Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

μόλις παρέλαβα και θέλω να που πει κάποιος πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε ics 4.0???

πατάω ενημέρωση λογισμικού και μου γράφει καμία νέα ενημέρωση...

υ.γ.έχω πάθει μεγάλη πλάκα με το μέγεθος...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω το πηρα πριν 4 μερες απο amazon.de κ το συνδεσα με samsung kies k μετα μερικες προσπσθειες εκανε την αναβαθμιση σε ICS :)

Oσο για το μεγεθος συμφωνω ειναι λιγο μεγαλο σε σχεση με το iphone 4s που εχω διπλα;)

Εγω το πηρα πριν 4 μερες απο amazon.de κ το συνδεσα με samsung kies k μετα μερικες προσπσθειες εκανε την αναβαθμιση σε ICS :)

Oσο για το μεγεθος συμφωνω ειναι λιγο μεγαλο σε σχεση με το iphone 4s που εχω διπλα;)

εννοείς το kies air???

με το που το πατάω μου εμφανίζει την οτι το τηλέφωνο πάει να συνδεθεί στην Tv μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερες.. Προβλημα.. Μεσα σε 2 μερες το android system μου εχει κατεβασει κοντα 600 mb απο data.. Τι ακριβως κατεβαζει; και το θεμα ειναι οτι τα καταβαζει και απο το 3g.. Δειτε φωτος.. 1.3 gb εχει κατεβασει σε 2 μερες απο 3g+wifi.. Ειμαι official ics rooted..

http://img513.imageshack.us/img513/5897/screenshot2012051912435.png

http://img20.imageshack.us/img20/950/screenshot2012051912413.png

http://img802.imageshack.us/img802/2070/screenshot2012051912432.png

http://img809.imageshack.us/img809/8427/screenshot2012051912425.png

http://img341.imageshack.us/img341/9500/screenshot2012051912420.png

Επειτα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι τα τευταια 5 λεπτα καταναλωσαν πολα data τα εξης: http://img232.imageshack.us/img232/6827/screenshot2012051914152.png

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να ανεβάζεις φωτογραφίες με την Διαχείριση Συνημμένων του Myphone η με κάποια άλλη υπηρεσία της αρεσκείας σου σε μορφή thumbnail ή σε μικρότερη ανάλυση.

Edited by sakiss
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερες.. Προβλημα.. Μεσα σε 2 μερες το android system μου εχει κατεβασει κοντα 600 mb απο data.. Τι ακριβως κατεβαζει; και το θεμα ειναι οτι τα καταβαζει και απο το 3g.. Δειτε φωτος.. 1.3 gb εχει κατεβασει σε 2 μερες απο 3g+wifi.. Ειμαι official ics rooted..

μολις εξέφρασα αυτή μου την απορία σε ένα μέλος του φόρουμ...costsa41 σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου και εδώ :)

επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν με πολύ μεγάλο χρηματικό αντίτιμο(κανένα 500αρικο είχα δώσει νομίζω)

πριν βάλω την καρτούλα σιμ θέλω να εγκαταστήσω κανένα προγραματάκι στο οποίο να ενεργοποιώ-απενεργοποιώ όποτε θέλω εγώ το ιντερνετ μέσω δικτύου gprs.

στο hd2 ειχα το data controller και ενεργοποιούσα- απενεργοποιούσα όποτε ήθελα εγώ το ιντερνετ μέσω δικτύου.

υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για android??θα που πείτε έχει πολλές το market...είδα όμως οτι οι περισσότερες είναι για να μετρήσεις πόσα mb γίνεται αποστολή και λήψη...:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις εξέφρασα αυτή μου την απορία σε ένα μέλος του φόρουμ...costsa41 σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου και εδώ :)

επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν με πολύ μεγάλο χρηματικό αντίτιμο(κανένα 500αρικο είχα δώσει νομίζω)

πριν βάλω την καρτούλα σιμ θέλω να εγκαταστήσω κανένα προγραματάκι στο οποίο να ενεργοποιώ-απενεργοποιώ όποτε θέλω εγώ το ιντερνετ μέσω δικτύου gprs.

στο hd2 ειχα το data controller και ενεργοποιούσα- απενεργοποιούσα όποτε ήθελα εγώ το ιντερνετ μέσω δικτύου.

υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για android??θα που πείτε έχει πολλές το market...είδα όμως οτι οι περισσότερες είναι για να μετρήσεις πόσα mb γίνεται αποστολή και λήψη...:O

Μπορεις κρατωντας πατημενο το κουμπι που κλεινει η συσκευη να επιλεξεις την απενεργοποιηση των δεδομενων.Μετα απο εφαρμογες νομιζω το 3g watchdog πρεπει να κανει αυτο που θες.

Μπορώ να δηλώσω ότι βρήκα το πρώτο πράγμα που με απογοήτευσε στο note :( ειμουνα απέναντι στο πάρκο από το σπίτι μου καθόμουν εκεί και ενώ το sony xperia s έπιανε κανονικά έστω μηδέν η μια μπάρα από το wifi το note ούτε το έπιανε και είχα το router χωρίς να παρεμβάλλεται κατή το σπίτι είναι στο δεύτερο και εγώ ειμουν απέναντι κάτω φυσικά και με το s έκανα κανονικά τη δουλειά μου στο νετ χωρίς κανένα συμβιβασμό κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο .

Μπορώ να δηλώσω ότι βρήκα το πρώτο πράγμα που με απογοήτευσε στο note :( ειμουνα απέναντι στο πάρκο από το σπίτι μου καθόμουν εκεί και ενώ το sony xperia s έπιανε κανονικά έστω μηδέν η μια μπάρα από το wifi το note ούτε το έπιανε και είχα το router χωρίς να παρεμβάλλεται κατή το σπίτι είναι στο δεύτερο και εγώ ειμουν απέναντι κάτω φυσικά και με το s έκανα κανονικά τη δουλειά μου στο νετ χωρίς κανένα συμβιβασμό κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο .

Δε ξέρω αν είσαι σε GB ή ics έκδοση, αλλά αν είσαι σε GB κάνε το ίδιο τεστ όταν περάσεις το παγωτό.Το wifi φαίνεται δυνατότερο εκεί.

Αν και πάλι έχεις τα ίδια αποτελέσματα ή η δοκιμή έγινε με ics και στις 2 συσκευές, σημαίνει ότι τι xperia s έχει δυνατότερο wifi από όλες τις συσκευές τις Samsung, μιας και το Note δεν υστερεί σε αυτόν τον τομέα, αντιθέτως, από sgii.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ειμαι με την ICS κ το τηλεφωνο αλλα κ το wi-fi ειναι μια χαρα.Δεν γνωριζω πως ηταν πριν γιατι το αναβαθμισα αμεσως μολις το πηρα:)

Και εγώ έχω παράπονο με το Note ....

Μόλις το αναβαθμισα στην ICs , μια πιάνει σήμα στο wifi, μια το χάνει !!

Ρώτησα στο μαγαζί που το αγορασα, αλλά δεν κατάφεραν να με βοηθήσουν !!

Μήπως μπορεί κάποιο παλικάρι , να υποψιαζεται την λύση ?

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Δε ξέρω αν είσαι σε GB ή ics έκδοση, αλλά αν είσαι σε GB κάνε το ίδιο τεστ όταν περάσεις το παγωτό.Το wifi φαίνεται δυνατότερο εκεί.

Αν και πάλι έχεις τα ίδια αποτελέσματα ή η δοκιμή έγινε με ics και στις 2 συσκευές, σημαίνει ότι τι xperia s έχει δυνατότερο wifi από όλες τις συσκευές τις Samsung, μιας και το Note δεν υστερεί σε αυτόν τον τομέα, αντιθέτως, από sgii.

Με το sony είμαι gb ενώ το note ics όλα official δεν ασχολούμαι με πειράγματα καθόλου κρίμα πάντως αλλά θα ζήσω με αυτό ..... :P

Και εγώ έχω παράπονο με το Note ....

Μόλις το αναβαθμισα στην ICs , μια πιάνει σήμα στο wifi, μια το χάνει !!

Ρώτησα στο μαγαζί που το αγορασα, αλλά δεν κατάφεραν να με βοηθήσουν !!

Μήπως μπορεί κάποιο παλικάρι , να υποψιαζεται την λύση ?

Κλείσε μια φορά το μόντεμ σου και ξανάνοιξε το..

Sent from my note

Κλείσε μια φορά το μόντεμ σου και ξανάνοιξε το..

Sent from my note

Το έκανα φίλε μου ..δυστυχώς τίποτα !!

Το έκανα φίλε μου ..δυστυχώς τίποτα !!

ποια εκδοση εχεις αν επιτρεπεται?

την τελευταια γερμανικη?

την περασες πανω απο GB χωρις φορματ κτλ ετσι?

κρατα αν θελεις ενα μπακ απ(αν εισαι ροοτ φυσικα) με το τιτανιουμ κανε ενα σοφτ φορματ και δες παλι πως θα λειτουργήσει το κινητο σου!

μου φαινεται περιεργο γιατι εγω δεν εχω τετοια προβληματα!

δοκιμασε και κατι αλλο αν θελεις!

κανε ρεσετ τις ρυθμισεις απο το wifi σου στο κινητο σου(αυτες με το μοντεμ σου) και ξαναβαλτες απο την αρχη! κλεισε και ανοιξε και παλι το μοντεμ σου και δες αν "πιανει"...

διαφορετικα φορματ και δες το πως θα λειτουργήσει χωρις καμια εφαρμογη μεσα!

Το αγορασα πριν 5 μέρες με την GB !! Το Wifi δούλευε κανονικά !!

Μετά απο κάποιες ώρες το αναβαθμισα ασύρματα σε ICS.. Εκεί λοιπόν άρχισε το προβλημα !

Το έκανα φορματ, πέρασα και τις ρυθμισεις απο την αρχή ....αλλά τίποτα !!

Πάντως σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...να είσαι καλά !!

Πρώτη φορά με Android.... 4 χρόνια με IOS :-)

Σε Γερμανικό φόρουμ βλέπω ότι το έχουν και κάποιοι άλλοι ..αλλά καμία συγκεκριμένη λύση !

ΥΓ : Το έβαλα στα 3.5 GHz στην μπάντα συχνοτήτων( εχει αυτόματο και 5 GHz ) και για μια ώρα τώρα δεν έχασε το σήμα !!

Μόνο που ειναι πολύ ασθενές σε σχέση με το iPhone 4s !!

Edited by illuminatus

Το αγορασα πριν 5 μέρες με την GB !! Το Wifi δούλευε κανονικά !!

Μετά απο κάποιες ώρες το αναβαθμισα ασύρματα σε ICS.. Εκεί λοιπόν άρχισε το προβλημα !

Το έκανα φορματ, πέρασα και τις ρυθμισεις απο την αρχή ....αλλά τίποτα !!

Πάντως σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...να είσαι καλά !!

Πρώτη φορά με Android.... 4 χρόνια με IOS :-)

Σε Γερμανικό φόρουμ βλέπω ότι το έχουν και κάποιοι άλλοι ..αλλά καμία συγκεκριμένη λύση !

Το δοκίμασες με κανένα άλλο μοντεμ εκτος από το δικό σου? Ποιό μόντεμ εχεις?

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την μνήμη του κινητού, έχω βάλει μερικά apps που κάνουν download επιπλέον αρχεία κάπου στα 400-500 mb, κάποια games με καλά γραφικά, το θέμα είναι αν θέλω να σβήσω κάποια από αυτά, με το να τα κάνω uninstall ξεφορτώνομαι εντελώς το game/app μαζί με ότι επιπλέον έχει κατεβει, η μου μένουν άχρηστα αρχεία στο κινητό?

Εχω γεμίσει 8gb ως τώρα και σκέφτομαι να κάνω format, με factory reset το κινητό θα γίνει όπως την πρώτη φορά που το πείρα ή θα τα έχω ακόμα?

Και κάτι ακόμα, η ics θα βγει κάποια στιγμή σαν official update για το note? δεν θέλω να το πειράξω γιατί και δεν ξέρω και δεν θέλω να χάσω την εγγύηση, ευχαριστώ!!!

edit: έχω κατεβάσει το advanced task killer, και όποτε το ανοίγω μου δείχνει πως τρέχουν παρα πολλά apps, σαν να ανοίγουν μονα τους, υπάρχει τρόπος να μην τρέχουν όσα δεν χρειάζομαι?

Edited by froutoW715

Πάντως απ όσα διαβάζω λίγο ή πολύ όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την αναβάθμιση.Εγώ θέλω να γυρίσω σε gb αλλά λέω να περιμένω κάποιο update.Κρίμα που όλο χαρά ξεκίνησα την αναβάθμιση κ τελικά άνθρακες ο θησαυρός.
http://postimage.org/image/drcngbz27/

Πάντως απ όσα διαβάζω λίγο ή πολύ όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την αναβάθμιση.Εγώ θέλω να γυρίσω σε gb αλλά λέω να περιμένω κάποιο update.Κρίμα που όλο χαρά ξεκίνησα την αναβάθμιση κ τελικά άνθρακες ο θησαυρός.

Στ sgii η πρώτη αναβαθμιση σε ics ηταν χειροτερη, πιστεψε με...

Δε το δικαιολογω, αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις συσκευες που παιρνουν το ''παγωτο'' για πρωτη φορα μεχρι η καθε εταιρια να προσαρμωσει ολα της τα καλουδια (η τις βλακειες της) στο νεο λειτουργικο.

Το καλο ειναι οτι τη πηραμε λιγο νωριτερα απ οτι περιμεναμε.Το κακο οτι θα πρεπει να περιμενουμε 2-3 αναβαθμισεις ακομα ωστε να γινει οπως πρεπει.

Follow me on XDA

Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει!! Σε μένα,τουλάχιστον,όλα λειτουργούν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μία λέξη έχει στα Ουνικά μόνο.Αυτό το πρόβλημα έχω και μια μικρή καθυστέρηση στiς επαφές,μόνο αν είναι κλειστό για ώρα. Δε γυρίζω σε GB με τίποτα!!!!!!!! Ειδικά η μπαταρία είναι το κάτι άλλο πια και η θερμοκρασία,μπορεί να είναι λίγο ψηλότερη αλλά ποτέ δεν ανεβαίνει σε ψηλά επίπεδα, όσο κι αν το ζορίζεις!!

Μάλλον είσαι απ τους τυχερούς.Σ εμένα όπως κ σε πολλούς άλλους το τηλέφωνο πάει αργά κ πολλές φορές έχω βγάλει μπαταρία για να ξεκολλήσει.Η μπαταρία μου έχει πέσει σε απόδοση το ίδιο κ η φωτεινότητα της οθόνης κ δεν δουλεύουν προγράμματα που δούλευαν πριν.

Αν ξαναπεράσεις την rom ;. Γιατί πραγματικά δεν μπορώ να δω τέτοια προβλήματα. Μια εφαρμογή δεν τρέχει μόνο, αλλά προφανώς δεν είναι ακόμη συμβατή για ICS. Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ικανοποιητική, δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία, αν και το ζορίζω το κινητό, φυσικά όχι κάτω από τον ήλιο. Δεν μπορεί κάτι πρέπει να φταίει στο setup σου.

Εκανα επαναφορά ρυθμίσεων κ το δούλεψα δύο μέρες χωρίς να έχω περάσει τίποτε.Η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά όπως είπα δεν είναι απροβλημάτιστο.Εκεί που έβγαζα μπαταρία 5-6 φορές τη μέρα τώρα τη βγάζω 1-2.Γενικά τα προγράμματα τερματίζονται απρόσμενα κ η μνήμη χρησιμοποιείται πολλές φορές πάνω από 90%.Βασικά τότε είναι που μου κάνει κ όλα τα προβλήματα.Μου μένει να το φλασάρω με odin απ ότι λένε οι συμφορουμίτες.

Εκανα επαναφορά ρυθμίσεων κ το δούλεψα δύο μέρες χωρίς να έχω περάσει τίποτε.Η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά όπως είπα δεν είναι απροβλημάτιστο.Εκεί που έβγαζα μπαταρία 5-6 φορές τη μέρα τώρα τη βγάζω 1-2.Γενικά τα προγράμματα τερματίζονται απρόσμενα κ η μνήμη χρησιμοποιείται πολλές φορές πάνω από 90%.Βασικά τότε είναι που μου κάνει κ όλα τα προβλήματα.Μου μένει να το φλασάρω με odin απ ότι λένε οι συμφορουμίτες.

Αυτο να κανεις.Καθαρη εγκατασταση του firmware.

Αν θες βεβαια μπορεις να περασεις και τη τελευταια εκδοση που βγηκε ταϊβαν και λενε οτι ειναι καλυτερη.

Οδηγιες εδω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εχει Ελληνικα.Μπορεις να κατεβασεις απο google play το morelocale2 οπου θα σου περασει το Ελληνικο μενου.

Επισης ειναι full wipe.

Ο τροπος για root ειναι ο ιδιος που εχω στη ''βιβλο''.

Follow me on XDA