gk1971 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 χαχα πρέπει να μάθουν να σε αποφεύγουν οι φίλοι σου.. εμένα χθες η γυναίκα μου είχε την ατυχία να θέλει να παίξουμε το ίδιο video για να μου "αποδείξει" ότι οι οθόνες δεν διαφέρουν και πολύ... που πας με S-LCD??? ακόμα κλαίει!!!:dizzy: το sgs2 τερμα φωτεινότητα φαίνεται σαν σβησμένο σε σύγκριση με το note με μηδεν φωτεινότητα! if you go note you never go back Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 @Ευθύμη Επειδή και εμένα μου την έδιναν τα μικρο κομπιασματα στο unlock στο s 2 το εχω σχεδόν λύσει με το widget locker σε συνδιασμό με το spb shell και τώρα απλά το ξεκλειδωμα είναι απόλαυση! :-) Λογικά αυτά θα λυθούν με τις επόμενες αναβαθμίσεις. Όπως και στο sgs2 οι πρωτες επίσημες εκδόσεις ήταν τραγικές, τωρα πια εχουν στρώσει απιστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Υπάρχει ένας πραγματικά μεγάλος development, ο supercuriο (voodoo apps), όπου ανακοίνωσε προχθές ότι δουλεύει πάνω σε μια καταπληκτική εφαρμογή για τη βελτίωση της οθόνης του note... Αν και αυτά είναι λεπτομέρειες πραγματικά..μην αποθαρρύνουμε και κάποιον που σκέφτεται τη συσκευή.Η οθόνη του είναι ότι καλύτερο... Το ΝΟΤΕ το προτείνω ανεπιφύλακτα και το θεωρώ το κορυφαίο τηλέφωνο που είχα πότε. Αλλά το πρόβλημα με τις γραμμές, το color banding και το black pixeling στα βίντεο υπάρχει ή τουλάχιστον υπήρχε στις πρώτες παρτίδες οπότε δεν πρέπει να το κρύβουμε. Απλά θέλω να δω αν υπάρχει και στις νεότερες. Οπότε αν κάποιος φίλος θέλει να το δοκιμάσει και να μας πει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Εσυ έχεις κάποιο από τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Και τι θα πρέπει να δείχνει γιατι το άσπρο είναι άσπρο και το γκρι γκρι...μόλις το έκανα. Τι δεν κάνω ή τι δεν βλέπω σωστά;:( Αν είσαι με χαμηλή φωτεινότητα ενδέχεται να βλέπεις κάποιες αχνες γραμμές κάθετες η οριζόντιες. Ιδιαίτερα στο γκρι. Αλλά θα πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Πχ μετά το 30% σχεδόν εξαφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Το ΝΟΤΕ το προτείνω ανεπιφύλακτα και το θεωρώ το κορυφαίο τηλέφωνο που είχα πότε. Αλλά το πρόβλημα με τις γραμμές, το color banding και το black pixeling στα βίντεο υπάρχει ή τουλάχιστον υπήρχε στις πρώτες παρτίδες οπότε δεν πρέπει να το κρύβουμε. Απλά θέλω να δω αν υπάρχει και στις νεότερες. Οπότε αν κάποιος φίλος θέλει να το δοκιμάσει και να μας πει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Εσυ έχεις κάποιο από τα παραπάνω; Αν και έχω από τις πρώτες παρτίδες, δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Το είχα δοκιμάσει παλιότερα από περιέργεια, αλλά όλα καλά. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι αναβαθμίσεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ερώτηση! Για να χαζεύω κάνα περιοδικό που έχω κατεβάσει σε pdf τι μου προτείνετε? Δοκιμασε και τον Mantano Reader Free [ https://market.android.com/search?q=MANTANO+READER&c=apps ] ειναι πολυ καλος PDF και EPUB reader και μαλιστα free. Εμενα τουλαχιστον μ'εχει βολεψει πολυ. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 συνδεστε το note με το kies γιατι εβγαλαν αναβαθμιση σε 2.3.6 Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 συνδεστε το note με το kies γιατι εβγαλαν αναβαθμιση σε 2.3.6 Έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πριν. Βγήκε η LA1 για τα ελληνικά. Αυτοί που έχουν γερμανικά το είχαν εδώ και ένα μήνα... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 @Ευθύμη Επειδή και εμένα μου την έδιναν τα μικρο κομπιασματα στο unlock στο s 2 το εχω σχεδόν λύσει με το widget locker σε συνδιασμό με το spb shell και τώρα απλά το ξεκλειδωμα είναι απόλαυση! :-) Καταρχην σε ευχαριστω! Περασα του franco τον kernel σημερα το πρωι και μπορω να πω οτι η αποδοση ειναι smooth as it gets και το ιδιο το ξεκλειδωμα με το widget locker που επισης χρησιμοποιω. Για την μπαταρια δεν ξερω αλλα τα σχολια ηταν διθυραμβικα και για μπαταρια..καντε search στο market γιατι υπαρχει και εφαρμογη προμειμενου να ειστε παντα ενημεροι των εξελιξεων σε note franco kernel edition... Sent from my Galaxy Note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Aγαπητοι φιλοι θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα.Εχω cosmote whats up.Κλεινω το ΝΟΤΕ με υπολοιπο 6.53 €.Kανω switch-off (οχι standby),το αφηνω κλειστο ετσι,4 μερες κ οταν το ανοιγω ξανα, μου βγαζει υπολοιπο 0.53€,σαν να εχουν "χαθει" τα 6€. Στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει το "Συνεχης συγχρονισμος","αυτοματος συγχρονισμος" επισης απενεργοποιημενος.Στις "ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας" "χρηση δεδομενων πακετου" απενεργοποιημενο,"περιαγωγη δεδομενων" απενεργοποιημενο. Αν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που χρειαζεται ωστε να μην χρεωνεται ο λογαριασμος μου. Το ΝΟΤΕ το χρησιμοποιω αποκλειστικα μεσω Wi-Fi μεχρι στιγμης. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Aγαπητοι φιλοι θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα.Εχω cosmote whats up.Κλεινω το ΝΟΤΕ με υπολοιπο 6.53 €.Kανω switch-off (οχι standby),το αφηνω κλειστο ετσι,4 μερες κ οταν το ανοιγω ξανα, μου βγαζει υπολοιπο 0.53€,σαν να εχουν "χαθει" τα 6€. Στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει το "Συνεχης συγχρονισμος","αυτοματος συγχρονισμος" επισης απενεργοποιημενος.Στις "ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας" "χρηση δεδομενων πακετου" απενεργοποιημενο,"περιαγωγη δεδομενων" απενεργοποιημενο. Αν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που χρειαζεται ωστε να μην χρεωνεται ο λογαριασμος μου. Το ΝΟΤΕ το χρησιμοποιω αποκλειστικα μεσω Wi-Fi μεχρι στιγμης. Ευχαριστω πολυ Φίλε μου περισσότερο μου μοιάζει ότι τις μονάδες σου στις έφαγε η COSMOTE, παρά η συσκευή... Από τη στιγμή που η λειτουργία δεδομένων είναι off, δε καταναλώνει modile data. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Φίλε μου περισσότερο μου μοιάζει ότι τις μονάδες σου στις έφαγε η COSMOTE, παρά η συσκευή... Από τη στιγμή που η λειτουργία δεδομένων είναι off, δε καταναλώνει modile data. Σε ευχαριστω για την απαντηση.Σημερα εκανα update απο ΧΧLΑ4 σε ΧΧΒ1.Οποιος εχει κανει αυτο το update ειδε και σε ποια σημεια διαφορες? η μηπως δεν αξιζε αυτο το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Κλειστό φόρτιζε. Το άνοιξα. Μπήκα wifi ένα δεκάλεπτο....έχασε 3% μπαταρία....Μάλλον χάλια η αναβάθμιση Eννοεις τωρα κλειστο δεν φορτιζει?.Μολις το εβαλα στην πριζα κλειστο κ βλεπω φορτιζει,απο μπαταρια θα δω οταν τελειωσει.Αλλα σημεια "αρνητικα?" η θετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Φαντάζεσαι να μη φόρτιζε;.........:lol::lol::lol: Δεν κατάλαβες. Το φόρτισα κλειστό. Το άνοιξα και με ένα δεκάλεπτο wifi έπεσε 3% η μπαταρία. Μην περιμένεις αλλαγές από την LA4. Αλλαγές θα δεις με την ICS Ναι δεν περιμενω θαυματα με την ΧΧΒ1 απλα εννουσα μηπως εγινε χειροτερο απο πριν με την ΧΧLΑ4.Kαι ελεγα να κανω το update η να μην το κανω.Αληθεια επαναφορα γινεται?. Edited February 23, 2012 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Μετά από αρκετό καιρό που αμφιταλαντευόμουν μεταξύ nexus και note τελικά κατέληξα στο note.Ισχύει το πολύ απλό που έχει ήδη ειπωθεί από κάποιους φίλους when you Note you never come back :lol: (έχω και το κόλλημα με το size does matters).Η συσκευή είναι καταπληκτική αν και όταν το είχα πρωτοδεί δεν σας κρύβω ότι το είχα κράξει λόγω μεγέθους και είχα στραφεί στο nexus (by the way πολύ καλή συσκευή αλλά η απουσία εξωτερικής sdcard είναι κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος).Τώρα στο note απλά περιμένω να κάνει το θαύμα της η cyanogenmod με τη cm9 (κολλημένος από cm6 ακόμα, και δεν την αλλάζω με τίποτα).Έχοντας περάσει από ics με nexus αλλά και με το note (alpha build cm9) απλά πετάει.Υπομονή λοιπόν και ας χαρούμε τη συσκευή μας Edited February 23, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ναι δεν περιμενω θαυματα με την ΧΧΒ1 απλα εννουσα μηπως εγινε χειροτερο απο πριν με την ΧΧLΑ4.Kαι ελεγα να κανω το update η να μην το κανω.Αληθεια επαναφορα γινεται?. Aν εχεις την LA4 σωμενη,γινεται με το Odin(δες οδηγιες στη 1η σελιδα)...:cool: Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Τρία πολύ καλά και χρήσιμα videos: Πως να κάνετε ROOT στο Note, με τα τελευταία firmware: Πως να κάνετε UNROOT στο Note: Πως να εγκαταστήσετε μια custom rom: Τα στελνω και στον mod μας για να τα προσθεσει στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000), στη 1η σελιδα... Ολα ευκολα πλεον...;) Edited February 24, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μια και μιλάμε για οθόνες και έχουμε και νέα μέλη επιτρέψτε μου να επαναφέρω το θεμα με τις γραμμές που εμφανίζουν κάποια αν όχι όλα τα Note. Και για να είμαι πιο ακριβης οι οθόνες Amoled καθώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στo Nexus, στο PSP Vita κτλ ειδικά με πολύ χαμηλή φωτεινότητα και ειδικά σε λεύκο και γκρι φόντο. Αν θέλετε να το τεσταρετε κατεβαστε το Screen test, χαμηλώστε τελείως την φωτεινότητα και τσεκαρετε το άσπρο και το γκρι. και εγω μολις εκανα το τεστ με screen test σε χαμηλη φωτεινοτητα και δεν παρουσιασε πουθενα γραμμες....ολη η οθονη ηταν ομοιογενης και στο ασπρο και στο γκρι αλλα και στα υπολοιπα χρωματα και σχηματα Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) και εγω μολις εκανα το τεστ με screen test σε χαμηλη φωτεινοτητα και δεν παρουσιασε πουθενα γραμμες....ολη η οθονη ηταν ομοιογενης και στο ασπρο και στο γκρι αλλα και στα υπολοιπα χρωματα και σχηματα κι εγώ μια από τα ίδια βρε παιδιά... μήπως κυνηγάμε φαντάσματα??:hunter: Επίσης να ενημερώσω ότι ο kernel του franco πραγματικά πετάει! Το έβαλα από χθες, η απόδοση είναι τέλεια και η μπαταρία από χθες 2300 μέχρι σήμερα στις 0800 έμεινε σταθερή στο ίδιο ποσοστό! Οπότε καλά πάμε!!! Επίσης να ρωτήσω τι GPS χρησιμοποιείτε... Edited February 24, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l2gjn12QS9I&feature=player_embedded :p :cool: @efthimis31, sygic, copilot, ndrive (με σειρα προτεραιοτητας για μενα) λειτουργουν πολυ καλα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 κι εγώ μια από τα ίδια βρε παιδιά... μήπως κυνηγάμε φαντάσματα??:hunter: Επίσης να ενημερώσω ότι ο kernel του franco πραγματικά πετάει! Το έβαλα από χθες, η απόδοση είναι τέλεια και η μπαταρία από χθες 2300 μέχρι σήμερα στις 0800 έμεινε σταθερή στο ίδιο ποσοστό! Οπότε καλά πάμε!!! Επίσης να ρωτήσω τι GPS χρησιμοποιείτε... Παιδιά πώς θα περάσω αυτό το kernel του franco; Έχω την επίσημη LA1 και είμαι με root. Τί ακριβώς προσφέρει παραπάνω από το original της samsung; Με το mobile odin pro 2.15 μπορώ να το περάσω; Root χάνεται όταν αλλάζεις kernel; Θα μπορώ να κάνω overclock όταν το περάσω; Δώστε κανένα link αν μπορείτε... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Παιδιά πώς θα περάσω αυτό το kernel του franco; Έχω την επίσημη LA1 και είμαι με root. Τί ακριβώς προσφέρει παραπάνω από το original της samsung; Με το mobile odin pro 2.15 μπορώ να το περάσω; Root χάνεται όταν αλλάζεις kernel; Θα μπορώ να κάνω overclock όταν το περάσω; Δώστε κανένα link αν μπορείτε... Ουσιαστικά ένας τροποποιημένος kernel δίνει δυνατότητα για overclock, undervolt κτλ, αλλά επίσης, αν είναι καλός, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Το root παραμένει φυσικά... Είναι σε μορφή .zip, τον βάζεις χύμα στη κάρτα σου, μπαίνεις recovery και wipe cache/wipe dalvik και install... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428 Edited February 24, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l2gjn12QS9I&feature=player_embedded :p :cool: @efthimis31, sygic, copilot, ndrive (με σειρα προτεραιοτητας για μενα) λειτουργουν πολυ καλα... πεθανα στο γελιο με την ατακα της κοπελιας "I dont think I can do that" Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Κλειστό φόρτιζε. Το άνοιξα. Μπήκα wifi ένα δεκάλεπτο....έχασε 3% μπαταρία....Μάλλον χάλια η αναβάθμιση Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία στο Note καθότι σε 22 ώρες και 30 λεπτά με οθόνη ενεργή 4 ώρες και 30 λεπτά, με SPB Launcher, συγχρονισμό feeds κάθε μία ώρα, συγχρονισμό καιρού (2 προγραμμάτων) κάθε ώρα, browsing 30 λεπτά, και κλήσεις για ένα 5λεπτο, πέρασμα εφαρμογών από το μάρκετ (και από του κινητού και από του υπολογιστή) έχω πλέον 10%. Και φοβερός ο ήχος από τα ακουστικά!!. Τι HTC Beats και @@@@ Edited February 24, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καλα μόλις δοκίμασα το gps και πραγματικά έπαθα την πλάκα μου!!! Κλείδωμα αστραπή και εννοώ σε δέκατα του δευτερολέπτου και κρατά το σήμα για πλάκα μέσα στο αυτοκίνητο..πολυ το χάρηκα!! Το sygic πέρασα και απλά τώρα έχω άγχος γιατί στο s2 μου ξυπνουσε την συσκευή χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου και μου έτρωγε μπαταρία χωρίς τελικά να ανακάλυψω τι έφταιγε..ιδωμεν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts