DoctorM Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Στα 533 ευρώ η τιμή του Note στο amazon.de και συνεχίζει να πέφτει (τα μεταφορικά για αγγλία είναι 7.20 ευρώ....για ελλάδα δεν ξέρω αν και λογικά δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά).Ημερομηνία παραδοσης 3 με 5 ημέρες. http://www.amazon.de/Samsung-Galaxy-Smartphone-AMOLED-Touchscreen-Android/dp/B005SYZ4SQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320409372&sr=8-1 http://www.androidnz.net/2011/11/galaxy-note-real-user-review-part-1.html τα μεταφορικα ειναι 18-20 ευρω παντως, οταν απο περιεργια ηθελα να δω ποσο παει τελικα. στην γερμανια γιατι υπαρχει ανταγωνισμος με ολη την σημασια, τα μαγαζια κανουν δυνατες προσφορες, ειδικα οταν παρουσιαζουν μια νεα συσκευη στην αγορα. η τιμη που βλεπουμε ειναι λογω οτι το Saturn στο Αμβουργο (το μεγαλυτερο στην ευρωπη) αυριο εχει μεγαλη πρσφορα και κατι σαν συναυλια, με τιμη 449 ευρω, παρακαλω!! για αυτο και το αμαζον γερμανιας προσπαθει να την ''σπασει''!! http://allaboutsamsung.de/wp-content/uploads/2011/10/galaxy_note_flyer_vorne.jpg Edited November 4, 2011 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Στα 533 ευρώ η τιμή του Note στο amazon.de και συνεχίζει να πέφτει (τα μεταφορικά για αγγλία είναι 7.20 ευρώ....για ελλάδα δεν ξέρω αν και λογικά δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά).Ημερομηνία παραδοσης 3 με 5 ημέρες. http://www.amazon.de/Samsung-Galaxy-Smartphone-AMOLED-Touchscreen-Android/dp/B005SYZ4SQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320409372&sr=8-1 http://www.androidnz.net/2011/11/galaxy-note-real-user-review-part-1.html Αν αγοραστει το κινητο απο το αμαζον της γερμανιας θα εχει ελληνικο μενου & πληκτρολογιο? Ρωταω γιατι με ενα νοκια απο γερμανια την πατησα δεν ειχε και ετρεχα με αλλαγη product code και φλασαρισμα firmware. Επισης απο εγγυηση? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Στα 533 ευρώ η τιμή του Note στο amazon.de και συνεχίζει να πέφτει (τα μεταφορικά για αγγλία είναι 7.20 ευρώ....για ελλάδα δεν ξέρω αν και λογικά δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά).Ημερομηνία παραδοσης 3 με 5 ημέρες. http://www.amazon.de/Samsung-Galaxy-Smartphone-AMOLED-Touchscreen-Android/dp/B005SYZ4SQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320409372&sr=8-1 http://www.androidnz.net/2011/11/galaxy-note-real-user-review-part-1.html σακη με αντικαταβολή στελνουν... αποφεύγω την visa για μεγαλες αγορες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 σακη με αντικαταβολή στελνουν... αποφεύγω την visa για μεγαλες αγορες... αντικαταβολη δεν εχει, πιστωτικη καρτα Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qouqounara Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 αγορά, προχθές (βράδυ) από Amazon.de , με πιστωτική. το έλαβα σήμερα το μεσημέρι. ελληνικό πληκτρολόγιο και Swype. μάλιστα αν και δεν ξέρω πως το Swype είχε ήδη περασμένες λέξεις που χρησιμοποιώ και δεν υπήρχαν παλιότερα στο λεξικό του.! τώρα αναφορικά με τις πρώτες εντυπώσεις από το note, φοβερά θετικές με πρώτη την οθόνη. προέρχομαι από το galaxy sI και ίσως μου φαίνεται πολύ μεγάλη η πρόοδος. το μέγεθος όπως προείπε κάποιος είναι κάπως... . Πάντως το τηλ/ ταμπλέτα it means business... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 αγορά, προχθές (βράδυ) από Amazon.de , με πιστωτική. το έλαβα σήμερα το μεσημέρι. ελληνικό πληκτρολόγιο και Swype. μάλιστα αν και δεν ξέρω πως το Swype είχε ήδη περασμένες λέξεις που χρησιμοποιώ και δεν υπήρχαν παλιότερα στο λεξικό του.! τώρα αναφορικά με τις πρώτες εντυπώσεις από το note, φοβερά θετικές με πρώτη την οθόνη. προέρχομαι από το galaxy sI και ίσως μου φαίνεται πολύ μεγάλη η πρόοδος. το μέγεθος όπως προείπε κάποιος είναι κάπως... . Πάντως το τηλ/ ταμπλέτα it means business... απο εγγυηση τι γινεται ισχυει κανονικα? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 τα μεταφορικα ειναι 18-20 ευρω παντως, οταν απο περιεργια ηθελα να δω ποσο παει τελικα. στην γερμανια γιατι υπαρχει ανταγωνισμος με ολη την σημασια, τα μαγαζια κανουν δυνατες προσφορες, ειδικα οταν παρουσιαζουν μια νεα συσκευη στην αγορα. η τιμη που βλεπουμε ειναι λογω οτι το Saturn στο Αμβουργο (το μεγαλυτερο στην ευρωπη) αυριο εχει μεγαλη πρσφορα και κατι σαν συναυλια, με τιμη 449 ευρω, παρακαλω!! για αυτο και το αμαζον γερμανιας προσπαθει να την ''σπασει''!! http://allaboutsamsung.de/wp-content/uploads/2011/10/galaxy_note_flyer_vorne.jpg το τηλεφωνο του καταστηματος το εχεις να τους παρουμε αυριο να μας στειλουν:lol::p Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qouqounara Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 απο εγγυηση τι γινεται ισχυει κανονικα? δεν χαλάνε τα σαμσουνγκ! προφανώς αστειεύομαι, πάντως η εγγύηση βάσει νόμου θα έπρεπε να ισχύει κανονικά (ΕΕ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εσω το βλεπουν λενε τι μεγαλο μετα μολις βλεπουν την οθονη κανουν ποΑααααα!!!!μετα βλεπουν ποσο γρηγορο ειναι και κυριως στο ιντερνετ μετα το πιανουν στο χερι τους και λενε οτι ειναι πολυ ελαφρυ και κανει για τηλ μια χαρα αυτα απο χθες που το εχω στα χερια και φυσικα βλεπουν και βιντεο και μενουν αφωνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εσω το βλεπουν λενε τι μεγαλο μετα μολις βλεπουν την οθονη κανουν ποΑααααα!!!!μετα βλεπουν ποσο γρηγορο ειναι και κυριως στο ιντερνετ μετα το πιανουν στο χερι τους και λενε οτι ειναι πολυ ελαφρυ και κανει για τηλ μια χαρα αυτα απο χθες που το εχω στα χερια και φυσικα βλεπουν και βιντεο και μενουν αφωνη χεχε, δεν τους χαλασε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marcus0 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 αγορά, προχθές (βράδυ) από Amazon.de , με πιστωτική. το έλαβα σήμερα το μεσημέρι. Qouqounara, μεγειά το Note :) . Πως και κατάφερες να το λάβεις μέσα σε μία μέρα από το γερμανικό amazon ? Η μόνη επιλογή που δίνει σε μένα είναι για παράδοση σε 5-9 εργάσιμες.. απο εγγυηση τι γινεται ισχυει κανονικα? Η Samsung Ελλάς μου είπε πριν από δύο εβδομάδες πως, από την ημέρα που κυκλοφορεί κάποιο μοντέλο στην ελληνική αγορά, μπορεί κανείς να κάνει κανονικά χρήση εγγύησης αντίστοιχου κινητού αγορασμένου στην Ευρώπη, αρκεί αυτό να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς και από το "φυλλάδιο πανευρωπαϊκής εγγύησης" που παρέχεται στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Απο εβδομαδα θα το εχουν και τα καταστηματα Vodafone στα 699 ευρω.Πως και πως το περιμενω... Ειναι θηριο σαν κινητο και στα χαρακτηριστικα αλλα και σαν μεγεθος! Ελπιζω να κυκλοφορησει και σε λευκο....:D Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Απο εβδομαδα θα το εχουν και τα καταστηματα Vodafone στα 699 ευρω.Πως και πως το περιμενω... Ειναι θηριο σαν κινητο και στα χαρακτηριστικα αλλα και σαν μεγεθος! Ελπιζω να κυκλοφορησει και σε λευκο....:DΕχεις επιδότηση απο Voda και περιμένεις να το χτυπήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Στο quadrant βαράει για πλάκα 4500!!!!! Και του εχω περάσει αρκετες εφαρμογές!! :D Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Μπορεί να αλλάξει όλος ο αριθμός,μερικά ψηφία,μπορεί να γίνει corrupted η και να μην αλλάξει.Ειναι απαραίτητο το backup (σε PC) του γιατι είναι ο μόνος τρόπος να στο επαναφέρουν στο service της Sammy αν στραβώσει κάτι και το κινητό δεν επαναφέρεται με odin.Μερικές custom rom έχουν αυτόματο backup του efs folder στην sdcard.Σε αυτή την περίπτωση απλώς τον κάνουμε copy από την sdcard στο pc αλλιώς τον αναζητούμε με το root explorer.Tέλος είναι απαραίτητη και η χρήση του usb jig για μηδενισμό του counter. Πήρες Note τελικά?...αν ναι από που το χτύπησες? Ναι το βλέπω στην SD card μου αλλα δεν ξέρω αν ειναι ίδιο με το αρχικό. Πάντως το Note ειναι ιδανική περίπτωση για όσους χρειάζονται και tablet. Εδω με το SGS2 και πολλές φορές δεν ανοίγω το iPad. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ναι το βλέπω στην SD card μου αλλα δεν ξέρω αν ειναι ίδιο με το αρχικό. Πάντως το Note ειναι ιδανική περίπτωση για όσους χρειάζονται και tablet. Εδω με το SGS2 και πολλές φορές δεν ανοίγω το iPad. Έτσι είναι, αλλα σε καμία περίπτωση δε μπορεί να υποκαταστήσει το iPad 2 μου Κώστα. Είναι ιδανικό σαν μικρο tablet με το οποίο μπορείς να κανείς πολλές δουλειές όταν δε θέλεις να κουβαλάς τον όγκο του iPad εκτός σπιτιού - γραφείου, αλλα και να το χρησιμοποιείς και σαν τηλέφωνο (εγω το έχω και σαν τη βασική μου συσκευη). Για σοβαρή ανάγνωση PDF και άνετη ανάγνωση ιστοσελίδων όμως στο σπίτι επιστρέφω στο iPad μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Έχει τόσο μεγάλη διαφορά ο επεξεργαστής του note από του S2? Απο πλευρά επιδόσεων δικαιολογείται η διαφορά τιμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qouqounara Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Qouqounara, μεγειά το Note :) . Πως και κατάφερες να το λάβεις μέσα σε μία μέρα από το γερμανικό amazon ? Η μόνη επιλογή που δίνει σε μένα είναι για παράδοση σε 5-9 εργάσιμες.. Η Samsung Ελλάς μου είπε πριν από δύο εβδομάδες πως, από την ημέρα που κυκλοφορεί κάποιο μοντέλο στην ελληνική αγορά, μπορεί κανείς να κάνει κανονικά χρήση εγγύησης αντίστοιχου κινητού αγορασμένου στην Ευρώπη, αρκεί αυτό να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς και από το "φυλλάδιο πανευρωπαϊκής εγγύησης" που παρέχεται στη συσκευασία. και εμένα μου έκανε εντύπωση αφού και στο email επιβεβαίωση ς έδινε παράδοση μεταξύ 9 και 13 νοέμβρη. πιθανολογώ ότι το έστειλαν αμέσως γιατί είχαν απόθεμα. αλλιώς μάλλον δίνουν περιθώριο γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να απεργεί στην Ελλάδα... για την εγγύηση με κάλυψε κάποιος παραπάνω. δεύτερη μέρα σήμερα με το τηλ. και δεν το έχω αφήσει ακόμη από τα χέρια μου. Επίσης μια παρατήρηση: Συγκριτικά με το galaxy s έχεις την αίσθηση ότι πρόκειται για μια πιο εξελιγμένη συσκευή, που κάνει αυτό που της ζητάς. Για παράδειγμα το bluetooth δεν κάνει αποσυνδέσεις με το hands free, το browsing ειναι πιο κοντά σε αυτό που έχουμε συνηθίσει στα desktops (ίσως και λόγω μεγέθους της οθόνης). Νομίζω ότι απευθύνεται (λόγω τιμής και οθόνης κυρίως) σε ανθρώπους που θα κάνουν πιο επαγγελματική ή σκληρή χρήση με την έννοια ότι είναι πιο εύχρηστο για εκτος γραφείου χρήση από τις πιο μικρές σε μέγεθος συσκευές. Edited November 5, 2011 by qouqounara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Έτσι είναι, αλλα σε καμία περίπτωση δε μπορεί να υποκαταστήσει το iPad 2 μου Κώστα. Είναι ιδανικό σαν μικρο tablet με το οποίο μπορείς να κανείς πολλές δουλειές όταν δε θέλεις να κουβαλάς τον όγκο του iPad εκτός σπιτιού - γραφείου, αλλα και να το χρησιμοποιείς και σαν τηλέφωνο (εγω το έχω και σαν τη βασική μου συσκευη). Για σοβαρή ανάγνωση PDF και άνετη ανάγνωση ιστοσελίδων όμως στο σπίτι επιστρέφω στο iPad μου... Ναι σίγουρα αλλα αν κάποιος δεν μπορει να διαθέσει χρήματα για κινητο και tablet ειναι η καλυτερη λύση. Εγω δεν θα το παρα επειδη κάνω την δουλεια μου άνετα με το Galaxy Sii τις λίγες ωρες που δεν έχω μαζι μου το iPad. Ήδη έχω βάλει για πούλημα το iphone4 εδω που είμαι. Και προσανατολίζομαι για το SGS 3 που θα ειναι στις 4.6" χωρις να αλλάξει το μέγεθος. Τα android όπως ειναι σήμερα, με βολεύουν περισσότερο στην δουλεια μου και εκτός σημαντικών εξελίξεων θα παραμεινω Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ναι σίγουρα αλλα αν κάποιος δεν μπορει να διαθέσει χρήματα για κινητο και tablet ειναι η καλυτερη λύση. Εγω δεν θα το παρα επειδη κάνω την δουλεια μου άνετα με το Galaxy Sii τις λίγες ωρες που δεν έχω μαζι μου το iPad. Ήδη έχω βάλει για πούλημα το iphone4 εδω που είμαι. Και προσανατολίζομαι για το SGS 3 που θα ειναι στις 4.6" χωρις να αλλάξει το μέγεθος. Τα android όπως ειναι σήμερα, με βολεύουν περισσότερο στην δουλεια μου και εκτός σημαντικών εξελίξεων θα παραμεινω Πράγματι, βλέποντας ένα iPhone 4 κι έχοντας συνηθίσει πλέον το note μου, οι 3.5 ιντσες είναι παραπάνω απο περιοριστικες. Νομίζω ότι το s2 σου θα σε καλύψει μια χαρά μέχρι την έλευση του s3 (το οποίο πιθανώς να μην έχει 4.65 ιντσες αλλα 4.3 με 1280Χ800 απο ότι ακούω. Είμαστε μακριά ακόμα όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5m5_B5c407c]Samsung Galaxy Note Software Tour - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλησπέρα είμαι χρόνια fan της HTC για διάφορους λόγους και ο ποιο σημαντικός είναι η ποιότητα κατασκευής των συσκευών της. Επειδή όμως τώρα τελευταία με έχει απογοητεύσει η HTC σκέφτομαι για το Note. Εσείς που το έχετε πιάσει στα χέρια σας τι έχετε να πείτε από πλευράς αισθητικής και ποιότητας κατασκευής? Γιατί το ρωτάω? Είμαι λίγο ατζαμής και συνέχεια το κινητό μου θα βρεθεί να κυλιέται μερικές μέτρα ποιο μακρυά από εμένα. Ευτυχώς με την HTC δεν είχα τέτοιο θέμα, όσες συσκευές και αν είχα, όσες φορές έφυγαν από τα χέρια απλά είχαν γρατζουνίτσες. Ποτέ κάτι σοβαρό και μιλάμε για γερά χτυπήματα! :D Δεν ρωτάω όμως αν αντέχει 1 τόνο βάρος, απλά αν είναι στιβαρή κατασκευή. Είμαι σε ένα δίλημμα ανάμεσα στο HTC Sensation XL και στο Samsung Note. Το μόνο που με τραβάει προς την HTC είναι η συνήθεια τη δύναμης και η συμπάθεια προς την εταιρία αυτή. Κατ τα άλλα δε βλέπω τίποτα συγκινητικό στη συσκευή, ένα βελτιωμένο HD2, δλδ ένα Desire HD με μεγαλύτερη οθόνη (αλλά την ίδια οθόνη και την ίδια ανάλυση!?!?!???) και καλύτερα ακουστικά (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό). Το Samsung Note βγαίνει σε άσπρο? :D Εν ολίγη έχω ξεμείνει με το HD2 και Android 2.3.4 πάνω και θα ήθελα κάτι περισσότερο, όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά να... κάτι άλλο. Περιμένω αλλά δε βλέπω προκοπή από την HTC.. Είμαι προβληματισμένος.. καμιά βοήθεια? Υπάρχει άλλη συσκευή που να στέκει δίπλα στο Sesnasion XL και στο Samsung Note? (δλδ πάνω από 4.3 ίντσες οθόνη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Μην περιμένεις πλαστικά unibody επιπέδου sensation.Καμία σχέση...ότι είδες στο GS2 ελαφρώς βελτιωμένο δλδ πλαστικούρα :p.Απο εκεί και πέρα κακώς είσαι ακόμα στο στρατόπεδο της HTC...μιας εταιρίας χωρίς ξεκάθαρο προσανατολισμό στην γκάμα της (τώρα βγάλανε το XL το οποίο μου θυμίζει facelift σε αυτοκίνητο...σε 1-2 μήνες θα έχουν παρουσιάσει νέα ναυαρχίδα).Ελα στον κόσμο της ταχύτητας και της Samsung εκτός αν προτιμάς να σκρολάρεις στον app drawer του Sensation που ώρες ώρες πηγαίνει καρέ-καρέ. Για drop test πάρε μια γεύση μεταξύ GS2 και iphone 4 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W7NRuaxMRNk]GS2 vs iPhone 4S drop test.FLV - YouTube[/ame] Edited November 5, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Μην περιμένεις πλαστικά unibody επιπέδου sensation.Καμία σχέση...ότι είδες στο GS2 ελαφρώς βελτιωμένο δλδ πλαστικούρα :p.Απο εκεί και πέρα κακώς είσαι ακόμα στο στρατόπεδο της HTC...μιας εταιρίας χωρίς ξεκάθαρο προσανατολισμό στην γκάμα της (τώρα βγάλανε το XL το οποίο μου θυμίζει facelift σε αυτοκίνητο...σε 1-2 μήνες θα έχουν παρουσιάσει νέα ναυαρχίδα).Ελα στον κόσμο της ταχύτητας και της Samsung εκτός αν προτιμάς να σκρολάρεις στον app drawer του Sensation που ώρες ώρες πηγαίνει καρέ-καρέ. Για drop test πάρε μια γεύση μεταξύ GS2 και iphone 4 GS2 vs iPhone 4S drop test.FLV - YouTube Σάκη είσαι απίστευτος.Για τα πάντα έχεις ένα σχετικό βίντεο:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια σημερα πουλησα το Galaxy S II μου και θα παω μαλλον για το Note. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts