Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς γιατί αργεί να λοκαρει το igo primo 2? εχω την τελευταία έκδοση του καστελ μαζι με ενα patch νομίζω και στο δρόμο (πεζος), ακόμα και σε μεγαλους δρόμους - λεωφορους αργει να λοκαρει. για την ακρίβεια πιανει αρκετούς δορυφορους και δεν λοκαρει κανει πολύ ωρα. το κλεινω το ξανα ανοίγω αλλα τπτ. αν ανοιξω τα data θα βρει τη θεση μου στο περίπου οπως το Google maps και στην συνέχεια θα λοκαρει και το gps. ακόμα και αν μπω Google maps και βρω θεση και έπειτα igo επίσης θα λοκαρει κανονικα και γρήγορα.

εχω nexus s με 4.2 jellyshot + marmite 7.3cm και πρώτη φορά το βλέπω αυτό.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξέρει κανείς γιατί αργεί να λοκαρει το igo primo 2? εχω την τελευταία έκδοση του καστελ μαζι με ενα patch νομίζω και στο δρόμο (πεζος), ακόμα και σε μεγαλους δρόμους - λεωφορους αργει να λοκαρει. για την ακρίβεια πιανει αρκετούς δορυφορους και δεν λοκαρει κανει πολύ ωρα. το κλεινω το ξανα ανοίγω αλλα τπτ. αν ανοιξω τα data θα βρει τη θεση μου στο περίπου οπως το Google maps και στην συνέχεια θα λοκαρει και το gps. ακόμα και αν μπω Google maps και βρω θεση και έπειτα igo επίσης θα λοκαρει κανονικα και γρήγορα.

εχω nexus s με 4.2 jellyshot + marmite 7.3cm και πρώτη φορά το βλέπω αυτό.

Μπορεί να είναι και θέμα Rom.

Δοκίμασε με κανένα fasterfix για αρχή και αν δεν δεις αλλαγή σκέψου το.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μαγκες το δοκιμασα σε ολη την θεσσαλονικη και σε κανενα σημειο δεν ανυψωθηκε κανενα κτηριο στον χαρτι μου.τι να πω....αν εχει την καλοσυνη καποιος να μου πει πιο αρχειο βαζω που θα το εκτιμουσα,ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα. Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

μαγκες το δοκιμασα σε ολη την θεσσαλονικη και σε κανενα σημειο δεν ανυψωθηκε κανενα κτηριο στον χαρτι μου.τι να πω....αν εχει την καλοσυνη καποιος να μου πει πιο αρχειο βαζω που θα το εκτιμουσα,ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα.

Το Αριστοτέλειο παν. δεν βγαίνει;

Δες αν έχεις το αρχείο 3dc στον φάκελο content /building.

Amazon Fire stick 4k max

Το Αριστοτέλειο παν. δεν βγαίνει;

Δες αν έχεις το αρχείο 3dc στον φάκελο content /building.

εχει μονο στον φακελο buildings_NQ,στον buildings_TT δεν εχει τιποτα,μολις εβαλα του καστελ κατι ποις αλλα δεν φαινετε να λειτουργουν.....

εχει μονο στον φακελο buildings_NQ,στον buildings_TT δεν εχει τιποτα,μολις εβαλα του καστελ κατι ποις αλλα δεν φαινετε να λειτουργουν.....

φιλε κατεβασε αυτο το αρχειο και βαλτο στο φακελο igo>contet> buildings http://www.mediafire.com/?tvimca1l90lalpb

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

φιλε κατεβασε αυτο το αρχειο και βαλτο στο φακελο igo>contet> buildings http://www.mediafire.com/?tvimca1l90lalpb

ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω,εγω θα ηθελα να βγαζει γενεικα κτηρια,οχι μονο πανεπιστημια μουσεια κλπ,οπως εχω δει απο διαφορες συσκευες,κατι σαν το mls destinator.Εχει κανεις να μου δωσει πακετο απο τομτομ? εω μονο naviteq

Edited by anastasiszn

ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω,εγω θα ηθελα να βγαζει γενεικα κτηρια,οχι μονο πανεπιστημια μουσεια κλπ,οπως εχω δει απο διαφορες συσκευες,κατι σαν το mls destinator

Την καλύτερη απεικόνιση κτιρίων την έχω δει σε Sygic.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο, δες το.

Amazon Fire stick 4k max

οταν λεει αυτοματη αναζήτηση δεκτη gps σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει τον δέκτη gps? Γιατί ψάχνει αλλα μετα δεν κάνει αναζήτηση για σήμα και μένει "κολημενο" στην αναζήτηση δέκτη gps.

Την καλύτερη απεικόνιση κτιρίων την έχω δει σε Sygic.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο, δες το.

φιλε μου δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω,ειναι οτι εψαχνα πραγματικα,ειδα για πρωτη φορα κανονικη απεικωνιση μιας πολης :)

Αν ειχε και μπατσορανταρ θα ηταν οτι καλυτερο για ελλαδα :)

φιλε μου δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω,ειναι οτι εψαχνα πραγματικα,ειδα για πρωτη φορα κανονικη απεικωνιση μιας πολης :)

Αν ειχε και μπατσορανταρ θα ηταν οτι καλυτερο για ελλαδα :)

Δεν έχει, αλλά περνάς μόνος σου τα poi από οποιο site με poi θες.

Έχω βάλει για μπλόκα, κάμερες, λεωφορεία κλπ. :-)

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχει, αλλά περνάς μόνος σου τα poi από οποιο site με poi θες.

Έχω βάλει για μπλόκα, κάμερες, λεωφορεία κλπ. :-)

μπορω δηλαδη να μεταφερω speedcams απο το igo στο sygic?

μόλις το δοκίμασα. έφτιαξα τον φάκελο buildings στη θέση που είπες και έβαλα μέσα τα αρχεία. αλλά εγω ακόμα δεν βλέπω κανένα 3d κτήριο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

μπορω δηλαδη να μεταφερω speedcams απο το igo στο sygic?

Όχι ακριβώς.

Θέλει συγκεκριμένη μορφή.

Διάβασε στο www. Sygic. Com/poi/ τις προϋποθέσεις και τα poi τα κατεβάζεις από οποιοδήποτε poi site σε βολεύει, αλλά αρκεί να είναι για sygic.

Amazon Fire stick 4k max

Όχι ακριβώς.

Θέλει συγκεκριμένη μορφή.

Διάβασε στο www. Sygic. Com/poi/ τις προϋποθέσεις και τα poi τα κατεβάζεις από οποιοδήποτε poi site σε βολεύει, αλλά αρκεί να είναι για sygic.

βασικα τα σημεια που εχει πιθανος αστυνομια θα ηθελα μονο. pois βλεπω οταν βαζω τον χαρτη.λες να εχει και αυτο που ζηταω? ρωταω επειδη δεν το χρησιμοποιησα ποτε για πλοηγηση

Edited by anastasiszn

βασικα τα σημεια που εχει πιθανος αστυνομια θα ηθελα μονο. pois βλεπω οταν βαζω τον χαρτη.λες να εχει και αυτο που ζηταω? ρωταω επειδη δεν το χρησιμοποιησα ποτε για πλοηγηση

Σου έστειλα το link για τα poi.

Για να μην μαμαμε όμως το θέμα του igo, ότι άλλο θες για το sygic, καλυτερα να το ρωτήσεις στο γενικό θέμα για τα gps.

Amazon Fire stick 4k max

Έχω ένα πρόβλημα με το search του igo. Αν ψάχνω πόλη δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ψάχνω κάποιο χωριό πρέπει να γνωρίζω των δήμο που υπάγεται να των βάλω σαν πόλη και το όνομα του χωριού σαν οδός για να το βρει. Υπάρχει λύσει για αυτό το θέμα. Στο IGO για windows που είχα πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.

Εχω το Igo primo 9.6.7.235654 με χάρτη Greece R3 NQ 2012 Q3

μόλις το δοκίμασα. έφτιαξα τον φάκελο buildings στη θέση που είπες και έβαλα μέσα τα αρχεία. αλλά εγω ακόμα δεν βλέπω κανένα 3d κτήριο.

κρατα backap καπου τα αλλα που ειχες και σβηστα απο τον φακελο του igo και ασε αυτα που σου εδωσα ..να υπαρχει δηλαδει ενας φακελος igo>contet>building στο igo...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

κρατα backap καπου τα αλλα που ειχες και σβηστα απο τον φακελο του igo και ασε αυτα που σου εδωσα ..να υπαρχει δηλαδει ενας φακελος igo>contet>building στο igo...

Μέσα στον φάκελο centet να υπάρχει μόνο ο φάκελος buildings? Τα άλλα να φύγουν όλα; buildings ή building ?

Έχω ένα πρόβλημα με το search του igo. Αν ψάχνω πόλη δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ψάχνω κάποιο χωριό πρέπει να γνωρίζω των δήμο που υπάγεται να των βάλω σαν πόλη και το όνομα του χωριού σαν οδός για να το βρει. Υπάρχει λύσει για αυτό το θέμα. Στο IGO για windows που είχα πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.

Εχω το Igo primo 9.6.7.235654 με χάρτη Greece R3 NQ 2012 Q3

Αν ψάχνεις χωριά καλύτερα βάλε το χάρτη της tomtom γιατί ο navteq στην επαρχία δεν τα πάει καλά. Τον είχα δοκιμάσει και στην Κρήτη και ήταν χάλια.

Μέσα στον φάκελο centet να υπάρχει μόνο ο φάκελος buildings? Τα άλλα να φύγουν όλα; buildings ή building ?

Δες το εδώ

[ATTACH]30541[/ATTACH]

Amazon Fire stick 4k max

Δες το εδώ

[ATTACH]30541[/ATTACH]

έτσι το έχω αλλά τίποτα. Ο Δεύτερος φάκελος που έχεις τι είναι; εγώ μόνο τον πρώτο έχω φτιάξει και έχω βάλει μέσα τα δύο αρχεία που έδωσες.

έτσι το έχω αλλά τίποτα. Ο Δεύτερος φάκελος που έχεις τι είναι; εγώ μόνο τον πρώτο έχω φτιάξει και έχω βάλει μέσα τα δύο αρχεία που έδωσες.

Οι διπλοί φάκελοι είναι για το map changer με άλλο χάρτη.

Amazon Fire stick 4k max

junglist πιο αρχειο πρεπει να εχω για να μου δειχνει τις πολεις ετσι? http://img225.imageshack.us/img225/4763/screen24.jpg

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλα αρχεία πέρα από αυτά που μπαίνουν στον φάκελο building και που έρχονται μαζί με τον κάθε χάρτη.

Εσένα δεν βγαίνουν καθόλου κτίρια μέσα στην Αθήνα;

Amazon Fire stick 4k max