elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μετα απο μια βδομαδα με ics μπορω να πω με σιγουρια οτι το κινητο ειναι πλεον για πεταμα. Μπαταρια με βγαζει για 8 ωρες περιπου με αρκετη χρηση ενω πριν με την ιδια χρηση εβγαζα τη μερα. Επισης πολλα κολλήματα στο ασχετο. Αν δεν κανουν κανενα update με βλεπω να γυρναω σε gb. Θα κάνουν φίλε μου...Ειμασταν υποψιασμένοι όλοι μετά τη πατάτα/παγωτό που έδωσε η Samsung στο sgii... Ήδη έχουν αρχίσει να δίνουν δεξιά αριστερά firmwares σε διάφορες χώρες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Για την Ελλάδα πότε προβλέπετε να δώσει την αναβάθμιση του παγωτού? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Για την Ελλάδα πότε προβλέπετε να δώσει την αναβάθμιση του παγωτού? Αυτο κανεις δε το ξερει.... Προφανως οταν εχουν στα χερια τους μια πολυ καλη εκδοση και τη δωσουν σαν open Europe. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μετα απο μια βδομαδα με ics μπορω να πω με σιγουρια οτι το κινητο ειναι πλεον για πεταμα. Μπαταρια με βγαζει για 8 ωρες περιπου με αρκετη χρηση ενω πριν με την ιδια χρηση εβγαζα τη μερα. Επισης πολλα κολλήματα στο ασχετο. Αν δεν κανουν κανενα update με βλεπω να γυρναω σε gb. και μενα κατι τετοια κανει μετα το update ενω το εχω κανει και full format αλλα παλι τα ιδια.τι να πω.....!!:X Τα έχουμε γράψει άπειρες φορές αλλά ας το ξαναγράψω. Δεν μπορεί το 80% των χρηστών να πάει σφαίρα και η μπαταρία να τους βγάζει 2 ημέρες με full συγχρονισμούς, wifi/3g κτλ και το 20% να έχουν τόσο πρόβλημα. ΚΑΤΙ κάνετε λάθος. Εξακριβωμένο πάμπολλες φορές... Η δεν κάνατε wipe, ή επαναφέρατε εφαρμογές με titanium που δεν έπρεπε συνήθως ένα από τα 2 φταίει. Ο μόνος λόγος που το γράφω ακόμα μία φορά είναι γιατί λυπάμαι να βλέπω χρήστες να μην χαίρονται το Νοτε τους όπως του αξίζει.. διαβάστε, διαβάστε και διαβάστε ξανά τις οδηγίες! Προσωπικά έχω περάσει από όλες τις ICS από LPY και μετά (όχι τις leaked) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα πουθενά.. πάντα μιλάω για stock, τώρα αν περνάτε custom.. απευθυνθείτε στο thread του dev σας ;) Και προσοχή με τα wipes στην ICS Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τα έχουμε γράψει άπειρες φορές αλλά ας το ξαναγράψω. Δεν μπορεί το 80% των χρηστών να πάει σφαίρα και η μπαταρία να τους βγάζει 2 ημέρες με full συγχρονισμούς, wifi/3g κτλ και το 20% να έχουν τόσο πρόβλημα. ΚΑΤΙ κάνετε λάθος. Εξακριβωμένο πάμπολλες φορές... Η δεν κάνατε wipe, ή επαναφέρατε εφαρμογές με titanium που δεν έπρεπε συνήθως ένα από τα 2 φταίει. Ο μόνος λόγος που το γράφω ακόμα μία φορά είναι γιατί λυπάμαι να βλέπω χρήστες να μην χαίρονται το Νοτε τους όπως του αξίζει.. διαβάστε, διαβάστε και διαβάστε ξανά τις οδηγίες! Προσωπικά έχω περάσει από όλες τις ICS από LPY και μετά (όχι τις leaked) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα πουθενά.. πάντα μιλάω για stock, τώρα αν περνάτε custom.. απευθυνθείτε στο thread του dev σας ;) Και προσοχή με τα wipes στην ICS Υπάρχει θέμα με την επαναφορά από το τιτανιουμ? Αν όλες οι εφαρμογές είναι συμβατές με το παγωτό τι πρόβλημα υπάρχει? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Υπάρχει θέμα με την επαναφορά από το τιτανιουμ? Αν όλες οι εφαρμογές είναι συμβατές με το παγωτό τι πρόβλημα υπάρχει? Sent from my note Το προβλημα με το titanium συνηθως εχει να κανει με επαναφορα εφαρμογων συστηματος ή στην επαναφορα των data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Υπάρχει θέμα με την επαναφορά από το τιτανιουμ? Αν όλες οι εφαρμογές είναι συμβατές με το παγωτό τι πρόβλημα υπάρχει? Sent from my note Το προβλημα με το titanium συνηθως εχει να κανει με επαναφορα εφαρμογων συστηματος ή στην επαναφορα των data. Σωστά, ή με εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με ICS και δούλευαν σωστά σε GB. Εάν κάποιος δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς του δημιουργεί το πρόβλημα, ας το στίσει manually από την αρχή.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Το προβλημα με το titanium συνηθως εχει να κανει με επαναφορα εφαρμογων συστηματος ή στην επαναφορα των data. Ok με την επαναφορά εφαρμογών συστήματος το καταλαβαίνω με την επαναφορά των δεδομένων τι πρόβλημα υπάρχει που να σχετίζεται μάλιστα με την διάρκεια της μπαταρίας? Σωστά, ή με εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με ICS και δούλευαν σωστά σε GB. Εάν κάποιος δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς του δημιουργεί το πρόβλημα, ας το στίσει manually από την αρχή.. Κατανοητό και αυτό αλλά σε εφαρμογές που δουλεύουν σωστά σε παγωτό δεν καταλαβαίνω που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα... Sent from my note Edited May 23, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ok με την επαναφορά εφαρμογών συστήματος το καταλαβαίνω με την επαναφορά των δεδομένων τι πρόβλημα υπάρχει που να σχετίζεται μάλιστα με την διάρκεια της μπαταρίας? Κατανοητό και αυτό αλλά σε εφαρμογές που δουλεύουν σωστά σε παγωτό δεν καταλαβαίνω που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα... Sent from my note Μιλάμε πάντα στην περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα, φυσικά με τις συμβατές εφαρμογές δεν υπάρχει θέμα ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εγώ πάντως είτε με stock GB ή με chracks v18 δεν κατάφερα ποτε να βγάλω ολόκληρη μερα με τη μπαταρία. Βέβαια η χρήση είναι πάντα επιβαρυμένη αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexg4 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Απο εχθες ειμαι και εγω κατοχος ενος νοτε,πραγματικα το κινητο ειναι υπεροχο!!!οσον αφορα την αναβαθμιση του λογισμικου δεν μου εχει ερθει μεχρι στιγμης σχετικη ενημερωση.Παρολαυτα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει προς το παρων να γινει αναβαθμιση συνφονα παντα με αυτα που διαβαζω στο φορουμ!τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εγώ πάντως είτε με stock GB ή με chracks v18 δεν κατάφερα ποτε να βγάλω ολόκληρη μερα με τη μπαταρία. Βέβαια η χρήση είναι πάντα επιβαρυμένη αρκετά Πολύ συχνά κακογραμένες εφαρμογές κρατάνε ενεργό τον επεξεργαστή και σου ρουφάνε την μπαταρία, παίξε με το badass battery monitor και θα βρεις ποιο σου κάνει την ζημία! Εκτός και αν η χρήση που λες σημαίνει πως έχεις στο χέρι το κινητό για 5+ ώρες συνεχόμενα τότε ναι δεν βγάζει μέρα :) Απο εχθες ειμαι και εγω κατοχος ενος νοτε,πραγματικα το κινητο ειναι υπεροχο!!!οσον αφορα την αναβαθμιση του λογισμικου δεν μου εχει ερθει μεχρι στιγμης σχετικη ενημερωση.Παρολαυτα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει προς το παρων να γινει αναβαθμιση συνφονα παντα με αυτα που διαβαζω στο φορουμ!τι λετε? Καλώς όρισες, σαν νέος χρήστης θα σου πρότεινα να περιμένεις λιγάκι, δεν νομίζω να αργεί η επίσημη ICS και για το region μας :rolleyes: και δεν αξίζει να μπαίνεις σε περιπέτειες ακόμα δεν το πείρες! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Εχω εγκαταστησει το Swiftkey X,εχω επιλεξει σαν γλωσσες εισαγωγης αγγλικα κ ελληνικα,προεπιλογη swiftkey x,αλλα οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες,λαμβανονται σαν ερωτηματικα.Με samsung πληκτρολογιο ειναι οκ.Καποιες φορες εχω καταφερει με το swiftkey να στειλω κανονικα μηνυματα με ελληνικα,αλλα για καποιο λογο δεν "κραταει" αυτη κατασταση. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Kαι γιατί έβαλες αυτό; Το κανονικό είναι πάρα πολύ καλό και με ένα swype πάρα πολύ καλό που...ζωγραφίζει γράφοντας!! Μαρεσε που εχει ανοιχτο φοντο,και ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο,αλλα και με το swype που προσαπθησα,παλι τους ελληνικους χαρακτηρες λαμβανονται σαν ερωτηματικα.Απο τις ρυθμισεις,εχω γλωσσα εισαγωγης ελληνικα,πληκτρολογιο το swype,και παλι τα ελληνικα λαμβανονται σαν ερωτηματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μαρεσε που εχει ανοιχτο φοντο,και ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο,αλλα και με το swype που προσαπθησα,παλι τους ελληνικους χαρακτηρες λαμβανονται σαν ερωτηματικα.Απο τις ρυθμισεις,εχω γλωσσα εισαγωγης ελληνικα,πληκτρολογιο το swype,και παλι τα ελληνικα λαμβανονται σαν ερωτηματικα. Μπες στα μηνυματα-ρυθμισεις-εισαγωγη λειτουργιας και γυρισε το στο αυτοματο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μαρεσε που εχει ανοιχτο φοντο,και ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο,αλλα και με το swype που προσαπθησα,παλι τους ελληνικους χαρακτηρες λαμβανονται σαν ερωτηματικα.Απο τις ρυθμισεις,εχω γλωσσα εισαγωγης ελληνικα,πληκτρολογιο το swype,και παλι τα ελληνικα λαμβανονται σαν ερωτηματικα. Δοκιμασε σε παρακαλώ το gosms pro και θα είσαι απόλυτα οκ σε ότι κάνεις.. Κι εμένα μου το είπε κάποιος από εδώ και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αν δεν είναι θέμα ρυθμίσεων από τα μηνύματα βάλε το handcent sms. Έχει ότι ζητάς και είναι,για μένα,το καλύτερο. Μπορείς να βάλεις ότι φόντο θέλεις και άλλα πολλά! Φιλοι μου ευχαριστω για τις απαντησεις σας,αλλα και το handset kai το go sms pro,που δοκιμαζω, χρησιμοποιουν σαν πληκτρολογιο,το samsung,η το swype,η το Swiftkey x,που ειναι ηδη στις ρυθμισεις <<Πληκτρολογια και μεθοδοι εισαγωγης>>,δεν εχουν δηλαδη δικο τους ανεξαρτητο πληκτρολογιο,ισως δεν κανω κατι σωστα βεβαια πειτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι αλλο.Η εφαρμογη τιυ facebook αν την εγκαταστησω στο note δουλευει καλα η με προβληματα; Γνωριζει κανεις; Πιο πολυ τα μηνυματα με ενδιαφερουν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι αλλο.Η εφαρμογη τιυ facebook αν την εγκαταστησω στο note δουλευει καλα η με προβληματα; Γνωριζει κανεις; Πιο πολυ τα μηνυματα με ενδιαφερουν:) Δουλεύει άψογα.. Ειδικά με τα τελευταία updates πετάει.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis_kt Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπέρα σας, Είμαι και γω νέος κάτοχος ενός Galaxy Note άσπρου, το αγόρασα από UK μιας και μένω Edinburgh. Ως νέος χρήστης android, και πρώην windows mobile (toshiba TG01) είμαι χαρούμενος με τη συσκευή όπως είναι φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια σε win mobile. Ο κύριος λόγος που το πήρα είναι η οθόνη του και η δυνατότητες που παρέχει το λογισμικό σε εφαρμογές και ελευθερία έναντι δυστυχώς των windows phone (no apps) και IOS (το οποίο θα έπαιρνα αλλά το θεωρώ πολύ κλειδωμένο και φυσικά χωρίς δυνατότηα για κάρτα μνήμης δυστυχώς δε μου κάνει) θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το κινητό γιατί διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δε μπόρεσα να το βρω. 1) Υπάρχει κάποιος τρόπος- ρύθμιση, χωρίς να κατεβάσω κάποιο app να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει στη μπάρα όπως έχει πχ. το Ios; Αν δεν υπάρχει μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή που να κάνει τη διαδικασία και να μην απαιτεί πόρους από το κινητό; 2) Μπορείτε να προτείνετε κάποια προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη που να μην αλλάζει την αίσθηση της αφής στην οθόνη. Το λέω αυτό γιατί ένας φίλος μου έδωσε να δοκιμάσω μια στο Ipad 3 που έχω - το οποίο κέρδισα αλλιώς δε θα αγόραζα λόγω περιορισμών όπως ανέφερα- και πραγματικά η αφή ήταν για κλάματα οπότε δεν την αγόρασα. 3) Κυριολεκτικά δε βρήκα χρόνο ακόμα να δω για αναβαθμίσεις αφού η συσκευή ήρθε χτες και δεν είχα χρόνο να το ψάξω πολύ. Διαβάζω για το ICS και πραγματικά έχω μπερδευτεί. Κόσμος λέει ότι είναι η καλύτερη αναβάθμιση για τη συσκευή και άλλος κόσμος αναφέρει ότι 1000 φορές το GB και καλύτερα να μη κάνουμε αναβάθμιση χωρίς να περιμένουμε για κάποιο καινούριο update. Να τονίσω ότι προς το παρόν θέλω να το δουλέψω το μηχάνημα με της μαμάς samsung το software(αν και φοράει πάρα πολλά πράγματα που δε θα χρησιμοποιήσω ποτε). Τι λέτε αξίζει τον κόπο ή δεν αξίζει η αναβάθμιση. Και αν πάω σε ICS και δε μου αρέσει πώς μπορώ να γυρίσω πίσω ή δε μπορώ (όπως στα IOs πάλι μοιραία σύγκριση αλλά χωρίς jailbreak ξέρω εκεί δεν μπορείς να πας σε προηγούμενο λογισμικό); 4) Διαβάζω για task killers και γενικά να μην πειράζουμε τίποτα. Αλλά γιατί η samsung περνάει task killer στη συσκευή της; Το κινητό τα σπάει όλα τα άλλα απλά τώρα φαίνονται τραγικά μικρά και είμαι έτοιμος να πάρω και μία 64GB κάρτα μνήμης ελπίζω να δει μετά από format την κάρτα, διάβασα ότι γενικά τις διαβάζει αν γίνουν FAT 32. Σίγουρα ολα τα παραπάνω έχουν λίγο πολύ απαντηθεί αλλά δε μπόρεσα να τα βρω, και σίγουρα έχω και άλλες απορίες αλλά αυτές μου ήρθαν προς το παρόν. Ελπίζω να μή σας κούρασα. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Αύριο θα παραλάβω το NOTE .Πιθανολογώ ότι θα έχει Ginger.Πρωτα να βάλω ICS και μετά να κάνω ρουτ ή πρώτα να κάνω ρουτ και μετά να βάλω ICS.;Και ποια ICS ή custom ICS προτείνετε; Edited May 23, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αύριο θα παραλάβω το NOTE .Πιθανολογώ ότι θα έχει Ginger.Πρωτα να βάλω ICS και μετά να κάνω ρουτ ή πρώτα να κάνω ρουτ και μετά να βάλω ICS.; Γεια σου ρε nnik_1969!!! Καλοριζικο φιλε!!!! Πρωτα βαζεις οποια θες και στη συνεχεια κανεις root. Οδηγιες στην υπογραφη μου...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Γεια σου ρε nnik_1969!!! Καλοριζικο φιλε!!!! Πρωτα βαζεις οποια θες και στη συνεχεια κανεις root. Οδηγιες στην υπογραφη μου...;) Αυτό διαβάζω τώρα φίλε.Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τον υπέροχο οδηγό σου. Το πρόβλημα με τον κέρνελ της ICS λύθηκε; Ποια ICS προτείνεις; Edited May 23, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αυτό διαβάζω τώρα φίλε.Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και τον υπέροχο οδηγό σου. Το πρόβλημα με τον κέρνελ της ICS λύθηκε; Όχι ακόμα αλλά είναι κοντά...Επίσης και οι custom kernel είναι κοντά. Η Samsung αυτές τις μέρες έχει μοιράσει updates σε διάφορες χώρες της ασίας και λογικά όπου να ναι θα δώσει κάτι καλό. Μέχρι τότε προσοχή, όχι wipe μέσα από ics kernel! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) λοιπόν.. το έβγαλα από το φορτιστή σήμερα το πρωί στη 07:00.αυτή τη στιγμή είμαι στο 54%. όπως βλέπετε στην πρώτη φώτο 19,3% είναι στην οθόνη.πως είναι δυνατόν όταν έχω τη φωτεινότητα στο 20%???? άντε το 35,8% στο τηλέφωνο το καταπίνω(έκανα 15 τηλέφωνα διάρκειας μισού λεπτού η κάθε κλήση μέσω όρο) 31,5% κατανάλωση σε apps????ε όχι δεν μπορώ να το καταπιώ γιατί από το πρωί το μόνο που άνοιξα είναι τα ελληνικά νέα. αυτο το android core apps 10,2%τη στα κομμάτια είναι ???χτες το βράδυ πριν βάλω να φορτίσω ήταν στο 47%:X γενικά σήμερα δεν το έβγαλα καθόλου να ασχοληθώ απο την τσέπη μου εκτός όταν είχα κλίσεις...ψιλoαπογοητεύτηκα με την μπαταρία...:( Edited May 23, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts