elthis Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Kαλά εκτός από το τρόπο που διώχνει τα παράθυρα τι άλλο που θα μας κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας φέρνει; Ειναι πολλα Κωστα...Απο τα πιο συμαντικα ειναι η πραγματικη εκμεταλευση των 2 πυρηνων της συσκευης, η καλυτερη διαχειρηση μπαταριας, πολυ καλυτερος browser, το ξεκλειδωμα με το προσωπο, αλλα και πολλα-πολλα αλλα. Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Κουνιέται κανονικά Εμενα οχι και σε πολλους αλλους οπως διαβαζω. Κανενας αλλος που να το δοκιμασε? Edited February 16, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ειναι πολλα Κωστα...Απο τα πιο συμαντικα ειναι η πραγματικη εκμεταλευση των 2 πυρηνων της συσκευης, η καλυτερη διαχειρηση μπαταριας, πολυ καλυτερος browser, το ξεκλειδωμα με το προσωπο, αλλα και πολλα-πολλα αλλα. Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω...;) Ειμαστε πια πολύ κοντά και απο σημερα αυριο θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πρωτες test ics Την αρχή απο οτι φενετε θα την κάνει ο eybee με το firmware να ερχετε απο τα βάθοι της Ασιας(κινα μερια) Αντε να δουμε!!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπέρα! Τελικά μπαίνω κι εγώ στην παρέα σας, το έγραψα και αλλού δεν το άντεξα να μην έχω τέτοια οθόνη! Ελπίζω να μην έχω οποιοδήποτε θέμα και τελικά να μείνω κι εγώ ευχαριστημένος!! Απλά θέλω να ρωτήσω για την μετάβαση τι θα χρειαστεί να κάνω? Από Titanium μαζική λειτουργία--> Αντίγραφα ασφαλείας για ρυθμίσεις και εφαρμογές στην SD και μετά βάζω στο note την SD, ροοτάρω και επαναφέρω? Τελικά μαύρο το βρήκα άριστο καποιων ημερών από γνωστό...δεν το έχω δει ακόμα αλλά είναι κάποιου που το πήρε και δεν του έκανε και το αντάλλαξε με ipad 2 (κάποιος καμμένος σαν κι εμένα :p ) Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ειμαστε πια πολύ κοντά και απο σημερα αυριο θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πρωτες test ics Την αρχή απο οτι φενετε θα την κάνει ο eybee με το firmware να ερχετε απο τα βάθοι της Ασιας(κινα μερια) Αντε να δουμε!!!! Ελπίζω μόνο να μπορούν να ξεφορτωθουν το απαισιο touchwiz interface που κρυβει τελειως το ics, λες και εχεις gingerbread, ουτε μια παρέμβαση να το φερουν κοντα στο interface του ics, αν ειναι δυνατον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ελπίζω μόνο να μπορούν να ξεφορτωθουν το απαισιο touchwiz interface που κρυβει τελειως το ics, λες και εχεις gingerbread, ουτε μια παρέμβαση να το φερουν κοντα στο interface του ics, αν ειναι δυνατον. Υπάρχει ο nova launcher, ειδικά για ics, όπου είναι πραγματικά πολύ όμορφος... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλορίζικο.καλορίζικο!!!! Άλλαξε και το avatar, εκτός αν ντρέπεσαι με αυτά που μας σέρνουν όσοι μας ζηλεύουν:happy::happy::happy:!!! Το root τελικά πέτυχε; Πώς το βλέπεις; Το συνήθισες στο πρώτο μισάωρο,όπως εγώ;:) Αγαπητέ Κώστα σ' ευχαριστώ! Απλά χθες δεν έκανα το root και έφαγα ένα ξενέρωμα, δεν είχα χρόνο να το κάνω λόγω τσικνίσματος οπότε αφού βγω για μια δουλειά τώρα μετά θα είμαι ελεύθερος να ασχοληθώ... πάντως έχω κρατήσει και το S2 και θα αποφασίσω μέσα στο ΣΚ αφού πρώτα το κάνω root και περάσω τα δικά μου προγράμματα και ρυθμίσεις. Οπότε όπως καταλαβαίνεις έγινε όλο το θέμα λιγάκι βιαστικά χθες και θα πάρω τον χρόνο μου σήμερα και ΣΚ. Γενικά έχει πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής και μ' αρέσει το πίσω καπάκι περισσότερο από το S2 και η οθόνη τι να λέμε τώρα!!! Εντάξει πολύ μπροστά και δεν έχω περάσει ακόμα τα δικά μου αρχεία να χαζεύω φωτογραφίες, vids κτλ.. Θα το αλλάξω βρε το Avatar απλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι θα το κρατήσω.. πάντως κάνει κακό που έχω και το S2 από κοντά αν και μετά από καμιά ώρα με το note το άλλο φαντάζει iphone σε μέγεθος... επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι θήκη έχετε. Εχω μια σιλικόνης την κλασική με πλαίσιο γύρω από την οθόνη αλλά του δίνει λιγάκι όγκο... θέλω κάτι σαν case mate barelly there αν υπάρχει ώστε να διατηρεί τις αρχικές του διαστάσεις, εγώ προσεκτικός είμαι πάντα! Α και για την οθόνη και την φωτεινότητα δεν είδα κάτι σε σχέση με το S2 να με ξενίσει... τι να λέμε τώρα οθόνη για σεμινάρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αγαπητέ Κώστα σ' ευχαριστώ! Απλά χθες δεν έκανα το root και έφαγα ένα ξενέρωμα, δεν είχα χρόνο να το κάνω λόγω τσικνίσματος οπότε αφού βγω για μια δουλειά τώρα μετά θα είμαι ελεύθερος να ασχοληθώ... πάντως έχω κρατήσει και το S2 και θα αποφασίσω μέσα στο ΣΚ αφού πρώτα το κάνω root και περάσω τα δικά μου προγράμματα και ρυθμίσεις. Οπότε όπως καταλαβαίνεις έγινε όλο το θέμα λιγάκι βιαστικά χθες και θα πάρω τον χρόνο μου σήμερα και ΣΚ. Γενικά έχει πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής και μ' αρέσει το πίσω καπάκι περισσότερο από το S2 και η οθόνη τι να λέμε τώρα!!! Εντάξει πολύ μπροστά και δεν έχω περάσει ακόμα τα δικά μου αρχεία να χαζεύω φωτογραφίες, vids κτλ.. Θα το αλλάξω βρε το Avatar απλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι θα το κρατήσω.. πάντως κάνει κακό που έχω και το S2 από κοντά αν και μετά από καμιά ώρα με το note το άλλο φαντάζει iphone σε μέγεθος... επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι θήκη έχετε. Εχω μια σιλικόνης την κλασική με πλαίσιο γύρω από την οθόνη αλλά του δίνει λιγάκι όγκο... θέλω κάτι σαν case mate barelly there αν υπάρχει ώστε να διατηρεί τις αρχικές του διαστάσεις, εγώ προσεκτικός είμαι πάντα! Α και για την οθόνη και την φωτεινότητα δεν είδα κάτι σε σχέση με το S2 να με ξενίσει... τι να λέμε τώρα οθόνη για σεμινάρια!! http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-I9220-GT-N7000-THiki-kalymma-ultra-thin-Skin-0-29mm.576218.html http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-I9220-GT-N7000-THiki-silikonis-Hydro-LUX-tpu-Grip-black-NEW.576174.html Και γενικα οτι θες, παρε τηλεφωνο τον Νικο στο extreme mobile και θα εχεις τα καλυτερα, μιας και εχει και εκεινος το Note και το ψαχνει πολυ...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ρε παιδια αυτεσ οι θηκεσ κανουν 2-3 ευρω στο ebay οχι 10 που τισ πουλανε εδω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ρε παιδια αυτεσ οι θηκεσ κανουν 2-3 ευρω στο ebay οχι 10 που τισ πουλανε εδω.... Εχω παρει αρκετες φορες απο ebay. Μερικες τις εχω πεταξει μιας και ηταν χαλια απο ποιοτητα, αλλες δε μου ηρθαν ποτε. Οι συγκεκριμενες παραπανω ειναι αριστης ποιοτητας και επιπλεον αν καποιο παιδι ειναι Αθηνα μπορει να παει να τις δει απο κοντα, να τις φορεσει και να αποφασισει ποια του κανει. Επισης ο φιλος που εχει το μαγαζι εχει τα καλυτερα screen protector και τα τοποθετει εκεινος αν πας απο κοντα. Συμπερασμα, προτιμω να δωσω 5 ευρω παραπανω, να παρω αυτο που θελω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 netimes.com ερχονται παντα και αριστη ποιοτητα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εχω παρει αρκετες φορες απο ebay. Μερικες τις εχω πεταξει μιας και ηταν χαλια απο ποιοτητα, αλλες δε μου ηρθαν ποτε. Οι συγκεκριμενες παραπανω ειναι αριστης ποιοτητας και επιπλεον αν καποιο παιδι ειναι Αθηνα μπορει να παει να τις δει απο κοντα, να τις φορεσει και να αποφασισει ποια του κανει. Επισης ο φιλος που εχει το μαγαζι εχει τα καλυτερα screen protector και τα τοποθετει εκεινος αν πας απο κοντα. Συμπερασμα, προτιμω να δωσω 5 ευρω παραπανω, να παρω αυτο που θελω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο...;) συμφωνω απολυτα μαζι σου . και εγω πολυ καιρο τωρα επερνα θηκεσ απο ebay και πηγα στο παλικαρι αυτο πριν περιπου 7 μηνες απο τοτε δεν εχω ξαναπαρει απο ebay γιατι οι θηκες του παρολου που φενονται ιδιες εχω καλητερη ποιοτητα. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 netimes.com ερχονται παντα και αριστη ποιοτητα..... Και παλι οι θηκες τετοιου τυπου δε κανουν 2.5 ευρω...;) Αυτη π.χ. που ειναι η πιο φτηνη, μου την ειχα δωσει στο sgii και ηταν μονο για να σουρωνω μακαρονια με τις τρυπες που εχει. Αλλα γενικα, οτι παει στην εισοδο της πολυκατοικιας μου, μπορει ευκολα να εξαφανιστει!:X Γιαυτο προτιμω τη σιγουρη λυση...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 μα ερχεται συστημενο και το παιρνεια απο ταχυδρομειο..εγω παραγγελνω χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ....δεν εχω χασει ποτε..και παντα tracking number... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 μα ερχεται συστημενο και το παιρνεια απο ταχυδρομειο..εγω παραγγελνω χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ....δεν εχω χασει ποτε..και παντα tracking number... παιδια μια σημαντικη ερωτηση: μου λενε οτι το λευκο δεν εχει ερθει απο την επισημη αντιπροσωπεια, κ το φερνουν με Ευρωπαικη εισαγωγη - αρα δεν καλυπτεται απο samsung hellas. Ποσο σημαντικο ειναι αυτο; καταρχήν έχει ελληνικο swype? θα υπαρχει καποιο πιθανο προβλημα με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 παιδια μια σημαντικη ερωτηση: μου λενε οτι το λευκο δεν εχει ερθει απο την επισημη αντιπροσωπεια, κ το φερνουν με Ευρωπαικη εισαγωγη - αρα δεν καλυπτεται απο samsung hellas. Ποσο σημαντικο ειναι αυτο; καταρχήν έχει ελληνικο swype? θα υπαρχει καποιο πιθανο προβλημα με την εγγυηση? Ποιοι στο λένε αυτό;;; lol Η Ευρωπαϊκή εγγύηση φυσικά και καλύπτεται από τη Samsung hellas.Αρκεί να έχει την αποδείξη του Ευρωπαϊκού καταστήματος αγοράς,πχ Amazon.de, expansys κτλ, που θα το παραγγειλεις. Φυσικά και έχει τα πάντα στα Ελληνικά.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ποιοι στο λένε αυτό;;; lol Η Ευρωπαϊκή εγγύηση φυσικά και καλύπτεται από τη Samsung hellas.Αρκεί να έχει την αποδείξη του Ευρωπαϊκού καταστήματος αγοράς,πχ Amazon.de, expansys κτλ, που θα το παραγγειλεις. Φυσικά και έχει τα πάντα στα Ελληνικά.. ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μιλαω για ελληνικο e-shop. Οταν με πηραν τηλεφωνο η πρωτη κουβεντα ηταν οτι ειναι απο ευρωπαικη εισαγωγη και οχι ελληνικη. Κατα πασα πιθανοτητα το εν λογω κινητο προερχεται απο Γερμανια με Ελληνικο οπως ειπαν μενου. Κ οτι η εγγυηση θα καλυπτεται απο το e-shop και οχι απο την Επίσημη Ελληνικη Αντιπροσωπεια. Πες μου λιγο αν εχω καποιο κινδυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μιλαω για ελληνικο e-shop. Οταν με πηραν τηλεφωνο η πρωτη κουβεντα ηταν οτι ειναι απο ευρωπαικη εισαγωγη και οχι ελληνικη. Κατα πασα πιθανοτητα το εν λογω κινητο προερχεται απο Γερμανια με Ελληνικο οπως ειπαν μενου. Κ οτι η εγγυηση θα καλυπτεται απο το e-shop και οχι απο την Επίσημη Ελληνικη Αντιπροσωπεια. Πες μου λιγο αν εχω καποιο κινδυνο. Ουσιαστικά αυτό λέγεται παραεισαγωγη.Δηλαδή τα φέρνουν από amazon.de πχ αλλά θα σου κόψουν δική τους απόδειξη.Αυτός είναι κάτι ο λόγος που δε καλύπτεται από τη samsung αφού τι imei παραπέμπει σε άλλο κατάστημα. Τώρα αν στο καλύπτουν αυτοί, τι να σου πω...δε ξέρω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ουσιαστικά αυτό λέγεται παραεισαγωγη.Δηλαδή τα φέρνουν από amazon.de πχ αλλά θα σου κόψουν δική τους απόδειξη.Αυτός είναι κάτι ο λόγος που δε καλύπτεται από τη samsung αφού τι imei παραπέμπει σε άλλο κατάστημα. Τώρα αν στο καλύπτουν αυτοί, τι να σου πω...δε ξέρω... ..αρα μου λες να μην αγορασω απο παραεισαγωγη;;; αρα μπορω να αγορασω λευκο απο κανονικη εισαγωγη; μπορεις με PM να μου πεις κανενα καταστημα;; σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Εγω κατηγορηματικα λεω οτι ψωνιζω απο netimes και ποτε δεν ειχα προβλημα. Και τα προιοντα του σε σχεση ποιοτητας τιμης καταπληκτικα.Την θηκη που λες την ειχα και εγω σε τρια χρωματα.Τελεια.τι σουρωτηρι λες εδω?:worry::worry: Γούστα είναι αυτά βρε..:) Προσωπικά πιστεύω ότι δε συνάδει με τη ποιότητα της συσκευής...:) Το κατάστημα δεν αντιλέγω ότι είναι πολύ καλό, αλλά επειδή είμαι Αθήνα, μπορώ και περνάω από το extreme mobile να δω ότι θέλω από κοντά..:) ..αρα μου λες να μην αγορασω απο παραεισαγωγη;;; αρα μπορω να αγορασω λευκο απο κανονικη εισαγωγη; μπορεις με PM να μου πεις κανενα καταστημα;; σε ευχαριστω Δες amazon.de που έχουν πάρει πολλά παιδιά. Edited February 17, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εχω παρει αααααρκετες φορες απο ebay και ΠΑΝΤΑ τα παρελεβα .σε αντιθετη περιπτωση μου εκανα επιστροφη χρηματων αναλογα τι πληρωνεις παιρνεις αυτο ισχυει παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Γούστα είναι αυτά βρε..:) Προσωπικά πιστεύω ότι δε συνάδει με τη ποιότητα της συσκευής...:) Το κατάστημα δεν αντιλέγω ότι είναι πολύ καλό, αλλά επειδή είμαι Αθήνα, μπορώ και περνάω από το extreme mobile να δω ότι θέλω από κοντά..:) Δες amazon.de που έχουν πάρει πολλά παιδιά. Συγνωμη που σε ζαλιζω, προφανως αν αγορασω απο amazon.de δεν ειναι παραεισαγωγη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Συγνωμη που σε ζαλιζω, προφανως αν αγορασω απο amazon.de δεν ειναι παραεισαγωγη;; Όχι γιατί θα σου έρθει με τη δική του απόδειξη και η εγγύηση ισχύει πανευρωπαϊκά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 οχι ισχυει κανονικα η εγγυηση.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 τρελο μπερδεμα, καταλαβα οτι το θεμα ειναι να εχεις αποδειξη απο επισημο αντιπροσωπο σε καποια ευρωπαικη χωρα. Εγω αν αγορασω απο ελληνικο e-shop παραεισαγωγης δεν θα εχω τετοια αποδειξη, επομενως θα κρεμομαι απο το e-shop σε περιπτωση που κατι παει στραβα... Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts