elthis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 απο εδω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 παιζει ρολο ποια χωρα οι ολες το ιδιο ειναι? Θα προτιμησουμε open europe κυριως λογω multi csc. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Mε την alba δειχνει να φορτιζει συνεχως,ενω οταν ανοιξω το κινητο στην notification bar,δειχνει φορτιση 100%, εχει καποιος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλησπέρα! Ερώτηση, προσπάθησα σήμερα να ενεργοποιησω το viber. Δε τα κατάφερα γιατί όταν έστελνα το τηλεφωνικο νούμερο για να μου σταλεί ο κώδικος δεν ήρθε ποτέ! Το ερώτημα μου όμως είναι, ότι στη κίνηση να το απεγκαταστησω από τη συσκευή αυτό ναι μεν έγινε (2 φορές σύνολο) αλλά είχα και τις 2 φορές επανεκκίνηση της συσκευής. . . Να το θεωρησω τυχαίο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το έχει αγοράσει κανείς από γερμανικό amazon; Στέλνουν Ελλάδα; Η τιμή είναι δελεαστικότατη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το έχει αγοράσει κανείς από γερμανικό amazon; Στέλνουν Ελλάδα; Η τιμή είναι δελεαστικότατη.... Όχι μόνο ένας ή δύο... Παράγγειλε άφοβα..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το έχει αγοράσει κανείς από γερμανικό amazon; Στέλνουν Ελλάδα; Η τιμή είναι δελεαστικότατη.... Στελνουν κανονικα και εχουν παρει αρκετα παιδια από εδώ μέσα.Χρησιμοποιησε λιγο το search για να βρεις τα posts Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το ξέραμε αυτό... Έχει κυκλοφορήσει εδώ και τουλάχιστον 1 μήνα ότι πάει 2ο τρίμηνο του 2012 η αναβάθμιση και όλα τα άλλα καλούδια ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται εδώ πέρα με τη κατανάλωση γιατί έχω χάσει τη μπάλα.. Συγχρονισμός λογαριασμών OFF, Γενικά καμιά εφαρμογή δεν συγχρονίζει. 3G ON WIFI Να κλείνει όταν σβήνει η οθόνη Live Wallpaper OFF Edited April 23, 2012 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Επειδή η κουβέντα ξέφυγε τα ποστ περί ICS μεταφέρθηκαν σε off topic. Συνεχίζουμε για το Note και αν είναι εύκολο πιο κόσμια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται εδώ πέρα με τη κατανάλωση γιατί έχω χάσει τη μπάλα.. Συγχρονισμός λογαριασμών OFF, Γενικά καμιά εφαρμογή δεν συγχρονίζει. 3G ON WIFI Να κλείνει όταν σβήνει η οθόνη Live Wallpaper OFF Βάλε badass battery monitor και δες ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδια ο ποιο καθαρος τροπος να περασεις μια στοκ ρομ ειναι το να την φλασσαρεις;η ειναι το ιδιο περνωντας της κανονικα μεσο wifi η kies κ κανοντας ενα hard reset? επισης διαγραφη cach για ποιο λογο πρεπει να κανουμε κ ποτε, την ωρα του hard reset που εχει μια επιλογη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Σήμερα στη προσπάθειά μου να πάρω τηλέφωνο μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο και ας φαινόταν στις μπάρες ότι εχω 2 "γραμμές"! Το έβαλε για λίγο σε κατάσταση πτήσης αλλά τίποτα. Το πρόβλημα διορθώθηκε μόνο με επανεκκίνηση. . . Ο παροχος Cosmote. Το ζητούμενο είναι ότι δε ξέρω το χρονικό διάστημα που ήταν έτσι και αν και πότε μπορεί να ξαναγίνει μιας και φαινόταν ότι εχω "σήμα"! Τυχαίο ή όχι; :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 φιλε και εγω το ιδιο εχω με τισ νεεσ ρομ...ποια χρησιμοποιεισ???μου το κανει συνεχεια. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Λοιπόν. Πλάκα μας κάνει το Android (ή μήπως το ΝΟΤΕ?). Δεν εξηγείται αλλιώς. Τι δουλειά έχουν να ανοίγουν ένα σωρό εφαρμογές στο backround χωρίς να τις ζητάμε? Και αντε να ανοίγει το acuweather , η διαχείριση εργασιών, η ενημέρωση λογισμικού και η γραμή κατάστασης ... πάει καλά. Απαραίτητες εφαρμογές για το σύτημε λές σαφώς και πάντα πρέπει να είναι ΟΝ, χαλάλι η μνήμη. Αλλά το να ανοίγει το Facebook, το yahoo finance (αυτό πάλι που ξεφύτρωσε? δε το βρίσκω για να το απαεγκαταστήσω κάν), το ραδιόφωνο, η συλλογή, το viber, το bobsled και άλλα πολλά τι τα θέλει? Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το να ανοίγουν μόνα τους? και να ανοίγουν μόνο άμα τα θέλω? Μου στεγνώνουν τη μνήμη εντελώς. Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω Running aps :22 (έχω δεί μέχρι και 40) και ελέυθερη μνήμη μόλις 52ΜΒ. Μιλάμε πατάω το κεντρικό κουμπί και κάνει 18 seconds για αν πάει στην αρχική οθόνη και να εμφανίσει όλα τα εικονίδια. Αλλο κουφό τώρα. Το διαπίστωσα σήμερα. Έτυχε με πήραν 4 φορές τηλέφωνο την ώρα που έκανα ιντερνετικές δουλίες στο κινητό και δεν μου έβγαλε τις κλήσεις αλλά ένα μύνημα ότι με πήρε κάποιος. Στο καλούντα έδινε μύνημα κατειλημένου. Ρε να πάρει η ευχή τηλέφωνο είναι πρωτίστως. Πρέπει ότι κάνει να το κόβει και να δίνει προτεραιότητα στην επίκοινωνία. Και τέλος αλλά όχι εντελώς τέλος φοβάμαι. Αφού είναι τόσο ενεργοβόρο έχω ρυθμίσει να κλειδώνει η οθόνη στα 30 δευτερόλεπτα. Έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να κάνω μία εργασία και αν δε πειράζω την οθόνη για 30 sec να κλείνει. Θα έπρεπε όταν είναι σε λειτουργία κάποια εφαρμογή να μη κλείνει αλλά να ανεβάζει το όριο ας πούμε στο 1 λεπτό και αν και πάλι δεν υπάρχει αντίδραση τότε ας κλείνει η οθόνη. Ίσως κάποιος απλά να διαβάζει αργά ή να περιμένει να φορτώσει κάποιο video. Δηλαδή θα πρέπει να κλειδώσει την οθόνη? Ασε που όταν κάποιο video είναι μεγαλύτερο από 30 δευτερόλεπτα κλεινει η οθόνη αμέσως μόλις τελειώσει το video λες και τα έχει παίξει η μπαταρία. Ρε αστέρια της Google (η της Samsung?) Δε σας έχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να θέλει να συνεχίσει και μετά το video χωρίς να χρεάζεται να ξεκλειδώνει την οθόνη όλη την ώρα? Δηλαδή στο PC ενεργοποιείται η προφύλαξη οθόνης αμέσως μόλις τελειώσει το Video? H m a r t o n δηλαδή!!!! Και ασ αφήσει τις μ@#$@$%ιες η Sammy. 800ΜΒ είναι η RAM του ΝΟΤΕ (και του S2) και όχι 1GB που μας τσαμπουνάει. Τουλάχιστον στο παγωτοσαντουιτσάκι θα κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης ή θα ανοίγει και αυτό ένα σωρό εφαρμογές χωρίς λόγοή θα κάνει και τις άλλες βλακείες? Ακούω σχόλια. Εσείς τα παθαίνετε αυτά ή μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης? ΥΓ. Χρησιμοποιώ το ZDbox. Πολύ καλό. ΤΝΧ baxy Edited April 23, 2012 by baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ολα τα παραπανω ↑ που λες ειναι θεμα android και οχι Note. Το μονο που ειπες που εχει να κανει με τη συγκεκριμενη συσκευη ειναι οι χαμενες κλησεις, που ομως και αυτο νομιζω ειναι θεμα παροχου. Ενας (και μοναδικος) τροπος να σταματησεις εφαρμογες να τρεχουν στο background ειναι να τις απεγκαταστησεις.Αλλα για να απεγκαταστησεις εφαρμογες οπως τη συλλογη πχ που βρισκεται στο system θα πρεπει να εισαι root. Και πως θα σε ειδοποιει πχ για μηνυματα το facebook αν δε τρεχει στο παρασκηνιο?Αυτο συμβαινει και στα windows, και στο ios και παντου... Η πραγματικη ram δεν ειναι σε ΚΑΜΜΙΑ συσκευη αυτο που λεει ο κατασκευαστης μιας και το ''συστημα'' τρωει αρκετη πριν καν ξεκινησει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ολα τα παραπανω ↑ που λες ειναι θεμα android και οχι Note. Το μονο που ειπες που εχει να κανει με τη συγκεκριμενη συσκευη ειναι οι χαμενες κλησεις, που ομως και αυτο νομιζω ειναι θεμα παροχου. Ενας (και μοναδικος) τροπος να σταματησεις εφαρμογες να τρεχουν στο background ειναι να τις απεγκαταστησεις.Αλλα για να απεγκαταστησεις εφαρμογες οπως τη συλλογη πχ που βρισκεται στο system θα πρεπει να εισαι root. Και πως θα σε ειδοποιει πχ για μηνυματα το facebook αν δε τρεχει στο παρασκηνιο?Αυτο συμβαινει και στα windows, και στο ios και παντου... Η πραγματικη ram δεν ειναι σε ΚΑΜΜΙΑ συσκευη αυτο που λεει ο κατασκευαστης μιας και το ''συστημα'' τρωει αρκετη πριν καν ξεκινησει. elthis Ευχαριστώ για την άποψή σου και πραγματικά ανακουφίστηκα ότι δεν είναι πρόβλημα του ΝΟΤΕ αλλά μάλλον ότι όλοι οι andoidακιδες τα τραβάμε αυτά (με έχουν πρήξει βλέπεις ότι το έχω παραφορτωμένο). Αυτό όμως δεν αλλάζει την -κατ εμέ- λάθος προσέγγιση του θέματος από τη google. Δε βλέπω κανένα λόγο να πρέπει το facebook να σου στέλνει είδοποιήσεις αν εσύ δεν επιλέξεις να το έχεις ανοίξει για να τις λαμβάνεις. Και για τη συλλογή τι λόγο έχει? για το yahoo finance? για το ραδιόφωνο? γιατί πχ δεν ανοίγει και το google+ τότε? Καταλαβαίνεις το νοήμα φαντάζομαι. Από την αλλη αν ακολουθείς αυτή τη τακτική βάλε 3GB ram να μη το γονατίζεις το κινητό. Ακου εκει 18 δευτερόλεπτα να ανοίξει.... Και βέβαια δε μπορώ να δεχτώ ότι για να αποτρέψω μια εφαρμογή να μην ανοίγει μόνη της θα πρέπει να την απεγκαταστήσω. Δηλαδή δε μπορώ απλά να τη κλείσω? Τι το κάναμε εδώ? American Bar? :lol: Τουλάχιστον να υπάρχει καμία ακόμα εφαρμογή που να αποτρέπει το αυθαίρετο άνοιγμα. Τελος πάντων κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται γιατί η google δε πρόκειτε να δώσει καμία σημασία. Απλά θα ήθελα να ακούσω και τις εμπειρίες και άλλων φίλων αν όλα όσα ανέφερα συμβαίνουν και αλλού ή τελικά έχουν δίκιο αυτοί που με πρήζουν για το παραφόρτωμα! ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 elthis Ευχαριστώ για την άποψή σου και πραγματικά ανακουφίστηκα ότι δεν είναι πρόβλημα του ΝΟΤΕ αλλά μάλλον ότι όλοι οι andoidακιδες τα τραβάμε αυτά (με έχουν πρήξει βλέπεις ότι το έχω παραφορτωμένο). Αυτό όμως δεν αλλάζει την -κατ εμέ- λάθος προσέγγιση του θέματος από τη google. Δε βλέπω κανένα λόγο να πρέπει το facebook να σου στέλνει είδοποιήσεις αν εσύ δεν επιλέξεις να το έχεις ανοίξει για να τις λαμβάνεις. Και για τη συλλογή τι λόγο έχει? για το yahoo finance? για το ραδιόφωνο? γιατί πχ δεν ανοίγει και το google+ τότε? Καταλαβαίνεις το νοήμα φαντάζομαι. Από την αλλη αν ακολουθείς αυτή τη τακτική βάλε 3GB ram να μη το γονατίζεις το κινητό. Ακου εκει 18 δευτερόλεπτα να ανοίξει.... Και βέβαια δε μπορώ να δεχτώ ότι για να αποτρέψω μια εφαρμογή να μην ανοίγει μόνη της θα πρέπει να την απεγκαταστήσω. Δηλαδή δε μπορώ απλά να τη κλείσω? Τι το κάναμε εδώ? American Bar? :lol: Τουλάχιστον να υπάρχει καμία ακόμα εφαρμογή που να αποτρέπει το αυθαίρετο άνοιγμα. Τελος πάντων κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται γιατί η google δε πρόκειτε να δώσει καμία σημασία. Απλά θα ήθελα να ακούσω και τις εμπειρίες και άλλων φίλων αν όλα όσα ανέφερα συμβαίνουν και αλλού ή τελικά έχουν δίκιο αυτοί που με πρήζουν για το παραφόρτωμα! ΤΝΧ baxy Ολες αυτες οι εφαρμογες που ανεφερες, ουσιαστικα δεν ειναι ανοιχτες, αλλα σε αναμονη.Αυτο σημαινει οτι οταν τις ξανα ανοιξεις θα κανουν λιγοτεροχρονο να φορτωσουν σε αντιθεση αν ηταν κλειστες... Καλως η κακως ετσι λειτουργουν ολα τα λειτουργικα...:)... Μη σε ανησυχει ομως...Οταν χρειαστει ελευθερη μνημη η συσκευη ειναι αρκετα εξυπνη ωστε να κλεισει καποιες που τρεχουν απο πισω.Δε θα σε κρεμασει σχεδον ποτε...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Επίσης με τον καιρό στήνεις την συσκευή ως αρεσκεσαι καλύτερα.. Κι εγώ στην αρχή είχα θέμα πχ με το Facebook που μου "ξυπνουσε" την συσκευή και με χαλούσε γιατί απλά δεν είχα πάει από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής να απενεργοποιησω τις ενημερώσεις! Τώρα για το yahoo finance πραγματικά δεν ξέρω γιατί είμαι rooted οπότε με το που περνάω κάποια νέα rom "πεταω" και κάποιες εφαρμογές που απλά δεν θέλω να υπάρχουν στην συσκευή μου.. Επιπροσθέτως δεν μπορώ να διανοηθω πχ να χαζευω στο ίντερνετ και να χάσω κλήσεις! Είναι θέμα καθαρά κάποιας ρύθμισης υποθέτω του παροχου όπως είπε και ο φίλος Elthis και δεν μου έχει συμβεί πότε, μα πότε, κατι ανάλογο ούτε με το note ούτε με κάποιο άλλο smartphone.. Την οθονη βάλτη να κλείνει μετά από ένα λεπτό θα σε βολεψει καλυτερα Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Edited April 23, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Μη σε ανησυχει ομως...Οταν χρειαστει ελευθερη μνημη η συσκευη ειναι αρκετα εξυπνη ωστε να κλεισει καποιες που τρεχουν απο πισω.Δε θα σε κρεμασει σχεδον ποτε...;) Κι όμως με έχει κρεμάσει:mad:. Για αυτό έχω πάρει αμπάριζα και λέω το πόνο μου. Μπας και βρώ το φώς μου. Λοιπόν τέλος πάντων. Αφήνω τις παραθέσεις και αντιπαράθέσεις μυνημάτων στύλ chat για΄τι θα μάς κράξουν. Καληνύχτα και .... περαστικα LOL Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Κι όμως με έχει κρεμάσει:mad:. Για αυτό έχω πάρει αμπάριζα και λέω το πόνο μου. Μπας και βρώ το φώς μου. Λοιπόν τέλος πάντων. Αφήνω τις παραθέσεις και αντιπαράθέσεις μυνημάτων στύλ chat για΄τι θα μάς κράξουν. Καληνύχτα και .... περαστικα LOL Όταν λες οτι το έχεις παραφορτώσει τι εννοείς? Γιατί εγώ με 300 εφαρμογές δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο... άρα 2 τα τινά. Η βάζεις ότι βρεις μπροστά σου με αποτέλεσμα να περνάνε και κακογραμμένες εφαρμογές που κατεβάζουν διαφημίσεις, στέλνουν logs από την συσκευή σου κτλ, ή έχει όντως ΠΑΡΑ πολλές εφαρμογές Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 φιλε και εγω το ιδιο εχω με τισ νεεσ ρομ...ποια χρησιμοποιεισ???μου το κανει συνεχεια. "απείραχτο" (όπως πάντα) και έχει τη 2.3.6 :( Μια σημείωση μόνο, η κάρτα της cosmote είναι 2in1 αν αυτό λέει κάτι. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 http://www.phonearena.com/news/Samsung-GALAXY-Note-top-smartphone-in-Q1-based-on-sentiment-in-social-networks_id29362 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αυτόματη προσαρμογή σελίδων κάνει σε όλα τα κείμενα και τις σελίδες?? θέλω να πω δλδ ότι πρέπει να το υποστηρίζει η σελίδα η είναι καθαρά θέμα συσκευής??παρατηρώ ότι σε κάποια κείμενα και σελίδες δεν μου το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Όταν λες οτι το έχεις παραφορτώσει τι εννοείς? Γιατί εγώ με 300 εφαρμογές δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο... άρα 2 τα τινά. Η βάζεις ότι βρεις μπροστά σου με αποτέλεσμα να περνάνε και κακογραμμένες εφαρμογές που κατεβάζουν διαφημίσεις, στέλνουν logs από την συσκευή σου κτλ, ή έχει όντως ΠΑΡΑ πολλές εφαρμογές Καλημέρα, Είδες λοιπόν?. Αρα δε το έχω παραφορτωμένο. 300 σίγουρα δεν εχω αλλά καμια 100σταρια θα' ναι. Επίσης σαφώς δε βάζω ότι βρώ μπροστά μου αλλά πρίν βλέπω τις κριτικές και έτσι τις δοκιμάζω αλλά και πάλι πως μπορείς να ξέρεις αν είναι κακογραμμένη η όχι? διαφημίσεις αλλωστε κατεβάζει σχεδόν κάθε free εφαρμογή. Βέβαι ότι δεν με ικανοποιεί λέιτουργικά φεύγει την ίδια στιγμή. -παρόλα τα σκουπίδια που αφήνει στο "σκληρό"- Δηλαδή εσύ με πόση ελεύθερη μνήμη δουλέυεις συνήθως? Τι να πω ρε παιδιά. Αντε νε έρθει το ICS μπας και δουλέψει καλύτερα. ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 φιλε baxy, το κινητο στην συντριπτική πλειοψηφία των παιδιων που το εχουμε εδω, ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙ... αρα, κατα 99,999% κατι τρεχει με την συσκευη σου... για μενα, κανε ενα factory reset, βαζε μια-μια τις εφαρμογες σου, γιατι καποια σου κανει νερα.. εγω εχω παντα 300 mb ram free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts