Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου αρεσει ο Nova αλλα κάθε τόσο μου βγάζει να επιλέξω μεταξυ των δυο - εκνευριστικό. Σιγουρα θα τρώει και μνήμη.

Δοκίμασα διακοπή και "ανενεργό" από τη διαχείριση εφαρμογών αλλα μαλλον δεν αρκεί.

Οταν σου βγάζει την επιλογή για το ποιο θα επιλέξεις έχει κ ένα κουτάκι που σου λέει να θυμάται την επιλογή σου.Τίκαρε το κ πάτα τον nova.

http://postimage.org/image/drcngbz27/

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε jellybean δεν έχει κουτάκι.Εχει μια επιλογή που λέει "μόνο μια φορά" και "πάντα".Επιλέγεις nova και πατάς το πάντα.Kατι που ειναι σπαστικό αν έχεις για κάποιο λόγο πάνω από 1 προγράμμα για κάποιες εργασίες,γιατι σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις android ειναι ένα κλικ παραπάνω Edited by bbbb

Καλημέρα σε όλους.

Μου έχεις σπάσει το τζαμάκι (digitizer νομιζω ) αλλά η αφή λειτουργεί κανονικά. Ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω μόνο αυτό ή αν θέλει όλη η οθονή αλλαγή.

http://www.aliexpress.com/item/red-For-Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-Outer-touch-Screen-Top-Glass-Lens-Replacement-tracking/827837377.html

Σε jellybean δεν έχει κουτάκι.Εχει μια επιλογή που λέει "μόνο μια φορά" και "πάντα".Επιλέγεις nova και πατάς το πάντα.Kατι που ειναι σπαστικό αν έχεις για κάποιο λόγο πάνω από 1 προγράμμα για κάποιες εργασίες,γιατι σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις android ειναι ένα κλικ παραπάνω

Ναι έχεις δίκιο.Κ εγώ με φασόλι είμαι κ μου την σπάει κ σ εμένα που πρέπει να πατάω το "μόνο μια φορά".Ηθελα να ήξερα αυτός που το έκανε έτσι πόσο μ@@@@ς είναι?

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Ειναι οντως βλακεια. Σε καποιες aosp 4.2.2 οπως η stunner πρωτα πατας το παντα και μετα το εικονιδιο οπως στις ics

Λοιπον.. το πάντα και το μια φορά δεν μου δουλευουν για καποιο λογο στην επιλογή launcher.

Επέλεξα βέβαια "παντα" αφού προτιμώ τον nova, αλλά μετά από λιγο με ξαναρωταει!..

Γι αυτο και πιστεύω πως τρωει μνήμη.

Δεν ειναι σωστό να σε ξαναρωτάει απο την στιγμή που επιλέγεις το πάντα.Κατά πάσα πιθανότητα κάποια εφαρμογή δεν αφήνει τον launcher σου να μεινει προεπιλεγμένος.

Μου αρεσει ο Nova αλλα κάθε τόσο μου βγάζει να επιλέξω μεταξυ των δυο - εκνευριστικό. Σιγουρα θα τρώει και μνήμη.

Δοκίμασα διακοπή και "ανενεργό" από τη διαχείριση εφαρμογών αλλα μαλλον δεν αρκεί.

υπάρχει μια εφαρμογή στο play store που λέγετε home manager .. δεν ξέρω αν λειτουργεί άλλα κάτι τέτοιο λέει ότι κάνει... είχε πέσει στο μάτι μου πιο παλιά.. δοκίμασε την και πες μας αν βοήθησε την κατάσταση..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carp.HomeManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYXJwLkhvbWVNYW5hZ2VyIl0.

ή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twsitedapps.homemanager&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnR3c2l0ZWRhcHBzLmhvbWVtYW5hZ2VyIl0.

Edited by kostasm1988

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

υπάρχει μια εφαρμογή στο play store που λέγετε home manager .. δεν ξέρω αν λειτουργεί άλλα κάτι τέτοιο λέει ότι κάνει... είχε πέσει στο μάτι μου πιο παλιά.. δοκίμασε την και πες μας αν βοήθησε την κατάσταση..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carp.HomeManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYXJwLkhvbWVNYW5hZ2VyIl0.

ή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twsitedapps.homemanager&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnR3c2l0ZWRhcHBzLmhvbWVtYW5hZ2VyIl0.

Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς για τη δουλειά αυτή φαίνονται! Θα το δοκιμάσω σίγουρα , μόλις επιστρέψω στην 4.1.2.

Το θέμα με την μπαταρία με έχει δυσκολέψει πολύ. Κάνω μια δοκιμή με Rom να δω τι γίνεται.

Πολύ καλό το butter, αλλά είμαι με το φορτιστή στη τσέπη..

Και εγω που ξαναπερασα 4.1.2 με ολα τα wipes μπορω να πω οτι σε ταχυτητα εχει βελτιωθει αισθητα. Μπαταρια λιγο καλυτερη

PDALT4/PhoneLT3/CSC:LT4(DBT) μου έχει βγάλει αυτό το update. Είναι η 4.2.2 ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πιο καινούρια 4.1.2 είναι

αξίζει τον κόπο στήσιμο από την αρχή και ρουταρισμα από αρχή;

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ έβαλα για δοκιμή custom rom που βασίζεται σε αυτή και προς το παρόν ειμαι ευχαριστημένος.Απλά δεν την έχω φορτώσει με τα προγράμματα που θέλω να έχω στο κινητό αλλά με αυτά τα 10 προγράμματα που χρησιμοποιώ καθημερινά

Εγώ έβαλα για δοκιμή custom rom που βασίζεται σε αυτή και προς το παρόν ειμαι ευχαριστημένος.Απλά δεν την έχω φορτώσει με τα προγράμματα που θέλω να έχω στο κινητό αλλά με αυτά τα 10 προγράμματα που χρησιμοποιώ καθημερινά

Βασικό ερώτημα, το αρχείο με το οποίο φλάσαρα απο recovery για root είναι το ίδιο η πρέπει να βρώ καινούργιο? Αν είναι το ίδιο είμαι οκ, την περνάω και τώρα.

Oneplus 5 - 128GB

Εχεις φλασάρει κάποιο αρχείο με όνομα cwm supersu; Αν ναι,μπορεις να το ξαναφλασάρεις αυτό και να έχεις πάλι root.

Πάει το Note :cry:

http://103.imagebam.com/download/NHfP_4y1K068_ygX0jfLfw/25066/250652860/IMG_20130424_140522.jpg

http://104.imagebam.com/download/jmCIhtvT8ax-FXL3gWKdew/25066/250652910/IMG_20130424_141953.jpg

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Όχι γυμνό εντελώς. Έσκασε με την οθόνη στον δρόμο. Ας πρόσεχα.
Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Κρίμα.Το μεγάλο πρόβλημα των smartphones ειναι αυτό.Αν πέσει κάτω με την οθόνη και ειδικά χωρίς θήκη,κατα πάσα πιθανότητα το κλαις.

Σε λείες επιφάνειες τις περισσότερες φορές αντέχουν.

Σε ανώμαλες/τραχείς όπως κακή ώρα ο δρόμος, αυτό που είπες.

Τουλάχιστον ήταν προς το τέλος της "θητείας" του. Περίμενα Note 3 για να αποφασίσω με ποιο θα το αλλάξω.

Παιδια θα θελα την βοηθεια σας για το συγκεκριμενο κινητο.Ειναι το πρωτο μου post και ειμαι ετοιμος να το παρω απο skroutz...H τιμη του εχει πεσει στα 370ευρω..Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω-αποφυγω καποιας συγκεκριμενης χωρας??(να ρωτησω αν ειναι ευρωπαικης ενωσης??)Εχει την εκδοση gingerbad 2.3.6 απο την μανα του και πρεπει να το αναβαθμισω με το που το ανοιξω σε jb 4.1???ποιο πολυ το κιν το θελω για youtube(θελω καλη αναλυση και μεγαλη οθονη)οταν πηγαινω επαρχεια γιατι εκει ουτε router δεν υπαρχει...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

υγ.Χρειαζεται να συστηθω σε ξεχωριστο post νεα μελη??

Edited by psiliammos

Ουτε να το σκεφτεσαι στα 370€. Να περιμενεις να πεσει το note2 η καλυτερα το s3 σε αυτα τα χρηματα.

Για μένα και γιαυτό που το θες το κινητό είναι πολύ καλό σίγουρα τα άλλα 2 που λέει ο giokspy είναι καλύτερα άλλα θα πρέπει να περιμένεις και άλλους 5-6 μίνες για να πέσουν οι τιμές τους οπότε περίμενε και άλλους 12-13 να πάρεις στα ίδια λεφτά το s4 :lol::lol:

Εγώ δεν θα το άλλαζα με το s3 δεν βρίσκω κανέναν λόγο εκτός από την καλύτερη μπαταρία το έχει ο κουμπάρος μου και δεν έχει κάτι να ζηλέψει το δικό μου ... + ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και αυτο ήθελα στο κινητό μου, ξαναλέω ότι δεν θα το άλλαζα και όταν με το καλώ βγει το NOTE 3 θα δώσω αυτο ότι πιάσει και θα το πάρω από την πρώτη μέρα όπως πήρα και το 1 την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας στην @#!#γερμανια!@#@ :X:X:X.

Για να κάνεις μόνο αυτά τα δύο πράγματα είναι πολλά τα λεφτά για αυτό το κινητό. Γράφεις ότι στην επαρχία δεν έχεις router. Αν σκοπεύεις λοιπόν να χρησιμοποιείς το συγκεκριμενό κινητό με 3G Internet τότε θα πρέπει να έχεις μαζί σου κάνα δυο τρεις μπαταρίες ακόμη. Εκτός και αν δε σε ενοχλεί να το βάζεις στη μπρίζα καθε τρεις ώρες. Η διάφορα τιμής μεταξύ του note 1 και 2 στο skroutz είναι 90 €. Και παίρνεις ένα κινητό με πολύ μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και με διπλάσια αυτονομία . Ένα κινητό που θα το κρατήσεις δύο χρόνια τουλάχιστον και θα το ευχαριστηθείς. Γιατί σε αυτή την οθόνη δύσκολα να μείνεις στο να βλέπεις μόνο YouTube Video. Θα θελήσεις να κάνεις και κάτι παραπάνω και τότε θα δεις οτι το ενα δεν είναι αρκετό. Edited by bbbb