Stinger Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλημέρα, Είδες λοιπόν?. Αρα δε το έχω παραφορτωμένο. 300 σίγουρα δεν εχω αλλά καμια 100σταρια θα' ναι. Επίσης σαφώς δε βάζω ότι βρώ μπροστά μου αλλά πρίν βλέπω τις κριτικές και έτσι τις δοκιμάζω αλλά και πάλι πως μπορείς να ξέρεις αν είναι κακογραμμένη η όχι? διαφημίσεις αλλωστε κατεβάζει σχεδόν κάθε free εφαρμογή. Βέβαι ότι δεν με ικανοποιεί λέιτουργικά φεύγει την ίδια στιγμή. -παρόλα τα σκουπίδια που αφήνει στο "σκληρό"- Δηλαδή εσύ με πόση ελεύθερη μνήμη δουλέυεις συνήθως? Τι να πω ρε παιδιά. Αντε νε έρθει το ICS μπας και δουλέψει καλύτερα. ΤΝΧ baxy Καλημέρα, έτσι όπως έγραψες νόμιζα το είχες τιγκάρει το "κινητάκι":lol: 100 εφαρμογές θα τις χαρακτήριζα λίγες, πολύ καλά κάνεις που διαβάζεις τις κριτικές πρώτα και ένας απλός τρόπος να δεις εάν είναι κακογραμμένη η όχι μια εφαρμογή είναι να τσεκάρεις πόση ραμ σου τρώει, πόση cpu κτλ. Βέβαια για να μπεις σε αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να σου δώσει σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά στο τηλ σου για να αρχίσεις να το ψάχνεις. Για την ραμ είσαι λίγο λάθος, το android δεν είναι windows να κυνηγάμε την ελεύθερη ραμ για να τρέχει καλά το λειτουργικό (περισσότερα google android memory management). Βέβαια τα 50mb που είδα να αναφέρεις είναι πολύ λίγα. Εμένα μέχρι τα 150μβ ελεύθερα το έχω δει να πέφτει (συνήθως 200-300 είναι free) χωρίς να μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην χρήση.. Τι ρομ έχεις? Κερνελ? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά-τώρα τελευταία ζαχάρωνω και εγώ το κινητάκι και θα ήθελα να ρωτήσω πριν το πάρω αν υπάρχει η γνωστή ροζιλα και ο ίδιος ήχος στο βίντεο όπως στον γαλαξία2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά-τώρα τελευταία ζαχάρωνω και εγώ το κινητάκι και θα ήθελα να ρωτήσω πριν το πάρω αν υπάρχει η γνωστή ροζιλα και ο ίδιος ήχος στο βίντεο όπως στον γαλαξία2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλημέρα και σένα..:) Η ροζιλα δεν υπάρχει σίγουρα.Όσο για τον ήχο στο βίντεο δε καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι... Αν εννοείς την ένταση, είναι ένα σκαλί ανώτερο του sgii και επιπλέον υπάρχουν εφαρμογές που τον ανεβάζουν κι άλλο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 τον παρα ανεβαζουν θα ελεγα.την αγορασα την εφαρμογη και επαθα πλακα!αφου...τριζει το ηχειο φοβαμαι μην παθει καμια ζημια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά-τώρα τελευταία ζαχάρωνω και εγώ το κινητάκι και θα ήθελα να ρωτήσω πριν το πάρω αν υπάρχει η γνωστή ροζιλα και ο ίδιος ήχος στο βίντεο όπως στον γαλαξία2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλημέρα και σένα..:) Η ροζιλα δεν υπάρχει σίγουρα.Όσο για τον ήχο στο βίντεο δε καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι... Αν εννοείς την ένταση, είναι ένα σκαλί ανώτερο του sgii και επιπλέον υπάρχουν εφαρμογές που τον ανεβάζουν κι άλλο. Ο φίλος εννοεί την ποιότητα του ήχου στην εγγραφή video που στο S2 ήταν !$@#$% (καλά να είναι το lgcamera) και για να απαντήσω στο Note είναι όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή, σχεδόν τέλειος! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά-τώρα τελευταία ζαχάρωνω και εγώ το κινητάκι και θα ήθελα να ρωτήσω πριν το πάρω αν υπάρχει η γνωστή ροζιλα και ο ίδιος ήχος στο βίντεο όπως στον γαλαξία2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δες λιγα post πιο πανω εχω ανεβασει βιντεο απο την καμερα του note Σαφως και ειναι ανωτερη του SGII.. Ειδικα με παγωτό εχει ξεφυγει τελειως .. Το βίντεο δεν χανει το φοκους του ουτε για δευτερόλεπτο σε αντιθεση με το sgii που υπήρχε το γνωστο προβλημα με την εστίαση του φακου κτλ..κτλ Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά, έβαλα εδώ και 2 ημέρες το Go Launcher EX και παρατήρησα ότι η μπαταρία εξατμιζόταν κυριολεκτικά! Λέω, θα φταίνε τα πολλά widgets. Πολλά όμως είχα (και έχω) και στον μαμά launcher και η μπαταρία πάει καλά. Έβαλα λοιπόν το badass battery pro και μου έδειξη ότι μόνο το Go Launcher μου καταναλώνει 64% της μπαταρίας! Καλό, ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά, έβαλα εδώ και 2 ημέρες το Go Launcher EX και παρατήρησα ότι η μπαταρία εξατμιζόταν κυριολεκτικά! Λέω, θα φταίνε τα πολλά widgets. Πολλά όμως είχα (και έχω) και στον μαμά launcher και η μπαταρία πάει καλά. Έβαλα λοιπόν το badass battery pro και μου έδειξη ότι μόνο το Go Launcher μου καταναλώνει 64% της μπαταρίας! Καλό, ε; Δηλαδή; 64% σε τι ποσοστό μπαταρίας; Η χρήση που έκανες χωρίς τον Go πόσο σου κράταγε η μπαταρία και πόσο με τον Go; Πλήρες φόρτιση και αποφόρτιση. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά, έβαλα εδώ και 2 ημέρες το Go Launcher EX και παρατήρησα ότι η μπαταρία εξατμιζόταν κυριολεκτικά! Λέω, θα φταίνε τα πολλά widgets. Πολλά όμως είχα (και έχω) και στον μαμά launcher και η μπαταρία πάει καλά. Έβαλα λοιπόν το badass battery pro και μου έδειξη ότι μόνο το Go Launcher μου καταναλώνει 64% της μπαταρίας! Καλό, ε; Κατα πασα πιθανοτητα κατι εχει θεμα με τη rom σου, η δεν εκατσε καλα, η καποιο widget που εχεις στον Launcher.. δεν τον χρησιμοποιω αλλα τοσος κοσμος που τον χρησιμοποιει, δεν εχει αναφερει κατι τετοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ευχαριστώ παιδιά για την άμεση απάντηση. Όντως με τον γαλαξία2 είχα παράπονο στον ήχο κυρίως. Έχετε δοκιμάσει κανείς σας να γράψει βίντεο σε χώρο πχ με δυνατή μουσική?η παραμόρφωση στον γαλαξία ήταν τραγική. . .:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOST75 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) S-PLANNER....απορία Σας ευχαριστώ πολύ. .... Μια απορία έχω ακόμη. ...αν μπορείς να μέ βοηθήσεις..... Στο S-PLANNER μπορώ βα προσθέσω δικιά μου ΟΜΑΔΑ? γιατί μου το βγάζει πάντα ως ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΉ. ... Edited April 24, 2012 by APOST75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Κατα πασα πιθανοτητα κατι εχει θεμα με τη rom σου, η δεν εκατσε καλα, η καποιο widget που εχεις στον Launcher.. δεν τον χρησιμοποιω αλλα τοσος κοσμος που τον χρησιμοποιει, δεν εχει αναφερει κατι τετοιο. Δεν μπορεί να φταίει η rom, αφού δεν είχα προβλήματα πριν τον GO. Θα δοκιμάσω να βγάλω τα περισσότερα widgets από τις αρχικές οθόνες και να δω τι θα γίνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δεν μπορεί να φταίει η rom, αφού δεν είχα προβλήματα πριν τον GO. Θα δοκιμάσω να βγάλω τα περισσότερα widgets από τις αρχικές οθόνες και να δω τι θα γίνει... Ο go launcher μου φαινεται οτι εχει χασει την σπιρταδα του εδω και καιρο και γενικοτερα επειδη με απογοητευε σταματησα να τν δουλευω...δε ξερω γιατι αλλα εδω και καιρο προτιμω τον TW launcher και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..σιγουρα δεν εχει μπιχλιμπιδια αλλα και αυτα τα βαριεσαι μετα απο καιρο και αυτο που μετραει ειναι η ταχυτητα..αλλιως αν θελεις κατι αλλο και αερατο δοκιμασε zeam launcher. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια παρακαλω την γνωμη των ειδικων.. εχω βρει ενα note 400 ευρω και ενα S2 300. και τα 2 σε πολυ καλη κατασταση. ζαχαρωνω το Note απο τοτε που βγηκε αλλα θελω την γνωμη σας αν ειναι τοση η διαφορα ωστε να δωσω τα 100 πανω... ευχαριστω πολυ Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια παρακαλω την γνωμη των ειδικων.. εχω βρει ενα note 400 ευρω και ενα S2 300. και τα 2 σε πολυ καλη κατασταση. ζαχαρωνω το Note απο τοτε που βγηκε αλλα θελω την γνωμη σας αν ειναι τοση η διαφορα ωστε να δωσω τα 100 πανω... ευχαριστω πολυ Προσωπικα το Note δεν το αλλαζω με τιποτα.Και για μενα αξιζει παραπανω απο 100 ευρώ.Ειδικα αν το θελεις και για ψιλοχρηση tablet.Επειδη ειχα το s2 και δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος, ειχα φοβηθει να παρω το Note απο την πρωτη στιγμη (και λογω μεγεθους, που στην αρχη το θεωρουσα μεχρι γελοιο) .Σε πληροφορω οτι δεν το αποχωριζομαι στιγμη και to nexus που εχω σαν δευτερο τηλεφωνο εχει πιασει αραχνες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vete Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια παρακαλω την γνωμη των ειδικων.. εχω βρει ενα note 400 ευρω και ενα S2 300. και τα 2 σε πολυ καλη κατασταση. ζαχαρωνω το Note απο τοτε που βγηκε αλλα θελω την γνωμη σας αν ειναι τοση η διαφορα ωστε να δωσω τα 100 πανω... ευχαριστω πολυ Φιλε μου μην το πολυσκεπτεσε δαγκωτο NOTE καμια σχεση με s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Φιλε μου μην το πολυσκεπτεσε δαγκωτο NOTE καμια σχεση με s2 @Oiwnos17 Για να στο λέει άνθρωπος που γράφτηκε το 2008 και έχει μόνο 5 μηνύματα μέχρι σήμερα, άρα αξίζει :p Για μένα εάν μπορείς να συνηθίσεις το μέγεθός του τότε δεν υπάρχει καλύτερο... Εάν διαβάσεις πάντως 9/10 δεν το αλλάζουν πλέον. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια παρακαλω την γνωμη των ειδικων.. εχω βρει ενα note 400 ευρω και ενα S2 300. και τα 2 σε πολυ καλη κατασταση. ζαχαρωνω το Note απο τοτε που βγηκε αλλα θελω την γνωμη σας αν ειναι τοση η διαφορα ωστε να δωσω τα 100 πανω... ευχαριστω πολυ Το ίδιο δίλημμα ειχα και εγω. Ζαχάρωνα το note από τότε που κυκλοφόρησε αλλά λόγω της τιμής του ήτανε απαγορευτικό με αποτέλεσμα να πάρω το lg 3d και λίγο αργότερα το sg2. Στο τέλος τα πούλησα όλα και πήρα το note και βρήκα την υγειά μου. Ησύχασα επιτέλους. Πίστεψε με η διαφορά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) και εγω ιδια φαση ειμαι ... γραφτηκα το 08 . το χρησημοποιω συνεχεια για gps , για κινητα , για να μαθω πραγματα ΣΥΝΕΧΕΙΑ. αλλα ποτε δεν ενοιωσα οτι μπορω να δωσω καποια απαντηση σε κατι που να μην απαντηθει στα επομενα 10'' απο καποιον αλλο που ξερει καλυτερα. και ετσι δεν εχω μηνυματα. τωρα διαπιστωσα οτι το note ειναι λεει ελληνικο αλλα δεν εχει το χαρτι της εγγυησης.. οποτε αυτο θα με κρατησει πισω μεχρι να βρω κατι αλλο... και εγω εκει γερνω και ξερω οτι δεν θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος μεχρι να το παρω... απλα στο μυαλο μου για την ωρα ειναι ενα