Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απέκτησα και γω το Note εδώ και 3 μερούλες. Παρατηρώ ότι εδώ και λίγες ώρες, εκεί που το κινητό κάθεται, ανοίγει μόνο του στην οθόνη κλειδώματος και ξανασβήνει μόλις περάσουν τα προκαθορισμένα δευτερόλεπτα. Το επαναλαμβάνει κανά δυο φορές και μετά όλα οκ. Τι μπορεί να συμβαίνει;

καποια "κακογραμμενη" εφαρμογη σου ξυπναει το τηλεφωνο χωρις αιτια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καποια "κακογραμμενη" εφαρμογη σου ξυπναει το τηλεφωνο χωρις αιτια.

Το πήρα από συμφορουμίτη και άρχισα να σβήνω περιττά πράγματα από τον χώρο αποθήκευσης. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε..; Αν κάνω φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android;

Το πήρα από συμφορουμίτη και άρχισα να σβήνω περιττά πράγματα από τον χώρο αποθήκευσης. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε..; Αν κάνω φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android;

Πες μου λιγο τη ρομ εχεις (επισημη ή custom)

εισαι root?

οχι δεν φταιει η καρτα μνημης.

σου βγαζει καποιο μηνυμα οταν σου ανοιγει η οθονη? καποιο forse close?

απο μπαταρια πως πας? βλεπεις να τελειωνει γρηγοροτερα απ τα συνηθισμενα?

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να σκεφτεις ποτε αρχισε να στο κανει και τι εφαρμογες εβαλες εκεινη την περιοδο. επειτα τις απεγκαθιστας να δεις αν συνεχιζει. αν συνεχιζει πας για wipe

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως αν κάνεις φορμάτ στην κάρτα, θα ξαναπεράσει αυτόματα τα απαραίτητα το android ναι

το καλυτερο θα ηταν να περασεις μια stock ρομ εξαρχης μεσω odin

Coolpad F1 (8297W)

όχι όχι τίποτα... απλά μένει στην οθόνη του κλειδώματος και ξανασβήνει. το επαναλαμβάνει 2-3 φορές και μετά το ξανακάνει αργότερα. είναι όλα στοκ στο τηλέφωνο. δεν μου το έκανε εξαρχής, αλλά όταν άρχισα να διαγράφω πραγματάκια στην sd.. :wacko:

όχι όχι τίποτα... απλά μένει στην οθόνη του κλειδώματος και ξανασβήνει. το επαναλαμβάνει 2-3 φορές και μετά το ξανακάνει αργότερα. είναι όλα στοκ στο τηλέφωνο. δεν μου το έκανε εξαρχής, αλλά όταν άρχισα να διαγράφω πραγματάκια στην sd.. :wacko:

το καλυτερο θα ηταν να περασεις μια stock ρομ εξαρχης μεσω odin :) στο λινκκ της υπογραφης μου υπαρχουν οδηγιες!

Coolpad F1 (8297W)

Παίδες, οι stock ROMs είναι wipe?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Παιδια η μέθοδος flash counter reset μεσω jig απαιτει ροοταρισμενη συσκευή η δουλεύει κανονικά και χωρίς ροοτ? Ξέρει κανείς?
Coolpad F1 (8297W)

Παιδια η μέθοδος flash counter reset μεσω jig απαιτει ροοταρισμενη συσκευή η δουλεύει κανονικά και χωρίς ροοτ? Ξέρει κανείς?

Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο, αλλα μπορεις να δοκιμασεις.. το πολυ πολυ να μην στο μηδενισει αλλο τιποτα δεν προκειται να παθεις! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

είναι εφαρμογή φίλε μου...το ίδιο εχω και εγω..έβγαλα σχεδόν ολες τις εφαρμογές και δεν μου το έκανε για αρκετό καιρό ώσπου όταν ξαναπέρασα πάλι τις ίδιες εφαρμογές μου το ξανάκανε...μη με ρωτήσεις μια ήταν γιατί έκανα τι βλακεία να τις βγάλω και να τισ βάλω ξανά όλες μαζί...

επίσης μια και γράφω να αναφέρω και αυτό

η εφαρμογή που smart cover εμένα τουλάχιστον μου διαλύει την μπαταρία...το βγάζω απο φόρτιση το πρωί και το μεσημέρι είμαι στο 45%!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aντί να έχεις αυτή την εφαρμογή γιατί δεν βάζεις ένα widget για screen off. Το πατάς και ούτε μπαταρία ξοδεύει ούτε τίποτα

είναι εφαρμογή φίλε μου...το ίδιο εχω και εγω..έβγαλα σχεδόν ολες τις εφαρμογές και δεν μου το έκανε για αρκετό καιρό ώσπου όταν ξαναπέρασα πάλι τις ίδιες εφαρμογές μου το ξανάκανε...μη με ρωτήσεις μια ήταν γιατί έκανα τι βλακεία να τις βγάλω και να τισ βάλω ξανά όλες μαζί...

επίσης μια και γράφω να αναφέρω και αυτό

η εφαρμογή που smart cover εμένα τουλάχιστον μου διαλύει την μπαταρία...το βγάζω απο φόρτιση το πρωί και το μεσημέρι είμαι στο 45%!!!

Με επισταμένες έρευνες 3 ωρών, το πρόβλημα σταμάτησε όταν διέγραψα το Final Fantasy 3, και έκανα και μια αναγκαστική διακοπή λειτουργιών στο voice talk. Οπότε ένα από τα δύο είχε θέμα..

Με επισταμένες έρευνες 3 ωρών, το πρόβλημα σταμάτησε όταν διέγραψα το Final Fantasy 3, και έκανα και μια αναγκαστική διακοπή λειτουργιών στο voice talk. Οπότε ένα από τα δύο είχε θέμα..

Πιο πιθανο μου φαινεται να φταει το voice talk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aντί να έχεις αυτή την εφαρμογή γιατί δεν βάζεις ένα widget για screen off. Το πατάς και ούτε μπαταρία ξοδεύει ούτε τίποτα

Εχω βάλει αυτό κ είναι όλα τα λεφτά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droiddev.shake&feature=search_result

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Εχω βάλει αυτό κ είναι όλα τα λεφτά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droiddev.shake&feature=search_result

Εγω προσωπικά δεν θα βαζα εφαρμογη που οι μοναστερες αξιολογησεις ειναι αισθητά περισσότερες απο πεντάστερες!

Coolpad F1 (8297W)

Εγω προσωπικά δεν θα βαζα εφαρμογη που οι μοναστερες αξιολογησεις ειναι αισθητά περισσότερες απο πεντάστερες!

Κανονικά έτσι πράτω κ εγώ αλλά αυτό το apk μου το έδωσε ένας φίλος (κ αυτός Note) κ από τότε δεν το αποχωρίζομαι.Είδες καμιά φορά η τύχη?Αν το είχα δει στο playstore δεν θα το είχα βάλει.Φαντάζομαι πως στο τηλέφωνό μας θα δουλεύει απροβλημάτιστα.Αν όχι το αφαιρείς.

Edited by takisffff
http://postimage.org/image/drcngbz27/

καλησπέρα στο team, έχουμε τίποτα καινούργιο νέο, καμιά σουπερ ουαου ρομ??

έχω περασμένη το Android 4.0.3 Baseband N7000XXLPT, Build IML74K.XXLPY με την οποία είναι πολύ ευχαριστημένος απλά νιώθω ότι άρχισε να μου αργεί και κολλάει αρκετά.

Αυτό το ποστ ταιριάζει καλύτερα στο thread των τροποποιησεων για το note! Chrack, Kingdroid και Epsilon πάντως ειναι απ τις καλύτερες αυτή τη στιγμή
Coolpad F1 (8297W)

υπάρχει thread για coocking roms για το Note?

Βασικά εργοστασιακή φοράω, δεν είμαι πολύ του coocking, αν δε κάνω λάθος αυτή που φοράω τώρα είναι η πρώτη μαμα Android 4 για το Galaxy Note το Γερμανικό. Οπότε έλεγα μήπως βγήκε τίποτα καινούργιο που να αξίζει ή κάνω ένα format και να κρατήσω αυτή που έχω φρεσκοστημένη για να μη κολλάει?

Βασικά μου κολλάει μερικές φορές η rom και κάνει reboot. Άλλες φορές παθαίνει κάτι και μου σκοτώνει την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ!!! Αν το πάρω χαμπάρι και δε προλάβω να βγάλω/βαλω την μπαταρία (έτσι κάνω reboot) από 98% την ρίχνει στο 10% μέσα σε μισή ώρα!!!

Τέλος συνέχεια μου χάνει φωτογραφίες που βγάζω.. Άλλο κακό και αυτό... :/

υπάρχει thread για coocking roms για το Note?

Βασικά εργοστασιακή φοράω, δεν είμαι πολύ του coocking, αν δε κάνω λάθος αυτή που φοράω τώρα είναι η πρώτη μαμα Android 4 για το Galaxy Note το Γερμανικό. Οπότε έλεγα μήπως βγήκε τίποτα καινούργιο που να αξίζει ή κάνω ένα format και να κρατήσω αυτή που έχω φρεσκοστημένη για να μη κολλάει?

Βασικά μου κολλάει μερικές φορές η rom και κάνει reboot. Άλλες φορές παθαίνει κάτι και μου σκοτώνει την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ!!! Αν το πάρω χαμπάρι και δε προλάβω να βγάλω/βαλω την μπαταρία (έτσι κάνω reboot) από 98% την ρίχνει στο 10% μέσα σε μισή ώρα!!!

Τέλος συνέχεια μου χάνει φωτογραφίες που βγάζω.. Άλλο κακό και αυτό... :/

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000) <-- ριξε μια ματια εδω. εχουν βγει νεες stock LRI που ειναι παρα πολυ βελτιωμενες σε σχεση με τις προηγουμενες. Ισως να θες να κατεβασεις και να περασεις μια τετοια μεσω Odin.

Coolpad F1 (8297W)

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ το αυθεντικό headset που έρχεται μαζί με το τηλέφωνο γιατί πρέπει να κοπηκέ το καλώδιο σε κάποιο σημείο και το ένα ακουστικό δεν παίζει τις περισσότερες φορές.

Έχει να προτείνει κανείς κάτι καλύτερο, που να έχει τα πληκτρα και να υποστηρίζει τις λειτουργίες του αυθεντικού;

Να πας να κοιτάξεις κάτι άλλο, τα ακουστικά του είναι προβληματικά στις κλίσεις. Εγώ έχω το HS3000 samsung αλλά το χρησιμοποιώ για κλίσεις περισσότερο και λιγότερο για μουσική. Αν θέλεις για πολύ καλή ποιότητα μουσικής ψάξε κάτι άλλο.

Εγώ πάντως δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα στις κλίσεις. Μέχρι να βρώ τα original πήρα κάποια turbo-x απο πλαίσιο, υποτίθεται ότι έχουν και volume control αλλα είναι της πλάκας, δεν χειρίζονται κατευθείαν την ένταση του τηλεφώνου αλλά αυξομειωνουν απο την μέγιστη ένταση που έχεις ορίσει απο το volume control του τηλεφώνου. Τελικά ξέρει κανείς που θα βρω τα αυθεντικά ή κάποια αξιοπρεπή που να δουλεύει ο χειρισμος της έντασης του ήχου σωστά;