Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το περιμένω αύριο το Note! Διάβαζα τώρα στο xda σχόλια από χρήστες που το χουν στο χέρια τους και οι περισσότεροι λένε οτι η συσκευή ψιλο-λαγγάρει σε σχέση με το galaxy s 2. Επειδή είμαι κάτοχος s2 μου φαίνεται λίγο αποτυχία να παίρνεις συσκευή 700 ευρώ και να περιμένεις update. Anyway περιμένω να έρθει στα χέρια μου να βγάλω δικά μου συμπεράσματα. Επίσης για την μπαταρία σαν πρώτη εμπειρία τους φαίνεται νορμάλ. 1-2 μέρες ανάλογα με τη χρηση...
Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το περιμένω αύριο το Note! Διάβαζα τώρα στο xda σχόλια από χρήστες που το χουν στο χέρια τους και οι περισσότεροι λένε οτι η συσκευή ψιλο-λαγγάρει σε σχέση με το galaxy s 2. Επειδή είμαι κάτοχος s2 μου φαίνεται λίγο αποτυχία να παίρνεις συσκευή 700 ευρώ και να περιμένεις update. Anyway περιμένω να έρθει στα χέρια μου να βγάλω δικά μου συμπεράσματα. Επίσης για την μπαταρία σαν πρώτη εμπειρία τους φαίνεται νορμάλ. 1-2 μέρες ανάλογα με τη χρηση...

Μη γενικεύουμε απόψεις 1-2 ατόμων που είδαν ένα ψιλοlag στον browser.Εχω μιλήσει με άτομα που είχαν GS2 και πέρασαν σε Note και το κινητό σε ταχύτητα θερίζει (παντού πιο γρήγορο σε φόρτωμα εφαρμογων/browser/bootarisma etc).Και η συσκευή δεν κάνει 700 ευρώ.Πηγαίνετε στο amazon.de τo έχουνε στα 550 ευρώ για αγορά!!...τα 700αρια αφήστε τα στην apple :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4tJ1ELbLeaY]Samsung Galaxy Note N 7000 Night Video Test 1080p@30fps - YouTube[/ame]

Edited by sakiss

Φιλε μου και το s2 ειχε στην αρχη το lag.To θεμα ειναι οτι σε χρονο dt ολα ηταν παρελθον για το λαγκαρισμα στο s2 αλλα και στο note θα ειναι σύντομα. Αμα βλέπεις οτι το s2 πετάει (ειδικά με την rom του ioathe) φαντασου τι θα γίνει με το note!! :)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Σήμερα το απόγευμα το είχα στα χέρια μου στο work του technoblog πραγματικά απίστευτο είναι μεγάλο αλλά τέτοια οθόνη αρκεί το μέγεθος δεν είδα κανένα λακαρισμα συμπεριφερόταν άψογα και παρά το μέγεθος που δεν μπορώ να πω ότι με δημιούργησε κανένα πρόβλημα και στην τσέπη του παντελονιού χωράει άνετα αποφασισα να το χτυπήσω

εξαρταται τι εννοει ο καθενας το λαγγαρει.τωρα για την μπαταρια αν προσεξες μιλανε για αυτονομια ταμπλετας και οχι κινητου :)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Σήμερα το απόγευμα το είχα στα χέρια μου στο work του technoblog πραγματικά απίστευτο είναι μεγάλο αλλά τέτοια οθόνη αρκεί το μέγεθος δεν είδα κανένα λακαρισμα συμπεριφερόταν άψογα και παρά το μέγεθος που δεν μπορώ να πω ότι με δημιούργησε κανένα πρόβλημα και στην τσέπη του παντελονιού χωράει άνετα αποφασισα να το χτυπήσω

Όπως τα λέει ο φίλος είναι...το επεξεργάστηκα και εγώ και είναι απλά άψογο σε όλα του:D

Τα είπαμε παιδια. Οποίος βλέπει την οθόνη αυτης της συσκευής αν σκεφτόταν την αγορα μεγάλου smartphone φεύγει κατευθείαν για ταμείο.

Χθες άκουσα και το ηχείο σε συσκευη δοκιμής. Εξαιρετικό!

Ναι, στην πλοήγηση στα μενού και στην αρχική οθόνη λαγκαρει ξεκάθαρα, αλλα όταν βλέπεις πως συμπεριφέρεται σε άνοιγμα εφαρμογών και πολυμέσα καταλαβαίνεις ότι αυτο είναι θέμα χρόνου να λυθεί γιατι το potential της συσκευής είναι τεράστιο.

Πάντως λέω και ξαναλέω να το δείτε απο κοντά για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το αν σας κάνει το μέγεθος. Είναι μεγάλο!!!

Τα είπαμε παιδια. Οποίος βλέπει την οθόνη αυτης της συσκευής αν σκεφτόταν την αγορα μεγάλου smartphone φεύγει κατευθείαν για ταμείο.

Χθες άκουσα και το ηχείο σε συσκευη δοκιμής. Εξαιρετικό!

Ναι, στην πλοήγηση στα μενού και στην αρχική οθόνη λαγκαρει ξεκάθαρα, αλλα όταν βλέπεις πως συμπεριφέρεται σε άνοιγμα εφαρμογών και πολυμέσα καταλαβαίνεις ότι αυτο είναι θέμα χρόνου να λυθεί γιατι το potential της συσκευής είναι τεράστιο.

Πάντως λέω και ξαναλέω να το δείτε απο κοντά για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το αν σας κάνει το μέγεθος. Είναι μεγάλο!!!

Στην προηγούμενη σελίδα έχει βάλει ο sakiss ενα review και στo 7 : 30 λεπτo του βιντεο κάνει σύγκριση με άλλες συσκευές όπως το dell streak το οποιο ειναι λίγο πιο παχύ,αλλα το μπάμ ειναι οταν βάζει δίπλα iphone 4!!!!! :lol:

Πιστεύω μέσα στην έβδομαδα να το εχω και εγώ στα χέρια μου.

@ v@gelis περιμένουμε το review σου!!! :D

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

παιδια η κατασταση παραγγελιας σας στο expansys εχει αλλαξει απο ετοιμο για αποστολη σε κατι αλλο?με εχει τρελανει ο φιλος μου με την παραγγελια του .βοηθηστε!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

παιδια η κατασταση παραγγελιας σας στο expansys εχει αλλαξει απο ετοιμο για αποστολη σε κατι αλλο?με εχει τρελανει ο φιλος μου με την παραγγελια του .βοηθηστε!

Tι εννοεις με το "κατι αλλο?"

Στη σελιδα τους εχουν διαθεσιμα 100+

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Tι εννοεις με το "κατι αλλο?"

Στη σελιδα τους εχουν διαθεσιμα 100+

σε αυτους που το εχουν προπαραγγειλει στελνουν ενημερωση παραγγελιας

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εμένα αυτή τη στιγμή στη σελίδα της DHL δείχνει "with delivery courier". Έρχεται το μωρό...

καλοριζικο :lol:

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

και εμενα ειναι ετοιμο προς πακεταρισμα και αποστολη απο το σαβατο αλλα να θυμασαι πως εχουμε 2 ωρες διαφορα με την αγγλια οποτε ακομη κοιμουνται τα παλικαρια..τροπος του λεγειν παλικαρια...:lol::lol:
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

και εμενα ειναι ετοιμο προς πακεταρισμα και αποστολη απο το σαβατο αλλα να θυμασαι πως εχουμε 2 ωρες διαφορα με την αγγλια οποτε ακομη κοιμουνται τα παλικαρια..τροπος του λεγειν παλικαρια...:lol::lol:

νομιζω οτι η αποθηκη ειναι στην γαλλια αλλα σωστη η επισημανση σου :rolleyes:

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εμενα το "εχασαν"!!! :mad:

δηλαδη?τι εννοεις?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εχει σταλεί με επιβεβαιωμενο αίτημα απο τη Πεμπτη.

Μεχρι και σήμερα με βάση το t.number δε φαίνεται πουθενα...

Σε επικοινωνία με την εταιρία...δε γνωρίζουν που-τι και πως....

Αναμένω νεα τους....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εχει σταλεί με επιβεβαιωμενο αίτημα απο τη Πεμπτη.

Μεχρι και σήμερα με βάση το t.number δε φαίνεται πουθενα...

Σε επικοινωνία με την εταιρία...δε γνωρίζουν που-τι και πως....

Αναμένω νεα τους....

παρε τη κουριερ dhl ειναι νομιζω

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

παρε τη κουριερ dhl ειναι νομιζω

Αφου είναι μεσω UPS... :(:cry:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αφου είναι μεσω UPS... :(:cry:

ειναι αντικαταβολη?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μόλις παρέλαβα! Είναι όντως τεράστιο! Για τις επόμενες ώρες θα φορτίζει (κλειστό), οπότε εντυπώσεις το βράδυ. Πάντως, πέρα από το μέγεθος (πλάτος, μήκος), είναι πολύ λεπτό και πανάλαφρο. Επίσης, πλαστικούρα το πίσω καπάκι, αλλά σαγρέ και με πολύ καλό κράτημα. Τέλος, θεωρώ ότι θα μπορούσαν να βάλουν ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία, αφού υπάρχει άπλετος χώρος.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!