SaintPetrouil Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Πέρα απο τα τέρατα των 5000mAh μπαταριών που διπλασιάζουν το πάχος του Note, υπάρχει καμία μεγαλύτερη των 2500 που να μην χρειαζόμαστε αλλαγή στο πίσω καπάκι? Ή έστω η αλλαγή να ναι με ένα καπάκι ελαφρώς πιο μεγάλο(και όχι απίστευτα πιο μεγάλο όπως αυτό των 5000!) ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δες εδώ. την περιμένω μέσα στην εβδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikalan Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Kαλημέρα παιδιά, έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λόγω καθυστερήσεων στην απόκριση. Νωρίτερα είχα συμβουλευθεί την κοινότητα για αυτό το θέμα και ξεκαθαρίστηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται το γεγονός της μη ομαλής αναβάθμισης σε ICS 4.0.3 (διακόπηκε ενδιάμεσα η σύνδεση στο διαδίκτυο) με αποτέλεσμα αυτή να μην κάτσει καλά. Τώρα, μετά την επαναφορά, ίσως η απόκριση να είναι ελάχιστα καλύτερη αλλά η εικόνα είναι η ίδια. Ποιο είναι το επόμενο βήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δες εδώ. την περιμένω μέσα στην εβδομάδα! Περιμενουμε εντυπωσεις! :happy: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δες εδώ. την περιμένω μέσα στην εβδομάδα! άψογο!!!!! και απίστευτα καλή τιμή!!! Προσωπικά και να πέσει η απόδοση της σε λίγο καιρό δεν με νοιάζει, το μόνο που με φοβίζει είναι να μην βγάλει κανένα υγρό ή να μην κάνει κανένα μπαμ. Υπάρχουν τέτοιο φόβοι? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κάτι διάβαζα σήμερα σχετικό στο galaxy3.....μπες λίγο να δεις. Αυτό με τις μπαταρίες....πόσο περισσότερη διάρκεια θα έχουν; Άλλωστε πρίζες πια υπάρχουν παντού! Έχεις δίκιο φίλε Κώστα. Εγώ οπότε και να έχω πάρει ποτέ δεν είδα κάτι παραπάνω σε απόδοση και όντως είναι λίγο ριψοκίνδυνο το πως αυτές οι μπαταρίες αποδίδουν.. Ασε που τα top smartphones έχουν πλέον Καλές επιδόσεις και ειδικά το note!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχεις δίκιο φίλε Κώστα. Εγώ οπότε και να έχω πάρει ποτέ δεν είδα κάτι παραπάνω σε απόδοση και όντως είναι λίγο ριψοκίνδυνο το πως αυτές οι μπαταρίες αποδίδουν.. Ασε που τα top smartphones έχουν πλέον Καλές επιδόσεις και ειδικά το note!! Δεν αμφιβαλει κανεις, αλλα εκει που μου βγαζει ενα 8ωρο-10ωρο θα προτιμουσα να ειναι στο 15ωρο :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν αμφιβαλει κανεις, αλλα εκει που μου βγαζει ενα 8ωρο-10ωρο θα προτιμουσα να ειναι στο 15ωρο :happy: Κι εγώ θα το προτιμούσα αλλά οποία μπαταρία και να πήρα και να είχε υποτιθέμενα καλύτερη διάρκεια πότε κάτι τέτοιο δεν συνέβη δυστυχώς.. Επίσης δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο τηλέφωνο σε όγκο, καλύτερα μία original 2η :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κι εγώ θα το προτιμούσα αλλά οποία μπαταρία και να πήρα και να είχε υποτιθέμενα καλύτερη διάρκεια πότε κάτι τέτοιο δεν συνέβη δυστυχώς.. Επίσης δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο τηλέφωνο σε όγκο, καλύτερα μία original 2η :) ναι δεν έχεις άδικο, καλά θα ήταν μια original , αλλά , το φοβάμαι το καπάκι να το ανοίγω συνέχεια , νοιώθω πως τα δοντάκια του κάποια στιγμή θα φθαρούν τελείως ... Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου original 2750mah , αλλά σε εξωφρενική τιμή ! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ναι δεν έχεις άδικο, καλά θα ήταν μια original , αλλά , το φοβάμαι το καπάκι να το ανοίγω συνέχεια , νοιώθω πως τα δοντάκια του κάποια στιγμή θα φθαρούν τελείως ... Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου original 2750mah , αλλά σε εξωφρενική τιμή ! εγω το καπακι που το μπενοβγαζω λογο αλλαγης θηκης απλης και οφισιαλ δεν εχει παθει τυποτα απολιτος ουτε χαλαρομα δεν εχει σχεδον καθε δυο μερες το αλαζω το εχω παρει απο τα προτα εξπανσις. φενετε ψευτικο αλλα ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Αν είναι περασμένη custom ICS rom και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων -δηλαδή wipe κατ ουσίαν - θα μπρικάρει.Θέλει ειδική διαδικασία το wipe στην ICS με το πέρασμα ασφαλούς κέρνελ όπως είναι ο Abyss. Λοιπον να σας πω τι εκανα μηπως καταλαβετε. Το τηλεφωνο αρχικα ηταν στην GIGEBERG 2.3.6, σημερα που το συνδεσα με το wifiτου σπιτιου του εκανα απο το μενου του τις αναβαθμισεις λογισμικου και τωρα εχω περασμενη την 4.0.4, αλλα δυστηχως ακομη ειναι περασμενα δεδομενα απο τον προιγουμενο ιδιοκτητη. Τωρα μπορω να κανω hard reset για να εχω ενα καθαρο απο ολα κινητο η θα μπρικαρει? Πως μπορω να ξερω αν εχω custom ICS η οχι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν έχεις custom rom. Aν είχες δεν θα σου έκανε εγκατάσταση από μόνο του. Φίλε μου, σου είπα να του κάνεις format όταν είχες την έκδοση 2.3.6 . Δεν με άκουσες όμως. Όσον αφορά αν μπορείς να κάνεις format για να έχεις καθαρό κινητό, έστω και από ICS, γνωρίζω έναν τρόπο, αλλά θα σε μπερδέψω. Τώρα αν γίνεται και format από ICS έτσι όπως είσαι, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Πάντως τρόπος υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν έχεις custom rom. Aν είχες δεν θα σου έκανε εγκατάσταση από μόνο του. Φίλε μου, σου είπα να του κάνεις format όταν είχες την έκδοση 2.3.6 . Δεν με άκουσες όμως. Όσον αφορά αν μπορείς να κάνεις format για να έχεις καθαρό κινητό, έστω και από ICS, γνωρίζω έναν τρόπο, αλλά θα σε μπερδέψω. Τώρα αν γίνεται και format από ICS έτσι όπως είσαι, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Πάντως τρόπος υπάρχει. Το ξερω εκανα κουταμαρα και τωρα δεν μπορω να το αλλαξω. Μπορεις να μου πεις τον τροπο για να το κανω hard reset τωρα χωρις να κυνδηνευω να μου χαλασει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κοίταξε αυτό μπορεί να γίνει αύριο. Επειδή τώρα βάζω το μωρό για ύπνο. Όμως ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Από το παιδί που το αγόρασες, είχε αυτός κάποιες εφαρμογές περασμένες. Εσύ όμως έβαλες δική σου sim, και δικό σου google account (έχεις βάλει google account πιστεύω). Άρα αυτές οι εφαρμογές δεν υπάρχουν. Μπορείς όποιες εφαρμογές τέλος πάντως δεν θέλεις να τις απεγκαταστήσεις manual...από μόνος σου. Ξέρεις τον τρόπο ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κοίταξε αυτό μπορεί να γίνει αύριο. Επειδή τώρα βάζω το μωρό για ύπνο. Όμως ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Από το παιδί που το αγόρασες, είχε αυτός κάποιες εφαρμογές περασμένες. Εσύ όμως έβαλες δική σου sim, και δικό σου google account (έχεις βάλει google account πιστεύω). Άρα αυτές οι εφαρμογές δεν υπάρχουν. Μπορείς όποιες εφαρμογές τέλος πάντως δεν θέλεις να τις απεγκαταστήσεις manual...από μόνος σου. Ξέρεις τον τρόπο ;. Με το που ανοιγει μου βγαζει σφαλμα ενημερωσης του λογαριασμου του αλλα και καποιων εφαρμογων που εγω δεν τις ξερω. Επισης δεν μπορω να διαγραψω τον παλιο του λογαριασμο. Αυριο αν μπορεις θα σε παρακαλουσα να μου πεις πως να το κανω hard reset . Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Παιδες εχω 4.0.4 στοκ κ με.το.πουτην εβαλα.εκανα 2 φορες hard reset k ειναι μια.χαρα το ιδιο.κ.στην 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Παιδες εχω 4.0.4 στοκ κ με.το.πουτην εβαλα.εκανα 2 φορες hard reset k ειναι μια.χαρα το ιδιο.κ.στην 4.0.3 Την ICS την ειχες απο το κουτι? Η την εβαλες οπως εσυ με update μεσω wifi? και μετα εκανες hard reset χωρις κανενα προβλημα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Κ την 4.0.3 κ την 4.0.4 τις.περασα μεσω kies της samsung οχι wifi, δηλαδει ο μονος σιγουρος.τροπος με.την 4.0.4 για hard reset ειναι να την ξαναφλασαρουμε με.odin?κ εαν ναι υπαρχει τροπος ωστε αν το τηλ.