα και ενα wipe cache. μετα την δευτερη φορα ειχα root αλλα δεν συνδεοταν με το wifi μου. περασα μετα για να δω τι παιζει την chriskelo στην οποια καθαρισα τα παντα και την περασα και ειχα και wifi και root. λογικα ο cf-root δεν καθησε καλα με την μια και την δευτερη καθησε καλα. θα τεσταρω και θα δω.

Edited by kopromax
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Φορτίζεις έως 100%, βγάζεις μπαταρία για 5-10 λεπτά και μετά ξαναβάζεις πρίζα και περιμένεις να πάει 100% :happy:

Η πιο απλά battery calibration απο Google play.

βασικα ρωταω γιατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι χθες ενω ειχα περασει στοκ και το ροοτ οπως την βιβλο , ειχα full root και μετα περασα τον cf-root και δεν ειχα ποια full root? τον περασα μεσω mobile odin.

Να σου πω την αλήθεια αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και μου φάνηκε περίεργο.Ο dr.ketan στους xda που ασχολείται μόνο με αυτά μου είπε ότι μπορεί ο cf root που πέρασα (το αρχείο) μπορεί να ήταν κατεστραμμένο.

Δε το δοκίμασα από εκεί και πέρα.

Άρα, καλύτερα κάθισε εκεί που είσαι και βλέπουμε..:)

Edited by elthis

Follow me on XDA

Μια ερώτηση και από έμενα ανοίγω το kies πατώ από εργαλεία αναβάθμιση υλικολογισμηκου και προετοιμασία και μου βγάζει το εξής:

TO GT-N7000 δεν υποστηρίζει την λειτουργία προετοιμασίας

Έχω την εντύπωση πως είναι γερμανικό το NOTE μου πως μπορώ να το τσεκάρω και τι φταίει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Μια ερώτηση και από έμενα ανοίγω το kies πατώ από εργαλεία αναβάθμιση υλικολογισμηκου και προετοιμασία και μου βγάζει το εξής:

TO GT-N7000 δεν υποστηρίζει την λειτουργία προετοιμασίας

Έχω την εντύπωση πως είναι γερμανικό το NOTE μου πως μπορώ να το τσεκάρω και τι φταίει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Καλημερα, συνδεσε το στο kies και πες μας τι pda/phone/csc σου βγαζει...Αλλιως πατα απο τον dialer *#1234# για να δεις αυτα τα στοιχεια.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καλημερα, συνδεσε το στο kies και πες μας τι pda/phone/csc σου βγαζει...Αλλιως πατα απο τον dialer *#1234# για να δεις αυτα τα στοιχεια.

PDA : N7000XXLC1

PHONE : N7000XXLB2

CSC : N7000OXALC1

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΛΩ ΝΕΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΗ ΣΟΥ!!!

PDA : N7000XXLC1

PHONE : N7000XXLB2

CSC : N7000OXALC1

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΛΩ ΝΕΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΗ ΣΟΥ!!!

Πες μου ποιας χωρας csc φορας; (3 κεφαλαια γραμματα ειναι)

Πατα *#272*IMEI# ,για να δεις το IMEI σου πατα *#06#. Μην αγχωνεσαι οτι και να ειναι αντιμετωπιζεται.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

έχω το εξής πρόβλημα. Όταν στέλνω sms με swype το λαμβάνει ο παραλήπτης μερικές φορές σωστά και μερικές αλαμπουρνέζικα! Τι πρέπει να αλλάξω στην κωδικοποίηση ? Μόνο με το default της samsung δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλημέρα παιδιά

έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση του παγωτού? σε έμενα ούτε από ΟΤΑ ούτε από KIES μου βγάζει κάτι, το κινητό το έχω αγοράσει από Multirama

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Πες μου ποιας χωρας csc φορας; (3 κεφαλαια γραμματα ειναι)

Πατα *#272*IMEI# ,για να δεις το IMEI σου πατα *#06#. Μην αγχωνεσαι οτι και να ειναι αντιμετωπιζεται.

ΓΡΑΦΕΙ DBT ???

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

ΓΡΑΦΕΙ DBT ???

Οταν γραψεις το *#272 κτλ, σου βγαζει μια οθονη που επανω λεει sales code αν δεν κανω λαθος .Εχει επιλεγμενο ενα csc (πχ KOR) . Δες στη λιστα αν υπαρχει καπου το DBT . Σημειωση αν επιλεξεις το install θα σου κανει restart και θα σου κανει factory reset

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ΓΡΑΦΕΙ DBT ???

Σωστο ειναι και το CSC που εχεις, DBT (DEBITEL) που ειναι απο Γερμανια...κανονικα επρεπε να στο βλεπει. Αν θες μπορεις να περασεις μεσα απο το odin την τελευταια γερμανικη ics παντως.

Οταν γραψεις το *#272 κτλ, σου βγαζει μια οθονη που επανω λεει sales code αν δεν κανω λαθος .Εχει επιλεγμενο ενα csc (πχ KOR) . Δες στη λιστα αν υπαρχει καπου το DBT . Σημειωση αν επιλεξεις το install θα σου κανει restart και θα σου κανει factory reset

ΕΙΝΑΙ επιλεγμενο ΤΟ DBT ΔΙΠΛΑ απο το sales code γιατι να πατησω install τοτε¨?

έχω το εξής πρόβλημα. Όταν στέλνω sms με swype το λαμβάνει ο παραλήπτης μερικές φορές σωστά και μερικές αλαμπουρνέζικα! Τι πρέπει να αλλάξω στην κωδικοποίηση ? Μόνο με το default της samsung δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα

Χρησιμοποιώ GoSMS pro με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα... κι εμένα μου έβγαζε αυτό το μήνυμα όταν έστελνα με το swiftkey X πληκτρολόγιο... δοκίμασέ το μπορεί να σε βολέψει!