μεγαλυτερο s2 και για αυτο το σκεφτηκα για τα 100 ευρω διαφορα.. ερωτηση 2. ο αδερφος μου (του οποιου εγω του το εμαθα οταν ειχε ανακοινωθει και προσπαθουσα να τον ξεκολλησω αφου ειναι τρελαμενος iphonas με ολη την σειρα απο το 1 μεχρι το 4s ) το εχει σε μαυρο εδω και μηνες. εγω το θελω σε λευκο.. μου λεει οτι. ειναι που ειναι μεγαλο το Note. να το παρω και λευκο, παρακανει μπαμ και φαινεται πολυ επιδειξη... αγαπημενο χρωμα λοιπον? ευχαριστω για τις απαντησεις σας Το ίδιο δίλημμα ειχα και εγω. Ζαχάρωνα το note από τότε που κυκλοφόρησε αλλά λόγω της τιμής του ήτανε απαγορευτικό με αποτέλεσμα να πάρω το lg 3d και λίγο αργότερα το sg2. Στο τέλος τα πούλησα όλα και πήρα το note και βρήκα την υγειά μου. Ησύχασα επιτέλους. Πίστεψε με η διαφορά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από 100 ευρώ. οκ.. με βοηθατε να τελειωνω με αυτο το διλλημα λοιπον.. τωρα μενει να παραμονευω σαν το κορακι σε aggeliopolis , xe. Κλπ . ενα παιδι το εδινε του κουτιου 390 σφραγισμενο απο χρυση ευκαιρια. και το εχασα για ενα τηλεφωνημα... ποσο με πονεσε...θα ειχα γλυτωσει αυτες τις τελευταιες 5 μερες που εχω ριζωσει στο XE.gr να το βρω ... και ακομα γερνω προς το λευκο , εινια οντως to much το λευκο σε τετοιο μεγεθος? ευχομαι συντομα να ειμαι του γρουπ σας :P :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskaras Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια παρακαλω την γνωμη των ειδικων.. εχω βρει ενα note 400 ευρω και ενα S2 300. και τα 2 σε πολυ καλη κατασταση. ζαχαρωνω το Note απο τοτε που βγηκε αλλα θελω την γνωμη σας αν ειναι τοση η διαφορα ωστε να δωσω τα 100 πανω... ευχαριστω πολυ Καλησπέρα κι από μένα , μην το σκέφτεσαι καθόλου , ήμουν κάτοχος του S2 και νόμιζα οτί τα είχα δει όλα . Μέχρι που αγόρασα το Note. Δεν το συζητάω, καλύτερη οθόνη , το GPS (υποστηρίζει και Glonnas ) κλειδώνει άμεσα ενώ πριν περίμενα κανένα 10λεπτο , η κάμερα ας είναι και αυτή 8 ΜΠ παίρνει πολύ καλύτερες φωτογραφίες (με τις ίδιες ρυθμίσεις σε ίδιο χώρο με ίδιο φωτισμό ) , βίντεο και ταινίες λόγω οθόνης και μόνο, παίζουν άψογα . Αξίζει όχι μόνο τα 100 ευρώ αλλά και παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) σε ευχαριστω μανο.. επειδη κανω καποιες φορες συμπληρωματικα δουλεια που να θελει gps μου αρεσει πολυ αυτο που λες για το κλειδωμα. αν και θα χρειαστω να επενδυσω σε καποια μπαταρια εξτρα για να μπορω να αλλαξω... οκ ... το κινητο μου ειναι το Note . ηταν απο την πρωτη μερα που το ειδα στο ιντερνετ , οταν το ελεγα σε ολους και δεν το ειχε ακουσει κανεις. απλα δεν μπορουσα να το παρω .. με τα 700 που εσκασε. τωρα εχω δει 2 φορες 390 στην XE.gr και κανενα 400 μια που σημερα το εχει το best price kai skroutz με 455 . οποτε μπορω πια μπορω να το χτυπησω μετρητα απο xe. σας ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα... θα ηθελα την γνωμη σας για το χρωμα. Edited April 24, 2012 by Oiwnos17 Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 και εγω ιδια φαση ειμαι ... γραφτηκα το 08 . το χρησημοποιω συνεχεια για gps , για κινητα , για να μαθω πραγματα ΣΥΝΕΧΕΙΑ. αλλα ποτε δεν ενοιωσα οτι μπορω να δωσω καποια απαντηση σε κατι που να μην απαντηθει στα επομενα 10'' απο καποιον αλλο που ξερει καλυτερα. και ετσι δεν εχω μηνυματα. τωρα διαπιστωσα οτι το note ειναι λεει ελληνικο αλλα δεν εχει το χαρτι της εγγυησης.. οποτε αυτο θα με κρατησει πισω μεχρι να βρω κατι αλλο... και εγω εκει γερνω και ξερω οτι δεν θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος μεχρι να το παρω... απλα στο μυαλο μου για την ωρα ειναι ενα μεγαλυτερο s2 και για αυτο το σκεφτηκα για τα 100 ευρω διαφορα.. ερωτηση 2. ο αδερφος μου (του οποιου εγω του το εμαθα οταν ειχε ανακοινωθει και προσπαθουσα να τον ξεκολλησω αφου ειναι τρελαμενος iphonas με ολη την σειρα απο το 1 μεχρι το 4s ) το εχει σε μαυρο εδω και μηνες. εγω το θελω σε λευκο.. μου λεει οτι. ειναι που ειναι μεγαλο το Note. να το παρω και λευκο, παρακανει μπαμ και φαινεται πολυ επιδειξη... αγαπημενο χρωμα λοιπον? ευχαριστω για τις απαντησεις σας Φίλε μου παρτο στο χρώμα που σου αρέσει, αλλά η γνώμη μου είναι αφού θα το πάρεις 400 μεταχ/μενο γιατί δεν δίνεις άλλα 60-70 να το πάρεις καινούριο και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου; Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 το χρώμα είναι υποκειμενικό, εγώ πήρα λευκό και απορώ πως τόσο καιρό επαιρνα μαύρες συσκευές.(s2 μεταξύ άλλων) για τα 100 ευρώ διαφορά μην το σκέφτεσαι καθόλου.ειδικά αφού το θες και για το GPS θα πάθεις σοκ με το πως κλειδώνει, αστραπιαία. αφού διαθέτεις 400 θα βρεις εύκολα άλλο άριστο μιας που οι τιμές έχουν εκλογικευτει και στις αγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) το χρώμα είναι υποκειμενικό, εγώ πήρα λευκό και απορώ πως τόσο καιρό επίθεμα μαύρες συσκευές.(s2 μεταξύ άλλων) για τα 100 ευρώ διάφορα μην το σκέφτεσαι καθόλου.ειδικά αφού το θες και για το GPS θα πάθεις σοκ με το πως κλειδώνει, αστραπιαία. αφού διαθέτεις 400 θα βρεις εύκολα άλλο άριστο μιας που οι τιμές έχουν εκλογικευτει και στις αγγελίες ναι.. απλα εχω λιγο κουραστει εδω και μια εβδομαδα σχεδον να παραμονευω , εχασα 2 καλα που δεν τα ειδα νωρις . και απο εκει και περα . πιο ακριβα και απο skroutz , ή γρατζουνισμενο, ή δεν εχει εγγυηση... αντε να δουμε... ανυπομωνω.. να το παρω να ηρεμησω για καιρο απο συσκευη (ειχα το s plus και το εδωσα 240 για να κανω το βημα παραπανω) να κατσω να το φτιαξω... και ολα καλα... :D ειμαι λιγο υπερ του λευκου... (ηταν το s plus) απλα φοβαμαι οτι οντως θα ειναι πολυ χτυπητο σε τετοιο μεγεθος... η απαντηση σου μου αρεσει.. Φίλε μου παρτο στο χρώμα που σου αρέσει, αλλά η γνώμη μου είναι αφού θα το πάρεις 400 μεταχ/μενο γιατί δεν δίνεις άλλα 60-70 να το πάρεις καινούριο και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου; Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 δεν εχεις αδικο... απλα επειδη κανω λιγο την υπερβαση.. θα το ειχα ηδη κανει αν δεν ειχα δει 2 φορες αγγελια σφραγισμενο στα 390 και 400 (τα εχασα στο τσακ) και λεω... αυτα τα 70 δεν περισσευουν.. θα του δωσω μερικες μερες (δεν εχω προσβαση εδω κοιταω απο xe Κυριως . απλα απο τα 300 που βρηκα το s2 αν παρω καινουριο το note ειναι 160 ευρω πανω... λυπαμαι που αυτη την περιοδο το συζηταω καν... αλλα θα προσπαθησω να το γλυτωσω... αν το πετυχω ξανα 400 ουτε παζαρια ουτε τιποτα ... το πηρα... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) [*]Μερικες φρεσκες εφαρμογες αποκλειστικα για το ΝΟΤΕ (και το Σ-ΠΕΝ), αυτες που ξεχωρισαν στο πλαισιο του Galaxy Note S Pen App Challenge. -> [ http://goo.gl/3rVdK ] :) Edited April 24, 2012 by FR33Z3R Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts