freddaras Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει!! Σε μένα,τουλάχιστον,όλα λειτουργούν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μία λέξη έχει στα Ουνικά μόνο.Αυτό το πρόβλημα έχω και μια μικρή καθυστέρηση στiς επαφές,μόνο αν είναι κλειστό για ώρα. Δε γυρίζω σε GB με τίποτα!!!!!!!! Ειδικά η μπαταρία είναι το κάτι άλλο πια και η θερμοκρασία,μπορεί να είναι λίγο ψηλότερη αλλά ποτέ δεν ανεβαίνει σε ψηλά επίπεδα, όσο κι αν το ζορίζεις!! θα συμφωνησω! εγω παιδια δεν εχω κανενα προβλημα! η τελευταια ταιβανεζικια ειναι βουτυρο! ολα δουλευουν ρολοι! Μάλλον είσαι απ τους τυχερούς.Σ εμένα όπως κ σε πολλούς άλλους το τηλέφωνο πάει αργά κ πολλές φορές έχω βγάλει μπαταρία για να ξεκολλήσει.Η μπαταρία μου έχει πέσει σε απόδοση το ίδιο κ η φωτεινότητα της οθόνης κ δεν δουλεύουν προγράμματα που δούλευαν πριν. φιλε ποια εκδοση εχεις? κατα 99% δεν φταιει η ρομ που εβαλες αλλα οπως λες και εσυ ο ιδιος τα προγραμματα! το ειπα το λεω και θα το φωναζω! ενα "απλο" προγραμμα το frenemy που δουλευε σε GB και δεν ειναι συμβατο σε ice οταν το εκανα επαναφορα την πρωτη φορα με το τιτανιουμ(γιατι και εγω δεν ηξερα τοτε) ειχε σαν αποτελεσμα να κρασαρει το κινητο συνεχεια να σβήνει ο launcher κτλ κτλ κτλ... και αλλες εφαρμογες επισης που δειχνουν στην αρχη οτι δουλευουν σωστα(πχ android assistant) στην ουσια δεν δουλευουν σε μερικα μενου τους και μπορουν επισης να προκαλέσουν προβληματα! δωστε τις πρωτες μερες λιγο προσοχη εδω(ανοιξτε αν θελετε μια μια τις εφαρμογες σας απο το μενου σας και θα καταλαβετε ποιες ειναι οι προβληματικες) και το κινητο σας θα "πεταει" Edited May 20, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 εχοντας περασει με odin την open Germany, εχω δει αρκετες αλλαγες. η αποδοση της μπαταριας εχει πεσει παρα πολυ :wacko: εχω κανει σεχδον τα παντα απο αυτα που διαβασα στο φορουμ α) εχω εγκαταστησει το badass battery β) εχω βαλει το system panel γ) εχω παρατηρησει οτι ολες οι εφαρμογες τρωνε λιγη μπαταρια αποφασισα να ξαναπερασω το νεο λογισμικο με τον ιδιο τροπο απο την αρχη. Εσβησα ολες τις εφαμογες και εχω εγκαταστησει μερικες (λιγοτερες). Εχω αφησει εξω αρκετες. Διαβαζω απο αρκετους οτι ειναι ευχαριστημενοι απο την αποδοση ( 1% ολη νυχτα ???? :X:X ) και αλλοι παλι οχι. Διαπιστωσα οτι το κινητο κανει πολλες φορες συνδεση και αποσυνδεση με το wifi. Ειναι σωστο ? ειναι λογικο ? πρεπει να κανω κατι ; εχω κανει κατι λαθος ; :blink::blink::blink::blink: επισης με εκνευριζει που δεν μπορω να ορισω ενα μουσικο αρχειο στην υπενθυμιση του ημερολογιου. Ειναι τοσο συντομος ο ηχος που δεν το ακουω αν δεν ειιμαι διπλα. Χανω ολες τις δουλειες που πρεπει να κανω ! βοηθεια please! Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosMate Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Σημαντικό : Έχει αγοράσει κανείς θήκη για ζώνη οριζόντια για το Note ; Καλημερα, εχω αυτη την ειχ απαρει προσφπρα πριν ενα μηνα 3 δολαρια http://www.ebay.com/itm/Black-PU-Leather-Belt-Clip-Case-Cover-Pouch-For-Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-/120916902373?pt=PDA_Accessories&hash=item1c273581e5 Παράθεση God created Man and Man created Galaxy Note! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Κ εμενα μια χαρα τσουλαει η ics κ απο ταχυτητα κ απο αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλημερα, εχω αυτη την ειχ απαρει προσφπρα πριν ενα μηνα 3 δολαρια http://www.ebay.com/itm/Black-PU-Leather-Belt-Clip-Case-Cover-Pouch-For-Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-/120916902373?pt=PDA_Accessories&hash=item1c273581e5 Φίλε εγώ παράγγειλα αυτήν http://www.ebay.com/itm/BLACK-PROTECTIVE-LEATHER-CASE-STAND-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-N7000-I9220-/130637245370?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6a962bba#ht_2360wt_962 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Σε γενικες γραμμές η ics είναι καλύτερη ,ταχύτερη ,πιο smooth και έχει λίγο καλύτερη αυτονομία. Ειδικά στο internet όλοι οι browsers πηγαίνουν σφαίρα. Δεν νοσταλγώ καθόλου την gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπέρα σε ολους σας.Αγόρασα κι'εγώ πρίν μερικές μέρες τό NOTE από τά Multirama καί ηθελα να ρωτήσω εάν έχει δωθεί επίσημα η αναβάθμιση σέ ics από τήν εδώ αντιπροσωπεία καί εάν όχι γνωρίζετε πότε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ναι μεσώ kies από τον υπολογιστή και σου βάζει επίσημα την official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ναι μεσώ kies από τον υπολογιστή και σου βάζει επίσημα την official Σ'ευχαριστώ γιά τήν απάντηση.Τώρα μόλις τό σύνδεσα στό pc μέσο τού kies αλλά μού λέει ότι αυτό είναι τό πιό πρόσφατο 2,3,6 έχω τό Ελληνικό Galaxy Note GT-N7000 καί πάλι σ'ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Σ'ευχαριστώ γιά τήν απάντηση.Τώρα μόλις τό σύνδεσα στό pc μέσο τού kies αλλά μού λέει ότι αυτό είναι τό πιό πρόσφατο 2,3,6 έχω τό Ελληνικό Galaxy Note GT-N7000 καί πάλι σ'ευχαριστώ πολύ Δυστυχώς δεν έχει έρθει για όλους,οπότε υπομονή η πέρασμα με Odin με οδηγίες απ'τη βίβλο του elthis στη πρώτη σελίδα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Δυστυχώς δεν έχει έρθει για όλους,οπότε υπομονή η πέρασμα με Odin με οδηγίες απ'τη βίβλο του elthis στη πρώτη σελίδα Καί πάλι σ'ευχαριστώ πολύ θά περιμένω γιατί δέν είμαι καί πολύ γνώστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Παιδια καλησπερα καποιο προγραμμα για τις διαφημησεις να σταματησουν?? το adfree ενω δουλευε αψογα σε gb στην νεα ταιβανεζικη 4.0.3 μου λεει οτι ειναι παλιο οταν το ανοιγω. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froutoW715 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Δυστυχώς δεν έχει έρθει για όλους,οπότε υπομονή η πέρασμα με Odin με οδηγίες απ'τη βίβλο του elthis στη πρώτη σελίδα μπήκα και εγώ στο kies απ τον υπολογιστή, και μου έβγαλε πως έχω update να κάνω.. το έκανα νομίζω σωστά, και μόλις τελειωσε πάλι GB έχω, 2.3.6. μου λέει πως έχω την ποιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού, που είναι PDA:LC1/ PHONE:LB2/ CSC:LB3 (ATO) αλλα και πάλι ics δεν είδα.. και λέω πως νομίζω γιατί όταν έκανε restart το κινητό και μπήκε στα μικρά γράμματα (κάτι σαν τα bios μου φάνηκαν) και έκανε το update, έβγαλε ένα μήνυμα στο pc και ζήταγε επιβεβαίωση. το πάτησα, και μετά από πολύ λίγο τελειωσε το update... αν κάποιος ξέρει, έκανα πατάτα που το πάτησα? αν ναι πως μπορώ να γυρίσω στην προηγουμενη έκδοση που είχα για να ξανακάνω update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froutoW715 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Όλα μια χαρά έγιναν. Απλά ακόμα δε σου έχει έρθει η αναβάθμιση. Περίμενε ή κοίτα στη βίβλο να την περάσεις. το μονο που έχω να κάνω δηλαδή είναι να περιμένω και θα γίνει μονο του κάποια στιγμή? η θα ξανά έχω επιλογή να κάνω update? σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froutoW715 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Από μόνο του αποκλείεται. Εσύ θα μπαίνεις ενημέρωση λογισμικού ή θα το συνδέεις στο kies κι όταν έρθει θα στη βγάλει την αναβάθμιση. Απλά εσύ θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου λέει και όλα θα γίνουν μόνα τους. α, δηλαδή το update που έκανα δεν ήταν ics :( σε ευχάριστο για την διευκρίνιση, νόμιζα πως το σταμάτησα εγώ καταλάθος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε !! Το δοκίμασες με κανένα άλλο μοντεμ εκτος από το δικό σου? Ποιό μόντεμ εχεις? Έχω φίλε μου της Vodafone το EasyBox !! Μιλάμε για Γερμανία .... Edited May 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Έχω φίλε μου της Vodafone το EasyBox !! Μιλάμε για Γερμανία .... Εχω την εντύπωση ότι το κάνει σε ορισμένα μόντεμ. Για αυτό σου λεω να το δοκιμάσεις και σε κανένα άλλο μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Πάντως και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος. Έχει γίνει πιο αργό το κινητό και έχω συνεχώς αποσυνδέσεις στο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην αναβαθμίσω...είναι μια χαρά προς το παρόν χωρίς κωλύματα...το θέμα με τη μπαταριά μπορώ να πω όμως οτι με απασχολεί και ετσι...μόνο μια μέρα έβγαλε χωρίς πολύ χρήση:(... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην αναβαθμίσω...είναι μια χαρά προς το παρόν χωρίς κωλύματα...το θέμα με τη μπαταριά μπορώ να πω όμως οτι με απασχολεί και ετσι...μόνο μια μέρα έβγαλε χωρίς πολύ χρήση:(... Κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία, βάλε badass battery meter να δεις ποια, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα εις ότι η μπαταρία του κρατάει 2 μέρες με αρκετή χρήση... και όλους τους συγχρονισμούς, Wifi, 3g κτλ ανοιχτά. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 εκνευριστικό πράγμα με τον default mail client να μην μπορείς να κάνεις εναλλαγή απο εισερχόμενα σε εξερχόμενα εύκολα!!! Τώρα θα αρχίσω να δοκιμάζω και διαφορετικούς clients μπας και βρω αυτό που θέλω... Πάντως με ICS official 4.0.3 (Germany) έφαγε 15% μπαταρίας σε 1 ώρα σεταρίσματος. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης. Μόλις φτάσει 20%-24% φορτίζεις μς ανοιχτό το τηλέφωνο και σε plain mode.Επανέλαβε τρεις-τέσσερεις φορές και αν δεν είναι θέμα κάποιας εφαρμογής, θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. το plain mode :blink: τι είναι ? εγώ μόνο το plain view ξέρω.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 το plain mode :blink: τι είναι ? εγώ μόνο το plain view ξέρω.. Λειτουργία πτήσης αν κατάλαβα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Ρε παιδι να κανω μια χαζη ερωτηση ποιος ειναι ο λογος που δεν μπορουμε ακομα να κανουμε ροοτ με το super one click? Δεν εχουν ασχοληθει ακομα η γινεται σε συγκεκριμενο hardware μονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες φοράω παγωτό 4.03 rooted. Όλα καλά κι όλα ωραία, με εξαίρεση την αναπαραγωγή βίντεο, και κυρίως HD. Ενώ με GB δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τώρα το MX Player είτε παγώνει, είτε παρουσιάζει διακοπές κατά την αναπαραγωγή βίντεο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts