freddaras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 κράτησα πατημένο το volume up , power button και μεσαίο κουμπί. Έκανα εκκαθάριση με delete στα πάντα! μετά πέρασα την Official 4.0.3 την γερμανική. Πέρασα τις παραπάνω εφαρμογές που έγραψα και έκανα Import μέσω kies το backup του Ν8 που είχα για τις επαφές και μόνο. Πιο καθαρή εγκατάσταση δεν νομίζω να γίνεται να κάνω :p φιλε η γερμανικη εχει θεματα! ειχε και σε μενα!(δεν ειναι τοσο καλη ρομ...σε αυτο συμφωνω...) εχουν βγει πολυ καλυτερες! περνα πχ την τελευταια αλβα..και δες! τελος παντων δεν παιζουν τα προβληματα που λες! εγω σχεδον καθε μερα αλλαζω ρομ και δεν εχω τετοια προβληματα!:) δεστο μολις βρεις ευκαιρια καλυτερα το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά πλέον και έπειτα από κάποιους μήνες με το note δεν έχω παρά μόνο θετικά.. Και όχι απλά μια θετική εικόνα μόνο. Το πιάνω στα χέρια μου και μου φτιάχνει την μέρα κανονικά! Το έχω φέρει στα "μέτρα μου" σε ρυθμίσεις, layout κτλ κτλ και είμαι τόσο μα τόσο ικανοποιημενος. Επίσης δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να με ξενίζει ή να ήθελα να το αλλάξω. Τον πρώτον καιρό μάλιστα είχα κάποιους ενδοιασμούς να το εμφανίσω σε κόσμο λόγω του γνωστού πειράματος αλλά πλέον πραγματικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει πιο καλή και χρήσιμη συσκευή για μένα.. Τολμώ να πω ότι είναι η all time favourite συσκευή κινητής που είχα ποτέ μου.. Ειπα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας σχετικά με το Note μας, γιατί αν δεν το κάνω και εδώ που στον κόσμο ε??!! Επίσης νοιώθω πολύ όμορφα να εισπραττω σχεδόν από όλους σας τις ίδιες εντυπώσεις και ενθουσιασμό, τις περισσότερες φορές, για την συσκευή αλλά και να βλέπω ότι όλοι σχεδόν στο forum αναγνωρίζουν ότι είμαστε χρήστες της πιο άρτιας και ολοκληρωμενης συσκευής σήμερα :D Συγχωρέστε με για τον "μακρύλογο" αλλά έτσι ήθελα να κάνω έναν απολογισμο από μια συμβίωση που ξεκίνησε αν μη τι άλλο διστακτικά από μέρους μου αφού το Note πότε δεν με πρόδωσε, εξέθεσε ή έκανε πίσω!! Φιλιά στην παλιοπαρεα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά πλέον και έπειτα από κάποιους μήνες με το note δεν έχω παρά μόνο θετικά.. Και όχι απλά μια θετική εικόνα μόνο. Το πιάνω στα χέρια μου και μου φτιάχνει την μέρα κανονικά! Το έχω φέρει στα "μέτρα μου" σε ρυθμίσεις, layout κτλ κτλ και είμαι τόσο μα τόσο ικανοποιημενος. Επίσης δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να με ξενίζει ή να ήθελα να το αλλάξω. Τον πρώτον καιρό μάλιστα είχα κάποιους ενδοιασμούς να το εμφανίσω σε κόσμο λόγω του γνωστού πειράματος αλλά πλέον πραγματικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει πιο καλή και χρήσιμη συσκευή για μένα.. Τολμώ να πω ότι είναι η all time favourite συσκευή κινητής που είχα ποτέ μου.. Ειπα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας σχετικά με το Note μας, γιατί αν δεν το κάνω και εδώ που στον κόσμο ε??!! Επίσης νοιώθω πολύ όμορφα να εισπραττω σχεδόν από όλους σας τις ίδιες εντυπώσεις και ενθουσιασμό, τις περισσότερες φορές, για την συσκευή αλλά και να βλέπω ότι όλοι σχεδόν στο forum αναγνωρίζουν ότι είμαστε χρήστες της πιο άρτιας και ολοκληρωμενης συσκευής σήμερα :D Συγχωρέστε με για τον "μακρύλογο" αλλά έτσι ήθελα να κάνω έναν απολογισμο από μια συμβίωση που ξεκίνησε αν μη τι άλλο διστακτικά από μέρους μου αφού το Note πότε δεν με πρόδωσε, εξέθεσε ή έκανε πίσω!! Φιλιά στην παλιοπαρεα!! Χρησιμοποιώ ΝΟΤΕ και είμαι καθαρός:) Πλάκα πλάκα δυο μέρες το έχω και το έχω ερωτευθεί.Το πρόβλημα είναι ότι μετά από αυτό δύσκολα πας σε μικρότερη οθόνη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Συμφωνω και εγω μαζι σας παιδια, δεν με συγκινει αλλο τηλ. πια, το μονο που θα ηθελα να ηταν λιγο ελαφρυτερο, και λεπτοτερο, χαρακτηριστικα τα οποια πιστευω οτι θα εχει το επομενο NOTE!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosMate Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 παιδια, απο υπαλληλο στη samsung, μου ειπε οτι οσοι εχουν προβληματα με το σημα στο note με ics μεσω αλλου δικτυου, ειναι γιατι δεν ειναι optimized για τα δικα μας δικτυα, αλλα θα διορθωθει μεχρι μεσα ιουνιου. απο κει και περα μου ειπε οτι μαλλον για ελληνικη εκδοση ics θα αργησει κανα μηνα ακομα, αλλα δεν θυμοταν να μου πει αν αυτη που φταιει ειναι η vodafone ή η cosmote που δεν εχουν ακομα δωσει οτι πληροφοριες χρειαζεται η samsung για τα δικτυα τους. Μπορουμε να το εξακριβωσουμε αυτο? Εμενα το kies παντως συνεχιζει να μου λεει οτι δεν υποστηριζει το gt-n7000 προετοιαμσια αναβαθμισης οποτε αμφιβαλω αν καταφερω ποτε μεσω kies ακομα και αν βγει. δειτε το συνημμενο αρχειο Παράθεση God created Man and Man created Galaxy Note! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Συμφωνω και εγω μαζι σας παιδια, δεν με συγκινει αλλο τηλ. πια, το μονο που θα ηθελα να ηταν λιγο ελαφρυτερο, και λεπτοτερο, χαρακτηριστικα τα οποια πιστευω οτι θα εχει το επομενο NOTE!!!! Αν ήταν λεπτότερο θα είχε θέμα στο κράτημα θα μας φαινόταν κάπως, όπως στο S2 που ήταν μεν λεπτό αλλά ένιωθες κάπως όταν το κρατούσε.. Εγώ μόνο note2 και τίποτα άλλο απλά! Απλά δεν θα ήθελα να μεγαλώσει κι άλλο!! Το συγκεκριμένο που έχω τώρα μου φαίνεται θα το κρατήσω μια ζωή να το χαζεύω, έχω δεθεί κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αν ήταν λεπτότερο θα είχε θέμα στο κράτημα θα μας φαινόταν κάπως, όπως στο S2 που ήταν μεν λεπτό αλλά ένιωθες κάπως όταν το κρατούσε.. Εγώ μόνο note2 και τίποτα άλλο απλά! Απλά δεν θα ήθελα να μεγαλώσει κι άλλο!! Το συγκεκριμένο που έχω τώρα μου φαίνεται θα το κρατήσω μια ζωή να το χαζεύω, έχω δεθεί κανονικά!! Ακριβώς,νομίζω ότι δεν πρέπει να μεγαλώσει άλλο σε διαστάσεις.Είναι οριακό για τηλέφωνο αν και εγώ μιλάω πάντα με bluetooth. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εγώ το έχω εδω και ενάμιση μήνα και κάθε μέρα που περνά αντι να το βαριέμαι το ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ. Είναι τηλέφωνο από άλλο πλανήτη. Ότι και να του εχω περάσει όσο και να το έχω ζορίσει δεν με έχει προδώσει ποτέ. Δουλεύει πάντα άψογα. Τέλος!!! το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι αμα το πιάσεις στα χέρια σου δεν υπάρχει γυρισμός!Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει άλλο τηλ. Όλα τα άλλα σου φαίνονται δεύτερα, μια κατηγορία πιο κάτω. Ενα χόμπι είχαμε να αλλάζουμε κάθε τόσο κινητό και μας το κατέστρεψε. Αρε note!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εγώ το έχω εδω και ενάμιση μήνα και κάθε μέρα που περνά αντι να το βαριέμαι το ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ. Είναι τηλέφωνο από άλλο πλανήτη. Ότι και να του εχω περάσει όσο και να το έχω ζορίσει δεν με έχει προδώσει ποτέ. Δουλεύει πάντα άψογα. Τέλος!!! το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι αμα το πιάσεις στα χέρια σου δεν υπάρχει γυρισμός!Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει άλλο τηλ. Όλα τα άλλα σου φαίνονται δεύτερα, μια κατηγορία πιο κάτω. Ενα χόμπι είχαμε να αλλάζουμε κάθε τόσο κινητό και μας το κατέστρεψε. Αρε note!!! Μην με βρισετε :) παιρνω το samsung tab 7.7 3G wifi,ελπιζω να το αγαπησω οσο και το ΝΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μην με βρισετε :) παιρνω το samsung tab 7.7 3G wifi,ελπιζω να το αγαπησω οσο και το ΝΟΤΕ Κανένας δεν θα σε βρίσει, να σε καλα και να το χαρείς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ακούστηκε τίποτα για επίσημη ICS από την Samsng ή ακόμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλορίζικο!! Κακώς βέβαια,για μένα,εκτός αν τα έχεις παράλληλα,αν και δε βλέπω το λόγο που το έκανες. Το note είναι και τηλέφωνο και τάμπλετ και όλα! Εγώ γι' αυτό το πήρα. Όπως και να έχει καλά έκανες,αφού είναι επιλογή σου. Πιστεύω να μην το μετανιώσεις...!!! Κωστα το χρησιμοποιουσα ποιο πολυ για internet παρα σαν τηλεφωνο,και το tablet εχει αρκετα ποιο ανετη οθονη,ιδιας ποιοτητας με το ΝΟΤΕ,super amoled.Παντως η παρεα εδω ειναι φανταστικη,στο φορουμ για τα tablets δεν βλεπω πολυ κινηση,μολις 3 σελιδες ειναι για το Τablet 7.7 ενω εδω αισιως ,φτασαμε τις 350 σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλά έκανες!! Τέτοια παρέα,όμως, δε θα βρεις εκεί!!! Εμένα με βόλεψε το note και για τις δύο χρήσεις. Ειδικά στη φορητότητα,που ελπίζω να έλαβες υπ' όψιν σου! Άντε και περιμένουμε εντυπώσεις.[/QU Ολα τα παιδια που βοηθησαν δεν τα ξεχναμε :).σιγουρα θα γραψω εντυπωσεις και φυσικα ελαβα υπ΄οψιν την φορητοτητα.Ημουν μεταξυ samsung 8.9" kai tab 7.7. Θα τα πουμε συντομα.Αν και παλια βρισκομουν στην HTC ειδα με χαρα μου οτι η Samsung εχει κανει αλματα στην σχεδιαση και στην ποιοτητα των προιοντων της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ρε παίδες ...ενώ με το iPad και με το iPhone πιάνω wifi σε απόσταση 10 μέτρων ....σήμα καμπάνα, με το Note μια ...άντε δυο γραμμές !! Συμβαίνει σε κάποιον αυτό ?? Μήπως φταίει η γερμανική ICS ? Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ρε παίδες ...ενώ με το iPad και με το iPhone πιάνω wifi σε απόσταση 10 μέτρων ....σήμα καμπάνα, με το Note μια ...άντε δυο γραμμές !! Συμβαίνει σε κάποιον αυτό ?? Μήπως φταίει η γερμανική ICS ? Έτσι είναι δεν φταίει η ics εγώ είμαι με την stock και 2 μέτρα από το rooter μου χάνει μια γραμμή...πάντως είχα και iphone 4 και σαν δυσμενέστερη απόσταση έχουν την ίδια απλά μάλλον και η απεικόνιση των γραμμών δεν είναι σωστή...μια αστάθεια (ανεβοκατεβασμα) το σήμα την έχει πάντως... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ακούστηκε τίποτα για επίσημη ICS από την Samsng ή ακόμη? Εγώ το πήρα προχθές και με το που το άνοιξα ,μου ζήτησε αναβάθμιση και κατάβασε την ICS.Βέβαια πιθανότατα είναι Γερμανικό,αλλά έτσι κι αλλιώς το ρούταρα και του έβαλα custom οπότε τσάμπα ο κόπος του:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εγώ το πήρα προχθές και με το που το άνοιξα ,μου ζήτησε αναβάθμιση και κατάβασε την ICS.Βέβαια πιθανότατα είναι Γερμανικό,αλλά έτσι κι αλλιώς το ρούταρα και του έβαλα custom οπότε τσάμπα ο κόπος του:) σοβαρα?! και εγώ δε το πήρα από Ελλάδα, από expansys είναι, αλλά δε με ρωτάει. δε θελω να βάλω custom, πότε επιτέλους θα την κυκλοφορήσουν και την μανίσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 σοβαρα?! και εγώ δε το πήρα από Ελλάδα, από expansys είναι, αλλά δε με ρωτάει. δε θελω να βάλω custom, πότε επιτέλους θα την κυκλοφορήσουν και την μανίσια? Δε χρειαζεται να περιμενεις αλλα ουτε να βαλεις custom. Απλα περασε το τελευταιο διαθεσιμο firmware μεσω pc odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ερωτηση,το ασπρο στην οθονη σας ειναι ασπρο σαν το γαλα η κιτρινιζει καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ερωτηση,το ασπρο στην οθονη σας ειναι ασπρο σαν το γαλα η κιτρινιζει καπως? Δεν είναι άσπρο σαν το γάλα αλλά όλα σχετικά είναι.. Και τι εννοω:εμένα άσπρο κατασπρο μου φαίνεται αλλά ετυχε να το βάλω δίπλα δίπλα με το iPad 2 και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.. Αλλά το ξαναλέω μόνο συγκριτικά το βλέπω γιατί κατά τα άλλα δεν με ενοχλεί ούτε καταλαβαίνω διάφορα.. Μάλιστα το τόσο έντονο λευκό με κουράζει δεν θα το άντεχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Δεν είναι άσπρο σαν το γάλα αλλά όλα σχετικά είναι.. Και τι εννοω:εμένα άσπρο κατασπρο μου φαίνεται αλλά ετυχε να το βάλω δίπλα δίπλα με το iPad 2 και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.. Αλλά το ξαναλέω μόνο συγκριτικά το βλέπω γιατί κατά τα άλλα δεν με ενοχλεί ούτε καταλαβαίνω διάφορα.. Μάλιστα το τόσο έντονο λευκό με κουράζει δεν θα το άντεχα!! Ακριβως αυτο Ευθυμη,δεν ειναι σαν το γαλα ουτε ειναι τοσο ενοχλητικο,ειδικα το βραδυ ειναι πολυ καλυτερο απο λευκο.Εγω ανοιξα μετα απο καιρο το GS I που ειχα και στο εικονιδιο για το gmail το ειδα να ειναι λευκο και συγκρινα μετα και σε broswer και ειδα οντως οτι στο απρο εχουμε μεγαλη διαφορα αλλα οχι σε σημειο να με ενοχλει.Ευτυχος που δεν ειναι προβλημα γιατι δεν θα αντεχα να το στειλω για service η αντικατασταση.Ευχαριστω και καλημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο screen protector στο οποιο το s-pen να γλιστραει? Δοκιμασα σε ενα φιλο που δεν εχει screen protector και η αισθηση που σου αφηνει ειναι τελεια. Μαλλον δεν ειναι καλο το screen protector μου... Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο screen protector στο οποιο το s-pen να γλιστραει? Δοκιμασα σε ενα φιλο που δεν εχει screen protector και η αισθηση που σου αφηνει ειναι τελεια. Μαλλον δεν ειναι καλο το screen protector μου... Τι λετε? Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ,στη συσκευή μας επιβάλλεται καλό screen protector λόγω της πένας. Προσωπικά χρησιμοποιώ screen protector από extreme mobile και είναι σούπερ. Είχα δοκιμάσει και από πλαίσιο, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ,στη συσκευή μας επιβάλλεται καλό screen protector λόγω της πένας. Προσωπικά χρησιμοποιώ screen protector από extreme mobile και είναι σούπερ. Είχα δοκιμάσει και από πλαίσιο, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Εγώ πάλι screen protector δεν έβαλα πότε. Ούτε στους δύο πρώτους γαλαξίες ούτε και στο note. Γερή καλή θήκη και τέλος.. Δεν έπαθε πότε τίποτα κανένα.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Χαιρετω την παρεα με λενε Γιαννη ειμαι απο Δραμα και πριν απο λιγο εκανα εγγραφη.Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο και σαν παλιος ομνιακιας απο 2008 εχω παρει ουκ ολιγες πληροφοριες για το pda μου .Μετα απο τοσα χρονια και αλλες τοσες γρατζουνιες στην οθονη σκεφτομαι σοβαρα το note μιας και συνδυαζει τοσα πολλα.Την αγορα μαλλον θα τη κανω απο δημοπρασια μπας και πετυχω καμμια καλυτερη τιμη .Απο adroid δε σκαμπαζω αλλα πιστευω θα μαθω εχει και τοσα ποστ εδω μεσα ,που θα παει θα βγαλω ακρη. Καμμια συμβουλη?να προσεξω κατι?στην αγορα?Ελληνικο μενου παιζει στα ξενα τηλεφωνα? Ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts