komatias Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) omega δεν υπάρχει για το GT-N7000 (NOTE 1)..κάτι άλλο πήγε να περάσει.. τεσπα οτι εγινε, έγινε. λοιπόν κοιτάξε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1656635 πιστεύω θα σε βοηθήσει.. κάτι ακόμα.. το κινητό πόση ωρα περιμένεις να μπουτάρει..?.. γιατί μπορεί να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο ειδικά όταν περνάς επίσημη με odin..[/QUOΤΕ το εχω αφησει και κανενα μισαωρω αλλα τπτ,τπτ σε ελληνικα δεν εχει ε?ποιο λες να δοκιμασω? Edited February 16, 2013 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δεν πειράζει άλλα αρχεία η απεγκατάσταση του launcher αλλά πρέπει να είσαι root. σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.τωρα το μονο που μενει ειναι να διαβασω να κανω και να πεταξω ολα τα αχρηστα αρχεια της σαμσουνγκ που και δεν χρησιμοποιω ποτε και χωρο πιανουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 προσπαθησε να βαλει την omega απο οτι ξερω ειχε την τελευταια ελληνικη,εγω προσπαθησα με την ελληνικη παλι και την γερμανικι απο το σαμφιρμουεαρ της επισημες αλλα τπτ. βοηθεια κανεις? http://img40.imageshack.us/img40/7287/p1020273.JPG' alt='p1020273.JPG'> Uploaded with ImageShack.us[/img] οταν μπαινο σε ρεκοβερι εχει αυτα εδω,το κιν εξακολουθη να μην ανοιγη κολαει στο λογοτυπο σαμσουνγκ βρε φιλε μου καλε ποια ομεγκα?:( οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ελπιζω να μην διαλύσατε το κινητο γιατι ομεγκα δεν υπαρχει... ευχομαι να μην εχει μπρικαρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 βρε φιλε μου καλε ποια ομεγκα?:( οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ελπιζω να μην διαλύσατε το κινητο γιατι ομεγκα δεν υπαρχει... ευχομαι να μην εχει μπρικαρει.... ομεγα μου ειπε το παλικαρι,λοιπον κατεβασα το AbyssNotekernel42CWTouchOriginalLogo πως το φλασαρο μεσο odin?εχει ενα αρχειο zImage .μαλλων εχει μπρικαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 omega δεν υπάρχει για το GT-N7000 (NOTE 1)..κάτι άλλο πήγε να περάσει.. τεσπα οτι εγινε, έγινε. λοιπόν κοιτάξε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1656635 πιστεύω θα σε βοηθήσει.. κάτι ακόμα.. το κινητό πόση ωρα περιμένεις να μπουτάρει..?.. γιατί μπορεί να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο ειδικά όταν περνάς επίσημη με odin.. υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ελληνικα?εχω κατεβαση ολα τα αρχεια που εχουν οι οδηγοι αλλα μεχρι εκει,λεει να φλασαρο μεσω οντιν ρνα αρχειο zImage αλλα δεν βλεπω να γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ελληνικα?εχω κατεβαση ολα τα αρχεια που εχουν οι οδηγοι αλλα μεχρι εκει,λεει να φλασαρο μεσω οντιν ρνα αρχειο zImage αλλα δεν βλεπω να γινετε. βρε φιλε μου περιμενε λιγο ενα ενα.... το κινητο σε download mode μπανει? κατω πλήκτρο κετρικο μενου power κτλ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 βρε φιλε μου περιμενε λιγο ενα ενα.... το κινητο σε download mode μπανει? κατω πλήκτρο κετρικο μενου power κτλ..... ναι μπαινει κανονικα και οποια ρομ τοθ περασω σταματαει να μπουταρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ναι μπαινει κανονικα και οποια ρομ τοθ περασω σταματαει να μπουταρι λοιπόν εδώ είναι η τελευταία έκδοση του odin..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985471 κατέβασε αυτή.. επίσης για να φλασάρεις θα πρέπει προηγουμένως να έχεις κλείσει το kies και antivirus που έχεις.. τώρα κατάβσε αυτή τη ρομ http://www.hotfile.com/dl/170547170/60ad618/N7000XXLRQ_N7000DBTLRQ_DBT.zip.html 1) την ξεζιπάρεις σε μορφή .tar 2) ανοίγεις το odin 3) πατάς το pda και βάζεις τη ρομ που κατάβασες πρίν ( το .tar). Re-partition, pit, CSC, Phone tab τα αφήνεις οπώς είναι, δεν τα τικάρεις 4) κλείσε το κινητό και βάλτο σε download mode 5) κλείσε τελείως το κίες και το antivirus 6) σύνδεσε τη συσκευή στο πσ και θα πρέπει το ID com να πάρει χρώμα.. πάτα start και περίμενε.. θα βγάλεις το ινητό όταν στο παραθυράκι σου γράψει 'removed' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 λοιπόν εδώ είναι η τελευταία έκδοση του odin..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985471 κατέβασε αυτή.. επίσης για να φλασάρεις θα πρέπει προηγουμένως να έχεις κλείσει το kies και antivirus που έχεις.. τώρα κατάβσε αυτή τη ρομ http://www.hotfile.com/dl/170547170/60ad618/N7000XXLRQ_N7000DBTLRQ_DBT.zip.html 1) την ξεζιπάρεις σε μορφή .tar 2) ανοίγεις το odin 3) πατάς το pda και βάζεις τη ρομ που κατάβασες πρίν ( το .tar). Re-partition, pit, CSC, Phone tab τα αφήνεις οπώς είναι, δεν τα τικάρεις 4) κλείσε το κινητό και βάλτο σε download mode 5) κλείσε τελείως το κίες και το antivirus 6) σύνδεσε τη συσκευή στο πσ και θα πρέπει το ID com να πάρει χρώμα.. πάτα start και περίμενε.. θα βγάλεις το ινητό όταν στο παραθυράκι σου γράψει 'removed' φιλε μου τα εχω κανει αυτα αλλα τπτ κολαει στο σαμσουγκ υπαρχει κατι αλλο που μπορει να γινει η πρεπει να παει στο σεβις?η καλυτερα για πεταμα μιας και μου εχει σπασει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 φιλε μου τα εχω κανει αυτα αλλα τπτ κολαει στο σαμσουγκ υπαρχει κατι αλλο που μπορει να γινει η πρεπει να παει στο σεβις?η καλυτερα για πεταμα μιας και μου εχει σπασει τα νευρα. Όχι ρε συ μην το πετάξεις είναι κρίμα...πήγαινε το στο σέρβις καλύτερα μην τα έχει παίξει κάποιο τσιπ...κοίτα τι θα σου πουν εκεί και πράξε αναλόγως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Όχι ρε συ μην το πετάξεις είναι κρίμα...πήγαινε το στο σέρβις καλύτερα μην τα έχει παίξει κάποιο τσιπ...κοίτα τι θα σου πουν εκεί και πράξε αναλόγως.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επανερχετε τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επανερχετε τι να φταιει? δεν πάει κάπου το μυαλό μου.. κανοικά θα έπρεπε να λειτουργούσε κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ετσι οπως ειμαιτωρα πως μηδενιζω τον καουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ετσι οπως ειμαιτωρα πως μηδενιζω τον καουτερ? δεν μπορείς ετσι να το μηδενίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 http://www.sammobile.com/2013/02/18/samsung-releases-android-4-1-2-jelly-bean-update-for-the-galaxy-note-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 http://www.sammobile.com/2013/02/18/samsung-releases-android-4-1-2-jelly-bean-update-for-the-galaxy-note-2/ Επιτελους Βγηκε!!!! Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 παιδια πως ακριβως περναω το λογισμικο με το odin??εχει μονο ενα αρχειο μεσα κατεβασα το γερμανικο jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 παιδια πως ακριβως περναω το λογισμικο με το odin??εχει μονο ενα αρχειο μεσα κατεβασα το γερμανικο jb Φιλε μολις τελειωσα την εγκατασταση με odin3 v3.04 .βαζεις το αρχειο tar.md5 στο pda και στο odin το αφηνεις οπως ειναι οτι εχει τικαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Φιλε μολις τελειωσα την εγκατασταση με odin3 v3.04 .βαζεις το αρχειο tar.md5 στο pda και στο odin το αφηνεις οπως ειναι οτι εχει τικαρισμενο ευχαριστω φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ευχαριστω φιλε μου :) Αλλο τηλ :) τωρα απο μπαταρια θα δουμε..αντε να βγει και ρουτ ;) και επιτελους ελληνικα παντου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Eιναι wipe rom αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Eιναι wipe rom αυτη? Όχι δεν είναι wipe. Μόλις την εγκατέστησα και δεν έχει πειράξει τίποτα από την προηγούμενη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αλλο τηλ :) τωρα απο μπαταρια θα δουμε..αντε να βγει και ρουτ ;) και επιτελους ελληνικα παντου :) Εννοείς οτι με γερμανική ρομ παίζει σωστά και το spen στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Εννοείς οτι με γερμανική ρομ παίζει σωστά και το spen στα ελληνικά? Ναι ολα ok ;) μονο τωρα προσεξα το airview δεν μου παιζει.δεν ειχα δοκιμασει σε αλλες στοκ ρομ να δω αν δουλευε. μονο σε custom το ειχα δοκιμασει Edited February 18, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ναι ολα ok ;) μονο τωρα προσεξα το airview δεν μου παιζει.δεν ειχα δοκιμασει σε αλλες στοκ ρομ να δω αν δουλευε. μονο σε custom το ειχα δοκιμασει Το airview δεν θα έρθει ποτέ στο note 1;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts