Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον μετα απο πολλες ωρεσ ψαξιμο κατεήξα σε ενα συμπερασμα και θα ηθελα τη γτνωμη σας..αναφερεει καποιος σε ενα φοροθμ παρομοιο προβλημα με το nexus και ενασ αλλοσ του απανταει οτι αυτο γινεται απο τισ συχνεσ αλλαγεσ σηματοσ 3g σε edge καποια στιγμη παγωνει το κινητο και ενω δειχνει σημα εχει χασει τη συνδεσιμοτητα του και θελει επανεκινηση.και του ειπε να πατησει *#*#4636#*#* και μετα να αλλαξει απο τα στοιχεια τηλεφωνου το WCDMA οnly σε WCDMA preferred ...και εγω ειμαι σε μια περιοχη στη δουλεια με πολυ μικρο σημα και συνεχως αλλαζει απο Η σε G και μετα απο καποιες ωρες το κινητο δειχνει σημα και ουσιαστικα ειναι κλειστο και επανερχεται μετα αποι soft reset...
Samsung Galaxy S8 plus.....

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Case mate tough.Η απόλυτη προστασία.Σιλικόνη και δεύτερη θήκη από πάνω.

Ακριβή μεν αλλά μου έφυγε το άγχος.

http://www.amazon.co.uk/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy/dp/B00778EMQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1336926064&sr=8-1

Φιλέ δεν βάζω σιλικόνη γιατί έχω κακή έμπειρα να βγαίνει όταν τη βάζεις βγάζεις από τσέπες ... θέλω σκληρό υλικό ευχαριστώ παντός

Αυτό το απενεργοποιείς από τις Ρυθμίσεις του Play Store.

Σευχαριστω πολυ φιλε παιδευομουν ολη μερα!

Για θηκη εχω αυτην http://www.ebay.com/itm/Black-S-Line-Soft-TPU-Gel-Case-Cover-for-AT-T-Samsung-Galaxy-Note-LTE-SGH-i717-/380429734760?pt=PDA_Accessories&hash=item5893611368#ht_1498wt_1396

Δεν βγαινει ευκολα ουτε με το χερι!και πιστευω προστατευει πολυ καλα,αφου πιανει ολο το κινητο,οπως και να το κανουμε η οθονη ειναι εκτεθημενη και αμα πεσει με την οθονη μαλλον θα σπασει.

Επισης για οποιους εχουν απορια για τις εφαρμογες που κατεβαινουν στην homescreen πηγαινετε στο playstore και με ρυθμισεις και ΞΕτικαρετε το αυτοματη προσθηκη widget.

Edited by ntinoscrypton

Σευχαριστω πολυ φιλε παιδευομουν ολη μερα!

Για θηκη εχω αυτην http://www.ebay.com/itm/Black-S-Line-Soft-TPU-Gel-Case-Cover-for-AT-T-Samsung-Galaxy-Note-LTE-SGH-i717-/380429734760?pt=PDA_Accessories&hash=item5893611368#ht_1498wt_1396

Δεν βγαινει ευκολα ουτε με το χερι!και πιστευω προστατευει πολυ καλα,αφου πιανει ολο το κινητο,οπως και να το κανουμε η οθονη ειναι εκτεθημενη και αμα πεσει με την οθονη μαλλον θα σπασει.

Επισης για οποιους εχουν απορια για τις εφαρμογες που κατεβαινουν στην homescreen πηγαινετε στο playstore και με ρυθμισεις και ΞΕτικαρετε το αυτοματη προσθηκη widget.

Τώρα που λέτε για θήκες έχω μία ολοκαίνουρια σαν αυτή, απλή σιλικόνης μαύρη που δεν χρησιμοποιησα πότε.. Όχι κάτι ιδιαίτερο απλά αν κάποιος την θέλει μου λέτε, πολύ θα χαρώ να την πάρει κάποιος και να τον βολέψει ;) αρκεί να είναι κοντά στην Κατεχακη που δουλεύω! Χαριζεται δηλαδή :)

Επειδή πολλοί αναφέρετε για την αύξηση στη διάρκεια της μπαταρίας στο παγωτό..σαν χρόνος αναμονής ναι έχει αυξηθεί πολύ αλλα στην χρήση εμενα μου κατεβαίνει μια μονάδα τοις εκατό κάθε 3-4λεπτα με αναμμένη οθόνηΑυτοματη φωτεινοτητα και σύνδεση δεδομένων H+ COSMOTE..δηλ με συνεχή χρήση οθόνης δεδομένων σε επτά ώρες τέλος..ενώ με τζιντζερ έβγαζα δεκαωρο με ίδιες ρυθμίσεις σε όλα..επίσης είδα στο τιτανιουμ οτι υπαρχει μια εφαρμογή που λέγεται face unlock..είναι ενεργή στο δικό μας?

Καλησπερα φιλε μου ναι ειναι ενεργη η εφαρμογη face unlock την δοκιμασα σημερα:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

καλησπερα και απο μενα.μετα απο πολυ διαβασμα στα ποστ των τελευταιων ημερων(απο τοτε που βγηκε η ics) κατεληξα οτι ειναι καλυτερα να βαλω την prerooted για εχω και root.ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος γιατι αυριο πρωι πρωι εχω σκοπο να την περασω.

ευχαριστω!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Τώρα που λέτε για θήκες έχω μία ολοκαίνουρια σαν αυτή, απλή σιλικόνης μαύρη που δεν χρησιμοποιησα πότε.. Όχι κάτι ιδιαίτερο απλά αν κάποιος την θέλει μου λέτε, πολύ θα χαρώ να την πάρει κάποιος και να τον βολέψει ;) αρκεί να είναι κοντά στην Κατεχακη που δουλεύω! Χαριζεται δηλαδή :)

φιλέ αν μπορείς να μου την έστελνε;; με ταχυδρομιο και να στα βάλω σε λογαριασμό είναι ελάχιστα φυσικά ι ν σ πάρω μια κάρτα

Εχω αυτην την θηκη http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note/galaxy-note-international/sgp-samsung-galaxy-note-case-ultra-thin-series.html αλλα οπως γραφει ειναι πραγματικα ultra thin, το καλο ειναι πως μεσα στην συσκευασια ειχε και ενα screen protector sgp ultra crystal απο τα οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και το συγκεκριμενο το εχω χρησιμοποιησει και στο galaxy s2, ειναι πολυ καλη η ποιοτητα του. Τωρα οσο για την θηκη ειναι ομορφη αλλα σε καποιο πεσιμο δεν νομιζω να προστατεψει και πολυ το τηλεφωνο. Σημερα παραγγειλα αυτην http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note/galaxy-note-international/sgp-samsung-galaxy-note-leather-wallet-case-valentinus-series.html ειναι πορτοφολι θηκη κατι το οποιο πιστευω βολευει και σιγουρα λογο του δερματος και του μεγεθους της θηκης θελω να πιστευω πως θα προστατευει το τηλεφωνο αρκετα σε μια ενδεχομενη πτωση οπως και την οθονη. βρισκω τα προιοντα της sgp πολυ ποιοτικα για αυτο και κοστιζουν κατι παραπανω.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Κάποιες αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε με τον dialer πατώντας αστεράκι και βίσση που μπορώ να τις βρω?
Samsung Galaxy S8 plus.....

Κάποιες αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε με τον dialer πατώντας αστεράκι και βίσση που μπορώ να τις βρω?

*#9900# fast dormancy κάντο disable (είναι enable).

Προστεθηκε link στον οδηγο με ολα τα secret code...

Ευχαριστω για την επισυμανση...:D

Edit: Όσοι παιδεύεστε με τη τελευταια αναβάθμιση και δυσκολεύεστε με το pc Odin, ορίστε ένας άλλος τρόπος να κάνετε αναβάθμιση μέσω kies.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία είναι full wipe, δηλαδή θα διαγράφουν τα δεδομένα σας από τη συσκευή (όχι από την sdcard).

Αλλάξτε το CSC Code σε German και αναβαθμίστε μέσω KIES (Η διαδικασία αυτή θα κάνει factory reset)

Στο τηλέφωνο επιλέγουμε *#272*το IMEI μας# και στη συνέχεια αλλάζουμε το CSC σε DBT.

Η συσκευή θα κάνει factory reset.

Επιλέγουμε στη συνέχεια ως γλώσσα την English.

Ακολουθήστε τη διαδικασία set up της συσκευής.

Συνδεθείτε με το KIES και το Note θα αναβαθμιστεί σε ICS έκδοση.

Όταν τελειώσετε μπορείτε να γυρίσετε το CSC code σε ότι είχατε πριν.

Υ.Γ.: Θα πρέπει το firmware/ROM να έχει multiple CSC έτσι ώστε να βρείτε το DBT.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά μια ερώτηση.

Είμαι με stock rom και πέρασα την ICS μέσω kies.

Μάλλον δεν πήγε κάτι καλά με την αναβάθμιση γιατί έχω τρελό battery drain. Το κινητό κρατάει 11 ώρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να ανακόψω την κατηφόρα. Και όλα να τα κλείσω πάλι η μπαταρία πέφτει με τρελούς ρυθμούς.

Έχω αποφασίσει αύριο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και αν δεν δω φως να ξαναφλασάρω με odin.

H ερώτησή μου είναι η εξής: factory reset προτείνετε να κάνω μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού ή να μπω σε recovery και να κάνω wipe? Έχουν διαφορά αυτές οι δύο μέθοδοι?

Ευχαριστώ.

Λεωνίδας

Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αναγνωρίζει τα ελληνικά όταν γράφεις SMS με το πενάκι; Γιατί εμένα μόνο αγγλικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει...

Παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα. Καλως σας βρηκα και στο forum. Θεώ βοηθεια...

Εχω το SG Note ενω και ενα μηνα (βασικα την Τριτη κλεινω 1 μηνα ακριβως) αλλα ενω το δουλευω συνεχεια, με το πολυ τρεξιμο δεν ασχοληθηκα. Μολις εμαθα τη εγινε, αλλα δεν μου βγαζει τιποτα ουτε απο το Κτηνος μου οταν παταω αναβαθμιση ουτε απο Kies. Mαλιστα στο Kies λεει οταν παταω να κανει αναβαθμιση πως "ΤΟ GT-Ν7000 δεν υποστηριζει τη λειτουργια προετοιμασιας." Το πηρα απο Ελλαδα, συγκεκριμενα απο Vodafone και στο Kies μου λεει αυτο " Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου PDA:LA6/PHONE:LA4/CSC:LA1(VGR) & Πιο προσφατη εκδοση υλικολογισμικου PDA:LA6/PHONE:LA4/CSC:LA1(VGR) δηλαδη οτι εχω την last εκδοση, αλλα ακομα δεν εχω δει παγωτο... και πιανει καλοκαιρι... πρεπει να περιμενω και αλλο για VGR?

Παντως backup εχω κανει σε επαφες, sms, ημερολογιο κλπ για να ειμαι ready :P

Edited by ChristosMate
God created Man and Man created Galaxy Note!

Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αναγνωρίζει τα ελληνικά όταν γράφεις SMS με το πενάκι; Γιατί εμένα μόνο αγγλικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει...

οταν ειχα ρωτησει πριν μερες η απαντηση ηταν οτι δεν αναγνωριζει ακομα τα ελληνικα στα sms. παντως στα αγγλικα τα πιανει μια χαρα οπως με φωνητικη εισαγωγη... ειδικα οταν μιλαει η κοπελα μου τα πιανει τελεια

God created Man and Man created Galaxy Note!

Παιδιά μια ερώτηση.

Είμαι με stock rom και πέρασα την ICS μέσω kies.

Μάλλον δεν πήγε κάτι καλά με την αναβάθμιση γιατί έχω τρελό battery drain. Το κινητό κρατάει 11 ώρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να ανακόψω την κατηφόρα. Και όλα να τα κλείσω πάλι η μπαταρία πέφτει με τρελούς ρυθμούς.

Έχω αποφασίσει αύριο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και αν δεν δω φως να ξαναφλασάρω με odin.

H ερώτησή μου είναι η εξής: factory reset προτείνετε να κάνω μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού ή να μπω σε recovery και να κάνω wipe? Έχουν διαφορά αυτές οι δύο μέθοδοι?

Ευχαριστώ.

Το factory reset από τις ρυθμίσεις είναι αρκετό...;)

Παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα. Καλως σας βρηκα και στο forum. Θεώ βοηθεια...

Εχω το SG Note ενω και ενα μηνα (βασικα την Τριτη κλεινω 1 μηνα ακριβως) αλλα ενω το δουλευω συνεχεια, με το πολυ τρεξιμο δεν ασχοληθηκα. Μολις εμαθα τη εγινε, αλλα δεν μου βγαζει τιποτα ουτε απο το Κτηνος μου οταν παταω αναβαθμιση ουτε απο Kies. Mαλιστα στο Kies λεει οταν παταω να κανει αναβαθμιση πως "ΤΟ GT-Ν7000 δεν υποστηριζει τη λειτουργια προετοιμασιας." Το πηρα απο Ελλαδα, συγκεκριμενα απο Vodafone και στο Kies μου λεει αυτο " Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου PDA:LA6/PHONE:LA4/CSC:LA1(VGR) & Πιο προσφατη εκδοση υλικολογισμικου PDA:LA6/PHONE:LA4/CSC:LA1(VGR) δηλαδη οτι εχω την last εκδοση, αλλα ακομα δεν εχω δει παγωτο... και πιανει καλοκαιρι... πρεπει να περιμενω και αλλο για VGR?

Παντως backup εχω κανει σε επαφες, sms, ημερολογιο κλπ για να ειμαι ready :P

Σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση στις Ελληνικές αναβαθμίσεις.

Υπομονή η μπορείς να ακολουθήσεις τον τρόπο που προτείνω λίγο πιο πάνω.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καλημερες! ειμαι με isc stock root με τις οδηγειες απ τη βιβλο!

για criscelo, και καθαρη εγκατασταση, μπορω να μπω recovery και να κανω:

1. nandroid backup

2. wipes

ρωταω λογω του θεματος που ειχαμε πριν λιγες μερες.. η τελειωσε αυτο?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σέ όλους.Είμαι κάτοχος τού Galaxy II καί θέλω νά ξέρω εάν πάρω τό Note οί εφαρμογές πού έχω θά τρέχουν στό Note ευχαριστώ

ναι, εκτος καποιων gameloft games.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σέ όλους.Είμαι κάτοχος τού Galaxy II καί θέλω νά ξέρω εάν πάρω τό Note οί εφαρμογές πού έχω θά τρέχουν στό Note ευχαριστώ

όλες οσες υποστηρίζουν την αναλυση της οθονης, συν κάποιες άλλες που δεν τις έχει το sii!!!

ναι, εκτος καποιων gameloft games.

Επίσης κάποια από αυτά παίζουν με την εγκατάσταση κάποιων drivers με chainfire3D.

Follow me on XDA

Επίσης κάποια από αυτά παίζουν με την εγκατάσταση κάποιων drivers με chainfire3D.

Ναι απλως αν τα κανει restore με καποιο προγραμμα, πχ titanium, νομιζω οτι στα gameloft θα εχει θεμα.

γιαυτο καποιος?

Καλημερες! ειμαι με isc stock root με τις οδηγειες απ τη βιβλο!

για criscelo, και καθαρη εγκατασταση, μπορω να μπω recovery και να κανω:

1. nandroid backup

2. wipes

ρωταω λογω του θεματος που ειχαμε πριν λιγες μερες.. η τελειωσε αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι απλως αν τα κανει restore με καποιο προγραμμα, πχ titanium, νομιζω οτι στα gameloft θα εχει θεμα.

γιαυτο καποιος?

Ο Ευθύμης από εδώ έχει επιτυχημένα περάσει 2-3 custom ROM κάνοντας το εξής:

Install abyssnote kernel via recovery-reboot into recovery-full wipe-install any ics custom ROM.

Περίμενε όμως να το επιβεβαιώσει πρώτα.

Edited by elthis

Follow me on XDA