μεινει στην 4.0.4 αυτο να αλλλαξει;μιλαμε παντα για στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...Όσοι έχουν 4.0.4 stock με αναβάθμιση από το kies και έχουν γερμανικά τηλέφωνα δεν μπορούν να κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Είναι λογικό αυτό; Εκτός κι αν εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος από τα προηγούμενα μηνύματά σας..... τι να σου πω . Εγώ χθές μου ήρθε ένας φίλος με το Note του. 2.3.5 φορούσε ακόμα !!! Ελληνικό βλέπεις... Του έκανα 1)factory defaults 2)wipe (δεύτερη επιλογή του wipe) 3)wipe (την πρώτη επιλογή) (τα 2+3 με το volume up, menu button + power button) Στην συνέχεια του πέρασα γερμανική 4.0.4 μέσω odin. Το αποτέλεσμα? 6.5GB της εσωτερικής του μνήμης δεσμευμένα. Και όχι με την παλιά του μουσική. Δηλαδή ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ για να το φέρω σε κατάσταση του κουτιου ??? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Eγώ,βέβαια,άλλο ρώτησα! Φαντάζομαι την πέρασες με pc odin.....όχι με τον απλό....Απορώ πώς δέσμευσε τόση μνήμη. Σε μένα δεν άλλαξε τίποτα. Βέβαια είναι επίσημες αναβαθμίσεις. Φαντάζομαι ότι με pc odin μπορείς να περάσεις όποια επίσημη έκδοση θέλεις. Λογικά απλά πέρασέ την χωρίς να κάνεις τίποτα γιατί για τα wipe θα έπρεπε πρώτα να το είχες ρουτάρει. Η λογική αυτό λέει. ΚΑΙ επαναλαμβάνω! Είναι δυνατόν ένα stock τηλέφωνο με 4.0.4 να μην μπορεί κάποιος να κάνει hard resert; Κάτι εγώ δεν καταλαβαίνω ή δεν μπορούμε να συνενοηθούμε; :p απλά βρήκα ευκαιρία και εγώ να κράξω :p Ναι, pc odin . Αλλά δεν κατάλαβα, αν δεν έχω ρουτάρει, τα wipe δεν κάνουν wipe? Όπως και να χει, θεωρώ πως θα έπρεπε να χει καθαρίσει πλήρως. Απλά περνώντας την ρομ με odin το τηλέφωνο είναι του κουτιού? Να το γνωρίζω για μελλοντικά φλασαρίσματα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Μέχρι τώρα με odin περνώντας μια επίσημη rom όλα ήταν εντάξει. Αν έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω. Τι ειναι το odinρε παιδια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 ποιο πρόγραμμα για GPS χρησιμοποιείτε? Για πολύ καιρό ήμουν ευχαριστημένος με ο Aura v2.1.2 αλλά χτες που το χρειάστηκα (πλέον σε περιβάλλον Android 4.0.3) μου έκανε πολλά χαζά, κολλούσε, έδειχνε ότι να ναι κτλ κτλ. Είχε στιγμές που λειτουργούσε κανονικά και κάποιες που δεν άνοιγε καν, έδειχνε μια μαύρη οθόνη. Το Navigon είναι καλό? Παίζει κανένα link με ΠΜ :D ?? χεχε.. αν το έχει κανείς. Τέλος πως μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια περιοχή του χάρτη σε Google Maps? Είχα διαβάσει ότι γίνεται πλέον αλλά δε ξέρω πως γίνεται. Και μέχρι πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η περιοχή αυτή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Τι ειναι το odinρε παιδια? το απαραίτητο πρόγραμμα για να περνάς roms στο Note σου.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467128 ΥΓ) μόνο που το link που σου έδωσα είναι για άλλη συσκευή. όπως και να 'χει, το ίδιο ισχύει και για το Note Edited July 23, 2012 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω βάλει στο galaxy ένα pin πριν ανοίξει το κινητό όχι την SIM αλλά του κινητού και δεν το θυμάμαι. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω βάλει στο galaxy ένα pin πριν ανοίξει το κινητό όχι την SIM αλλά του κινητού και δεν το θυμάμαι. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Συγνωμη φιλε για αυτα που θα ακουσεις ενοητε οτι μπορει να ειμαι λαθος Καλο θα ηταν να μην βοηθηθεισς απο το φορουμ δεν ξερουμε οτι ειναι δικο σου και δεν το εχεις βρει. Σε κανεναμας δεν θα θελαμε να συμβει αν οντος ειναι δικοσου φαντασου να το εχανες και να το χεροταν αλλος.. Αν παλι ειναι οντος δικο σου οκ με συνχωρεις αλλα ετσι εχουν τα πραματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts