giorgos3924 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ξέρει κανείς γιατί αργεί να λοκαρει το igo primo 2? εχω την τελευταία έκδοση του καστελ μαζι με ενα patch νομίζω και στο δρόμο (πεζος), ακόμα και σε μεγαλους δρόμους - λεωφορους αργει να λοκαρει. για την ακρίβεια πιανει αρκετούς δορυφορους και δεν λοκαρει κανει πολύ ωρα. το κλεινω το ξανα ανοίγω αλλα τπτ. αν ανοιξω τα data θα βρει τη θεση μου στο περίπου οπως το Google maps και στην συνέχεια θα λοκαρει και το gps. ακόμα και αν μπω Google maps και βρω θεση και έπειτα igo επίσης θα λοκαρει κανονικα και γρήγορα. εχω nexus s με 4.2 jellyshot + marmite 7.3cm και πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ξέρει κανείς γιατί αργεί να λοκαρει το igo primo 2? εχω την τελευταία έκδοση του καστελ μαζι με ενα patch νομίζω και στο δρόμο (πεζος), ακόμα και σε μεγαλους δρόμους - λεωφορους αργει να λοκαρει. για την ακρίβεια πιανει αρκετούς δορυφορους και δεν λοκαρει κανει πολύ ωρα. το κλεινω το ξανα ανοίγω αλλα τπτ. αν ανοιξω τα data θα βρει τη θεση μου στο περίπου οπως το Google maps και στην συνέχεια θα λοκαρει και το gps. ακόμα και αν μπω Google maps και βρω θεση και έπειτα igo επίσης θα λοκαρει κανονικα και γρήγορα. εχω nexus s με 4.2 jellyshot + marmite 7.3cm και πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Μπορεί να είναι και θέμα Rom. Δοκίμασε με κανένα fasterfix για αρχή και αν δεν δεις αλλαγή σκέψου το. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) μαγκες το δοκιμασα σε ολη την θεσσαλονικη και σε κανενα σημειο δεν ανυψωθηκε κανενα κτηριο στον χαρτι μου.τι να πω....αν εχει την καλοσυνη καποιος να μου πει πιο αρχειο βαζω που θα το εκτιμουσα,ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα. Edited February 24, 2013 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 μαγκες το δοκιμασα σε ολη την θεσσαλονικη και σε κανενα σημειο δεν ανυψωθηκε κανενα κτηριο στον χαρτι μου.τι να πω....αν εχει την καλοσυνη καποιος να μου πει πιο αρχειο βαζω που θα το εκτιμουσα,ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα. Το Αριστοτέλειο παν. δεν βγαίνει; Δες αν έχεις το αρχείο 3dc στον φάκελο content /building. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το Αριστοτέλειο παν. δεν βγαίνει; Δες αν έχεις το αρχείο 3dc στον φάκελο content /building. εχει μονο στον φακελο buildings_NQ,στον buildings_TT δεν εχει τιποτα,μολις εβαλα του καστελ κατι ποις αλλα δεν φαινετε να λειτουργουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 εχει μονο στον φακελο buildings_NQ,στον buildings_TT δεν εχει τιποτα,μολις εβαλα του καστελ κατι ποις αλλα δεν φαινετε να λειτουργουν..... φιλε κατεβασε αυτο το αρχειο και βαλτο στο φακελο igo>contet> buildings http://www.mediafire.com/?tvimca1l90lalpb Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) φιλε κατεβασε αυτο το αρχειο και βαλτο στο φακελο igo>contet> buildings http://www.mediafire.com/?tvimca1l90lalpb ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω,εγω θα ηθελα να βγαζει γενεικα κτηρια,οχι μονο πανεπιστημια μουσεια κλπ,οπως εχω δει απο διαφορες συσκευες,κατι σαν το mls destinator.Εχει κανεις να μου δωσει πακετο απο τομτομ? εω μονο naviteq Edited February 24, 2013 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω,εγω θα ηθελα να βγαζει γενεικα κτηρια,οχι μονο πανεπιστημια μουσεια κλπ,οπως εχω δει απο διαφορες συσκευες,κατι σαν το mls destinator Την καλύτερη απεικόνιση κτιρίων την έχω δει σε Sygic. Αν σε ενδιαφέρει τόσο, δες το. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 οταν λεει αυτοματη αναζήτηση δεκτη gps σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει τον δέκτη gps? Γιατί ψάχνει αλλα μετα δεν κάνει αναζήτηση για σήμα και μένει "κολημενο" στην αναζήτηση δέκτη gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Την καλύτερη απεικόνιση κτιρίων την έχω δει σε Sygic. Αν σε ενδιαφέρει τόσο, δες το. φιλε μου δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω,ειναι οτι εψαχνα πραγματικα,ειδα για πρωτη φορα κανονικη απεικωνιση μιας πολης :) Αν ειχε και μπατσορανταρ θα ηταν οτι καλυτερο για ελλαδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 φιλε μου δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω,ειναι οτι εψαχνα πραγματικα,ειδα για πρωτη φορα κανονικη απεικωνιση μιας πολης :) Αν ειχε και μπατσορανταρ θα ηταν οτι καλυτερο για ελλαδα :) Δεν έχει, αλλά περνάς μόνος σου τα poi από οποιο site με poi θες. Έχω βάλει για μπλόκα, κάμερες, λεωφορεία κλπ. :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δεν έχει, αλλά περνάς μόνος σου τα poi από οποιο site με poi θες. Έχω βάλει για μπλόκα, κάμερες, λεωφορεία κλπ. :-) μπορω δηλαδη να μεταφερω speedcams απο το igo στο sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 φιλε κατεβασε αυτο το αρχειο και βαλτο στο φακελο igo>contet> buildings http://www.mediafire.com/?tvimca1l90lalpb μόλις το δοκίμασα. έφτιαξα τον φάκελο buildings στη θέση που είπες και έβαλα μέσα τα αρχεία. αλλά εγω ακόμα δεν βλέπω κανένα 3d κτήριο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 μπορω δηλαδη να μεταφερω speedcams απο το igo στο sygic? Όχι ακριβώς. Θέλει συγκεκριμένη μορφή. Διάβασε στο www. Sygic. Com/poi/ τις προϋποθέσεις και τα poi τα κατεβάζεις από οποιοδήποτε poi site σε βολεύει, αλλά αρκεί να είναι για sygic. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Όχι ακριβώς. Θέλει συγκεκριμένη μορφή. Διάβασε στο www. Sygic. Com/poi/ τις προϋποθέσεις και τα poi τα κατεβάζεις από οποιοδήποτε poi site σε βολεύει, αλλά αρκεί να είναι για sygic. βασικα τα σημεια που εχει πιθανος αστυνομια θα ηθελα μονο. pois βλεπω οταν βαζω τον χαρτη.λες να εχει και αυτο που ζηταω? ρωταω επειδη δεν το χρησιμοποιησα ποτε για πλοηγηση Edited February 27, 2013 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 βασικα τα σημεια που εχει πιθανος αστυνομια θα ηθελα μονο. pois βλεπω οταν βαζω τον χαρτη.λες να εχει και αυτο που ζηταω? ρωταω επειδη δεν το χρησιμοποιησα ποτε για πλοηγηση Σου έστειλα το link για τα poi. Για να μην μαμαμε όμως το θέμα του igo, ότι άλλο θες για το sygic, καλυτερα να το ρωτήσεις στο γενικό θέμα για τα gps. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASOTOS Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το search του igo. Αν ψάχνω πόλη δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ψάχνω κάποιο χωριό πρέπει να γνωρίζω των δήμο που υπάγεται να των βάλω σαν πόλη και το όνομα του χωριού σαν οδός για να το βρει. Υπάρχει λύσει για αυτό το θέμα. Στο IGO για windows που είχα πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Εχω το Igo primo 9.6.7.235654 με χάρτη Greece R3 NQ 2012 Q3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 μόλις το δοκίμασα. έφτιαξα τον φάκελο buildings στη θέση που είπες και έβαλα μέσα τα αρχεία. αλλά εγω ακόμα δεν βλέπω κανένα 3d κτήριο. κρατα backap καπου τα αλλα που ειχες και σβηστα απο τον φακελο του igo και ασε αυτα που σου εδωσα ..να υπαρχει δηλαδει ενας φακελος igo>contet>building στο igo... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 κρατα backap καπου τα αλλα που ειχες και σβηστα απο τον φακελο του igo και ασε αυτα που σου εδωσα ..να υπαρχει δηλαδει ενας φακελος igo>contet>building στο igo... Μέσα στον φάκελο centet να υπάρχει μόνο ο φάκελος buildings? Τα άλλα να φύγουν όλα; buildings ή building ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το search του igo. Αν ψάχνω πόλη δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ψάχνω κάποιο χωριό πρέπει να γνωρίζω των δήμο που υπάγεται να των βάλω σαν πόλη και το όνομα του χωριού σαν οδός για να το βρει. Υπάρχει λύσει για αυτό το θέμα. Στο IGO για windows που είχα πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Εχω το Igo primo 9.6.7.235654 με χάρτη Greece R3 NQ 2012 Q3 Αν ψάχνεις χωριά καλύτερα βάλε το χάρτη της tomtom γιατί ο navteq στην επαρχία δεν τα πάει καλά. Τον είχα δοκιμάσει και στην Κρήτη και ήταν χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μέσα στον φάκελο centet να υπάρχει μόνο ο φάκελος buildings? Τα άλλα να φύγουν όλα; buildings ή building ? Δες το εδώ [ATTACH]30541[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Δες το εδώ [ATTACH]30541[/ATTACH] έτσι το έχω αλλά τίποτα. Ο Δεύτερος φάκελος που έχεις τι είναι; εγώ μόνο τον πρώτο έχω φτιάξει και έχω βάλει μέσα τα δύο αρχεία που έδωσες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 έτσι το έχω αλλά τίποτα. Ο Δεύτερος φάκελος που έχεις τι είναι; εγώ μόνο τον πρώτο έχω φτιάξει και έχω βάλει μέσα τα δύο αρχεία που έδωσες. Οι διπλοί φάκελοι είναι για το map changer με άλλο χάρτη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 junglist πιο αρχειο πρεπει να εχω για να μου δειχνει τις πολεις ετσι? http://img225.imageshack.us/img225/4763/screen24.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλα αρχεία πέρα από αυτά που μπαίνουν στον φάκελο building και που έρχονται μαζί με τον κάθε χάρτη. Εσένα δεν βγαίνουν καθόλου κτίρια μέσα στην Αθήνα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts