truckman Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Προσπαθώ να κάνω αυτό: TTS Warning about the arrival time, να δουλέψει αλλά ενώ το menu εμφανίζεται είναι αχνό. Υποθέτω ότι κάτι λείπει από την φωνή που έχω (Voice_TTS-Pro-Greek-loquendo7-Android-zervdim-V5B.282.F).. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό? Επίσης υπάρχει πιο καινούρια έκδοση της φωνής αυτής? Γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι.. Το loquendo πως στο βλεπει το igo?Το εχω στο sygic και λειτουργει κανονικά εκεί αλλά στο igo.... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Θέλει να έχεις την μηχανή TTS της Loquendo και την φωνή που ανέφερα στο post μου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το loquendo πως στο βλεπει το igo?Το εχω στο sygic και λειτουργει κανονικά εκεί αλλά στο igo.... Αν δουλεύει για το Sygic, τότε μόνο η φωνή λείπει για να παίξει στο Igo . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αν δουλεύει για το Sygic, τότε μόνο η φωνή λείπει για να παίξει στο Igo . Οι φωνες που εχω στο sygic ειναι συμβατές για το igo ωστε να τις περάσω στα καταλληλα folders? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Οι φωνες που εχω στο sygic ειναι συμβατές για το igo ωστε να τις περάσω στα καταλληλα folders? Όχι, το igo θέλει δική του φωνή για Tts. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Οι φωνες που εχω στο sygic ειναι συμβατές για το igo ωστε να τις περάσω στα καταλληλα folders? Δοκίμασε με αυτές ... http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=211&t=8936 Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Δοκίμασε με αυτές ... http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=211&t=8936 Δουλευει αψογα, σε ευχαριστω :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) το προβλημα ξεκινησε με τους τελευταιους navteq χάρτες που λέγονται πλέον HERE νομίζω.πλέον όταν μέσω map changer ux και την επιλογή του μενού για αλλαγή χάρτη από navteq σε tomtom το πριμο κλείνει.δεν κάνει δηλαδή την επανεκκίνηση για να αλλάξει ο χάρτης! καμία ιδέα; κάτι να αλλάξω και στο sys μήπως; Edited August 22, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το προβλημα ξεκινησε με τους τελευταιους navteq χάρτες που λέγονται πλέον HERE νομίζω.πλέον όταν μέσω map changer ux και την επιλογή του μενού για αλλαγή χάρτη από navteq σε tomtom το πριμο κλείνει.δεν κάνει δηλαδή την επανεκκίνηση για να αλλάξει ο χάρτης! καμία ιδέα; κάτι να αλλάξω και στο sys μήπως; κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα γιατί εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα γιατί εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... ποιο ux map changer εχεις?μπορεις να μου το στειλεις? EDIT εκανα καθαρη εγκατασταση ενος "εβραιου" πριμο και ολα οκ! Edited August 23, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) επειδή πιάνουν πολύ χώρο για κάποιες χώρες Ευρώπης έχω κατεβάσει και χάρτες tomtom και navteq.το ίδιο και για τα poi.ξέρει κανένας ποιάς εταιρείας είναι πιο πλήρεις για να σβήσω της άλλης; για Ελλάδα Φυσικά θα κρατήσω και των δύο εταιρειών Edited August 26, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Ερώτηση : εχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές εκδόσεις του igo primo με τις tts φωνές του GPSPocketPC και τη μηχανη της loquendo και μου παρουσιάζεται παντα το εξης πρόβλημα: ενω κατα το σεταρισμα και το πρωτο ανοιγμα της εφαρμογης ολες οι tts voices λειτουργουν αψογα, απο το δευτερο ανοιγμα του igo και μετα, μιλανε αργα σαν να εχουν παθει συμφορηση.Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο? Edited August 28, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ερώτηση : εχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές εκδόσεις του igo primo με τις tts φωνές του GPSPocketPC και τη μηχανη της loquendo και μου παρουσιάζεται παντα το εξης πρόβλημα: ενω κατα το σεταρισμα και το πρωτο ανοιγμα της εφαρμογης ολες οι tts voices λειτουργουν αψογα, απο το δευτερο ανοιγμα του igo και μετα, μιλανε αργα σαν να εχουν παθει συμφορηση.Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο? Όταν κάνεις επανεκκίνηση, επανέρχεται; Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Όταν κάνεις επανεκκίνηση, επανέρχεται; Ναι, συνηθως μετα απο reboot του note επανερχεται αλλα μονο για την πρωτη φορα που θα ανοιξω το igo.Αν το κλεισω και το ξανανοιξω η φωνη σερνεται παλι.Υπαρχουν τιποτα αλλες tts να δοκιμασω? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Svox και acapela... Τις βρίσκεις στο play... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλησπερα,θελω να κρατησω τα favorites που εχω απο την εκδοση 8.4 (3ετιας..!) και να τα μεταφερω στην τελευταια εκδοση.Ξερει κανεις ποιο αρχειο ειναι,που βρισκεται και αν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλησπερα,θελω να κρατησω τα favorites που εχω απο την εκδοση 8.4 (3ετιας..!) και να τα μεταφερω στην τελευταια εκδοση.Ξερει κανεις ποιο αρχειο ειναι,που βρισκεται και αν γινεται? Αν εννοείς αποθηκευμένες διευθύνσεις τότε είναι το αρχείο user. Upoi μέσα στον φάκελο save. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν εννοείς αποθηκευμένες διευθύνσεις τότε είναι το αρχείο user. Upoi μέσα στον φάκελο save. ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτησω και κατι αλλο,αυτη τη στιγμη ποιοι ειναι οι καλυτεροι χαρτες για ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτησω και κατι αλλο,αυτη τη στιγμη ποιοι ειναι οι καλυτεροι χαρτες για ελλαδα? Επειδή οι απόψεις διίστανται μπορείς με ένα map changer να έχεις και τους 2 που παίζουν πολύ και να κάνεις εναλλαγές από ανάλογα με την περιοχή. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επειδή οι απόψεις διίστανται μπορείς με ένα map changer να έχεις και τους 2 που παίζουν πολύ και να κάνεις εναλλαγές από ανάλογα με την περιοχή. να φανταστω tomtom και..?Το map changer ειναι καποιο app? sorry για τις newbie ερωτησεις αλλα οντως δεν εχω ασχοληθει ποτε με πειραγμα αυτων των προγραμματων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 να φανταστω tomtom και..?Το map changer ειναι καποιο app? sorry για τις newbie ερωτησεις αλλα οντως δεν εχω ασχοληθει ποτε με πειραγμα αυτων των προγραμματων! Καταρχάς δε χρειάζεται να απολογείσαι για τις ερωτήσεις. Και ο πιο "εξπερ" (αν είναι δόκιμος ο όρος) από το μηδέν ξεκίνησε. Το map changer δεν είναι app. Είναι κάποιο πρόσθετο, που απλά προσθέτει επιπλέον δυνατότητες. Είτε το προσθέτεις εσύ όπως για παράδειγμα αυτό στο λινκ παρακάτω http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=218&t=8999 είτε οι δημιουργοί διαφόρων πρότζεκτ το έχουν συμπεριλάβει ήδη. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γεια σας εχω βαλει σε κινητο SAMSUNG Galaxy Core to iGo Primo 9.6.29.379219 Mar.21 2014 ..ολα δουλευουν καλα Τωρα θελω να βαλω TTS φωνη (αρτεμις) Απο που μπορω να κατεβασω οτι χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γεια σας εχω βαλει σε κινητο SAMSUNG Galaxy Core to iGo Primo 9.6.29.379219 Mar.21 2014 ..ολα δουλευουν καλα Τωρα θελω να βαλω TTS φωνη (αρτεμις) Απο που μπορω να κατεβασω οτι χρειαζεται? Οτι θες.... ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Καταρχάς δε χρειάζεται να απολογείσαι για τις ερωτήσεις. Και ο πιο "εξπερ" (αν είναι δόκιμος ο όρος) από το μηδέν ξεκίνησε. Το map changer δεν είναι app. Είναι κάποιο πρόσθετο, που απλά προσθέτει επιπλέον δυνατότητες. Είτε το προσθέτεις εσύ όπως για παράδειγμα αυτό στο λινκ παρακάτω http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=218&t=8999 είτε οι δημιουργοί διαφόρων πρότζεκτ το έχουν συμπεριλάβει ήδη. Το link εκεί δεν λειτουργεί, αν το έχει κάποιος να μας βοηθήσει... edit βρήκα link που λειτουργεί Edited September 2, 2014 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το link εκεί δεν λειτουργεί, αν το έχει κάποιος να μας βοηθήσει... edit βρήκα link που λειτουργεί ...και ο κωδικός του αρχείου rar ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts