Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε το ίδιο κάνει και σε μένα η ανάλυση του κινητού μου είναι 1080Χ1920 την έβαλα κανονικά αλλά για να ανοίξει την οθόνη πρέπει να βάλω την ανάλυση 1080Χ1865 αν μπορείς να με στείλεις το εν λόγο screen

θα προσθέσεις την ανάλυση που θα σου βγάλει η εφαρμογή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.andro.screensize&hl=el

GPS Pocket PC Team

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους,

Έχω το LG G2 και δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω το igo. Με το που πάω να το τρέξω μου βγάζει το μήνυμα

"User interface resolution

(1080x1776) is not supported or compatible skin can not be found.

Exciting application "

Τι κάνω λάθος και δεν μου τρέχει ???

Φίλε το ίδιο κάνει και σε μένα η ανάλυση του κινητού μου είναι 1080Χ1920 την έβαλα κανονικά αλλά για να ανοίξει την οθόνη πρέπει να βάλω την ανάλυση 1080Χ1865 αν μπορείς να με στείλεις το εν λόγο screen

εχετε βαλει το αναλογο data zip 1080x1920 στον φακελο igo???? αν οχι το εχω ανεβασει εδω¨

http://www.mediafire.com/download/i5u15o29zxmq634/data.zip_full_HD_1920%D1%851080.rar

βαλτε αυτο ....

και εδω το καταληλο skin

http://www.mediafire.com/download/ph915anz5k7sa3o/GjAk_v2.2_AriNe-22.zip

το βαζετε στο φακελο igo>contet>skin ....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

θα προσθέσεις την ανάλυση που θα σου βγάλει η εφαρμογή...

Φίλε εβαλα την εφαρμογή που μου έδωσες και με έβγαλε device screen size is 1080x1920

Application windows size is 1080x1865

Status bar size is 55 βάζω τις αναλύσεις στο sys αλλά μου βγάζει πάλι τα ίδια ότι το αρχείο δεν είναι συμβατό με την ανάλυση του κινητού (το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο μήπως χρειάζεται ρουτ στου παιδιού μου το κινητο παίζει κανονικά αλλά είναι ρούτ)

Φίλε εβαλα την εφαρμογή που μου έδωσες και με έβγαλε device screen size is 1080x1920

Application windows size is 1080x1865

Status bar size is 55 βάζω τις αναλύσεις στο sys αλλά μου βγάζει πάλι τα ίδια ότι το αρχείο δεν είναι συμβατό με την ανάλυση του κινητού (το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο μήπως χρειάζεται ρουτ στου παιδιού μου το κινητο παίζει κανονικά αλλά είναι ρούτ)

σε landscape είναι 1080x1865, σε portrait?

GPS Pocket PC Team

σε landscape είναι 1080x1865, σε portrait?

φίλε το ποτρέτο τι ειναι δεν κατάλαβα και που το βρίσκουμε, αν είναι η ανάλυση είναι 1080χ1920 και είναι 5 ίντζες το κινητό.

φίλε το ποτρέτο τι ειναι δεν κατάλαβα και που το βρίσκουμε, αν είναι η ανάλυση είναι 1080χ1920 και είναι 5 ίντζες το κινητό.

Οριζόντια και κάθετα το κινητό έννοουσα. Θα το γυρίσεις και στις 2 πλευρες και θα περάσεις στο Info.ini και τα 2 αποτελέσματα.

GPS Pocket PC Team

Εχω θεμα με τα poi, μου βγαζει ''ανενεργο περιεχομενο poi'' ξερει καποιος κατι?

Λογικά σου λείπει κάποιο licence από το φάκελο content / licence.

GPS Pocket PC Team

Οριζόντια και κάθετα το κινητό έννοουσα. Θα το γυρίσεις και στις 2 πλευρες και θα περάσεις στο Info.ini και τα 2 αποτελέσματα.

Φίλε στο play info.ini δεν βρήκα, κατευασα το hardware info και μου γράφει Size 1920x1080.Refresh Rate 59.67Hz.default Orientation Portrait.Physical size Normal.Density 480dpi.Pixels per inch X:480,Y:480 όπως κατάλαβες εγώ δεν κατάλαβα τίποτα.τι κάνω δεν ξέρω

Φίλε στο play info.ini δεν βρήκα, κατευασα το hardware info και μου γράφει Size 1920x1080.Refresh Rate 59.67Hz.default Orientation Portrait.Physical size Normal.Density 480dpi.Pixels per inch X:480,Y:480 όπως κατάλαβες εγώ δεν κατάλαβα τίποτα.τι κάνω δεν ξέρω

αν και άλλα είπαμε να κάνεις,πάμε πάλι από την αρχή...

1. κατεβάζεις από το play αυτό

2. το εγκαθιστάς στο κινητό και το ανοίγεις. Γυρνάς το κινητό οριζόντια και κάθετα και σου βγάζει 2 αποτελέσματα.

3. Ανοίγεις το αρχείο σκιν που θέλεις (μέσα στο φακελο content/skin είναι - προσοχή με winrar 3.93 ή παλιότερο). μέσα εκεί ειναι το info.ini. Το "τραβάς" έξω , προσθέτεις τα 2 αποτελέσματα,και το ξαναβάζεις μέσα. Κλείνεις το rar και εισαι έτοιμος. Η διαδικασία που περιγράφω είναι παρόμοια με αυτή που περιγράφει ο Στέλιος εδώ (το τράβηγμα του αρχείου δηλαδή - ρίξε μια ματιά).

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=197&t=8810

GPS Pocket PC Team

Καλημέρα τελικά βρηκα το πρόβλημα,το apk ήταν για μικρές αναλύσεις βρήκα apk για την αναλυσή μου 1920χ1080 το κάνω εγκατάσταση αλλά όταν πηγαίνει να το ανοίξει μου γράφει (τοποθετήστε την IGO SD κάρτα μνήμης).είναι θέμα ικανοποίησης παρακαλώ βοήθεια.

Καλημέρα τελικά βρηκα το πρόβλημα,το apk ήταν για μικρές αναλύσεις βρήκα apk για την αναλυσή μου 1920χ1080 το κάνω εγκατάσταση αλλά όταν πηγαίνει να το ανοίξει μου γράφει (τοποθετήστε την IGO SD κάρτα μνήμης).είναι θέμα ικανοποίησης παρακαλώ βοήθεια.

Βάλε τον φάκελο του iGo στην εσωτερική μνήμη.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Βάλε τον φάκελο του iGo στην εσωτερική μνήμη.

Φίλε με το clean master βλέπω ότι το igo είναι στην εσωτερική μνήμη και είναι αμετακίνητο.

Φίλε με το clean master βλέπω ότι το igo είναι στην εσωτερική μνήμη και είναι αμετακίνητο.

το τηλέφωνο μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd;;;

αν ναι κάνε ξανά εγκατάσταση και επέλεξε να γίνει στο τηλέφωνο

μεςUOTE=pisons;5429890]το τηλέφωνο μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd;;;

Φίλε το κινητό έχει από μόνo του μνήμη 30giga δεν έχω κάρτα μνήμης SD μέσα αν και παίρνει μέχρη 32 Giga διότι μου είναι αρκετή η μνήμη του κινητού ως εκ τούτου όλες οι εφαρμογές περνάνε στην μνήμη του κινητού.τώρα γιατί δεν ανοίγει.........

μεςUOTE=pisons;5429890]το τηλέφωνο μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd;;;

Φίλε το κινητό έχει από μόνo του μνήμη 30giga δεν έχω κάρτα μνήμης SD μέσα αν και παίρνει μέχρη 32 Giga διότι μου είναι αρκετή η μνήμη του κινητού ως εκ τούτου όλες οι εφαρμογές περνάνε στην μνήμη του κινητού.τώρα γιατί δεν ανοίγει.........

Δοκίμασε να βάλεις τον φάκελο σε μία SD να δούμε τι θα γίνει

Δοκίμασε να βάλεις τον φάκελο σε μία SD να δούμε τι θα γίνει[

Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και αυτό και θα έχεις νέα μετά θα βρω καινούριο APK να βάλω.

Δοκίμασε να βάλεις τον φάκελο σε μία SD να δούμε τι θα γίνει[

Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και αυτό και θα έχεις νέα μετά θα βρω καινούριο APK να βάλω.

Είναι πολύ πιθανό να μην παίζει γιατί έχεις μόνο το apk χωρίς το φάκελό του με τις ρυθμίσεις για την ανάλυση οθόνης

Εχει καποιος δοκιμασει καποιο voice tts αριαδνη η καποιο αλλο που να παιζει κανονικα και οχι να μιλαει σαν πιωμενη?Ευχαριστω!

Στο sys .txt καθορίζεται από που θα διαβάζει.... Κοίτα λιγάκι τι έχεις εκεί

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει καποιος δοκιμασει καποιο voice tts αριαδνη η καποιο αλλο που να παιζει κανονικα και οχι να μιλαει σαν πιωμενη?Ευχαριστω!

Δοκίμασε και αυτό...

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=8936

GPS Pocket PC Team

Παιδιά ότι και να βάλω κάνει τα ίδια χθες ήρθε ένα φιλαράκι και μου είπε να βάλω την ανάλογη ανάλυση στο data kai branding τώρα τι θα κάνω, περιμένω.:p:p:p

Παιδιά ποιο αρχείο είναι αυτό που καθορίζει τις γλώσσες του πληκτρολογίου στο iGo primo; Γιατί τώρα έχει μόνο τα αγγλικά...

Ή είναι προκαθορισμένες οι γλώσσες από το apk και δεν αλλάζουν;

Παιδιά ποιο αρχείο είναι αυτό που καθορίζει τις γλώσσες του πληκτρολογίου στο iGo primo; Γιατί τώρα έχει μόνο τα αγγλικά...

Ή είναι προκαθορισμένες οι γλώσσες από το apk και δεν αλλάζουν;

Μέσα στο data.zip /config υπάρχει ενα αρχείο keyboard.ini που έχει τα layout των πληκτρολογίων. Αν έχεις κάποιο skin ίσως να παίζει ρόλο και αυτό.

Τα αρχεία που έχεις στο φάκελο content / skin δεν είναι συμβατά με την ανάλυση του κινητού σου. Η βάζεις αλλά ή ανοίγεις το αρχείο Rar (με win. Rar 3.93 η παλιότερο) και στο αρχείο Info.ini βάζεις την ανάλυση του κινητού σου σε οριζόντια και κάθετη θέση (μπορείς να τις βρεις βάζοντας το screen density).

Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με το Jiayu G4S

Περασα το iGO apk και τον φακελο iGO που ειχα στο ZTE V967s, αλλα η εφαρμογη μου βγαζει error πως δεν υποστηριζει την αναλυση

User interface resolution [720x1230] is not supported or compatible skin can not be found.Exiting application

Μεσα στο φακελο content/skin εχω το zip Dupas_V4.6_(960_480), προερχομενο απο το ΖΤΕ

Στο Jiayu δεν εχω περασμενη καποια εξωτερικη sd card.

Εχω την εφαρμογη περασμενη μεσα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου, η οποια στον ES explorer αναφερεται ως sdcard0 και σαν διαδρομη εμφανιζεται /sdcard/iGO/content/skin/

αν και άλλα είπαμε να κάνεις,πάμε πάλι από την αρχή...

1. κατεβάζεις από το play αυτό

2. το εγκαθιστάς στο κινητό και το ανοίγεις. Γυρνάς το κινητό οριζόντια και κάθετα και σου βγάζει 2 αποτελέσματα.

3. Ανοίγεις το αρχείο σκιν που θέλεις (μέσα στο φακελο content/skin είναι - προσοχή με winrar 3.93 ή παλιότερο). μέσα εκεί ειναι το info.ini. Το "τραβάς" έξω , προσθέτεις τα 2 αποτελέσματα,και το ξαναβάζεις μέσα. Κλείνεις το rar και εισαι έτοιμος. Η διαδικασία που περιγράφω είναι παρόμοια με αυτή που περιγράφει ο Στέλιος εδώ (το τράβηγμα του αρχείου δηλαδή - ρίξε μια ματιά).

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=197&t=8810

Ακολουθησα τα παραπανω και προσθεσα τις 2 αναλυσεις που μου εβγαλε το apk, δηλαδη

[theme]
name="Doupas_V4.6_(960_540)"
needs_restart=0
default_night_skin_dir=skin_night
supported_resolutions="1280_800,800_1280,1280_720,720_1280,[b][u]1230_720,670_1280[/u][/b],1024_768,768_1024,1024_600,600_1024,800_480,800_442,480_800,480_762,854_480,460_854,960_540,960_502,540_960,540_922,854_442,480_816,854_480,480_854,480_320,320_480,480_295,320_455"

στο sys.txt μεσα στον φακελο content/skin , η διαδρομη που ακολουθει ειναι η σωστη (απο οτι καταλαβαινω)

[folders]
linked_root_list="/mnt/sdcard/iGO

Υποψιαζομαι πως πρεπει να αλλαξω μεσα στο sys.txt και τα παρακατω πεδια

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:800x480/480x758:fullscreen"
;screen_xy="800_480:800x480/480x800:fullscreen"

Εαν λοιπον η υποψια μου ειναι σωστη, τι θα πρεπει να περασω αντιστοιχα στα παραπανω πεδια?

H v7.6 του doupas έχει μεγάλα γράμματα για την 720p ανάλυση.Εχω βάλει το data.zip 1280*720 με screen_xy="1280_720:1280x720/720x1280:fullscreen" και ειναι όλα πολύ μεγαλύτερα και ευκρινέστερα στην οθόνη μου.

Μπορεις να μου στειλεις το .zip του συγκεκριμενου σκιν που ειναι ετοιμο για 1280_720?

Απο το Screen Size and Density, οι τιμες που εμφανιζει για την οθονη του Jiayu G4S ειναι

Res: 1280x720 και σε landscape 720x1280

Application Window Size 1230x720 και σε landscape 670x1280

Density 320 dpi

Προς διευκολυνση ολων να αναφερω:

1. Εκδοση iGO: com.navngo.igo_v9.6.22.317625full

2. Skin: doupas_v4.6_(960_540)

3. επισυναπτω και τα sys.txt, doupas_v4.6_(960_540).zip και info.ini για οποιον θελει να τα ριξει μια ματια

4. Αν χρειαζεται να ανεβασω κατι αλλο μου λετε

download link Doupas v4.6

το info.ini το ανεβασα σε .rar γιατι δεν το δεχοταν ο file uploader του φορουμ

Μηπως χρειαζομαι και καποιο διαφορετικο data pack?

Βλεπω μεσα στον φακελο του iGO, data.zip\ui_android , εναν φακελο 800_480

Αυτο επιρεαζει σε κατι?